10 μπάντες που μεγαλούργησαν στα 00's

Ωχ ! Αστα να πάνω τριγραμματικός κώδικας!:stuck_out_tongue:

POS και δεν ειμαι καλααα :stuck_out_tongue:

The Gathering

Souvenirs
Home
If then else

Katatonia

Last fair deal gone down
Viva emptiness
The great cold distance

Porcupine Tree

Lightbulb sun
In absentia
Deadwing

System of a Down

Toxicity
Mezmerize
Steal this album
Hypnotize

Ulver

Perdition city
Blood inside
Shadows of the sun

Primordial

To the nameless dead
The gathering wilderness

Agalloch

Ashes against the grain
The mantle

Slipknot

Iowa
All hope is gone

Meshuggah

Obzen
Nothing

Muse

Absolution
Black holes and revelations

Ξέχασες τα δυο καλύτερά τους για τα 00ς νομίζω…

Πιστευω οτι καλο θα ηταν να αναφερουμε και τους Protest The Hero. Οι οποιοι παιζουν κατα καποιο τροπο ενα προοδευτικο core πραγμα, το οποιο θεριζει!

Οχι τοσο για το Κezia του 2005 αλλα για το εκπληκτικο Fortress του 2008. Τρελος δισκος και μεγαλα κεφια απο το συγκροτημα!

Παρτε και το εξωφυλλο που ειναι και αυτο μια ομορφια:

Kα ακουστε και ενα κομματακι —> Protest The Hero - Sequioa Throne (κλικ)

Spirit the Earth Aflame
Storm Before Calm
?
έχεις δίκιο…:-s

Έχω αναφέρει 8, μένουν άλλοι 2.

Σίγουρα η μία μπάντα είναι οι Big Business που είναι μάλλον ότι καλύτερο έβγαλε αυτή η δεκαετία στον ευρύτερο rock ήχο μαζί με τους SOAD και τους Gogol.

Επομένως μένει άλλο ένα όνομα.

Γ. Αγγελάκας

Μπορεί μουσικά να μη μεγαλούργησε με τον τρόπο που ορίζω εγώ (δηλαδή να έβγαλε συγκλονιστικούς δίσκους ή να καθόρισε νέους μουσικούς δρόμους ή να έκανε κορυφαίο συνδυασμό ποιότητας/πωλήσεων). Αλλά:

• Οι Τρύπες έληξαν μετά από καταπληκτικό δίσκο και εν μέσω καθολικής αποδοχής γιατί απλώς είχε κουραστεί από την όλη φάση και ήθελε να ακολουθήσει νέους δρόμους.

• Κυκλοφόρησε με τους Επισκέπτες το Απο Δω και Πάνω, ένα δίσκο που έπιασε όσο λίγοι το vibe μιας (οποιασδήποτε) πόλης με τόση διαφορετικότητα μέσα της, παντρεύοντας τις ροκ καταβολές του αλλά και την αγάπη του για το έθνικ και το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.

• Μαζί με τον Ν. Βελιώτη δημιούργησε έναν υπέροχο avant-garde σχεδόν δίσκο, για να ακολουθήσει ένας δεύτερος πιο εύκολος μεν, πιο μεστός δε.

• Μας έδωσε ένα “Ο Χαμένος τα Παίρνει Όλα” και ένα τέλειο soundtrack στο “Ψυχή Βαθιά”.

• Τα live του με τους Επισκεπτες δεν θες να τελειώσουν ποτέ ενώ αυτά με τον Βελιώτη είναι μια διαφορετική, πιο εσωστρεφής εμπειρία που σίγουρα αξίζει πολλά.

ChrisP μετα το τελευταίο σου ποστ να περιμένεις τα μισά απο οτι θα κερδίσω στο τζοκερ…κάποτε…:smiley:

Anorimoi

πλακα κάνεις ε?:-s

Τραμπ, αμα το διαβαζεις,ξερεις ποσο old school φαν ειμαι και σε αγαπαω,ασχετα αν στη μπαλα σε κανω γιογιο:p,
οι ανωριμοι oμως μεγαλουργησαν μεχρι 2001, με demos και Σαδομαχ, into floroi ride, farting the world ktl…απο κει και περα,αγγιξαν το mainstream κοινο, διατηρησαν τα καλα στοιχεια τους και εξελιχθηκαν ακομα περισσοτερο, αλλα ολοι εμεις οι παλιοι φανς θα θυμομαστε για παντα ‘παρτα και συ κοριτσακι με τα σπιρτα’, παρα ‘το πρωτο ραντεβου’…

:razz:

εγω στηριζω συγχρονους anorimoi και οχι τα φαντασματα του παρελθοντος

Eternal respect!

Αλλα δεν νομιζω οτι εχουν μεγαλουργησει ακομα…Εχουμε πολυ λιγο υλικο απο αυτους.

Να πω και γιατί ανάφερα τα παραπάνω…

SYSTEM OF A DOWN
Toxicity
Mesmerise

MUSE
Origin of Symmetry
Absolution
Black Holes and Revelations

SLIPKNOT
Iowa
All Hope Is Gone

MACHINE HEAD
Through the Ashes of Empires
The Blackening

OPETH
Blackwater Park
Deliverance
Ghost Reveries

NEVERMORE
Dead Heart in a Dead World
This Godless Endeavor

EVERGREY
In Search of Truth
Recreation Day

The Inner Circle

KAMELOT
The Black Halo

Ghost Opera

AVANTASIA
The Metal Opera:
Part I: The Metal Opera

Part II: The Metal Opera Part II

COLDPLAY
A Rush of Blood to the Head
X&Y

Αγαπημένα τα bold

Ναι και εγω πιστευω πως εχουμε να δουμε και αλλα σπουδαια πραγματα απο αυτους. Απλα, αυτος ο δισκος θεωρω πως ειναι απο τα αριστουργηματα του χωρου (ακομα και αν δεν εχω ψαχτει πολυ στην σκηνη αυτη) και οτι ακομα και σε μερικα χρονια που θα εχουμε μπει για τα καλα στην νεα δεκαετια, το γκρουπ αυτο θα θεωρειται απο αυτα που μεγαλουργησαν στα 00ς.

Avantasia!!! πώς τους ξέχασα…?#-o#-o

ALESTORM
WOLFMOTHER
VELVET REVOLVER
ROTTING CHRIST
CAVALERA CONSPIRACY
WOLF
GHOST (AN πΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ TYR
HEAVEN & HELL
NIGHTWISH (ΜΕ TARJA)
RHAPSODY OF FIRE

ISIS