"1055 rock extreme" στους 106,5 FM

Εκεί που γύριζα τη βελόνα πιάνω Twisted sister, όχι από τα σούπες κομμάτια. Μπα, λέω, περίεργο… Ακολούθησαν Metallica, Slayer και άλλα καθαρού μεταλ. Το ID ου σταθμού αφήνει να εννοηθεί ότι είναι "παράρτημα¨του 1055 ροκ. Από πότε υπάρχει αυτό ρε παιδιά, ξέρει κανένας σαλονικιός να μου πει;

Τώρα παίζει Anno Mundi από το Tyr των Sabbath. Κομματάρα. Προφανώς πρόκειται για playlist από pc αλλά και πάλι σκίζει χαχα!
Τώρα loneliness of the long distance runner. Σωστοί. Μακάρι να βάλουν και κανονικές εκπομπές.

paidia fovero me to legane xthes kati filoi mou gia afto to stathmo kai den to pisteva kai simera pou akousa me ta aftia mou se elliniko radio na paizei slayer sodom kai ta loipa epatha plaka… 8O sinexiste etsi tha to pw se olous tous metalades filous kai files mou na goustaroume alla to kako einai oti den einai oloi apo saloniki opote kala tha einai na akougete kai meso internet!! sex beer and thrash metal!!:band::band: THANX

εχει γινει πια σταθερος στο ραδιοφωνο στο αμαξι,επιτελους λιγο ΜΕΤΑΛ ΣΕ ΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

Παίζει να είναι η πρώτη φορά που ακούω ραδιόφωνο στη Θεσσ/νίκη, βασικά σίγουρα είναι η πρώτη. Μια χαρά, γουστάρω που δεν έχει διαφημίσεις/παραγωγό, μόνο μουσική, πρωί- μεσημέρι- βράδυ. Καλή φάση. :slight_smile:

Με μεγάλη ευκολία πρώτη επιλογή στο ράδιο… Αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να μπουν παραγωγοί…όχι κάποιος που θα το κάνει jukebox, αλλά κάποιος που θα σκαμπάζει από μουσική με θεματικές εκπομπές κλπ…

Πάντως μετά από περίπου 2-3 βδομάδες μπορώ να πω ότι αρχίζει και επαναλαμβάνεται αρκετά συχνά… Εχθές το πρωί έπαιξε 5 τραγούδια εκ των οποίων τα 3 ήταν metallica… ας είναι μόνο μουσική, αλλά τουλάχιστον να την βάζει κάποιος και όχι ο dj shuffle ξέρω γω…

Ναι… επισης και κατι αλλαγες απο deicide σε bon jovi προδιδουν προχειροτητα.

Δυστυχως κανεις δεν ειναι ποτε ικανοποιημενος με τιποτα…και επιπλεον ορισμενοι νομιζουν οτι Γνωριζουν τα παντα…

πλεον εχει και rds που αναφερει μπαντα και τραγουδι!

#-o#-o
Κανείς δεν μίλησε με αρνητικά λόγια για τον σταθμό ούτε την είδαμε παντογνώστες… όλοι μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε…
Το να κάνουμε όμως κάποια σχόλια/προτάσεις για το πως πιστεύει ο καθένας ότι μπορεί να κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά ο σταθμός δεν νομίζω να είναι κακό…

Μόνιμο σαουντρακ στο αμάξι και μένα, επιτέλους γιατί βαρέθηκα τα σηντι.
Στο ραδιόφωνο έχεις το απρόοπτο, το “τι θα βάλει μετά;” :wink:
Τα ηχεία να φτιάξουν και όλα κομπλέ.

Αν και το εχω αναφερει κ αλλου, ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια του 1055 !!! Επιτελους ατοφιο μεταλ στην περιοχη Θεσ/νικης!! Συνεχιστε παιδια, το κοινο ειναι πολυ μεγαλο !!!:metal::metal:

Καλα, χαλαρωσε λιγο.
Εκτος αν ανοιξατε το thread αποκλειστικα και μονο για αποθεωση.
Και εμεις ακροατες ειμαστε, και εμεις στηριζουμε και λεμε και στους φιλους μας αλλα και στις ερευνες που κανουν οι διαφημιστες οτι ακουμε αποκλειστικα 1055 απ’οταν εγινε ο σταθμος, για να στηριξουμε την προσπαθεια.
Επομενως δεν υπαρχει μονο η κακοπροαιρετη κριτικη αλλα και η καλοπροαιρετη. Και φυσικα κανεις μας δεν ειναι Θεος.
Και παλι μπραβο για το ολο εγχειρημα και ας εχει καποιες ατελειες. Μετραει.

paidia mipos paizei na to akousoume kai sto internet epitelous?an kserei kanenas as steilei link an yparxei thanx!

τι παίχτηκε με αυτό εδώ; δεν πιάνω πλέον

Η αληθεια ειναι οτι τη μια εκπεμπει την αλλη οχι. Επισης οταν εκπεμπει συνηθως εχει πολυ κακο σημα. Δεν ξερω τι παιζει…

http://www.e-radio.eu/player/index.php?idx=54

Oriste to link.pleon ekpempei kai mesw net.Enjoy folks!!!

χαχα θυμαμαι φαση με 1055 extreme παρολο που δεν ακουω μεταλ-θρασ.

να πηγαινουμε στο σημειο που πρεπει να παμε για να μαζευτουμε να παμε εκδρομη με τη σχολη και οδηγαω εγω και ειμαι με εναν φιλο μου.(τοτε ειχα και μακρι μαλλι).Και λεμε λιγο πριν φτασουμε “ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΞΤΡΙΜ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ”.Και θυμαμαι φαση στο φουλ μεταλια-θρασια και φτανουμε στο σημειο με ανοιχτα παραθυρα και να κοιτανε αποσβολωμενοι και εμεις να περναμε με το αμαξι αναμεσα απο τη μαζα και να μας ανοιγουν τον δρομο.

ιστορικη στιγμη.

Είτε το κάνεις με μπίτια/σκυλάδικα είτε με μεταλίες η ίδια καγκουριά είναι.

ε ναι ρε συ αφου για τη φαση το καναμε να πουμε…αφου τπτ απο τα δυο δεν ακουω…

και ΟΧΙ καγκουρια ειναι ΑΛΛΟ πραμα.

Καγκουρια ειναι να κανεις κυκλους με το πανακριβο αμαξι σου για να “τυχαινει” να περνας μπροστα απο τα μαγαζια της παραλιας τρεις φορες το δεκαλεπτο και να εχεις ανοιχτο παραθυρο και να κοιτας σα βλακας και να νομιζεις οτι ετσι κανεις κατι και το πιστευεις.

ή Καγκουρια ειναι να κυκλοφορεις με το αμαξι μεσα στην πολη εχεις υφος γαματο και να σε ακουνε 10 τετραγωνα πιο κατω απο τη μουσικη που βαζεις.

αυτο που καναμε το καναμε για τη φαση και απο τη στιγμη που καταλαβαμε οτι φαινεται λιγο σα στημενο το πραμα τοτε δε συγκαταλεγεται στην Καγκουρια.

ξέρει κανείς αν θα βάλουν παραγωγούς;:-s