φιλε μου ο παοκ ειχε παθος αλλα δυστυχως ο ριβαλντο για το χαμηλου επιπεδου ελληνικο πρωταθλημα ακομα και σ αυτην την ηλικια ειναι μια κλαση καλυτερος απο ολους τους υπολοιπους παικτες του πρωταθληματος…τα πραγματα ειναι απλα.5-6 μεγαλα ματσακια με αεκ βαζελο παοκ τουμπα και αρη χαριλαου τα καθαριζει μονος του…
Συμφωνω, εξαλλου αν ο γαυρος δεν ειχε Ριβαλντο τα τελευταια χρονια θα ειχε μεινει χωρις τιτλο γιατι απο τη στιγμη που ηρθε ο ριβαλντο εχει καθαρισει μονος του σχεδον ολα τα κρισιμα ματς.
Εμεις παιξαμε με την βασικη εντεκαδα με τον Παναθηναϊκο πριν 3-4 μερες, ενω ο Ολυμπιακος με τα δευτερα στα Γιαννενα. Ποιος περιμενες να κερδισει?
αυτές οι προτεραιότητες που έβαλε ο ΠΑΟΚ στα ματς είναι λίγο κάπως…ματς της χρονιάς αυτό στο κύπελλο?
μόνος του το πήρε ο Ριβάλντο…
Λογικο δεν ειναι να δινει βαρυτητα στο κυπελο? Τιτλος ειναι κι αυτος, ετσι κι αλλιως στο πρωταθλημα ειμαστε οι αιωνιοι 4οι. Ας εχουμε μια διακριση στο κυπελο.
ok ok,κατάλαβα.
αν παίξει όπως με την Ξάνθη ο ΠΑΟ την έχει σίγουρη την πρόκριση
Exei dikio oti h Toumpa den einai edra kai einai to Karaiskaki. Giati eki petane polla perissotera kai timwria h’ diakoph…? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ftaiei o Zagor pou den tou riikse ena vromoksylo na hsyxasei to kwlopaido.
Oso gia edra dudes, stin Ellada h Toumpa einai se allh diastash…
πολύ καλό ματς χθες και φοβερό γκολ από τον Νϊνη…
yea το παιδάκι είναι πολλά υποσχόμενο και μάλλον θα πάει μπροστά φτάνει να μην καταντήσει σαν τον καστήγιο… και σε αυτό θα πρέπει να κάνει κάτι και η διοίκηση ώστε να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι από τοις εφημερίδες του παναθηναϊκού
Βασικά το χειρότερο θα είναι να του φορτώσουν ευθύνες και να τον αγχώσουν… Ξέρει καλή μπάλα, έχει τσαμπουκά, κινείται σωστά στο χώρο και το κυριότερο έχει τον Μουνιόθ από πίσω. Εγώ περισσότερο φοβάμαι μην καεί από τα πολλά ματς γιατί θα τον θέλει η εξέδρα(+οι εφημερίδες) μονίμως βασικό (άσε που δεν έχει ακόμα το σώμα για πολλούς αγώνες)
o Νινης ειναι τερστειο ταλεντο,για τα δεδομενα του ελληνικου ποδοσφαιρου.πιστευω πως θα γινει ο πρωτος ελληνας ποδοσφαιριστης που θα αγωνιστει σε κορυφαια ευρωπαικη ομαδα…
Εγω πιστευω οτι θα ειναι ενας ακομα παικτης που ξεκινησε εντυπωσιακα αλλα δεν δικαιωσε τις προσδοκιες.
Από συνέντευξη του Τζόλε:
(επειδή τα φώναζα πολύ καιρό τώρα…)
? Επειτα από μια περίοδο κάμψης, είσαι και πάλι στο προσκήνιο!
«Στα τελευταία δύο παιχνίδια παίζω αρκετά καλά. Γύρισα πολύ κουρασμένος μετά το Μουντιάλ. Δεν μπόρεσα να βρω καλό ρυθμό, αλλά σιγά σιγά όλα μπαίνουν στη θέση τους. Εχω συμβόλαιο έως τον ερχόμενο Ιούνιο. Το πρωτάθλημα τελειώνει πολύ νωρίς λόγω του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος θα γίνει στην Αθήνα. Ετσι θα έχουμε αρκετό καιρό με τον σύλλογο, για να συζητήσουμε το θέμα του συμβολαίου μου».
Δεν είδα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά προχθές ήταν μακράν ο καλύτερος και από ότι έμαθα και στη Τούμπα, αυτός κράταγε την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Πολύ χαίρομαι που επιστρέφει ο καράφλας και ακόμα περισσότερο που θα του ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Αν με ρωτήσει κάποιος ποιανού πάλιουρα το συμβόλαιο θέλεις να ανανεωθεί, εγώ πάντα θα λέω ΤΖΟΛΕ! ΤΖΟΛΕ! ΤΖΟΛΕ! ΤΖΟΛΕ! ΤΖΟΛΕ! ΤΖΟΛΕ!
Την Κυριακή θα γελάσουμε! Ο Τζόλε θα θυμηθεί τις παλιές καλές ημέρες με την ΑΕΚ!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
πολύ φοβάμαι πως έχεις δίκιλ…
σε περίπτωση νίκης του ΟΣΦΠ την Κυριακή,να δείτε πως θα αλλάξει το κλίμα και θα φτιάξουν όλα ξαφνικά από τα ΜΜΕ…αθάνατη Ελλάδα…
Ε ρε Σάλπι όχι και να δηλώσεις τραυματίας. Μας μειώνεις τα εισητήρια. Πολύς κόσμος θα πήγαινε μόνο για να σε βρίσει
Δεν δηλωσε τραυματιας, απλα ο Μουνιοθ δεν θα τον ξεκινησει βασικο, θα βαλει Παπαδοπουλο-Μαντζιο μπροστα. Οποτε θα τον δειτε να καθεται στον παγκο μην ανησυχητε !!!
δε σας χαλάμε τη διασκέδαση… 8)
Δεν δηλωσε τραυματιας, απλα ο Μουνιοθ δεν θα τον ξεκινησει βασικο, θα βαλει Παπαδοπουλο-Μαντζιο μπροστα. Οποτε θα τον δειτε να καθεται στον παγκο μην ανησυχητε !!![/quote]
Στην ηχώ διάβασα ότι έχει ενοχλήσεις στην γάμπα και είναι κουρασμένος λέει. Τέσπα. Κρίμα!!!
Να παρακαλατε μη κερδισουμε τα χανουμοχανουμα αυριο…+11 και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ του χρονου παλι