Το πολυ-πολυ να παρει κανενα παιχτη στυλ πλιατσικα(δηλ τζαμπα)και να βολευτει με τα υπολοιπα λεφτα…Ετσι κι αλλιως η Βανδη χρειαζεται καινουργιο φορεμα>>
Ο Νικολαΐδης, από ότι έχω καταλάβει όμως, δεν είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Είναι αυτός που φαίνεται. Άσε που πέτυχες και εμένα να μιλάω, άρα όποιος πρόεδρος πάει κόντρα στους οργανωμένους, έχει εμένα για υπερασπιστή!!! :lol: :lol: :lol:
Μη χαλιέσαι. Η ΑΕΚ να πάει καλά σας νοιάζει όλους και η ΑΕΚ θα πάει ψηλά. Μπορεί ο δρόμος που επέλεξε η διοίκηση σας να φαίνεται αργός για να πιάσετε κορυφή, εμένα όμως μου φαίνεται σίγουρος και αν σας κάτσουν και οι συγκυρίες θα είστε κορυφή για πολλά χρόνια και δίχως ρίσκο
Όσες φορές εξάλλου προσπάθησε η ΑΕΚ να ακολουθήσει σε μεταγραφικό παζάρι τα μονοπάτια του Ολυμπιακού, απλά χρεώθηκε :lol: :lol: Δουλεύετε όπως θα έπρεπε να δουλεύει μία ελληνική ομάδα και θα εξαργυρωθεί κάποτε αυτή η οργάνωση. Μην χύσετε την καρδάρα με το γάλα μόνοι σας…
Karvou συνφωνω. Εξαλλου η ΑΕΚ εχει ακομα να εξοφλισει χρεη.
Ο Νικολαΐδης, από ότι έχω καταλάβει όμως, δεν είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Είναι αυτός που φαίνεται. Άσε που πέτυχες και εμένα να μιλάω, άρα όποιος πρόεδρος πάει κόντρα στους οργανωμένους, έχει εμένα για υπερασπιστή!!!
Μερικες φορες ομως μπορει να εχουν δικιο οι οργανωμενοι, δεν λεω για την περιπτωση του Ντεμη, αλλα για τον Τζιγγερ που αποτελει την καταστροφη του Παναθηναικου.
Πολύ μεγάλη συζήτηση και δεν είμαι ο κατάλληλος. Τα γεγονότα όμως λένε ότι με Βαρδινογιαννέους έχετε Ευρωπαϊκές πορείες (2 φορές στους 4 του πρωταθλητριών κ.α.) και έχετε και τίτλους. Ο Τζίγγερ έχει κάνει λάθη, αλλά δίχως να είμαι και απόλυτος, ο χρόνος που του δόθηκε ήταν ελάχιστος. Η εξέδρα είχε πολύ λίγη υπομονή. Εδώ Πρωτάθλημα πήρε στην πρώτη του χρόνια και η μουρμούρα υπήρχε πάντα… Καταλαβαίνω ότι έχουν βαρεθεί και οι οργανωμένοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟ την καζούρα στην Ελλάδα από εμάς τους γαύρους (που εμείς έχουμε βαρεθεί τις ευρωπαϊκές επιτυχίες :roll: :roll: :roll: ), αλλά με γκρίνια δε βοηθάς…
Μόνοι σας το λέγατε πριν. Πώς θα παίξει ο Βύντρα με τόση γκρίνια? Το ίδιο είναι και τώρα, πώς να πάει καλά η ομάδα με τόση γκρίνια? Καταλήγει στο τέλος και η διοίκηση να παλεύει να κατευνάσει τους οργανωμένους αντί να κάνει τη δουλειά της.
Άσε που στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι οργανωμένοι του ΠΑΟ, ουσιαστικά ψιθυρίζουν το όνομα Γιαννακόπουλος. Και από αυτούς του ψιθύρους, δεν κερδίζει ο ΠΑΟ, αλλά ο Γιαννακόπουλος… :roll: :roll: :roll:
Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να κερδίσεις τους οργανωμένους? Δες εμάς… Βγαίνει ο πρόεδρος και λέει “θα φέρω παικταράδες και όχι παίκτες σαν τον Λεοζίνιο” (τσάμπα μαγκιές δηλαδή γιατί ήδη τον υπογράψαμε, δηλαδή τον φέραμε), βγαίνουν την επομένη εξώφυλλα με ονόματα όπως Βορονίν (Ουκρανός Οκκάς) και Ζε Ρομπέρτο (no comment) και οι οργανωμένοι, αμέσως λένε “Οκ, ας περιμένουμε και τώρα ως το καλοκαίρι”.
Το ότι ο Ολυμπιακός, για 5η φορά τα τελευταία 3 χρόνια αλλάζει τη δομή στις ακαδημίες του, ακυρώνοντας για άλλη μία φορά ό,τι έχει γίνει ως τώρα, κανένας δε το σχολιάζει… Δε θα επεκταθώ όμως γιατί πλέον αλλάζω θέμα…
θα δώσω ένα απλό παράδειγμα για τους οργανωμένους του ΠΑΟ,φετινό μάλιστα…
ματς κυπέλλου με την Καλαμαριά,έχουν προηγηθεί οι ήττες από Κέρκυρα και Παρί και στο γήπεδο οι οργανωμένοι ειρωνεύονται και βρίζουν παίκτες και διοίκηση…αποτέλεσμα?πολλά τετ α τετ,πολλές ευκαιρίες αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο η όλη γκρίνια στο γεγονός ότι δεν μπήκε γκολ…αν είχε μπει έστω μισό γκολ,ο ΠΑΟ θα είχε καθαρίσει την πρόκριση…
κάτι τέτοιο δεν έγινε και στη ρεβάνς πέρασε…όπως πέρασε.Συνεχίζει στο κύπελλο που πλέον είναι ο μόνος τίτλος που διεκδικεί με αξιώσεις.Κι όμως,οι οργανωμένοι θα είχαν μεγάλο μερίδιο ευθύνης αν είχαμε αποκλειστεί στα πέναλτι από την Καλαμαριά…
να μη μιλήσω πέρσι για την περίπτωση του Μαλεζάνι που δεχόταν από παντού πυρά…
Λοιπον, το νταμπλ το πηραμε χωρις να εχει μπει ο Τζιγγερ στην ΠΑΕ. Ο Τζιγγερ την επομενη χρονια μπηκε στην ΠΑΕ. Για μενα ηταν μεγαλο λαθος να αναλαβει τις τυχες της ομαδας καποιος που δεν εβλεπε ποτε ποδοσφαιρο. Ο Τζιγγερ αρχισε να βλεπει μπαλα εδω και 3 χρονια μονο και μονο λογω της ΠΑΕ. Διοικητικα ο Παναθηναικος ειναι τραγικος απο τοτε που εφυγε ο Καπετανιος (απαραδεκτη απαχωρηση, πεταξε λευκη πετσετα) με τον ΤΡΑΓΙΚΟ Αγγελο Φιλλιπιδη. Ο Μητσου μια χρονια ηταν στο προσκηνιο αλλα ειχε πλατες Τζιγγερ. Ο Τζιγγερ δεν βαζει φραγκα και φερνει ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ τυπου Αντονσον, Μποβιο, Ρομερο, Σεριτς. Ψαχνει μεγαλα ονοματα μονο στην ελευθερη αγορα (Μπισκαν, Κονσεισαο). Προπονητες οπως Σκαζνι και Μπακε, η απολυτη καταστοφη!!! Κραταει τον μπαρμπα-Γκουμα μονο και μονο για να του ρουφιανευει τα πηγαδακια των αποδυτηριων, μηπως ειναι τυχαιο που απο το ροστερ της σεζον 2002-03 ειναι Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΠΩΜΕΙΝΩΝ ??? Η διοικηση του Παναθηναικου οταν φευγει καποιος ελληνας παιχτης φρινιτζει να φυγει ως εχθρος και οχι ως φιλος (Καραγκουνης, Μπασινας, Σειταριδης, Κυργιακος, Γκεκας). Μεγαλο λαθος αυτο για μενα αν δεν αλλαξει η διοικηση νοοτροποια και τακτικη δεν βλεπω προκοπη γιατι απο οτι βλεπω ο Παναθηναικος οσο περναει ο καιρος μικραινει.
+1 στα λεγόμενα του Rychehead
Για τους παίκτες, συμφωνώ με τα 1000. Συμπεριφέρονται χάλια στους παίκτες του ΠΑΟ.
Όταν ο Κωσταντίνου ήρθε στον Ολυμπιακό, τρόμαξε που είδε ότι δε χρειαζόταν να σηκώνει αυτός τη βαλίτσα του. :lol: :lol: :lol: :lol:
Και το ότι όλοι οι Έλληνες φεύγουν τσακωμένοι, δεν είναι καλό για το σύλλογο. Αυτοί θα είναι εξάλλου αύριο-μεθαύριο οι βετεράνοι του.
Για το αν ήταν στο νταμπλ, εγώ νόμιζα ότι είχε αναλάβει από τη χρονιά του 3-0 στη Ριζούπολη. Αλλά όπως προείπα, δεν είμαι ο κατάλληλος… Δε τα ξέρω καλά τα του ΠΑΟ…
Και για το ότι δε ξέρει μπάλα, δεν έγινε τίποτα. Ούτε ο Σωκράτης ήξερε, ούτε ο καπετάνιος όταν ανέλαβε… Άσε που για αυτό είχε φέρει και τον Ζάετς που ξέρει και πολλά καντάρια μπάλα. Αλλά πάλι υπήρχε γκρίνια… (τα τελευταία καλοκαίρια όμως, έχει ρίξει τα περισσότερα λεφτά από τους 3 μεγάλους και ας μην έχει κάνει μεταγραφές ΜΠΑΜ- π.χ. Ρίμπο που και εμείς ελεύθερο τον πήραμε… )
Γάμω το Λεβαδιακό:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
κωλοτσιρακια του Παναθηναικού.
Μαλάκα Σκουφιτσα ποτε θα καταλαβεις ποτε γινεται φαουλ μες την περιοχη;
ποτε θα καταλαβεις οτι οταν ενας παιχτης κανει φαουλ το φάουλ δεν το εκτελει η ομάδα του παιχτη αυτου;
evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:shock: :shock: :shock:
](,) ](,) ](*,)
Γιατί??? Δεν ισχύει???
Θα πείτε για το “ντέρμπυ” ρε τίποτα;
Μπράβο στον ΠΑΟ, ο Μουνιόθ δείχνει να έχει μεταμορφώσει την ομάδα. Μπαλάρα με Λανς, μπαλάρα και με ΑΕΚ.
Και όσοι αμφισβητούν το Νίνη, ελπίζω να είδαν τι έκανε. Κάθε άλλος παρά τυχαίος είναι αυτός ο παίκτης…
Εγώ μιλάω για το Ντέρμπι της Β’ Εθνικης. Κουράστηκα με την Α’ εθνικη. η Β εχει πολυ ενδιαφερον. Σε καθε αγωνιστική μπορούν να ερθουν τα πάνω-κατω
Tι να λέμε τώρα? Ο καφές το πρωί ήταν φαρμάκι…:-#
Στο χαλαρα βαλαμε 4 ενω θα μπορουσαν να ειναι πολυ περισσοτερα γιατι εγιναν και αλλες πολυ καλες ευκαιριες. Ο Νινης με τον Ιβανσιτς οργιασαν πραγματικα, πολυ μπαλα τα παλικαρια!!! Το 4ο γκολ ηταν ποιημα! Φαινεται οτι μετα τα χριστουγεννα (με εξαιρεση κανα-δυο παιχνιδια) εχει μεταμορφωθει η ομαδα ειδικα τον τελευταιο καιρο. Αυτο να το δει ο κυριος Τζιγγερ και να κανει κλειστο συμβολαιο στο Μουνιοθ. Με τετοια μπαλα μπορουμε προκριση με τη Λανς.
Στο ντερμπυ εκτος απο την καλη αποδοση του παο επαιξε ρολο και η χαλια εικονα της αεκ…Οι αεκτζηδες δεν χρειαζεται να τα ριχνουν ολα στον Νικολαιδη,ξεχασαν απο τωρα τι εχει κανει για την ομαδα??Παντως οποια αποδοση κι αν εχει ο παο,απο το καραισκακη δεν περναει με τιποτα(για να μην ξεχνιομαστε)…
Για το ντέρμυ έχω να πω πως δεν μπορούσε τέτοιο αποτέλεσμα να έρθει σε καλύτερη στιγμή τώρα που θέλουμε και τον κόσμο για την ρεβάνς με την Λανς. Σίγουρα η ΆΕΚ έκανε από τις χειρότερες εμφανίσεις της αλλά και ο ΠΑΟ φαίνετε πολύ φορμαρισμένος τις τελευταίες μέρες. (γιατί λείπει ο κωλο - Έκι :-x )
Μακάρι να γίνει κάτι να “δέσουν” στον ΠΑΟ τον Μουνιόθ, τον Ίβανσιτς και τον Νίνη…
χαλαρά 4 γκολ…ας ελπίσουμε να έχει διάρκεια η απόδοση μας…
Να βάλει τα ίδια και στους γαύρους να το ευχαριστηθώ
Αν και ΑΕΚτζής οφείλω να παραδεχθώ ότι ο Μουνιόθ έχει κάνει τρομερή δουλειά στον Παναθηναϊκό. Αν ήταν από την αρχή του πρωταθλήματος ο βάζελος μπορεί να κυνήγαγε πρωτάθλημα τώρα. Έκανε και την μαγκιά της δεκαετίας με το να χρίσει βασικό τον Νίνη. Θα ριψοκινδυνέυσω να πω πως αν ο Παναθηναϊκός κάνει την έκπληξη να αποκλείσει την Λανς (αν και δεν το βλέπω) τότε στο Καραϊσκάκη με την φόρμα που έχει και με την ψυχολογία στα ύψη θα κάνει πλάκα. Έτσι ακριβώς όπως το γράφω: πλάκα. Τώρα για την ομάδα μου το θέμα χωράει πολύ κουβέντα και βαριέμαι να αναλύω…