Ελληνικό Πρωτάθλημα 2006-2007

O παναθηναικος δηλαδη δεν επαιξε αναραχα?Επαιξε αντιποδοσφαιρο το ιδιο δηλαδη που παιζει στην Ευρωπη και παιρνει τα αποτελεσματα.

Αν εξαιρέσουμε αυτήν την πρόταση “Μπράβο ρε Μουνιόθ, μόνο εσύ είσαι προπονητής.”, τα άνωθι ποστ με καλύπτουν απόλυτα.

SssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssSsssssssssssssssssssssssssssssss

PO PO PO PO PO TI TS****kI ITAN AYTO…

ANTE GEIA REEEEEEEEEE MAS IXATE KAI GIA SIGOUROUS

ETSI GA**EI I 13

KAI ME KATHORO PENALTI POU DEN DOTHIKE…

Περισσότερα αύριο.

Μία παρατήρηση, από τους 22 παίκτες, μόνο 3 έκαναν σωστές πάσες σε όλο τον αγώνα. Ο Ζεβλάκωφ, ο Τζόλε και μία φορά που άγγιξε τη μπάλα ο Σαλπιγγίδης.

Κουτσοί Vs Τυφλοί: 0-1!!!#-o #-o #-o #-o

:lol: Ήμουν σίγουρος ότι θα το έλεγες αυτό!
Πάντως ο Ζεβλάκοφ, όντως έκανε πολύ καλό παιχνίδι και εξαφάνισε τον Νίνη.

Εδώ θέλω να πω ότι ο Νίνης είναι ο μοναδικός που έχω δει στα ελληνικά ποδοσφαιρικά γήπεδα που έχει ευρωπαϊκή-ποδοσφαιρική νοοτροπία και μάλιστα όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και εκτός.
Το παλικάρι θα φτάσει πολύ ψηλά και μάλιστα εύκολα με τα μυαλά που κουβαλάει.
Μπράβο του και πάλι.

Ο Μουνιοθ ηξερε πως θα παρει το παιχνιδι, εξαλλου εχει καιρο να παιξει ετσι ο Παναθηναικος, και στον ματς του πρωτου γυρου ετσι επαιξε ο ΠΑΟ τουλαχιστον στο α ημιχρονο. Ο Μουνιοθ ηθελε να εξουδετερωθει ο Ριβαλντο απο τα μαρκαρισματα πραγμα που εγινε και πηραμε το ματς. Το πρωταθλημα εχει χαθει βεβαια εδω και καιρο παροτι απο τα 4 νετρμπι πηραμε τα 3, αλλα ο Παναθηναικος πληρωνει τις λαθος κινησεις του καλοκαιριου, τεσπα μεγαλη νικη η σημερινη!!!

Οπα μισο λεπτο… Δηλαδη μας λες οτι ο Μουνιοθ ειχε σχεδιασει να βγει 5 φορες τετ-α-τετ ο Καστιγιο, 1 ο Ριβαλντο (εκει που γυριζει στον Καστιγιο ανεξηγητα -η μηπως οχι?), να γινει τριπλη αποκρουση του Εμπεντε, να στειλει τη μπαλα λιγο αουτ ο Μπορχα και στο 89 να κλεψει ο Σαλπιγγιδης την μπαλα και να στρωσει στον ολομοναχο Παπαδοπουλο? Αν οντως τα προεβλεψε ολα αυτα και γι αυτο ο Παναθηναϊκος δεν εκανε φαση σε ολον τον αγωνα περιμενοντας το τελευταιο λεπτο τοτε μιλαμε για τον καλυτερο προπονητη ολων των εποχων… Δεν ειναι ομως. Αρα κατι αλλο συνεβη σημερα…

Εγω λοιπον που ημουνα μεσα ειδα οπως και πολυς αλλος κοσμος τα εξης:

-Απιστευτη χαλαροτητα των παικτων του Ολυμπιακου (ολο τακουνακια, τριπλες και φρου-φρου)
-Αδιαφορια απο το 70 και μετα, κανεις δεν εβγαινε μπροστα
-Απροσεκτο τελειωμα των φασεων
-Τριπλες των αμυντικων εξω απο την περιοχη του Νικοπολιδη (ετσι μπηκε και το γκολ -δεν εγινε κανενας συνδυασμος)

Ολα αυτα σημαινουν οτι μαλλον καποιοι συμφωνησαν να βγει δευτερος ο ΠΑΟ… Τα συμπερασματα ολων μας… Εγω παντως νιωθω οτι πιαστηκα μαλακας που εσκασα 20 ευρω σημερα. Για μενα αυτος ο Ολυμπιακος εχει τελειωσει…

Δηλαδη ο Ολυμπιακος πουλησε το ματς στον Παναθηναϊκο? Jesus…

Λοιπον ολες οι ευκαιριες του Ολυμπιακου εγιναν απο λαθη του Παναθηναικου.

Δευτερον αν λοιπον ανακαλυψατε ολοι σας οτι το ματς το εστησαν για να μην βγει η ΑΕΚ στον Ch.L, μπραβο σας, αλλα να τα λεγατε και πριν το ματς αυτα, ΕΛΕΟΣ!!!

Εξαλου και εσυ ο ιδιος με αρχικα σου λεγομενα αναιρεις αυτο που λες στο τελος, αν το ειχαν στησει θα υπηρχε τριπλη αποκρουση ??? Η το εστησαν με γκολ στο 89’ ???#-o

Και αν το εστηναν θα εδιναν και το πεναλτι.

os ekei:
132409721340237407421046120461024712094712094712094612046321x431613714763461361346143614363146314614361361

παντως εγω σαν ουδετερος που ειδα το παιχνιδι εχω να πω οτι ο βαζελος ηταν απλα τρελλα κολοφαρδος για αυτο και κερδισε…σε ολο το παιχνιδι δεν μπορεσε να αλλαξει σωστα 2-3 πασες και ηταν κακιστος…το γκολ και μια ακομα φαση εκανε σε ολο το ματς ολα κι ολα 8O… και δεν ειναι οτι δεν ηθελε παιξει πιο επιθετικα απλα δεν μπορουσε…[-X

ο γαυρος δεν επιασε καμμια σπουδαια αποδοση αλλα τουλαχιστον εκανε 5-6 κλασσικες ευκαιριες και προσπαθησε να παιξει λιγη μπαλιτσα, οταν ομως ο καστιγιο χανει το γκολ απο τα 5 μετρα και ο μπορχα δεν μπορει να σουταρει σε κενο τερμα νομιζω οτι χανεις το παιχνιδι απο τη μαλακια σου…#-o

τελοσπαντων ας μην παραπονιουνται οι γαυροι γιατι εχουν χορτασει πρωταθληματα κυπελλα και χαρες με τη σεσουλα… :roll:

τι να πω και γω σαν ΠΑΟΚτσης που σ αυτη τη ζωη δεν προκειται να δω ποτε πρωταθλημα??[-X #-o :dunno: :evil: :x

Κοιτα δεν θελω να το παιξω κανας ειδημονας και ξερολας, αυτη ειναι η αισθηση μου. Οπως και να χει μη μου γραφεις για την τακτικη του Μουνιοθ. Η τακτικη του ηταν “κατεβαινουμε στο γηπεδο και κανουμε το σταυρο μας”… Δεν υπηρχε ΠΑΟ στο γηπεδο σημερα…

Α, και κατι αλλο… Ναι, οταν θες να στησεις ενα ματς το κανεις στα τελευταια λεπτα… Αλλιως αν μπει το γκολ πχ στο 1ο ημιχρονο θα πρεπει η αλλη ομαδα να πιεσει κι αν δεν το κανει θα φανει οτι κατι δεν παει καλα…

Τεσπα, εμενα για τον Ολυμπιακο με νοιαζει και απογοητευομαι ειτε το στησε ειτε οχι…

Κοιτα αν το στηνανε θα βαζατε και εσεις γκολ, θα ηταν πιο παραπλανιτικο ετσι και επιτελους αφηστε αυτα τα σεναρια σε καθε ηττα σας απο εμας ακουω να λενε πολλοι οτι το ματς το στησανε!!!#-o

ΟΚ εχεις δικιο, λεω βλακειες… Ο ΠΑΟ επαιξε καλυτερα και κερδισε δικαια…

Ρε συ ChrisP τα σκέφτεσαι αυτά που λες; Μιλάμε για αστεία πράγματα.
Όταν σε ένα ματς μια ομάδα παίζει χειρότερα από την άλλη και τελικά κερδίζει σημαίνει ότι είναι στημένο; Θα μας τρελάνεις!

Ρε μην αρπαζεστε… Εγω πιστευω οτι ηταν, εσεις οχι… Ειπα κα ιτους λογους για τους οποιους πιστευω οτι ηταν… Βασικα η απαντηση μου ηταν στο post του Rychehead οτι ο ΠΑΟ κερδισε χαρις στην εξυπνη τακτικη του Μουνιοθ που μπλοκαρε τον Ριβαλντο…

Λοιπον, ας πω και γω τις οπαδικες βλακειες μου… Στο πρωτο ημιχρονο ηταν οντως καλυτερος ο Ολυμπιακος αλλα η πιο μεγαλη φαση που εκανε ηταν εκεινη με τη λαθος πασα του Πιερ (επειδη καποιοι εχουν φορτωσει την ηττα του ΟΣΦΠ στον Ανατολακη). Σ’αυτο φταιει και ο αμυντικος προσανατολισμος που ειχε ο ΠΑΟ στον αγωνα. Με Σαλπι, Παπαδοπουλο, Ιβανσιτς και Νινη στην ενδεκαδα δεν μπορω να πω μως μπηκε στο γηπεδο για να κανει το σταυρο του οπως γραφτηκε… Αυτοι οι παικτες μονο αμυντικοι δεν ειναι… Απλως προτιμησε να μεινει πισω και να δωσει χωρο στον αντιπαλο. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν αποτελει προπονητικη τεχνικη. Δηλαδη ο Ρεχαγκελ που κατεβαζε την εθνικη με αυτη τη λογικη σε ολο του Euro, ειναι ασχετος ή μηπως πρεπει να επιστρεψουμε το ευρωπαικο επειδη ηταν στημμενο (γιατι και αυτο εχει ακουστει…)?

Προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου οπως επαιξε ο ΠΑΟ σημερα. Ηταν ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΟ που εχω δει τον τελευταιο 1,5 μηνα και ισως αυτο ειναι που πρεπει να προβληματισει περισσοτερο τους οπαδους του ΟΣΦΠ. Αν καταφερουμε και κερδιζουμε μεσα στο Καραϊσκακη με ΤΟΣΟ αθλια εμφανιση ενταξει. Απο την αλλη ο ΟΣΦΠ μπορει να ειχε στο μεγαλυτερο μερος την πρωτοβουλια αλλα ηταν χωρις ουσια. Εκανε οντως 2-3 φασεις παραπανω αλλα οπως ειπε και ο Ryche, πολλες ηταν και απο λαθη δικα μας…

Anyway επειδη το κουρασα, ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για την μεγαλη καταθεση ψυχης που κανανε σημερα (γιατι μπαλα δεν παιξαμε, πολυ καλυτεροι ημασταν στο 3-1 της Γαλλιας…), συγχαρητηρια σε οσους φιλαθλους του Ολυμπιακου χειροκροτησαν τον Νινη και απλως respect στον μικρο πιο πολυ γιατι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Οσο για τα περι στημμενων ενταξει, ειναι απλα για γελια. Νοιαστηκε ξαφνικα ο Σωκρατης για τον Τζιγκερ και την ΑΕΚ, χαχαχα. Μακαρι να το πιστευουν αυτο οι φιλαθλοι του ΟΣΦΠ (αν και δεν το νομιζω γιατι δεν ειναι ηλιθιοι). Θα ειναι ο,τι καλυτερο για τους αντιπαλους τους…

Θα σου θυμισω τα εξης… Σεζον 98/99 ο Ολυμπιακος κερδιζει τον ΠΑΟ 2-0 στον τελικο του κυπελλου. Στο πρωταθλημα ειναι πρωτος και με διαφορα… Μια εβδομαδα μετα το κυπελλο ειναι ο αγωνας ΟΣΦΠ-ΠΑΟ για το πρωταθλημα. Το σκορ αν θυμασαι 0-0 με ενα μονο σουτ στην εστια απο πλευρας Ολυμπιακου… Και τοτε θυμιζω ο ΠΑΟ ηθελε την 2η θεση για το Champions League.

Α και ο Πετρακης με τον Τζιγγερ τα εχουν βρει μια χαρα εκει στην Σουπερ Λιγκα μη μασας απο τις δηλωσεις για τη διαιτησια…

Κατ’αρχην τη χρονια που αναφερεις στον τελικο μας ειχατε κερδισει δικαια και πεντακαθαρα. Οσο για τον αγωνα πρωταθληματος δεν μπορω να πω πως θυμαμαι την εξελιξη του, ισως επειδη ηταν τοσο αδιαφορος οσο αναφερεις. Αλλα αν ηταν οντως στημμενα και τοτε γιατι να μην κερδισει απλως ο ΟΣΦΠ τον τελικο (γιατι απ’οτι θυμαμαι μας ειχατε ψιλοξεφτιλισει παιζοντας με 10 παικτες…) και να μην κερδισει και ο ΠΑΟ 1-0 για το πρωταθλημα που μαλλον βολευε καλυτερα για τη δευτερη θεση?

Αλλα αν και ακομα δεχτω πως αυτο το 0-0 ηταν στημμενο ειχε ΜΟΝΟ μια φαση, οπως ειπες εσυ. Το χθεσινο παιχνιδι ειχε μονο μια φαση? Γιατι εμενα μου εδωση την εντυπωση πως ο ΟΣΦΠ ηθελε πολυ τη νικη και με τον τροπο που επαιζε και με τις αλλαγες (Τζορτεβιτς, Μπορχα). Α, και δεν μπορει καθε φορα που ο Ολυμπιακος δεν μπορει να κερδισει ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ τον ΠΑΟ να ειναι στημμενο. Η στραβα ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε…

Τεσπα, αν θελεις να πιστευεις οτι ειναι στημμενο δικαιωμα σου. Δικαιωμα μου τοτε να πιστευω πως ηταν στημμενο και το 0-3 στη Ριζουπολη για να μην γινουν χειροτερα απο το “εξαγριωμενο πληθος”. Anyway, PEACE!! :hippy: