Χαλαρωσε, αν ηθελε να χασει δεν θα εβαζε 2 γκολ.
Για το ξεκαρφωμα τα εβαλε :lol: Να σου θυμισω οτι οταν ενα παλικαρακι του ΟΦΗ εβγαλε τον βαζελο εκτος Ευρωπης κατα λαθος του εκοψαν τη μπαλα (δε θυμαμαι το ονομα του…νομιζω οτι ηταν ο Κουτσουρες)
3-3 στο Ηράκλειο,2-2 στο ΟΑΚΑ…μάλλον δεν είναι καλό παράρτημα ο ΟΦΗ πια…
δεν έδωσε καθαρό 3ο πέναλτι στο ΟΑΚΑ
ακύρωσε 2 καθαρά γκολ στο Καραϊσκάκη
λάθη και στο Ηράκλειο
με τέτοιες διαιτησίες πού πάει αυτό το άθλημα στην Ελλάδα??
κι ως γνήσιος μπασκετικός απορώ που ακόμα επιμένουν οι Έλληνες να ασχολούνται κατά κύριο λόγο με τόσο χαμηλό επίπεδο… :?
Ενταξει, για τη διαιτησια δεν μπορω να πω τιποτα γιατι δεν εχω δει τα παιχνιδια σημερα. Αλλα οταν μας εχει δωσει 2 πεναλτυ δεν μπορω να φανταστω οτι μας εσφαξε.
Αληθεια, τελικα ο ΟΦΗ ποιανου παραρτημα ειναι? Ποσους βαθμους εχασε φετος ο ΠΑΟ απο τους “τσατσους του βαρδονογιαννη” και ποσους ο ΟΣΦΠ? Μηπως το ακριβως αντιθετο θα διαμορφωνε εντελως διαφορετικες καταστασεις στο πρωταθλημα? Λεω μηπως…
Προς Θεου, δεν λεω οτι ο ΟΦΗ ειναι παραρτημα του γαυρου και μαγκια του που μας πηρε Χ. Αλλα ας παιζει με το ιδιο παθος με ολους… Μακαρι για τον ΠΑΟ να ειχαν και οι αλλοι τετοια παραρτηματα οπως εμεις τον ΟΦΗ. Εχουμε χασει βαθμους απο δαυτους σε αρκετα σημαντικα παιχνιδια. Αντιθετα με αλλες “αντιπρωσοπειες” που λειτουργουν υποδειγματικα…
δε μίλησα για σφαγή,αλλά για κακές διαιτησίες.
ε,αφού ο ΠΑΟΚ νίκησε το μισητό βάζελο,μπορεί να χάνει με 3-1 από την Καλαμαριά…δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε…
Kαι ο Αρης μονος τεταρτος
Τωρα το ντερμπι στην Τουμπα…Το πιο ενδιαφερον παιχνιδι μεταξυ ΠΑΟΚ και Αρη μετα τον τελικο της Τουμπας.Αντε να δουμε τι θα γινει…
Αστεραρα πρωτη εθνικη ερχομαστε…
To καλοκαίρι θα φανεί αν το παιχνίδι αυτό ήταν στημμένο.
To καλοκαίρι θα φανεί αν το παιχνίδι αυτό ήταν στημμένο.[/quote]
Απο χτες κιολας εσκαγαν μηνυματα που ελεγαν οτι εκλεισε ο Γουελινκτον στον ΠΑΟΚ.
φετος ο miecel ειναι ολα τα λεφτα!!ειδικα το γκολ με καλαμαρια θα ειναι σιγουρα ενα απο τα καλυτερα γκολ της χρονιας σε ολη την ευρωπη…
Nαι ρε! Κατευθειαν στο Γ! Αυτοι ειναι παικτες. Ακους Σωκρατη?
Αλλα να μου πεις τοτε ο Κουζμπα ηταν καλυτερος…
Εγω προσωπικα θα μιλησω για την ομαδα μου η οποια ειναι η Original21 (κ οχι η ΑΕΚ πλεον)…απογοητευτικα απο την φετινη “συμπεριφορα” του Νικολαιδη οπως επισης την ανικανοτητα του να αγορασει εστω και ΕΝΑΝ ( :oops: )παικτη…το πρωταθλημα τελειωσε τωρα πιστευω και για αλλη μια χρονια απογοητευτικα αισχατως απο την ομαδα…αντε και του χρονου…Τωρα αρχιζουν τα οργανα… :-({|=
Ναι αλλα χωρις τον Ντεμη η ΑΕΚ θα λεγοταν ΑΕΚ 1924 και θα ηταν στην Δ εθνικη. Η ΑΕΚ ειναι τυχερη που εχει προεδρο που αγαπαει την ομαδα. Μακαρι στον ΠΑΟ να ειχαμε προεδρο σαν τον Ντεμη.
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι ο Νικολαΐδης στις προγραμματικές του δηλώσεις, το είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ο πρωταρχικός στόχος της διοίκησης δεν είναι να αγοράσει ακριβούς παίκτες και να ρίξει τα λεφτά σε ξένους παίκτες, αλλά να αφήσει την ομάδα να πετύχει ό,τι καταφέρει με λίγα λεφτά, μικρούς και νέους παίκτες που κάποτε θα πωληθούν σε ξένες και θα φέρουν έσοδα και τα λεφτά να πέσουν σε γήπεδο και εγκαταστάσεις.
Αφήστε ρε παιδιά που η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει εξοφλήσει (νομίζω)… Καλά κάνει και δε ρίχνει τα λεφτά σε Κονσεϊσάους, Μπισκνάνες και Μπόρχες :lol: :lol: :lol:
Είναι πάντα εύκολο για τους οργανωμένους να γκρινιάζουν, αλλά στο κάτω κάτω της γραφής, κανένας στην Original δεν έχει μεγαλύτερη επιχειρηματική σκέψη από αυτούς που έχουν μπλεχτεί στην ΑΕΚ (και δεν εννοώ τον Νικολαΐδη). Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, πριν από 3 καλοκαίρια η ΑΕΚ είχε την Original να βρίζει τους παίκτες και πήγαινε ντουγρού για Δ εθνική και με τον Νικολαϊδη απλά γκρινιάζετε τα τελευταία καλοκαίρια ότι δεν παίρνετε τίτλο. Σιγά τα ωά… Σε λίγα χρόνια, αφού είναι τόσο ασόβαρος ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ, θα τα σαρώνετε όλα. “Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός!!!”
Είναι γνωστό πόσο εμπαθής είμαι με τους οργανωμένους στην Ελλάδα, αλλά ρε γαμώτο, αυτή είναι η άποψη μου… Τι να κάνω?
ΥΓ. Μα καλά, φέρνουμε εδώ τον Λεοζίνιο, τον υπογράφουμε, τον στέλνουμε έξω για να πάρει παιχνίδια στη Γερμανία και μετά από λίγες μέρες, όλοι έχουν πρωτοσέλιδο δηλώσεις Κόκκαλη “Δε θα φέρω παίκτες επιπέδου Λεοζίνιο”??? Μα καλά, πάμε καλά? Τέλος πάντων… Δε θέλω να γίνομαι κακός…
Τίποτα σε βρίσκω τέλειο
[quote=“Guardian_of_the_blind”]
Τίποτα σε βρίσκω τέλειο
:P[/quote]
:oops: :oops: :oops:
ούτε εγώ τους πάω τους οργανωμένους…οι του ΠΑΟ είχαν καταπιεί τη γλώσσα τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο στο δεύτερο ημίχρονο… :?
Πιστεψε με φιλε δεν ειναι ετσι οπως το βλεπετε απ’εξω…ο Νικολαιδης καποτε ηταν το αγαπημενο παιδι της κερκιδας μας…εβαζε γκολ και το πανηγυριζε με την καρδια του…σκαρφαλωνε στα καγκελα και εδειχνε το τατοο στο μπρατσο…τωρα ο ιδιος ανθρωπος καθεται και δινει κοσμο στην αστυνομια…τον κοσμο που πριν λιγο καιρο τον αποθεωνε…Οσο για τα επιχειρησιακα του ναι μεν ελεγε πως θελει να κανει την ΑΕΚ καλη ομαδα ριχνοντας λιγα χρηματα αλλα απο τη στιγμη που και καλη πορεια ειχαμε στο Τσαμπιονς Λιγκ και λεφτα μπηκαν στο ταμειο απο τηλεοπτικα, εισητηρια κτλ ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να παρει παιχτες…