Γιορτή Μπύρας 2-13/9/09 , Σ.Ε.Φ

Σημερα ειδα τις πρωτες αφισες…Ακομη δεν εχω δει τι live θα εχει καθε μερα αλλα οπως και να’χει θα το τιμησω οπως καθε χρονο :wink:

Φέρτε τους Tankard ΕΚΕΙ!!!:lol::lol::lol:

χαχα
σωστος!

νομίζω ότι στις 5/9 παίζει ο Μακεδονας, μαζί με καποιους τύπους ονοματι Megavat, προσφατα βγάλανε δίσκο που συμμετεχει ο ακατανομαστος. Μονο αυτο εχω ακουσει προς το παρον.

:respect::drunk:

:expressionless: :expressionless: :expressionless:

Δεν έχω ξαναπάει σε Γιορτή μπύρας!!! Ωραια θα είναι απο ότι μαθαίνω!!! Μαλλον μας βλέπω εκει!! :smiley: :drunk: Και με μέτρο ε ?!? :stuck_out_tongue: :wacko:

8O beer!!! beer!!! εννοειται θα το τιμησουμε το γεγονοτο. :smiley:
Το κακο με μενα οτι δεν αντεχω το πολυ ποτο.Με 2-3 μπυριτσες θα αρχισω να τραγουδαω.Μιουμ μιουμ!Δε το χανω ομως.Μπυρες απο ουυυλο τον κοσμο…αυτα ειναι! :stuck_out_tongue:

[-X[-X[-X[-X
έχεις δρόμο ακόμα…

θελει εξασκηση δηλαδη? :stuck_out_tongue:

Ναι. Ξεκίνα από αυτό το ιβέντ.
Δες το σα φροντιστήριο/φαουντέησιον ένα πράμα. :stuck_out_tongue:

Ανήλικα επιτρέπονται;

κοιτα…οτι πινω,πινω μπυρονια σε τακτα χρονικα διαστηματα θα ελεγα :roll:
το θεμα ειναι οτι ο οργανισμος μου δεν μπορει να αντεξει περισσοτερη ποσοτητα αλκοολ πανω απο 3 με 4.Γι’αυτο πινω λιγο εγω και φτιαχνομαι.χουχου! :stuck_out_tongue:

Όχι. Ψήστο για τσαμπέ με ντου! :smiley:

ε γι αυτό λέω πως έχεις δρόμο ακόμα… 8)

ποσο αλκοολ μπορει ν’αντεξει αραγε εναμισι μετρο ανθρωπος? :-k

Το να κάνεις κεφάλι με λίγες μπύρες είναι και γαμώ, συμφέρει και τον οργανισμό σου και τη τσέπη σου!

Θυμαμαι την Γιορτη Μπυρας του 2005 που ειχαμε πιει με μια παρεα τον κωλο μας ολο το απογευμα και μετα στα καπακια πηγαμε σινεμα στο “Wedding Crashers” και ηταν που ηταν τρομερη κωμωδια, ε ειχαμε φτιαξει και κεφαλι και δωσαμε ρεστα με τα γελια και τις καγκουριες μας στη αιθουσα. Ειδικα στο σημειο που εμφανιζεται ο θεος Γουιλ Φερελ ειχαμε παθει παροξυσμο. Ωραια πραματα!

σωστοοοος πολυ σωστος :smiley: :stuck_out_tongue: λεω να δοκιμασω οσες περισσοτερες μπορω.Κυριως κοκκινες και μαυρες ή τιποτα πολυ περιεργες…αναλογως ο,τι μου τραβηξει το ενδιαφερον.Μια γουλια απο δω μια γουλια απο κει.Γευσιγνωστης :stuck_out_tongue:

μην τις ανακατεύεις, θα σε χαλάσει.
Έτσι λέει τουλάχιστον η θεια μου η Τασία.


:lol::lol::lol: ο,τι πει η θειουλα τοτε! που τη βρηκες ρε τετοια θεια?θελω κι εγω!
Ναι το ξερω οτι δε κανει να τις ανακατευουμε…κριμας.Ελπιζω να μην εχει και χλιαρη βρετανικη μπυρα θα ελεγα :stuck_out_tongue: