αν θυμαμαι καλα σε σειρα, γιατι ηταν ενας μηνας αποκαλυψης για μενα 11-12 χρονων τοτε, ηταν:
ενα best of απο Black Sabbath
Manowar - Kings of Metal
Iron Maiden - Somewhere in Time
λιγο αργοτερα ενας αδερφος φιλου μου, μερικα χρονια μεγαλυτερος, μου ειπε παρε να ακουσεις κ κατι να τα σπασεις…μου γραψε σε μια κασσετα RAKS το Arise…θα τον ευγνωμονω για παντα.
6η δημοτικου προς 1η γυμνασιου ακουσα τα 2 πρωτα μεταλ κομματια. Αυτα ηταν τα Nightfall kai Noldor (Dead winter reigns) απο Blind Guardian, απο το cd “Nightfall in middle Earth”
To 1996, metallica - load! Πρέπει να πήγαινα 3η γυμνασίου τότε, θυμάμαι ότι βλέπαμε mtv και όλα αυτά τα φλόρικα που έπαιζε τότε, αλλά είχα πορωθεί με το until it sleeps! :lol: Οπότε τσίμπησα το load σε κασσέτα 8) και το άκουγα στο χωριό μου όλο το καλοκαίρι! Θυμάμαι κιολας οτι το κασετοφωνάκι έπαιζε τα κομμάτια πιο γρήγορα και ήταν πιο πορωτικά! Μετά πήγα στο black album, μετά στο master of puppets (που μετά την πρώτη ακρόαση θυμάμαι ότι μου είχε φανεί πολύ σκληρό και μόνο το ακουστικό πέρασμα στο ομώνυμο και το orion μου είχαν φανεί ωραία :lol:). Α και μετά άκουσα το fear of the dark το album, Θυμάμαι το ακούγαμε με τον αδερφό μου και νομίζαμε ότι όλα τα κομμάτια ήταν best of! Eπίσης με είχε χαλάσει το ταμπούρο στο afraid to shoot strangers γιατί ακουγόταν πολύ δυνατό για μπαλάντα! :lol:#-o Ε μετά τα υπόλοιπα απλά κύλησαν…ωραίες εποχές!
2 γυμνασιου αρχισα με maiden και ενα δισκο που μ εγραψε ενας φιλος μου που περιειχε μεσα
1.dance of death
2.no more lies
3.afraid to shoot strangers
4.be quick or be dead
5.fear of the dark
6.wasting love
7.the trooper
8.flight of icarus
9.run to the hills
10.halloweed be thy name
11.aces high
12.can i play with madness
13.alexander the great
ε…καλα μετα τα αγορασα ολα αλλα αυτο το δισκο δεν θα το ξεχασω ποτε…
επειτα ηρθαν οι μεγκαντεθ οι death oi savatage και δεν εχει τελειωμο…
3η γυμνασίου (πριν 7 χρόνια περίπου) έπεσε στα χέρια μου το Edward the Great των Maiden (best of). Θυμάμαι ακούγοντας το 2 Minutes to Midnight ήθελα να ανέβω στην ταράτσα και να αρχίσω να ουρλιάζω…
συγκινήθηκα τώρα
μια κασέτα με επιλογές των aerosmith που ειχε ο θειος μου στο αμάξι του και την ακούγαμε οταν πηγαίναμε στην θάλασσα στην πέμπτη δημοτικού!!! αχχχχχ τι εποχές…
και η πρώτη μου κασέτα που αγόρασα ήταν το Pure Instinct των scorpions και
τα πρώτα μου cd ηταν