Συνάντηση στις 20/3 στο γνωστό μέρος (το Texas ρε!)

Κρίμα που δε μπορώ ,να έρθω στο καθιερωμένο πάρτυ σας,με το sirjim στα decks,και να με γιαουρτώσετε από κοντά…Επιφυλάσομαι γιά την επόμενη φορά…γιατί τώρα τραγουδάω,γιά ένα ξεροκόμματο ψωμί,δε θα φτάνει να κάνω μόνο μιά δουλειά....5-6 μέχρι να δω τα ραδίκια ανάποδα…

Αφραγκία απύθμενη. Γεια μας.

Έλα ρε λαμόγιο. Σε πεθυμήσαμε…

[/quote]

ela tora…kai mas exeis leipsei…
pantos RAINBOW krima pou den tha ertheis telika…i tha ertheis?giati exo mperdeftei kiolas…ego pantos tha se perimeno…mazi me ta kefalaia sou… :smiley:

Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να μπορούσα να έρθω. Τέλος πάντων, ο επόμενος μήνας ζυγώνει, εδώ θα μαστε. =ρ

Ρε αει πνίξου κι έλα… Κανόνισα να σου κάνουν τα έξοδα δύο όμορφες θυληκές υπάρξεις…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

not me… :lol:

Τώρα είναι που δεν έρχομαι ε. τον άλλο μήνα λέμε. να προλάβω να προπονηθώ να παίξω και ξύλο με τον sirjim

ela na pexoume portes, ta xila exoun kai aggithes…

:?

Δεν τον λυπάσαι γέρο άνθρωπο…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ela na pexoume portes, ta xila exoun kai aggithes…

:?[/quote]

τσουρελάκη. απ την άλλη το χω παράπονο ότι όσες φορές έχω έρθει έχω χαιρετήσει αλλά ΠΟΤΕ δε θυμάσαι ποιος είμαι.

sorry re si, pantws min se xalaei i afragia… ela an goustareis texas simera… den tithete thema exeis visma to dj!!

Οταν αποφασισεις να βαλεις KISS (και οχι απο δεκαετια 80) τοτε θα επανελθω Δευτερα στο TEXAS…
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχααχχαχαχα~!!!

[/quote]
ela tora…kai mas exeis leipsei…
pantos RAINBOW krima pou den tha ertheis telika…i tha ertheis?giati exo mperdeftei kiolas…ego pantos tha se perimeno…mazi me ta kefalaia sou… :D[/quote]
Ηθελες να δείς τελικά ,μονομαχίες της εποχής του Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου…άλλωστε ο sirjim έιναι @@μώ τα παιδιά …
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ??? ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…
??? ¨η τη ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ που φοράω ,όταν είμαι σε εκστρατεία…???
Sory sugar-pie,next time… :lol: :lol:
Πάντως εμ’ένα οι φίλοι μου είναι ΜΑΥΡΑ ΠΟΥΛΙΑ,και όπου ακους πολλά κεράσια ,κράτα και μικρά καλάθια 8O 8O :lol: …Εισαι πολύ χαβαλετζού…Σε πάω …good night…

glarosoupa!!! XOXOXOXOXOXOXOXOXO!!!

καλα
βαλε τοτε το CALL ME των Blondie…ξερεις εσυ…απο το American Zigolo…
8O 8O 8O 8O 8O

Λοιπόν, ήθελα να πω ότι χτες το βράδυ πέρασα πολύ ωραία και χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλους! Μας έλειψαν μερικοί από σας, αλλά δεν πειράζει, θα καταφέρουμε να συντονιστούμε κάποτε όλοι μαζί ελπίζω!

Και επειδή υποσχέθηκα στον Θανασάκη να μην ανασύρω το σχετικό topic τώρα αλλά στο τέλος του χρόνου, θα αναφέρω μόνο ότι στην επόμενη ψηφοφορία του λαού, θα αναδείξουμε 2 νέες κατηγορίες, οι οποίες ήδη έχουν μαζέψει ψήφους:

1. Πιο sexy user: chk_chillin ή Χριστίνα
  2. Πιο αγκαλίτσας user: powerslave ή Θανασάκης

(άκουσα ότι κάπου δημιουργήθηκε και μια κατηγορία για την sofi-k, αναμένω!)

Επίσης, ο shadowcaster οφείλει να κάνει κάτι (δεν κατάλαβα ακριβώς τι) μια και ψηφίστηκε πιο ποιοτικός user του forum.

Αχ, ωραία ήταν, να το ξανακάνουμε!

thelo topic ksexoristo…misa pragmata tha kanoume?mia anakoinosi mono?TOPIC sta dimopsifismata…grigora!!! :smiley: