Ελληνικό Πρωτάθλημα 2006-2007

δηλαδη πιστευεις οτι ο πιτσιρικας το εβγαλε απο το μυαλο του?..αν ηταν ο λεμονης προπονητης της αεκ και το ελεγε αυτο σε ενα παικτη του γαυρου μετα δεν θα τον κραζατε?

εγω τον λεμονη τον ειχα σε εκτιμηση αλλα τα δυο τελευταια γεγονοτα1)το πως εφυγε απο την ξανθη 2)και η φαση με τον κονε,με εκαναν να τον αντιπαθησω…

Πιστεύω ότι ο πιτσιρικάς το άκουσε από το πάγκο του Ολυμπιακού. Κάποιος του είπε ότι το είπε ο Λεμονής, αυτός δεν είχε ιδέα από που ακούστηκε (έπαιζε εξάλλου, δεν είχε καρφώσει το βλέμμα στον πάγκο του Ολυμπιακού) ο άλλος που του το είπε πιθανότατα ήταν ράδιο αρβύλα (εξάλλου οι πάγκοι στο ΟΑΚΑ δεν είναι και τόσο κοντά για όποιον ξέρει) και κάπου εκεί έγινε το θέμα…

Ότι και να λέω εγώ πάντως, θα αποφασίσει η δικαιοσύνη. Ο Λεμονής κινείται δικαστικώς. Το ότι κινείται δικαστικώς, με πείθει manson21 ότι κάτι υπάρχει με τον Κονέ και πρέπει να έχεις δίκιο (στείλε κανένα pm βρε!!! :smiley: ).

Ο Αραγονιές αθωώθηκε από Ισπανικό Δικαστήριο που αποφάνθηκε ότι το σχόλιο του δεν ήταν ρατσιστικό κατά του Henry (τον είχε αποκαλέσει “Μαύρο σκατό”). Όχι τελείως άσχετο, αλλά περισσότερο επειδή μόλις το διάβασα το λέω…

Πριν λίγο είδα ένα βιντεάκι στη Θ7 το οποίο είναι ακριβώς αυτό που πρέπει…!
Όσοι δεν είδατε σήμερα την εκπομπή, δείτε τη αύριο το βράδυ που θα το έχει λογικά…

Ante paidia! Kai me Sir Takis(kleisto symvolaio) kai tous loipous “galaktikos”(Boxa, Ne, Oxi) etoimastite na kanete tin Eyrwpaiki ypervasi! Aporw poios sas ta pasarei ayta ta akrivoplirwmena palta… (pali kala pou sas vgike o Toures)

Εμεις τουλαχιστον και χωρις προπονητη μια ζωη πελατες θα σας εχουμε.Και τον Φεργκιουσον να φερετε 2οι θα ειστε θετε δε θετε.Ποτοκααδα θετε?

Να δουμε ομως του χρονου τι θα κανετε που ο Ριβαλντο θα γερασει κι αλλο…

Του χρονου που ο Ριμπο θα γερασει λοιπον θα ισχυει η εξης σχεση: Γκονζαλες = 3 Ριβαλντο

Και 20 Γκονζαλεζ να ειναι, δεν θα ειναι οπως φετος. Πραγμα που σημαινει οτι θα εχετε χοντρο προβλημα.

Κάθε χρόνο μέχρι τώρα φοβούνται όλοι το πώς θα είναι οι πάλιουρες του Ολυμπιακού. Η λύση θα βρεθεί. Έτσι και αλλιώς, όταν γέρασε ο Καραπιάλης, πήραμε τον Ζιοβάνι και στη θέση του Ζιοβάνι τον Ριβάλντο…

Ο Τζόλε να μη λείπει, και τα υπόλοιπα βρίσκονται! 8) 8) 8) 8)

(πάντως, ούτε εγώ είμαι αισιόδοξος για κάτι στην Ευρώπη με τον Τάκη προπονητή. Εδώ δε μας έβγαλε ούτε Ουέφα στις 2 χρονιές που ο Ολυμπιακός είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ της ιστορίας του… :frowning: :frowning: :frowning: Μακάρι να βγω λάθος)

Ο Καραπιαλης και ο Τζιοβανι δεν ηταν ολος ο Ολυμπιακος οπως ο Ριβαλντο.
Ο Κοκκαλης λεφτα δεν δινει για αντι-Ριβαλντο.
Ο Τζορτζεβιτς ειναι υπερβολικα πολυ λιγος.
Ο Λεμονης ειναι καλος για την Καλλιθεα και τον Ιωνικο, αλλα δεν κανει για μεγαλη ομαδα.

Μεγάλη ιστορία, αλλά δεν πειράζει θα την πω!
Στην πρώτη περίοδο Μπάγεβιτς, πιο κοντά σε αυτό που θες να πεις ήταν το δίδυμο Τζόλε- Γεωργάτος. Αλλά η παρουσία του Καραπιάλη εκείνα τα 3 χρόνια και πριν τον ερχομό του Ντούσαν τον είχαν κάνει πολύ σημαντική μονάδα του Ολυμπιακού. Ακόμα, στο πρωτάθλημα του '97 ο Τζόλε ήταν τραυματίας με χιαστό για 6 μήνες και για αυτό κακώς του χρεώνω 3 χρόνια ως MVP…

Ο Ζάχοβιτς ήταν ο αντί-Καραπιάλης. Ο Ζιοβάνι ήταν απλώς το δωράκι του προέδρου. Ο Ζιοβάνι έμεινε και θεοποιήθηκε… Όταν ήρθε ο Ρίμπο, τότε ο Ζιοβάνι ήταν μεν πρώτος σκόρερ, αλλά στα μέσα της σεζόν, δεν άντεχε να πάρει τα πόδια του για 90λεπτό και για αυτό ο Μπάγεβιτς τον έβαζε στο 60 με κουρασμένους αντιπάλους να κάνει τα δικά του (ο κόσμος βέβαια έβλεπε τις λόμπες και τα κολπάκια και έκραζε τον Μπάγεβιτς, δίχως να καταλαβαίνει ότι ο Μπάγεβιτς ενεργούσε όπως έπρεπε…) Και σε αυτή την περίπτωση όμως, το μεγάλο όνομα στην επίθεση, είχε αντικατασταθεί και ο Τζόλε δεν είχε χάσει ποτέ το τίτλο του MVP του Ολυμπιακού…

Όσο και να γεράσουν οι πάλιουρες, όσο αντέχει ο Τζόλε, τόσο θα έρχονται και τα πρωταθλήματα. Φέτος το φώναζα από το Σεπτέμβρη ότι το ίδιο το προπονητικό τιμ, έβλεπε τον Τζόλε πολύ κουρασμένο λόγω Μουντιάλ, αλλά έπαιζε διότι δεν υπάρχει αντί Τζόλε. Όσο και αν φαίνεται γελοίο, Ριβάλντο ο Ολυμπιακός βρίσκει εύκολα (που λέει ο λόγος), Τζόρτζεβιτς όμως όχι…

Είναι για να καταλάβεις, κάτι σαν τον Βαζέχα και τον Σόουζα (ή τον Μίκλαντ αν θες). Ο Σόουζα και ο Μίκλαντ αντικαταστάθηκαν εύκολα και από παίκτες όπως ο Μάριτς. Ο Βαζέχα ακόμα δεν έχει αντικατασταθεί…

ΥΓ. Ο Τζόλε μόνο λίγος δεν είναι. Σε αυτό είμαι κάθετος!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Με το Λεμονή μου άρεσε η μπάλα που παίξαμε το 2001 και πήραμε εύκολα το πρωτάθλημα με παροιμοιώδεις νίκες.
Στα μείον ήταν μάλλον ότι και σε όλους τους προπονητές του Ολυμπιακού, δλδ ο μη έλεγχος των αποδυτηρίων.

Για την Ελλάδα και έτσι όπως είμαστε, με την κουλαμάρα των άλλων, δε θα αντιμετωπίσουμε μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα.
Στην Ευρώπη θα φανεί πάλι η γύμνια της ομάδας αν δεν πάρουμε νεαρούς-τρεχαντήρια και 2-3 έμπειρους.

Ο Τζόρτζεβιτς αν ανανεωθεί το συμβόλαιό του, καλό θα ήταν να μην κάνει τα φετινά, να κάθεται να ξεκουράζεται και να φέρεται σαν αρχηγός όπως το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν επιτρέπεται να μην μαρκάρει στην Ευρώπη. Πάντα θα τον αγαπάμε…

ΥΓ: Α ρε Μπίλαρε και Ζίο…

Ο Τζορτζεβιτς τον τιτλο του MVP τον κερδιζε κυριως λογω της λατρειας των μιντια και των οπαδων, οχι τοσο για την αποδοση του… Οσο χαλια κι αν παιζει, οι δημοσιογραφοι τον προστατευουν. Τα 3 τελευταια χρονια σερνεται και δεν του φταιει κανενα μουντιαλ, το οποιο αλλωστε γι’αυτον τελειωσε τον Ιουνιο και σερνοταν μεχρι τον Ιανουαριο. Απλα ειναι σημαια για τον Ολυμπιακο γιατι παιζει μια δεκαετια εκει, γι’αυτο και μεγαλοποιειται. Αν ηταν οσο καλος παικτης λενε, θα εφευγε Ευρωπη. Εδω εφυγαν ο Φυσσας και ο Χαριστεας, αυτος θα εμενε? Για να μη θιξω το θεμα των δεξιων μπακ που παιζουν στην Ελλαδα και τον μαρκαραν… Παρε τον ενα και χτυπα τον αλλο. Πολυ καλος για Ελλαδα, αλλα με τιποτα οσο καλος λενε οι Γαυροι.

άποψη σου (προφανώς), αλλά εγώ τα τελευταία 10 χρόνια αυτόν ξεχωρίζω.

Μόνη παρατήρηση, ότι έξω πάει όποιος θέλει. Ο Τζόλε είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήθελε. Ποτέ δεν κάθισε να βάλει μάνατζερς για να φύγει. Π.χ. ο Ντέμης που δε συγκρίνεται η αξία του με αυτή του Χαριστέα, όποτε σκεφτόταν να φύγει και ενεργοποιούσε τον μάνατζερ, έρχονταν και οι προτάσεις (Άντερλεχτ, Ατλέτικο, κλπ) τον υπόλοιπο καιρό, καμία ομάδα δε σπαταλούσε το χρόνο της να τον πείσει να φύγει.

Έτσι και με Τζόλε, πολλοί έλεγαν παλιά ότι δεν έφυγε γιατί οι ξένοι γιατροί δεν εμπιστεύονταν το μόσχευμα που του έβαλαν στο χιαστό το '97. Η αλήθεια όμως από ότι ξέρω είναι ότι απλά δεν ήθελε να φύγει. Του άρεσε εδώ…

Βασικά led ψιλόσωστά τα λες, αλλά ο Τζόρτζεβιτς έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό και είναι καλός παίκτης.
MVP έχει βγει νομίζω μια φορά και όχι 3.
Το ότι δν πήγε στην Ευρώπη βέβαια τα λέει όλα, όπως και να το πάρει κανείς…
Εγώ το ξέρω καλύτερα ότι έχει να παίξει μπάλα 3 χρόνια μπάλα (4 βασικά, τελευταία του καλή χρονιά ήταν το 2002 με κάποιες εκλάμψεις το 2003 ) απλά είναι ένας από τους παίκτες που “προστατεύεται” όπως είπες και διαιωνίζεται μια κατάσταση.

έβλεπε τον Τζόλε πολύ κουρασμένο λόγω Μουντιάλ, αλλά έπαιζε διότι δεν υπάρχει αντί Τζόλε. Όσο και αν φαίνεται γελοίο, Ριβάλντο ο Ολυμπιακός βρίσκει εύκολα (που λέει ο λόγος), Τζόρτζεβιτς όμως όχι…

Ρε karvou όλοι τον αγαπάμε τον Τζόλε αλλά εσύ είσαι πολύ προσωπολάτρης σε ανησυχητικό βαθμό με αυτόν και τον “θεράπεια”.
Αντι-Τζόλε έχεις και Καστίγιο και Γεωργάτο…

Όταν ήρθε ο Ρίμπο, τότε ο Ζιοβάνι ήταν μεν πρώτος σκόρερ, αλλά στα μέσα της σεζόν, δεν άντεχε να πάρει τα πόδια του για 90λεπτό και για αυτό ο Μπάγεβιτς τον έβαζε στο 60 με κουρασμένους αντιπάλους να κάνει τα δικά του (ο κόσμος βέβαια έβλεπε τις λόμπες και τα κολπάκια και έκραζε τον Μπάγεβιτς, δίχως να καταλαβαίνει ότι ο Μπάγεβιτς ενεργούσε όπως έπρεπε…)

Γτ είσαι εμπαθής τόσο με Ζίο;
Δεν είναι έτσι τα πράγματα και το ξέρεις…
Με το ζόρι δεν έφυγε τότε ο Ρίμπο, και στο τελευταίο ματς με τον Ηρακλή το 2005 ο Μπάγεβιτς για να πάρει το πρωτάθλημα έβαλε τη γνωστή 3άδα για να μην ξεχνιόμαστε… :wink:

Λαθος συγκριση. Ο Νικολαϊδης ηταν οπαδος και μετα ποδοσφαιριστης. Κι αυτο φανηκε οταν παρατησε την μπαλα στα 31 του για να γινει προεδρος. Ο Τζορτζεβιτς ισως να μην εφευγε γιατι θα τον ηθελαν μικρομεσσαιες ομαδες. Στις μεγαλομεσσαιες θα ετρωγε παγκο και μοιραια διαλεξε να ειναι πρωτος στο χωριο παρα δευτερος στην πολη. Αλλιως δεν βλεπω κανεναν λογο να θελει να μεινει εδω. Τις ικανοτητες δεδομενα δεν τις ειχε. Μετρια σεντρα, κακο μακρινο σουτ, περιορισμενο ρεπερτοριο. Ηταν βεβαια καλος σ’αυτα τα (εστω) λιγα που ηξερε να κανει και πολυ γρηγορος, αλλα αυτα δεν αρκουν. Τελος παντων.

Gia na leme an tha borouse na stathei se megalh Eyrwpaikh omada kalo tha itan na doume tous antistoixous paixtes stin idia thesh… (Kai tous antipalous tous vevaiws,vevaiws) Tote epivaivewnetai oti gia mikromesaia tha pigaine. Pantws den ton katigorw to oti tin vrike stin Ellada kai arakse.

Ποιος είναι ο θεράπεια? Ο Ντούσαν? Ναι!!! Τους λατρεύω και τους 2!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ο Καστίγιο δε μπορεί να γίνει αντίΤζόλε. Θα το ήθελα, αλλά να κουβαλάει τη μπάλα τόσα μέτρα, από την άμυνα στον Ριβάλντο, δε μπορεί. Και δεν πρέπει να του του το κάνουμε αυτό. Θα τον κάψουμε… Η μόνη φορά που είχε βρεθεί κάποιος άλλος να το κάνει αυτό, ήταν η τελευταία χρονιά του Ζέτεμπεργκ, όταν πάψαμε να χρησιμοποιούμε τον Ζε Ελίας και πήγε πιο πίσω ο Σουηδός. Όμως και πάλι, από τα αριστερά μόνο κάναμε επιθέσεις (και εκείνη τη σεζόν είχε γίνει και το επικό 6-2!!!). Για μετά το 2002, πέρσι μόλις ο Σόλιντ έκανε off the record δηλώσεις που έλεγε, “ότι ο Ρίμπο ας λήψει, ο Τζόλε μόνο είναι αναντικατάστατος”…

Θα σου κάνω μόνο μία παρατήρηση. Πόσες φορές έχεις δει να έχει πάει η μπάλα στον Τζόλε και η επίθεση να έχει καταλήξει σε γιόμα για τον Κωσταντίνου? Οι γιόμες γίνονται όταν ο Τζόλε είναι κλεισμένος…

Για τον Ζιο, είναι αλήθεια ότι είμαι άδικος. Είναι (/ήταν) μεγάλος παίκτης και πιστεύω ότι ο Ρίμπο δεν έχει την τεχνική του… Αλλά ποτέ κανένας προπονητής δεν κατάφερε να τον εκμεταλλευτεί και στο τέλος η προσπάθεια να χωρέσει στην ομάδα ζημίωνε την ομάδα. Ο μόνος που έβαλε τον Ζιο σε κάτι που έφτιαχνε γερό σύνολο ήταν ο Κάτανετς. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα…

Ο Ρίμπο, από την αρχή δεν πήγαινε τον Μπάγεβιτς, γιατί η δικαιολογία της διοίκησης στα παζάρια μαζί του και για να τρενάρουν την υπόθεση (αν θυμάσαι ο Ρίμπο ακουγόταν Μάιο και έκλεισε ενώ είχε αρχίσει η προετοιμασία). Και όπως όλοι καταλογίζουν στον Μπάγεβιτς, ο Μπάγεβιτς τσακώνεται με όλους, αλλά δεν αδικεί κανένα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι παιδική χαρά για να θέλουμε κλόουν προπονητή που να κάνει τα χατίρια στους παίκτες (Αλέφαντος, Προτάσοφ) για να μη του κρατάνε μούτρα… :wink:

Πάντως, έχουν υπάρξει άπειρες φορές που δεν έχω καταλάβει αυτά που κάνει ο Μπάγεβιτς και λέω τώρα έκανε βλακεία. Στο τέλος όμως, φέρνει αποτελέσματα. Και στο τέλος αυτό μετράει. Και νομίζω αυτό δείχνει ότι δε τον καταλαβαίνουμε γιατί είναι και κάμποσα βήματα πιο μπροστά από εμάς. Με Ντούσαν δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Γενικά, όσο και να αντιπαθώ κάποιον, αν είναι αποτελεσματικός θα τον υποστηρίξω

Βασικά ρε karvou αυτό είναι το μεγάλο σου πρόβλημα, ότι δε βλέπεις αντικειμενικά και θολώνεις πιστεύω και επηρεάζεσαι. :stuck_out_tongue:

Δεν υπάρχει για μένα Ντούσαν και Τζόλε ή ακόμα και Ζίο αν θες, υπάρχει μόνο Ολυμπιακός.
Όταν θα δω κάτι στραβό θα το πω.
Όταν έξω με τη Βαλένθια δεν έπαιξαν μπάλα οι Ρίμπο και Καστίγιο το είπα κι ας τους γουστάρω.
Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι οΓεωργάτος, να πω ότι παίζει μπάλα;;;

Έχει προσφέρει ο Τζόλε, είπε κανείς τπτ; Είναι εμφανές πια ότι δε μπορεί όμως, το λέω. Μα θα πεις τώρα στα τελευταία παιχνίδια βγάζει μάτια… Τώρα; Με ποιους; Έπειτα δε μαρκάρει, είτε δε μπορεί είτε δε θέλει. Δε μπορεί πια να κάνει τις κούρσες που έκανε δυστυχώς… Μα και πάλι θα πεις ότι θα κάνει μια κίνηση και θα σου πάρει το παιχνίδι… Που και πότε όμως; :wink:
Γι’ αυτό είναι μεγάλη η αξία του Ρίμπο και ότι όλοι πρέπει να παίζουν γι’ αυτόν και όχι για τον Τζόλε…

Για μετά το 2002, πέρσι μόλις ο Σόλιντ έκανε off the record δηλώσεις που έλεγε, “ότι ο Ρίμπο ας λήψει, ο Τζόλε μόνο είναι αναντικατάστατος”…

Δε χρειάζεται να είσαι πονηρός για να καταλάβεις κάποια πράγματα… :wink:

Η μόνη φορά που είχε βρεθεί κάποιος άλλος να το κάνει αυτό, ήταν η τελευταία χρονιά του Ζέτεμπεργκ, όταν πάψαμε να χρησιμοποιούμε τον Ζε Ελίας και πήγε πιο πίσω ο Σουηδός.

Πάντα είχε καλούς παίκτες γι’ αυτή τη δουλειά ο Ολυμπιακός εκτός από τα τελευταία 3 χρόνια που γαμιέται μόνος ο Ρίμπο και ο νοών νοείτω…

Θα σου κάνω μόνο μία παρατήρηση. Πόσες φορές έχεις δει να έχει πάει η μπάλα στον Τζόλε και η επίθεση να έχει καταλήξει σε γιόμα για τον Κωσταντίνου? Οι γιόμες γίνονται όταν ο Τζόλε είναι κλεισμένος…

Ας παρακολουθήσουμε έναν αγώνα μαζί να διαπιστώσουμε πότε γίνονται οι γιόμες. Όταν ο Τζόλε είναι κλεισμένος ή ο Ρίμπο…; :wink:

Πάντως, έχουν υπάρξει άπειρες φορές που δεν έχω καταλάβει αυτά που κάνει ο Μπάγεβιτς και λέω τώρα έκανε βλακεία. Στο τέλος όμως, φέρνει αποτελέσματα

Σου έγραψα και πριν τι έκανε ο Μπάγεβιτς στο τελευταίο παιχνίδι… :wink:

Κοίτα, πολλές φορές νιώθω και εγώ ότι δε σκέφτομαι αντικειμενικά και κακώς υποστηρίζω την αξία των 2 Σέρβων. Αλλά στην περίπτωση Μπάγεβιτς, τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Όσες φορές δούλεψε, ο Ολυμπιακός πήγε ψηλά. Και όπως είπες και εσύ, στο τέλος, αυτό μετράει. Να πηγαίνει ψηλά ο Ολυμπιακός… :wink: :wink: :wink: Και ας μην αρέσει στη Θ7 ο Σέρβος… Και ας μη τον καταλαβαίνουμε εμείς και οι παίκτες…

Μόνο κάποιες παρατηρήσεις. Ο Τζόλε ούτε στα ντουζένια του δε μάρκαρε. Και για αυτό όταν δεν υπήρχε ο Βενετίδης από πίσω (που ήταν σκυλί) έψαχναν όλοι αριστεροπόδαρο στόπερ για να βοηθάει (Καραταΐδης, Σούρερ, Βάλλας).

Ακόμα, πέρσι ο Ρίμπο έλειψε σε πολλά ματς και ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα. Το ίδιο και ο Τουρέ. Ακόμα και αν δεν ήταν ο Τζόλε ο ακρογωνιαίος λίθος, πολύ φοβάμαι ότι ούτε αυτοί ήταν…

Θυμάσαι τι έλεγε όλος ο κόσμος πέρσι στο 5-0 επί του Πανιωνίου με Καφέ και Μπαμπαγκίντα να κάνουν όργια από τα δεξιά? Ότι ήταν η πρώτη φορά που έβλεπαν τον Ολυμπιακό να έχει δεξιά πλευρά. Όλα αυτά τα χρόνια, ήταν τέτοια η αξία του Τζόλε που για αυτό γέρναμε στα αριστερά. Πήραμε πολλούς χαφ (Ζε Ελίας, Καρεμπέ, Ζέτεμπεργκ, Ρίμπο, Τουρέ, Γιαννακόπουλος, Καφές, Στολτίδης, Γεωργιάδης…) αλλά η μπάλα πάντα στα αριστερά πήγαινε (δε το συζητάμε όταν ήταν μέσα και ο Γρηγόρης, τότε η μπάλα ήταν ΜΟΝΟ στα αριστρερά!).

Φέτος που ο Τζόλε παίζει επιτέλους περισσότερα άξονα, και ο Ολυμπιακός επιτίθεται περισσότερο από τον άξονα. Δες τον περσινό τελικό κυπέλλου με ΑΕΚ, που μέχρι και ο Ρίμπο έχει κατασκηνώσει αριστερά για να πάρει μπάλα από Τζόλε και Γεωργάτο (που κάνουν τους υπόλοιπους γιο γιο) και θα καταλάβεις ότι κατά βάθος, τα πόδια του Τζόλε είναι τα σημαντικά :wink: Εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται προφανές…

(Στο σχόλιο για τον Μπάγεβιτς έρχεσαι στα λόγια μου. Δεν αδίκησε ποτέ παίκτη και το συμφέρον του Ολυμπιακού κοίταζε πάντα. Δεν έβαλε τον εγωισμό του πάνω από τον Ολυμπιακό. Όσο τσακωμένος και αν ήταν με τον Ζιο, όταν πίστευε ότι έπρεπε να παίξει, τον έβαλε να παίξει. Ο Ζιοβάνι από την άλλη δεν έπαιζε σε σημαντικούς αγώνες γιατί πήγαινε να “φτιάξει τα δόντια του” δίχως να ενημερώνει κανένα, κρεμώντας την ομάδα.)

Η Ιεραρχία για μένα είναι : Ομάδα > προπονητής > παίκτες. Μη βλέπεις που στην Ελλάδα επειδή κοστίζει να πας κόντρα στους παίκτες βάζουν τελευταίο τον προπονητή…

(Πολύ καλή ιδέα να δούμε αγώνα παρέα! Κανονίζεται εύκολα! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: )