Αυτός ο Κωστάκης;
Το μικρό τάτσομαν από δω, όταν ήταν μικρό κυκλοφορούσε με ροζ φορεματάκια, αλλα επειδή ήταν καλοκάγαθο και φυτούλι το πείραζαν στο σχολείο, κι έτσι αυτό αφού έμαθε τι ήταν τα ίμο και τα γκοθ τότε στο γυμνάσιο αποφάσισσε να τα αντιγράψει, καταλήγοντας σε μια πολύ τραγική εικόνα, άρχισε να ακούει όμως πράγματα όπως
evanescence
my chemical romance
green day
30 seconds to Mars
Jimmy eat world
panic at the disco
και τα λοιπά και τα λοιπά.
Ένα βράδυ που χάζευ στο mad λοιπόν βλέπει το Nemo των Nightwish εξ ου και το κόλλημα που έχω τώρα με τα female fronted συμφωνικομεταλ bands) και παθαίνει ένα μεγάλο πατατρακ, και μετά από λίγες μέρες η κολλητή της, της δίνει να ακούσει κάτι που ποτέ δε θα ξεχάσει.
αυτά τα 2 πακέτο. εε έτσι έγινε το κακό, και μετά από αυτό το σοκ που έπαθα αγόρασα μόνη μου αυτό
E μετά από έρευνα, σιγά σιγά κατέληξα εδώ που είμαι μουσικά.
προλαβα γιατι θυμαμαι οτι υπαρχει τετοιο θρεντ!τεσπα
1η δημοτικου με το ζορι…και ψαχουλευαμε με τον τωρα κολλητο μου τα σιντισ του πατερα του…στα χερια μας πεφτει το gutter ballet…το οποιο και φοβομασταν γιατι ειχε φαντασματα αρχικα απλα κοιτουσαμε τις φωτογραφιες στο μπουκλετ και το εξωφυλλο…μετα οταν ηρθε καποιο Σαββατο (πιστευαμε οτι οι Savatage παιζουν μονο τα Σαββατα) το σιντι μπηκε…κουμπακια τυχαια…shes in love …
ήμουν τρίτη δημοτικού και είδα στη tv το
πορώθηκα τόσο πολύ με τη ταινία και τη μουσική του, που όταν είδα στο STAR τη διαφήμιση για το
πήγα αμέσως και το αγόρασα. Όταν το έβαλα στο ηχοσύστημα του σπιτιού, οι γονείς μου αγχώθηκαν πως έβλεπα πράγματα στη τηλεόραση που δεν έπρεπε για την ηλικία μου, όπως
Για αυτό, μου αγόρασαν κάτι περισσότερο safe. Συγκεκριμένα μια ανθολογία με τα καλύτερα 50ς-60ς
κομμάτια…
Εγώ όμως άκουσα μια μέρα σε μια κασσέτα της αδερφής μου το
και ήθελα επειγόντως το δίσκο. Τελικά αγόρασα το
και εκεί ξεκίνησε ο Έρωτας. Σύντομα, είχα τα
από αυτούς.
Μια Πρασκευή του Ιουλίου του 1986, μιλούσα μένα παιδί καμιά 4αριά χρόνια μεγαλύτερόμου, για το τι μουσική ακούω, και του λέω Madonna, Ππακωνσταντίνου κ.α.
Την Δευτέρα μου φέρνει καμιά 10αριά 90άρες, που στην κάθε πλευρά είχε γράψει κιένα δίσκο…Scorpions, Manowar, Black Sabbath, Rainbow κ.α., και νά’μαι:)
To πρώτο metal συγκρότημα που άκουσα ποτέ ήταν οι Metallica (πρώτη αγάπη και παντοτινή ένα πράμα :Ρ) σε μια compilation κασέτα που μου έγραψε ένας φίλος 2 χρόνια μεγαλύτερος, εγώ ήμουν 11-12. Κάπου εκεί στα κοντά έπεσε στα χέρια μου και μια κασετούλα με compilation από Maiden και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους :Ρ …
Το πρώτο rock album που έβαλα ποτέ στο -παραπληγικό- μου κασετόφωνο ήταν το Ξεσσαλονίκη από Ξύλινα Σπαθιά. Κάπου 4η-5η δημοτικού.
οι the offspring:)
ακουγοντας και βλεποντας videoclip των the offspring και εχοντας και τον κολητο να μου γραφει κασσετες με επιλογες τους δεν ηθελε και πολυ.:)
Δε θυμάμαι αν είχα απαντήσει παλιότερα στο συγκεκριμένο θρεντ… αλλά επειδή με έβαλλε να σκεφτώ και να θυμηθώ πολλά…
Λοιπόν, το 1ο Band που άκουσα ήταν: Helloween!
Αυτή η πρόταση είνα ψευδής
Αλλά μπορεί να είναι και αυτήhttp://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=764464&postcount=5768)
Γαμάτο!!! χαχαχαχα! θενκς ρε συ που το ξέθαψες! δεν ήξερα ποτε το ειχα ποστάρει…
Λοιπόν, να αποκαταστήσω την αλήθεια, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις 2 προτάσεις μου.
Δηλαδή, πρώτα άκουσα Europe, μετά με σύστησε ένας φίλος μου στους Helloween, και στα 16 μου περίπου πορώθηκα με Pain of Salvation… και ουσιαστικά άραξα εκεί.
Nightwish it is
Και μετά metallica
maiden - the best of the beast
megadeth - the world needs a hero…
ουτε ηξερα τι παιζουν απλα εβλεπα πολυ κοσμο να φοραει μπλουζακια τους (ειδικα στην ιο) μου ειπε και 1 ξαδερφος οτι γαμανε…
ε λεω τοσες μαλακιες αγοραζω ας ακουσω και αυτα…
αξιζει να σημειωθει οτι τα ειχα αγορασει την ιδια μερα μαζι με 1 cd των creed και τον τοτε διπλο δισκο του μαζωνακη…
απο τοτε εχουν περασει 8 χρονια…
ακουγα απο activemember μεχρι five…
απο δαντη μεχρι k.minogue…
απο εμινεμ μεχρι διαφορες συλλογες trance psychedelic και λοιπα πριονια…
και εγω πριν αρχισω να ακουω μεταλ ακουγα τετοια πραγματα πανω κατω:)
αλλα βεβαια αυτα τα εχουμε ξαναπει:wink:
Διάβασα 1-2 σελίδες και είδα οτι οι περισσότεροι ξεκινίσατε απο Nightwish.
Ε ναι,και εγώ.Μέχρι τώρα δεν ξέρω αλλο τραγούδι nightwish,παρά απο το μόνο που έχω λιώσει,I wish i had an angel.Μετά πρόπερσι στην Α’γυμν. άλλαξα σχολείο και πίγα σε ποιο “σκληρά” πράγματα.Τον πρώτο μήνα γνώρισα τον ποιο καμένο έλλινα με acdc και motorhead,και μου έβαλε να ακούσω master of puppets,και μέχρι τώρα το έχω ακούσει άπυρες φορές.5-6 μήνες μετά πίγαμε μια βόλτα στο public και με παρώτρηνε να αγοράσω το black ice των acdc…ε και τα υπόλοιπα είρθανε…
Mέταλο δεν έγινα ποτέ, αλλά όταν ξεκολλησα από eminem και rhcp πρωτάκουσα ramones και misfits
Στην ηλικία των 14 οι scorpions , απο ένα best of . Ξέρετε τα κλασσικά rock you like a hurricane, wind of change κτλ .
Moonspell
New Kids on the block.
απο εκει και περα καταλαβα οτι θα γινω μεταλο. οπως και εγινε.