Το 2ο μεγαλυτερο φετιχ (aka πεταλακια)

ωραίος thanks a lot :slight_smile:

λογικα ναι…

γιατι δεν πας να δεις σε κανενα μαγαζι τπτ απο κοντα να δεις τι παιζει γενικοτερα?

αξίζει να πάρω ετούτο (http://www.thomann.de/gr/behringer_bod400_overdrive.htm) σαν πρώτο πεταλάκι ή να μαζέψω κανα λεφτό για να πάρω τίποτα καλύτερο ? :-k

Δεν το ξέρω το πετάλι αλλά θα έλεγα να πας για κάποιο πιό “καθιερωμένο” overdrive

Eγώ θα έλεγα Bass Big Muff, πολύ καλύτερο και αξιόπιστο.

λεπον εαν θελεις κατι σε Overdrive τσεκαρε
http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=155

σε fuzz

και κατι που συνδιαζει και τα 2

και για πιο ακριβο

Μακριά από Behringer…

τσάμπα λεφτά το Behringer. Αν θες fuzz, bug muff χωρίς να το σκέφτεσαι. Αν θες OD, υπάρχουν αρκετά αξιόλογα. Της BOSS, της EBS, της fulltone και άλλα πολλά, αναλόγως τι θές εσύ.

Παιδιά σας ζηλεύω… δεν έχω λεφτά για εξοπλισμό! Μηδέν!!! Έχω έναν σάπιο ενισχυτή (αν και δε με πολυαπασχολεί διότι υπάρχει το guitar rig) και μια κιθάρα-καυσόξυλο! Ζήλια! Παίζω 5,5 χρόνια και μου σκάει μύτη το 5χρονο που μόλις ξεκίνησε, με schecter των 700 ευρώ… θα σκάσω! :stuck_out_tongue:

σκέφτομαι να κάνω σίγα σιγά κάποιες μικρές κιθαριστικές επενδύσεις.

Είμαι μεταξύ MXR και Big Muff, αλλά δε ξέρω τι, θέλω ψιλό αλητικό ήχο, καλό για Mute σημεία, όχι υπεβολικά μεταλλικος ο ηχος (αλλά ούτε και καθόλου)

Δυο που εχω τσεκαρει ειναι αυτα απο καθε μαρκα

τι λέτε?

Αν θες καθαρό ντιστόρσιο να ακούγονται καλά και τα μπαρέ πχ μακριά από το big muff.

Από την άλλη τα μπαρέ δεν είναι αλητεία 8), οπότε αν θες να νιώθεις ότι ο ήχος σου είναι δελφίνι που προσπαθεί να κολυμπήσει σε πετρέλαιο το big muff είναι το απόλυτο. Θα πρότεινα την κλασσική έκδοση αλλά και πάλι δεν το έχω ψάξει το tone wicker.

Σου λέω να δεις και το παρακάτω, αυτό αγόρασα σαν πρώτο μου βρώμικο πετάλι, με ικανοποίησε σχεδόν απόλυτα, από τα πιο versatile πετάλια που έχω στο νου μου (και με δεδομένη την τιμή του).

Overdrive και Fuzz/Distortion μαζί, το Overdrive συμπαθητικό και fuzzy,το Distortion είναι μεγάλη ιστορία με τα knobs που έχει (Bias για το compression και Volts για το πόσο ρεύμα θες να δίνει, θέλει αρκετό ψάξιμο).
Μπορώ να σου πω ότι μπορείς να βγάλεις πολύ σάπιο φαζ ήχο, αλλά δεν πλησιάζει τη σαπίλα του Big Muff. Από την άλλη μεριά, μπορείς να βγάλεις και πολύ καθαρό ντιστόρσιο, και γενικά ελέγχεις το κομπρεσσάρισμα του ήχου, σπουδαίο πράγμα για μένα.

Τα MXR δε μου πολυγεμίζουν το μάτι σαν πετάλια με χαρακτήρα, ως προς τα βρώμικα τουλάχιστον. Γνώμη μου, έτσι.

θενξ φιλε! Να σαι καλα για τις πληροφοριες! συμπαθητικο κι αυτο που βαλες.

Τα mxr απο καποια βιντεο που εχω δει στο γιουτιουμπ μου φαινονται το απολυτο γι αυτο που ψαχνω. Μακαρι να μπορουσα να τα δοκιμασω και in real ολα, αλλα δε γινεται. Σε καποια μαγαζια που πηγα στην πολη μου δεν υπηρχαν.!

Αν σου φαίνονται και το απόλυτο, προσπάθησε να δοκιμάσεις αυτά που θες σε κάποιο μαγαζί και μη το σκέφτεσαι πολύ!

Στο Pro Guitar Shop έχει αρκετό δείγμα από Fuzz … :slight_smile:

περαστικος απο ενα μαγαζι ειδα το MXR να με γλυκοκοιταζει απο μια βιτρινα. Τραβηξα λεφτα και το τσακωσα

ερως

Μεγιες! Γλυκοκοιτάζουν πολύ τα άτιμα τα MXR. Ποιο τσίμπησες;

το mxr badass 78 distortion!

Λογω ελλειψης χωρου πηρα αυτο…και κανω τη δουλεια μου καλυτερα απο ποτε.

Φλερτάρω με αυτό εδώ

Πιο πολύ για στοουνερόφαση . Αξίζει το πιπίνι;
Καμιά άλλα πρόταση;

Εγω που εχω το metal muff παντως (φαινεται παραπλησιο) ειναι κτηνος

Send from my Atrix using Tapatalk