Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

στα 13 το πρωτο συγκροτημα που ακουσα ηταν slipknot…εε, φυσικα πορωθηκα αγρια #-o και μεχρι τα 14 ηταν το μονο που ακουγα #-o …Υστερα μπηκα στην γενικοτερη νοοτροπια του θεματος και συνεχισα με in flames ,cob και wasp :D8)8)

A federal jury Thursday found a 32-year-old Minnesota woman guilty of illegally downloading music from the Internet and fined her $80,000 each – a total of $1.9 million – for 24 songs.

Jammie Thomas-Rasset’s case was the first such copyright infringement case to go to trial in the United States, her attorney said. world of warcraft gold

Attorney Joe Sibley said that his client was shocked at the fine, noting that the price tag on the songs she downloaded was 99 cents.

Health Top Tips Nutrition Love Lifestyle Happiness Weight Loss
buy wow gold
She plans to appeal, he said.

Cara Duckworth, a spokeswoman for the Recording Industry Association of America, said the association was “pleased that the jury agreed with the evidence and found the defendant liable.”

“We appreciate the jury’s service and that they take this as seriously as we do,” she said.
cheap wow gold
Thomas-Rasset downloaded work by artists such as No Doubt, Linkin Park, Gloria Estefan and Sheryl Crow.

This was the second trial for Thomas-Rasset. The judge ordered a retrial in 2007 after there was an error in the wording of jury instructions.
world of warcraft gold
The fines jumped considerably from the first trial, which granted just $220,000 to the recording companies.

Thomas-Rasset is married with four children and works for an Indian tribe in Minnesota.

Εγω αρχισα με το Chop Suey 4η δημοτικου ενω μεχρι τοτε ακουγα εμινεμ… Το οποιο δεν ειναι πολυ μεταλ αλλα εχει breakdowns ωραια, μετα ανακαλυψα τους Maiden κ εγινε η μεγαλη αλλαγη… Συνεχισα με Iced Earth μεχρι και την 1η γυμνασιου μετα το ελιωσα Μεταλλικα για 2 χρονακια και φτανω τωρα να το εχω γυρισει 3 χρονια μετα στο Death Metal(οι opeth με μυησαν)… Να ναι καλα το Number of the beast…

βασικα εγω ποτε δεν περασα απο την φαση maiden-metallica και μπηκα κατευθειαν στα new-metal (πραγμα παραξενο ακομα και σημερα ).βασικα ακομα δεν μου αρεσει τετοιο στυλ μουσικης για αρκετους λογους…[-X

οσο για τους opeth,ω ναι…:slight_smile: ποτε δεν με πορωσαν ιδιαιτερα αλλα ειναι πολυ καλο συγκροτημα…πηγα και στο live τους στο 56 του ελληνικου 8)8)8) ωραια ηταν…!! :smiley:

σε λατρεύω μόνο και μόνο για τους W.A.S.P. :smiley:
και μου αρέσεις για in flames…:stuck_out_tongue:

3 μπάντες με έκαναν Μεταλά

Motorhead

System of Down

Βlack Sabbath

Το πρωτο κομματι που θυμαμαι να μου ειχε κανει εντυπωση οταν ημουν ακομα πιτσιρικι και ακουγα οτι χαζοποπ να’ναι, ηταν το Master of Puppets. Το ακουσα, το κατεβασα ευθυς αμεσως και για λιγο καιρο το ελιωνα ασταματητα.

Η μπαντα που με εκανε μεταλλα ομως, ειναι οι Blind Guardian. Ακομα θυμαμαι το ριγος οταν πρωτακουσα στο walkman του συμμαθητη μου το Majesty :cry:
Πηγα και αγορασα 3 cd τους στο καπακι. Τα πρωτα μου 3 μετσαλοcd. Follow the Blind, Imaginations και Nightfall :smiley:

Iced Earth age 13

the doors-best of… 9 χρονων.

Εγω εγινε ντεθ μεταλλο,οταν ακουσα σολφλαι,και μαλιστα το unleash,μου αρεσε πολυ.Κατα τα αλλα οι σολφλαι δν μ’αρεσουν.Εγω ομως αυτα που πρωτοακουσα απο μεταλ ηταν slipknot και iron maiden.Α,και οι doors δν ειναι μεταλ,για να ξηγιομαστε…

Ομως η μπαντα που με εκανε μεταλλα φανατικο ηταν οι amon amarth,οι πρωτοι τους οποιες δισκογραφιες και αλλα ξερωγω…

Απο τα πρώτα metal τραγούδι που άκουσα ποτέ στη ζωή μου,πρέπει να ήταν το 2 Minutes to Midnight των Iron Maiden απο τη συλλογή Superhits 84, όταν ήμουν 7 χρονών. Δεν μου έκανε καμία εντύπωση. Πως είναι δυνατόν άλλωστε, όταν αυτή η συλλογή είχε μέσα το Wild Boys των Duran Duran και το Ghostbusters του Δεν-Θυμάμαι-Πρεπει-Να-Γκουγκλαρω-Αλλα-Μηπως-Ηταν-Ο-Lionel-Richie!:stuck_out_tongue:

Τέλος πάντων, τα χρόνια περάσανε, ο Alice Cooper έβγαλε το Trash, στη χώρα μας γινόταν ο χαμός με κάτι Poison και κάτι Bed Of Nails, και κάτι μου έκανε κλικ. :-k

Ένας φίλος μου μου έδωσε το Number of the Beast των Maiden, και κόλλησα! 8O :slight_smile:

Δώσε μετά και κάτι Walls και Keeper 1 απο Helloween, μαζί με And Justice For All, Kings Of Metal και Conspiracy και το νερό μπήκε στο αυλάκι.:smiley:

Και όταν στα 13τρίτα γενέθλια μου, με ¨κέρασα¨το Alice In Hell των Annihilator, ήμουν σίγουρος πλέον, ότι δεν θα υπάρξει ποτέ θεραπεία! 8)

Χα χα,ναι μεγάλη κασέτα αυτή με τα greatest hits. Έπεσε στα χέρια μου, αρκετά χρόνια αργότερα, όταν ήδη άκουγα μέταλ και γέλασα πολύ.

Θυμαμαι το 1998, ηλικια 9, με το “Another Brick In The Wall” των Pink Floyd. Μετα ηρθαν οι System Of A Down και οι Stratovarius.

Αν εξαιρέσεις τους Offspring και τους Nirvana, που άκουγα νωρίτερα, το τραγούδι που με έβαλε για τα καλά στο metal ήταν το The Memory Remains, μόλις είχε κυκλοφορήσει το ReLoad και το αντίστοιχο video clip.

Θυμόμουν τους Metallica από τα Nothing Else Matters και The Unforgiven που βάζαμε στα parties, αγόρασα γρήγορα-γρήγορα τα Load και ReLoad και τη συνέχεια την… ξέρω! :stuck_out_tongue:

Metallica.Λατρευω ολα τους τα αλμπουμ και το St. Anger

deep purple , αλλα γαμώτο δεν μ’ έκαναν μεταλλά :roll:

Iron Maiden. Κλασικά.

Iron Maiden κ εδω…Κι ακομη ειναι respect!

metallica!!t master of puppets ein t proto metal album p xo akusei.k m kanan n agapiso t thrash!!k t metal vevea…

Rainbow - The Temple Of The King.Κάθε φορά που έμπαινα στο αμάξι του μπαμπά,το πρώτο τραγούδι που άκουγα ήταν αυτό.Αμέσως μετά Smoke on the Water και έπειτα Queen και Rolling Stones.Αλλά η πρώτη μπάντα που άκουσα(ολόκληρο δίσκο και όχι μεμονομένα τραγούδια) ήταν οι Doors.:slight_smile: