Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

πρώτη αγάπη μου ήταν οι maiden.Πρωτότυπο ε…:roll:

Η πρώτη metal μπάντα που άκουσα ήταν Paradise Lost αλλά όταν άκουσα Opeth έγινε το κακό :smiley:

:smiley:

same here. Το 1ο που άκουσα οπως είπα ήταν το fear of the dark
αλλά το 1ο CD που αγόρασα ήταν το “live after death” :slight_smile: και το 1ο metal CD ever.

Δεν θυμαμε,πρεπει να εχω ξαναγραψει εδω,αλλα κλαιν,προς τελη λυκειου Πριστ αρχικα,αλλα KISS ηταν το πρωτο μεγαλο σκαλωμα…αλλα μαθητικα χρονια,βσκ τρυπες,πουλικακους,γενια χαους,ελληνικο πανκ-ροκ,διαφορα τετοια…αν και δημοτικο,ειχα σε κασετα το Nevermind και το ελιωνα(μονοημερη εκδρομη Χανια και να ακουω come as you are σε γουοκμαν,λολ,γαμω τις εποχες) και το The wall,παλι σε κασσετα…αν και νομιζω blue oyster cult ακουγα απο αρχες λυκειου ενα μπεστ ακυρο,σε κασσετα,απο ενα γνωστο,που δεν ειχε το ρηπερ μεσα και μαλιστα για αυτο το λογο 2 χρονια μετα ακουσα πριστ,γτ νομιζα πως το λεγαν αυτοι…ο βλακας ο ιδιος…:stuck_out_tongue:

Άντε τώρα, γκραντζικα τσουτσέκια.

κάθε φορά που ο Μάνος ποστάρει την από πάνω φώτο κυλιέμαι στο γέλιο :lol::lol:

Lupin φαινόταν από την αρχή ότι είχες κάνει σωστά βήματα:D

Που να δεις και την μπλούζα που φοράω

:cry::cry:,okkkkkk…:(…

μονο ο παναγιωτης ενιωσε…

καλαμιδες να φορας και συ στη μπαλα στις 21…

Σε μια κασέτα με επιλογές του αδερφού μου υπήρχε και το All through the night των Axe. Κάπως έτσι κάηκαν τα πρώτα εγκεφαλικά κύτταρα :stuck_out_tongue:

ξεκίνησα να ακούω ροκ γενικά από το house of the rising sun των animals . ήταν το πρώτο τραγούδι με τ οποίο έπαθα πλάκα . μετά (τη επόμενη μέρα για να είμαι ακριβής) ήρθαν στη ζωή μου οι Sabbath με το Paranoid (μια κασσέτα που είχε καιρό η αδερφή μου) .

όλα αυτά στην ηλικία των 15 . μέχρι τότε δεν είχα ακούσει τίποτα , ούτε ποπ χαζομάρες :stuck_out_tongue: μόνο Τσάπλιν έβλεπα …

Σε μια κασσετα που μου εγραψε ενας φιλος ειχε βαλει μεσα το prowler και to running free ΤΟΝ MAIDEN… μιλαμε ειχα φαει τετοιο κολλημα που τα τραγουδια τα εβαλα σε ενα παρτυ που εκανε τοτε η ταξη μου(1995)…εκει που ακουγες κατι ποπ και σκυλαδικα πεταγετε και ενα prowler…εποχες!!

Το πρωτο metal τραγουδι που ακουσα απο την μανα μου ηταν το Paranoid, μου εχει μεινει αυτη η στιγμη… Μετα απο φιλους και κασετες κτλ ακουσα Scorpions, Iron Maiden (κανα 2 τραγουδια αρχικα) και ολα πηραν τον δρομο τους… Αρχικα αρχισα να ακουω classic rock και πιο μετα metal…

6 χρονώ μία δισκέτα Mayhem #-o

από την πέμπτη δημοτικού θυμάμαι τον ξάδερφο μου να βάζει Soad και να
τον παρακαλάω να μου γράψει το δισκάκι Toxicity,μετά ήρθε στα χέρια μου η
ταινία school of rock και μετά το γυμνάσιο μαζί με το internet :D:D:D
maiden,metallica,AC/DC,Deep Purple,Sabbath και τα μυαλά στα κάγκελα.

νομιζω θα πρωτοτυπησω κ εγω!!!

[SIZE=“5”]IRON MAIDEN[/SIZE]

:lol::lol::lol::lol:

τρυπες!!!ημουν 12 και εκει καταλαβα οτι ο ηχος τις ηλεκτρικης κιθαρας ειναι για μενα…μετα βεβεα ηρθαν τα σκληρα…!!!αν θυμαμαι καλα η πρωτη μεταλια που ακουσα ηταν manowar!!!

Μια φορα και εναν καιρο ηταν ο μικρος Κωστακης! απο μουσικη δεν ηξερε πολλα και πηγαινε οπου τον πηγαιναν. Ετσι ο μικρος Κωστακης κυκλοφορουσε καπως ετσι

Ομως μια μερα επεσε στα χερια του αυτο
και εν ετη 2003 ο μικρος μας φιλος μαθαινει τι θα πει και μαμω τα playlist ξεκκινοντας κολληματα με κομματια οπως ACDC - TNT (ναι αυτο ηταν το μεγαλο κολλημα) iron maiden - the number of the beast, the offspring - black ball (ακομη ανατριχιαζω με αυτο), system of a down - shimmy και sex pistols - anarchy in the uk.

επειδη κατι παρομοιο παιζει να εχει παρει το ματι μ ΑΝ υπαρχει :lock: γουιθ ολ δε ρεσπεκτ σορυ φορ δε ινκονβινιενς

ελα ρε…γιατι προλαβες…εχει πλακα!!!:lol:

οποτε…once upon a time στο γυμνασιο… η pax ακουγε μονο

( +καρδουλες)

και

(!!!)

αδιαφοροντας για το αν υπαρχουν ή οχι αλλοι τραγουδιστες στο συμπαν!!

εως οτου μια μερα σε κατι γεννεθλια…σκαει μυτη το υπερ-δωρο που μαζευαν λεφτα κ καλα 4ατομα να το αγορασουν οποτε λεω δεν γαμιεται…ας το ακουσω!!!

μετα ετυχε και ακουσα

οποτε τελος…that was it!!!

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
τι λετε ρε…τα σπαει λεμε!!!(ε?:-s)