Συνάντηση στις 20/3 στο γνωστό μέρος (το Texas ρε!)

Εσενα θα σε βαλουμε στο Μπλακ λιστ ή στην καλυτερη στα Α-διαφορα!
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Άσε, αν βγάλει κατηγορίες το Χριστινάκι, θα γίνει ban όλο το topic!

Ασε ναι, δεν μιλαω αλλο γιατι αν αρχισει τους χαρακτηρισμους που ελεγε χτες για το ατομο μου η κυρια, θα πρεπει να βρω σπηλια να κρυφτω…οποτε το βουλωνω! :stuck_out_tongue:

Και δεν μου λες Σοφάκι, αποφάσισες ποιές κάλτσες σου θα δώσεις για την φιλανθρωπική προσπάθεια του rocking?

thes sofaki na se kano star??? :smiley:
dimiourgo topic epi topou kai se kano thea, glykia mou…oxi oti emena perimenan gia na to proseksoun… :smiley:
gi alithini star omos, exo kati filous pou asxolounte me tin fotografia kai tin viomixania tou theamatos… :smiley: :smiley: :smiley:
so u d better watch out…just don t mess…just kidding…not???

Αμάν!

Σοφάκι σε βλέπω να γίνεσαι η επόμενη Εμμανουέλα! :lol:

Πάω να αναπληρώσω τον χθεσινοβραδυνό μου ύπνο, καληνύχτα!

Ε μα φυσικα, εχουν ηδη δει το φως της δημοσιοτητας αυτες οι καλτσες εξαλλου… :wink:

Χριστινακι λιγη βοηθεια θελω απο σενα, δεν τα καταφερνω μονη μου καθοτι μικρο κι αθωο βλεπεις! Ε φερε και αυτους τους “φιλους” σου την αλλη φορα στο Τεξας… :stuck_out_tongue: (πως τα καταφερνω και ειμαι παντα ον τοπικ, πραγματικα με θαυμαζω!)

Πλακα κανω εννοειται, εχω καριερα ηδη εγω! χαχαχαχαχα

Aman!
Se ayton ton tomea drastiriopoieitai to Sofaki? Ts,ts,g@mimenh apost@sh…! :lol: :lol: :lol:

Aλλη μία ψήφο και από μένα…και θέτω υποψηφιότητα ανταγωνιστικότητας…Θα δημοσιεύσω φώτο μου…Προσοχή μόνο…
Γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ…
ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ & ΥΣΤΕΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ…
It`s heaven & hell… [-o< [-o< #-o #-o :-k
και μετά θα ταξειδέψει η Κριστιν , με ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ & ΒΑΠΟΡΙΑ σε άλλη ΓΗ σε άλλα ΜΕΡΗ… :-s

[quote=“RAINBOW”]

Aλλη μία ψήφο και από μένα…και θέτω υποψηφιότητα ανταγωνιστικότητας…Θα δημοσιεύσω φώτο μου…Προσοχή μόνο…
Γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ…
ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ & ΥΣΤΕΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ…
It`s heaven & hell… [-o< [-o< #-o #-o :-k
και μετά θα ταξειδέψει η Κριστιν , με ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ & ΒΑΠΟΡΙΑ σε άλλη ΓΗ σε άλλα ΜΕΡΗ… :-s[/quote]

oxi, thelw na mou peis… apaitw na mathw, ti diaolo pineis kai ta grafeis OLA auta pou exeis grapsei sto rocking!!!

Mipes thes na grapseis kai tipota sto rock hard giati egw exw pixei?? i pes mou ti pineis na to piw mpas kai prolavw na grpasw kritikes!!!

Λύσε την εξίσωση και θα βρείς τη λύση,του γρίφου…
Θα σου απαντήσω…σύντομα…Υπάρχει και το ποτό ΠΙΠΙΝΑΔΑ κατά τη ΣΟΥΜΑΔΑ…γιά σένα…Μη το πιείτε…λουστείτε… :lol: :lol: :lol:

Δημήτρη μόνο χαλάρά βγαίνει η δουλειά…Αμα έρθεις να κλείσεις κανα ισιλογισμό και να κάνεις καμμιά δήλωση,να αλλάξουμε ρόλους…Πάντως συνέχισε γερά το Rock Hard παέι πολύ κάλα …Γιά έμπνευση δε χρειάζονται τα πιοτά…Καβάφης +Μεταλ είναι όλα και γιά το θέμα μεταλοπατέρας ,βρέ το ΤΕΡΑΣ,πάρε και από δώ μιά ιδέα… :lol: :lol: :lol: :lol: ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟΣ πάνω απ` όλα… :stuck_out_tongue:
Mετά τιμής,
Velis the priest
http://metallas.gr/Webzine/Letters/Letters%20Metalfather.htm

aaa… isologismous eh?? kali fasi… eutixws gai na pw tin alithia tin fasi tou ipallilou se eteries tin efaga gia polla xronia stin mapa… kai twra apo auti tin apospi iremisa… alla exw alla pio polla pia sto mialo mou …kai PIZWWWWWWW!!!

Velis the PRIEST!!! KAI EDW??? Mas exete perikiklwsei apo pantou eseis mwre!!!

δεν την γλυτώνεις Sir, όσο Jameson Κι αν πιείς!!!

Μάλλον είσαι πολύ συγκεντρωτικός στο Rock HArd…Μοίρασε αρμοδιότητες…γιά να ξεπήξεις…
Τώρα εσύ τι πίνεις και μας βλέπεις ΠΑΝΤΟΥ πολλές ΑΝΑΡΙΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΕΣ…Σα τη Λερναία Υδρα…χα…χα…χα

velis the priest…einai kinima, me arxigo ton velisario, pou exei perasei ta niata tou stin kalithea…e, rainbow?

Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε… :stuck_out_tongue: Δεν είναι κίνημα…ΕΙναι ξεκούνημα … :smiley:
Ηθελα να ξερα ,ποια κουφάλα κελαηδώντας με έδωσε…
Παρών φαντομάς ή άλλως ο άνθρωπος με 1000 πρόσωπα…και priest…
Mε ποιόν μοιάζει ο κάτωθι κύριος???

Αν κρινω με το μουσι … ο Σειρηνακης ειναι ??? :lol: :lol: :lol:

hahahahahahahhahaha…before dhi…