Ελληνικό Πρωτάθλημα 2006-2007

O Μουνιοθ διαμαρτύρεται για την διατησία :lol:

δεν το είδα,το άκουσα μόνο στο ράδιο το ματς,δεν έχω ιδέα για τη διαιτησία,από την περιγραφή του εκφωνητή κατάλαβα ότι γενικά τα έκανε λίγο μπάχαλο ο διαιτητής (το πέναλτι είπε ήταν καθαρό)…

Μια χαρα ηταν η διαιτησια, δεν επηρεασε ουτε κατα το παραμικρο το αποτελεσμα σε αντιθεση με παρα πολλες αλλες φορες. Μπραβο στον ΠΑΟΚ και περαστικα μας… Εμεις φταιμε και κανεις αλλος αλλα ενταξει, ειναι φυσιολογικο πιστευω για μια ομαδα να χανει βαθμους στην Τουμπα. Το αφυσικο ειναι οταν μια ομαδα δεν χανει σχεδον ΠΟΤΕ βαθμους σε κατι τετοιες εδρες…

Και οπως τα ειχα πει και για τους δικους μας τους καφρους, να χαιρεστε και τους δικους βλακες εκει πανω. Πραγματικα ανατριχιασα οταν ειδα τους ηρωικους αυτους ανθρωπους να χτυπανε αντρικια και με αυταπαρνηση τον εγκληματια Νινη που ειναι ενας απο τους κυριους υπαιτιους για τα προβληματα του ΠΑΟΚ και του ελληνικου ποδοσφαιρου… Καληνυχτα σας!!!

Εγω αυτο που καταλαβα δεν ειναι ουτε οτι ο ΠΑΟΚ παιρνει καποια ματς λογω εδρας, ουτε οτι ο Παναθηναϊκος ακομα πασχει και ψαχνεται ως ομαδα. Καταλαβα οτι ο Ολυμπιακος ειναι μια κλαση πανω στην Ελλαδα. ΑΕΚ και Παναθηναϊκος(δυο φορες) εφυγαν με ηττα απο την Τουμπα κι ο Ολυμπιακος παιζοντας 15 λεπτα μπαλα κερδισε.

ΥΓ: 4 ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος φετος, η καθε ομαδα κερδισε τα 2 στην εδρα της, ολα τα σκορ ηταν 2-1. (στην κανονικη διαρκεια του αγωνα) Αυτο παντως ηταν το πρωτο ματς που υπηρξε ισοφαριση.

αυτός ο υπέροχος λαός του ΠΑΟΚ εξέφρασε την αγάπη του για το ελληνικό ποδόσφαιρο με αντεθνικά συνθήματα κατά του Νίνη…και υποτίθεται ότι υποφέρει και ενοχλείται όταν φωνάζουν άλλοι τα γνωστά αντεθνικά συνθήματα…φυσικά και δεν είναι όλοι έτσι,αλλά όταν γίνονται 3διακοπές στο παιχνίδι,αυτό λέει πολλά.

Συμφωνω αλλα οχι 100%. Πιστευω οτι πλεον οι παιχτες του ολουμπιακου εχουν ως συνηθεια το πρωταθλημα και πανε με νοοτροποια “και να βρεθουμε πισω στο σκορ θα το γυρισουμε”. Γιατι ορισμενοι παιχτες ειναι τελειωμενοι και ο γαυρος χωρις Ριβαλντο αυτα τα χρονια δεν θα εβλεπε τιτλο με τιποτα.
Γενικα χτες ο Παναθηναικος μεχρι να δεχτει το πρωτο γκολ, στεκοταν καλα, μετα επαθε μπλακουτ. Στο β ημ εκανε παλι ο Γκαλινοβιτς την εξοδο του Μεσολογγιου και 2-1. Μετα ειδαμε ενα κλωτσοσκουφι. Σε λιγες περιπτωσεις που γινοντουσαν σωστες οργανωμενες επιθετικες προσπαθειες συνηθως τις χαλαγε ο Ρομερο. Τεσπα ο ΠΑΟΚ κερδισε δικαια χωρις να δειξει τιποτα ιδιαιτερο.

Crabsody: Οσον αφορα τις δηλωσεις για τη διαιτησια: Δεν ειπε ο Μουνιοθ οτι η διαιτησια καθορισε αποτελεσμα (γιατι δεν καθορισε) αλλα δεν ηταν καλη. Ο διαιτητης ηταν εκτος τοπου και χρονου χωρις να ευνοησει καποια ομαδα, και ο Μουνιθ δεν το ειπε επειδη χασαμε αλλα επειδη το ειδε. Εξαλλου το εχει πει και μετα απο νικες του Παναθηναικου αυτο.

Οσον αφορα αυτους που πεταγαν αντικειμενα (εφαγε ενα ο Νινης στο κεφαλι) και φωναζαν εμετικα συνθηματα, τι να πω ??? Δεν μπορω να τους σχολιασω.

ΥΓ: Σε καποια φαση χτες η καμερα πηρε ενα πανο των οπαδων του ΠΑΟΚ για τον Χριστοδουλοπουλο αλλα δεν το πηρε ολο και δεν ειδα τι ελεγε, μηπως ξερει κανεις τι εγραφε ???

Ανεγκέφαλοι οπαδοί υπάρχουν παντού και εμετικά συνθήματα ακούγονται σε όλα τα γήπεδα. Γι αυτό και εγώ έχω τέσσερα χρόνια να πατήσω το πόδι μου. Τα συνθήματα του ΟΑΚΑ δεν τα σχολίασα γιατί είναι κάτι δεδομένο οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάζετε τα αντίστοιχα χτεσινά. Δεν πρόσεξα τα αντιεθνικά συνθήματα για τον Νίνη αλλά με τον Νίνη έχουμε το ίδιο έθνος; Αλβανός είναι το παιδάκι και μαγκιά του και εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα προτιμούσα όμως να παίξει στην Εθνική Αλβανίας. Δεν είμαι ρατσιστής αλλά προτιμώ οι Εθνικές ομάδες να μην χάνουν τον χαρακτήρα τους.

Ρε πούστη μου ο Νίνης είναι από τη Χειμάρρα και είναι Έλληνας όπως και ο Δήμας…
Από 'κει πολλοί έχουν βαφτιστεί αλβανοί αλλά χωρίς να το ξέρουν κάποιοι είναι Έλληνες…
Οι αλβανοί έχουν περίεργη τριγωνική καυκάσια φάτσα, σας φαίνεται για τέτοιος ο Νίνης;

μπα δεν ειναι τοσο οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα…1-2 παικτες του γαυρου ειναι που κανουν τη διαφορα και κυριως ο ριβαλντο που για τα στανταρ του ελληνικου πρωταθληματος ειναι κορυφαιος…οχι τοσο σε αποδοση αλλα πιο πολυ οτι ψαρωνει τους ανυπαρκτους ελληνες ποδοσφαιριστες…

Βορειοηπειρώτης είναι !!! έλεος!!! άλλο Αλβανός (όχι ότι είναι κάτι κακό,αλλά ούτε κακό είναι να σε λένε Βούλγαρο αν πράγματι είσαι,αλλά όταν είσαι Έλληνας σε πειράζει) κι άλλο Βορειοηπειρώτης…έλεος έλεος έλεος έλεος

Δεν πολυασχολούμαι με αθλητικά, αλλά διάβασα κάτι εδώ και θα ήθελα να το σχολιάσω. Τι σημασία έχει αν είναι Αλβανός η βορειοηπειρώτης, δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Από τη στιγμή πού κάποιος κάνει σωστά της δουλειά του, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

+1
με προλαβες…

Δεν ειπα οτι ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα, ειναι απλως δικαια πιο ψηλα απ’τους αλλους. Αλλωστε το χω πει οτι για μενα ειναι FC Rivaldo.

Συμφωνω, αν ειναι 2 σκαλες πιο πανω απο τις αλλες η ομαδα με παιχτες που ειναι στο επιπεδο Ντομι, Μπορχα, και κατι αλλους παιχτες ιδιου επιπεδου θα πρεπει να διακοπει το πρωταθλημα απο τη FIFA.

Ο λόγος γίνεται για την κλήση του ή μη στην εθνική μας ομάδα για τα άλλα ας μην επεκταθούμε καλύτερα…

Και εγώ για Βορειοηπειρώτη τον ξέρω το Νίνη, αλλά από τη στιγμή που έχει λάβει την ελληνική παιδεία, αν θέλει να γίνει Έλληνας και τυπικά, ας γίνει. Ουσιαστικά ήδη είναι…

Όσο για τα συνθήματα, συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν ότι οι κάφροι και οι ηλίθιοι δεν είναι προνόμιο μόνο μίας ομάδας. Ειδικά για τη δικιά μου ομάδα, δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο με εκνευρίζει το σύνθημα “Θρύλε, παίξε για τους νεκρούς σου!”. Νομίζω ότι κάθε φορά που το φωνάζουν τρίζουν τα κόκαλα αυτών των παιδιών. Δολοφονήθηκαν από την ανευθυνότητα των υπευθύνων του γηπέδου και της ομάδας και οι οπαδοί τους έχουν κάνει “οσιομάρτυρες” του “αγώνα” του Ολυμπιακού… Έλεος, δεν είναι τόσο σημαντικές οι ποδοσφαιρικές ομάδες…

(είπα για τη δικιά μου ομάδα, για να μη μπορεί κανένας να μου πει τίποτα…)

Και για να μην νομίζουμε ότι επεισόδια γίνονται μόνο στην Ελλάδα δείτε τι έγινε στην Ιταλία. Μόλις είδα και το Ajax - Feyenoord στο Σπορ+ και εκεί τα αντικείμενα πέφτανε βροχή.
Για τον Νίνη δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για την καταγωγή του. Με εκνευρίζει όμως το γεγονός ότι με το που έγινε όνομα, ο πατέρας του απέκτησε την Ελληνική υπηκοότητα. Αυτό σημαίνει είτε ότι η πολιτεία αδικεί Βορειοηπειρώτες (τους άσιμους) και δεν τους ελληνοποιεί, ή ότι ο Νίνης δεν είχε τα απαραίτητα στοιχεία για Ελληνοποίηση και λόγω του ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο τυγχάνει ευνοικής μεταχείρισης

Θα θεωρηθω κακος αν πω οτι αυτο το τραγικο συμβαν το 1981 προσπαθει η διοικηση του ολυμπιακου να το εκμεταλευτει εμπορικα ??? Νομιζω οτι η περσινη εμφανιση του Οσφπ ειχε δυο ματρες γραμμες στα πλαγια σε ενδειξη πενθους για τη θυρα 7, 25 χρονια μετα. Νομιαω οτι η εμφανιση αυτη πλασαριστηκε ωες συλλεκτικη για να την αγορασει ο κοσμος.

Μη το ψάχνεις… Κάποιοι το θεωρούν τιμή και καμάρι τους που σε αγώνα του Ολυμπιακού πέθαναν τόσα παλικάρια. Όπως και να έχει, μόνο αγώνες ποδοσφαίρου είναι. Το να λέμε ότι ο Ολυμπιακός έχει νεκρούς, είναι σχεδόν το ίδιο με το να λες ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο σημαντικός από τις ζωές αυτών των παιδιών. Μέγιστη ύβρις…

Δε μιλάω για τα εμετικά συνθήματα των άλλων ομάδων που βρίζουν τους τάφους αυτών των παιδιών. Αυτά είναι πλέον σε άλλο επίπεδο. Πολύ πιο ανώμαλο…

+1 Tελείως απάνθρωπο. Όσο καιρό πήγαινα στην Τούμπα αν και γενικώς συμμετείχα στα συνθήματα ποτέ δεν ξεστόμισα αυτό ( η αλήθεια είναι ότι λίγοι το κάνανε). Το χειρότερο σύνθημα που είχα πει ήταν όταν είχαν ανέβει Γάβροι πάνω και στην Αθήνα είχε συνεχώς διακοπές νερού. “Εσείς εδώ και οι μάνες σας γ… για έναν κουβά νερό”. Και αυτό περισσότερο γιατί το βρήκα πολύ αστείο