Ελληνικό Πρωτάθλημα 2006-2007

Ok φίλος.

1. Προετοιμάσου για καινούριες 10ετίες όπως προανέφερα…
  2. Το θέμα είναι να τα λες εκεί που πρέπει και όχι εδώ…

Πάνω που έγραφα για πλύση εγκεφάλου. Όλα τα παραπάνω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Όλα αυτά είναι ανακαλύψεις από το “Φως” και τον “Πρωταθλητή” αλλά εσείς τα διαβάσατε, ακούσατε τον Νικολακόπουλο να τα λέει και χωρίς να υπάρχουν, χωρίς να τα έχετε δει ούτε εσείς οι ίδιοι τα ασπαστήκατε. Φίλε Gigatron να τι σημαίνει πλύση εγκεφάλου.[/quote]

Άμα νομίζεις ότι όλοι οι γαύροι ασχολούνται με τον πρωταθλητή και το φώς, οκ έχεις δίκιο. Δυστυχώς για σένα όμως δεν είναι όλοι έτσι.

Σε άλλα νέα, ας συνεχίσει το rotation ο Φερέρ για να αυξηθεί η διαφορά στους + 20 και να συνεχίζετε να φωνάζετε για διαιτησία, ενώ χάνετε από τον Ηρακλή πχ.
Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα λιώσει τελείως η καραμέλα και η ουτοπία θα γίνει εφιάλτης.

Επίσης, μάθε ότι ο χειρότερος Ολυμπιακός της δεκαετίας θα πάρει το πρωτάθλημα και η καλύτερη άεκ της διετίας θα βγεί πάλι δεύτερη.
Και ας βγαίνει ο Ντέμης να λέει τα δικά του μετά.

Πάνω που έγραφα για πλύση εγκεφάλου. Όλα τα παραπάνω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. Όλα αυτά είναι ανακαλύψεις από το “Φως” και τον “Πρωταθλητή” αλλά εσείς τα διαβάσατε, ακούσατε τον Νικολακόπουλο να τα λέει και χωρίς να υπάρχουν, χωρίς να τα έχετε δει ούτε εσείς οι ίδιοι τα ασπαστήκατε. Φίλε Gigatron να τι σημαίνει πλύση εγκεφάλου.[/quote]

Άμα νομίζεις ότι όλοι οι γαύροι ασχολούνται με τον πρωταθλητή και το φώς, οκ έχεις δίκιο. Δυστυχώς για σένα όμως δεν είναι όλοι έτσι.

Σε άλλα νέα, ας συνεχίσει το rotation ο Φερέρ για να αυξηθεί η διαφορά στους + 20 και να συνεχίζετε να φωνάζετε για διαιτησία, ενώ χάνετε από τον Ηρακλή πχ.
Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα λιώσει τελείως η καραμέλα και η ουτοπία θα γίνει εφιάλτης.

Επίσης, μάθε ότι ο χειρότερος Ολυμπιακός της δεκαετίας θα πάρει το πρωτάθλημα και η καλύτερη άεκ της διετίας θα βγεί πάλι δεύτερη.
Και ας βγαίνει ο Ντέμης να λέει τα δικά του μετά.[/quote]

To ξέρω πως δεν είναι όλοι έτσι. Από αυτά που γράφεις όμως φαίνεται πως ΕΣΥ είσαι έτσι…Όσον αφορά τα υπόλοιπα που γράφεις απλά επιβεβαιώνονται όσα έχω γράψει για τους ολυμπιακούς.-

1. Γιατί επιστρέφει στην διοίκηση ο Θωμάς;
  2. Εντάξει στο επόμενο μίτινγκ που θα κάνω με τον Ντέμη θα του τα πω.

Mpa egw problepw twra pou phrate diafora na sthneste ston Levadeiako px. kai na einai 3-0 sto hmixrono. Xwris rotation. Me tous vasikous. A mias kai den yparxei Levadeiakos stythite se kana Ergotelh

δεν ξέρω γιατί,αλλά είμαι ένας χαρούμενος βάζελος! :lol: :lol: :lol:
ναι ρε,9βαθμούς πίσω,ε και?αυτά περί “άλλα δέκα χρονάκια κι έτσι” δεν με εκφράζουν.θα μπορούσαμε να αρχίσουμε τα ευρωπαϊκά κατορθώματα του ΟΣΦΠ,αλλά για ποιο λόγο?
αυτό που με ψιλοπειράζει είναι κάτι ειρωνικές δηλώσεις του Σάββα,ότι από τότε που είναι ο Ντέμης στην ΑΕΚ,ο ΟΣΦΠ παίρνει πρωτάθλημα.μια χρονιά,λέει,έφυγε για την Ισπανία και το πήρε ο Δούρος το πρωτάθλημα.γιατί?γιατί δεν απέβαλλε έναν παίκτη στο ντέρμπι! ακούγεται,μοιάζει,είναι αστείο.
βγαίνει κι ο Δομάζος και λέει για διαιτησίες κλπ…αφού πρώτα έχει κράξει όλη τη χρονιά τον ΠΑΟ για την απόδοσή του όμως.
να επανέλθω στον Δούρο (σοβαρή ομάδα,ήθελε να πάρει νταμπλ,κι έφερε Αλέφαντο.και μετά φταίει ο Δούρος…) και να αναφέρω ότι ο ΠΑΟ μετά από αυτό το ντέρμπι έφτυσε αίμα να νικήσει ΠΑΟΚ,Προοδευτική και Πανηλειακό που ήταν πλήρεις…
2 και 3 χρόνια πριν από αυτό ο ΟΣΦΠ έριχνε τεμάχια στα τελευταία ματς μετά τα κρίσιμα ντέρμπι στα δεύτερα του Άρη και της Ξάνθης…
και για να τελειώνω,μην είστε τόσο σίγουροι για το φετινό πρωτάθλημα,γιατί μπάλα είναι η άτιμη,και καλύτερα να γελάτε τον Μάιο όπως ξέρετε καλά να κάνετε (δυστυχώς) τόσα χρόνια,κι όχι τώρα.
κι ας προβληματιστούν λίγο οι φίλοι του ΟΣΦΠ με το γεγονός ότι ο Μεσσίας Σόλιντ έφυγε σαν κλέφτης και ο τότε “λίγος” Λεμονής είναι πλέον ο ιδανικός.γιατί κάτι ειπώθηκε για πλύση εγκεφάλου…
στο ΟΑΚΑ πάντα ακούγεται σύνθημα στο οποίο εμπεριέχεται “κι αν δεν έχω καθόλου λεφτά,πούστη Τζίγγερ τα πήρες κι αυτά”.δε μασάω κουτόχορτο και δεν ξενερώνω.και πολύ σωστά έχει ειπωθεί ότι το ποδόσφαιρο ίσως είναι το πιο σημαντικό από τα ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ πράγματα στη ζωή :stuck_out_tongue:

Nαι μωρέ εντάξει, κουβέντα να γίνεται…

ω ναι!! :lol: :lol: :lol:
α,ο Sir Takis είπε “παλιοαλβανάκι” τον Κονέ?

Παρακαλούνται οι δευτεροτρίτοι κλάψες να ξαναγράψουν σε αυτό το τόπικ όταν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2006-2007 8)

τώρα που είπες για κλάψες,ο Δούρος γιατί δε βγαίνει στο τηλέφωνο?? :lol: :lol:

Αυτό μάλιστα να το συζητήσουμε…Λοιπόν ο Αλέφας είναι μία από τις πιο αληθινές και γνήσιες μορφές ιδιότροπων και εκκεντρικών ανθρώπων που έχουν εμφανιστεί την τελευταία 30ετία στην Ελλάδα.Ο Αλέφας όντως έφαγε την ήττα της ζωής του τότε με τον Δούρο γιατί ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι κανάς τυχαίος…Ευτυχώς έγινε η κλεψιά με τον Δούρο και ενισχύθηκε ο μύθος του μεγάλου Αλέφα. Τα σέβη μου απλά σε μία από τις μεγαλύτερες μορφές που έχω δει ποτέ σε αυτόν τον γαλαξία.

ποιος είναι αυτός ο Αλέφας?γιατί προφανώς δεν εννοείς τον Αλέφαντο με αυτά που λες…

Ο Αλεφαντος ειναι μορφη… Να καθεσαι στον καναπε, πιτσα, μπυρα και να τον βλεπεις να σφυραει… Αρε μεγαλεια…

Ο Λεμονής αποκλείεται να είπε αυτά που του καταλογίζουν για τον Κονέ. Δεν είναι στο στυλ του και στο χαρακτήρα του. Δε το πιστεύω και είμαι και βέβαιος ότι και ο Κονέ δεν έχει ακούσει τη φωνή του Λεμονή να φωνάζει… Κάποιος από τον υπόλοιπο πάγκο θα ήταν… Έχουμε αρκετά καλόπαιδα…

Όλες οι ομάδες έχουν τα δικά τους σκατά και πουλάνε τα δικά τους παραμύθια στους οπαδούς… Η μόνη διαφορά, είναι ότι αυτά τα παραμύθια για τους Ολυμπιακούς, μας φέρνουν τουλάχιστον και 1,5 κούπα το χρόνο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Επέτρεψέ μου να ξέρω από προσωπικές μου πηγές πως ο Λεμονής και Κονέ δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις και μιλάω για την συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό. Βέβαια ακόμα και έτσι και εγώ δεν πιστεύω να είπε κάτι τόσο χοντρο. Να του είπε κάτι άλλο ναι, αλλά κάτι τόσο χοντρο και εγώ δεν το πιστεύω. Αν άκουγα πως το είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης θα το πίστευα αμέσως αλλά για Λεμονή μου φαίνεται λίγο περίεργο.

Ο Κονέ είναι πολύ μικρός… Δε τον πρόλαβε το Λεμονή για να έχουν τσακωθεί. Ο Λεμονής έφυγε πριν από 5 χρόνια από τον Ολυμπιακό. Τότε ο Κονέ ήταν 14-15… Δεν ασχολείται με τέτοιες ηλικίες ο πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού για να υπάρχουν και τριβές μεταξύ τους…

Γενικά, ο Λεμονής με μόνη εξαίρεση τις παραιτήσεις του, είναι πολύ προσεχτικός στη δημόσια εικόνα του… Και σιγά μην ασχολιόταν με τον Κονέ!!

Φήμες λένε, ότι τώρα που χήρεψε η θέση του Κούρκουλου στο Εθνικό Θέατρο, σκέφτονται να προτείνουν για αυτή τη θέση τον Καπάνταη!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ξαναέβλεπα τη 2η κίτρινη του Ζεβλάκωφ και το θέατρο που κάνει είναι 5 φορές ανώτερο του Καραγκούνη και του Γιαννακόπουλου μαζί. Οι τελευταίοι, δεν έχουν ποικιλία στις κινήσεις τους και στα πεσίματα, με αποτέλεσμα να τους έχουν καταλάβει οι διαιτητές…

Αλλά αυτό που έκανε ο Καπάνταης, δηλαδή να τον ακουμπάει ο Ζεβλάκοφ με το δεύτερο και σχεδόν ακίνητο πόδι του τάκλιν και ο Καπάνταης να παίρνει τέτοια σβούρα στον αέρα, δεν το έχω ξαναδεί!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Του έκανε καλό ο Πανιώνιος πέρσι!!! Με τον ΛεΠα πρόεδρο έφτιαξε σκηνική παρουσία!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Έτσι τέτοιον karvou θέλω!

χαχαχαχα

Πάντα τέτοιος είμαι :wink: :wink: :wink: Μη βλέπεις που δεν έχω μιλήσει για το ντέρμπυ ακόμα. Το κάνω γιατί κατανοώ τον πόνο των ΑΕΚτζήδων. Σε 3 χρόνια, σε 9 ματς καμία νίκη… Δεν πειράζει… Και εγώ τον αέρα έβριζα στο γκολ του Κόντε!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε karvou για να στο λέω πάει να πει ότι το ξέρω. Τον έχει προλάβει… Ήταν 16 χρονών τότε ο Κονέ (όσο είναι τώρα ο Νίνης) και ο πρώτος προπονητής ασχολείται με αυτές τις ηλικίες. Όταν λέω κάτι το λέω γιατί το ξέρω, δεν κάνω υποθέσεις.