Πέφτει και Δευτέρα οπότε η παρουσία κάποιων συγκεκριμένων ατόμων είναι δεδομένη!
Ο Θανάσης δήλωσε ήδη πως θα είναι…
Ακούω συμμετοχές…
ΥΓ: όποιος δεν έρθει τρώει μπαν…
egw ekei tha eimai pantws…thelete den thelete… :roll:
Εκεί θα είμαι και εγώ και θα μοιράζω …αυτόγραφα!!! 8)
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πια. 20/4-24/4 είναι η απεργία της ΠΟΣΔΕΠ (Πανελλήνια Οργάνωση Συλλόγων Διδακτικού Επιστημονικού Προσωπικού) οπότε όλοι οι φοιτητές να τσακιστούν να έρθουν!!!
Δεν βάζετε μυαλό έτσι??
Όχι άλλη ανεκτικότητα στην προπαγάνδα των ποζεράδων!! :x
Δεν γίνεται να πηγαίνουμε συνέχεια Δευτέρα στο Texas για ν’ανταλλάξουμε δυο κουβέντες και να ανεχόμαστε όλο αυτόν τον συρφετό των τραγουδιών που επιλέγει ο υπερήλικας dj (μην ξεχνάτε ότι άρχισε την καρριέρα του παίζοντας μουσική από 8-track κασσέτες)! :lol: :lol:
Οι μόνοι που χαίρονται είναι οι γνωστοί, δηλωμένοι, καμμένοι Τέλης, Θανάσης και Κωστής! (και με λύπη μου βλέπω και τον Φράγκο τελευταία)
Προσωπικά, από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορώ να συγκεντρωθώ ακούγοντας όλη την ώρα το ίδιο τραγούδι!! :roll:
Να βρεθούμε μία άλλη μέρα της εβδομάδας, ν’ακούσουμε καμμιά καφρίλα να γουστάρουμε κι εμείς λίγο!!!
Ομοΐδεάτες, μην είσαστε ευκολόπιστοι! Είναι οργανωμένο το έγκλημα που διαπράττεται!
Προσπαθούν απεγνωσμένα τα ποζέρια να προσηλυτίσουν κόσμο και να φτάσουν επισήμως τα 100 άτομα, ούτως ώστε να μπορέσουν να ελπίζουν στην άφιξη μεγάλων (κατ’όνομα) συγκροτημάτων του κατάπτυστου ιδιώματος που προτιμούν!! :roll:
Προτείνω, συγκέντρωση στα προπύλαια και πορεία μέχρι το Texas, όπου θ’αποκλείσουμε συμβολικά την Ιπποκράτους για μία ώρα και μετά θα καρφώσουμε τις πόρτες του μαγαζιού ούτως ώστε να ψοφίσουν σαν τα ποντίκια και οι 42 επίσημοι υποστηρικτές της πόζας και της σκυλο-rock μουσικής!!! :lol: :lol: :lol:
Απλά θεός Slekkas…
Κι εγώ μαζί σας με τα παλιοποζέρια…
[size=1]Ως γνωστόν οι Europe δεν είναι πλέον ποζεράδες[/size]
pw…pw… re filaraki… na se proslavw gia diafimisti esena!! Kaneis foveri douleia…
ma kala re spiroukla, de variese na ta skeftese kai na ta grafeis ola auta?
…a… kai skilo-rock einai io afentomoutsounada sou… akou ekei…
xa…x.a.x.a…xa.x.a.x.ax.ax
:lol:
καλέ ,τότε δεν είναι και μεγάλη εβδομάδα επίσης? 8O
καλέ ,τότε δεν είναι και μεγάλη εβδομάδα επίσης? 8O
:)[/quote]LOOOOOOOOOOL
Γράψτε λάθος
Σήμερα όλη μέρα λέω τέτοιες βλακείες… Πάω να πω το πόνο μου στη Τένια Μακρή…
(20/3-24/3 είναι η απεργία για όσους δε το έπιασαν)
Slekkas, συνέχισε τον αγώνα σου. Δυστυχώς εγώ δε θα σε υποστηρίξω, γιατί έχω κλάσει τις forum_συναντήσεις τόσες φορές που δε δικαιούμαι να μιλάω…
δεν πειράζει καλέ! απλά ήθελα να σε πειράξω!
ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΟΥΣΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :twisted:
[size=1]Από παιδική σειρά για όποιον θυμάται…[/size]
Βαλε κι εμενα στο club… :oops: :oops: :oops:
Και κατα 90% θα ειμαι την Δευτερα, of course.
__Sofi-K, ντροπή σου! Σχεδόν νιώθω άσχημα που θα με συνοδεύσεις στο Texas τη Δευτέρα ( ). Θα πέσει τηλεφωνάκι για να βρεθούμε και να μου δείξεις το δρόμο προς το πιστολάκι και το ξασμένο μαλλί! …ΥΕΑΗ!
Δε βλέπω πολύ συμμετοχή! Άντε ρεεε!!
Bill θα είσαι Αθήνα;;;
Ε τα βασικά στελέχη θα παρεβρεθούν… Όσοι πιστοί προσέλθετε!
__Ναι, άντε να τα πούμε κι απο κοντά ρε Cozy επιτέλους! 8)
__Αντε, να έρθει και ο “κόμης” να γνωρίσω κι αυτόν, αν και όντως, δε βλέπω πολύ μεγάλη συμμετοχή… και ελπίζω να μη φταίει γι’ αυτό η μουσική που θ’ ακούμε… :lol: (παρακαλώ, έχετε στο νου πως δεν έχω πάει ποτέ στο Texas :oops: )
Εγώ θα είμαι παρών πάντως
Την Τρίτη λέω να πάω για σκι, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να φύγω νωρίς (1 το αργότερο)
Ελα να με παρεις ρε .Σειρηνακη να εχεις τα cd Που ειναι να μου δωσεις , το εχεις πει σε αλλο τοπικ.
Ελα να με παρεις ρε .Σειρηνακη να εχεις τα cd Που ειναι να μου δωσεις , το εχεις πει σε αλλο τοπικ.[/quote]
gia na pareis ta cd pou thes, xreiazetai fortigo!
tha sou steilw sms na sinenoithoume…
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αν είναι μπορεί να περάσω αργούτσικα. Θέλω πολύ να έρθω, αλλά η μέρα είναι κάπως ζόρικη pour moi…Ελπίζω πάντως να λιώσετε στο πείραγμα την δυάδα των γραφικών, έτσω και χωρίς εμένα…[/img]