Ελληνικό Πρωτάθλημα 2006-2007

Ti stimeno kai aidies ine ayta re??? Se pia epoxi zeite??? Milaei kai o olympiakos gia stimena??(thimithite prin 4-5 xroniia ti ginotan.tespa den ine ayto to thema) . ksexnate ti legate prin to derby gia 3ares 4ares k atmosfaira rizoupolis ktl?? Atmosfaira rizoupolis ixate alla mia dio kapio stigmi tha espage to rodi…E kai kala na pathete epitelous pioi nomizete pos iste diladi??

Akou ekei to stisame gia na vgoume C L les kai itan teleftea agwnistiki…kai pios sas ipe oti tha exoume apo dw k pera 6 sta 6 sto prwtathlima??

Sry gia to edono ifos alla tosa xronia koroidia kai pane na vgoune k apo pano…e voulosteto epitelous.

PS.Agapitoi filoi den kserate ton nomo to podosfairou??Opoios xanei efkairies trwei goal…
kai ti efkairies diladi dwrakia apo tin amina…

Δε χορταίνουμε και δεν ξενερώνουμε ποτέ λέμεεεεε!!! :smiley:

Kαι πανω απ’ολα δεν κρυβομαστε μετα απο ηττες :wink:

Εννοείται.

Ας γράψω και εγώ τις μπούρδες μου…

Λοιπόν, πέναλτυ έγινε στον Παπαδόπουλο. Ο Ανατολάκης έκανε και τη βλακεία στο '89. Γιατί ρε γαμώτο φοβάμαι ότι και του χρόνου με τον Λεμονή, πάλι αστεία άμυνα θα έχουμε?:-k :-k :-k

Τρισάθλιος αγώνας. Το Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα είχε πιο ωραίο ποδόσφαιρο από τη χθεσινή βλακεία.

Ο Μουνιόθ δεν έβαλε τον ΠΑΟ να παίξει χωρίς σύστημα. Έβαλε τον ΠΑΟ να παίξει ακριβώς όπως και στο ματς του πρώτου γύρου. Δηλαδή αντεπιθέσεις από τα πλάγια στα γρήγορα να προλάβουν την άμυνα του Ολυμπιακού πριν γυρίσει πίσω. Η διαφορά είναι ότι χθες δεν υπήρχε ο Βίκτωρ. Καλός ο Νίνης (αν και επειδή είναι πιτσιρικάς, καλό θα είναι να κόψει τα θέατρα, γιατί ο Μάριτς δε του έριξε ποτέ αγκωνιά…[-X ) αλλά Βίκτορ δεν είναι. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όποτε του ερχόταν η μπάλα τη πέταγε στου διαόλου τη μάνα, για να φύγει από πάνω του. Ο Ίβανσιτς από την άλλη, όποτε του ερχόταν η μπάλα, ήταν τόσο μόνος που κατέβαζε το κεφάλι και έτρεχε λες και ήταν ο Τσιαντάκης.

Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι έπαιζε ο Παπαδόπουλος μέχρι τη φάση του πέναλτυ. Οι καλύτεροι του ΠΑΟ ήταν ο Σαλπιγγίδης που πάλευε μόνος του μπροστά και όσο ψυχανώμαλο και αν μου ακούγεται και ο Μπόβιο. Ο άνθρωπος που πηγαίνει αργά μέχρι και όταν οδηγάει Ferarri έκοψε τα πάντα και εκμεταλλευόμενος το ότι ο Ριβάλντο ήταν απροπόνητος 1 εβδομάδα, κατέληξε να μοιάζει με τον Μακελελέ…#-o #-o #-o

Διαιτητής: έδινε το ένα του νεφρό για να λήξει το ματς 0-0 δίχως παρατράγουδα. Όταν μπήκε το γκολ του Αντολάκη που κανένας δε μπορούσε να πει κάτι στον Κασναφέρη, το έληξε και πιο νωρίς το ματς για να μη γίνει καμία περίεργη φάση και τρέχει. Απεχθάνομαι διαιτητές που σφυρίζουν τόσο συχνά. Δεν άφησε να παιχτεί και λίγη μπάλα παραπάνω…

Ας πάμε τώρα στην ομάδα μου…

Λεμονής: Είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ της ιστορίας του Ολυμπιακού και μας έβγαλε 2 χρονιές 4ους στο Ch.L. Δε ξέρω ποιος πιστεύει ότι θα γίνει ο Μουρίνιο του Ολυμπιακού (έτσι έλεγαν στο Magic της προάλλες), αλλά να θυμίσω ότι ο Μουρίνιο πρωτού πάει στην Πόρτο είχε εκπαιδευτεί δίπλα στον τότε καλύτερο, τον Φαν Χάαλ…

Νικοπολίδης: Δε μπορούσε να κάνει κάτι στο γκολ. Κατά τα άλλα ήταν αλάνθαστος

Πάντος: Σε λίγο θα παίζεται στο στοίχημα 1,05 το αν οι σέντρες του Πάντου θα σταματάνε στον πρώτο αμυνόμενο… Στην άμυνα ήταν πάρα πολύ καλός όμως και έτσι του συγχωρώ την αμπαλίαση. Εξάλλου δε χρειάζεσαι δεξί μπακ για να παίζεις καλή μπάλα…

Ανατολάκης: Έκοψε τα πάντα και έκανε ένα πέναλτυ και ένα τραγικό λάθος στο '89. Δε θέλω να πω πολλά, αφού και του χρόνου βασικό θα τον έχουμε…:x Όταν είχε έρθει στον Ολυμπιακό, πρέπει να μας έκανε βουντού ο Ρότσα που ήταν στον ΠΑΟ τότε και να μας καταράστηκε να είναι μια ζωή βασικός. Και τον Αγιάλα να πάρουμε, ο Αγιάλα θα παίζει τόσο άθλια που πάλι ο Ανατόλ θα παίζει βασικός…

Σέζαρ: Χρειάστηκε σε ελάχιστα σημεία να βοηθήσει, αφού ο ΠΑΟ ήταν ανύπαρκτος επιθετικά. Όταν χρειάστηκε όμως ήταν εκεί. Ευτυχώς που χρειαστήκαμε τη βοήθεια του ελάχιστες στιγμές γιατί αλλιώς θα έκανε και εκείνος γκέλες…

Ζεβλάκωφ: Υποκλίνομαι. Τα έκοψε όλα, έβγαλε πάρα πολύ ωραίες σέντρες, έκανε προσεκτικές και σωστές πάσες και ανέβαινε στην επίθεση. Μου άρεσε πολύ από τα αριστερά. Καλά κάνει ο Λεμονής και τον καθιερώνει εκεί…

Τοροσίδης-Στολτίδης- Μάριτς: Έπαιζαν παντού. Πάντα υπήρχε στην εικόνα κάποιος από τους 3. Δεν έχουν όμως την τεχνική για να βγάλουν την ομάδα μπροστά. Όποτε τους ερχόταν η μπάλα την έδιναν δεξιά ή αριστερά. Όποτε προσπάθησαν κάθετη πάσα μετά το '15, απλά έχασαν τη μπάλα… Τι να κάνουμε? Πάσχουν από αμπαλίαση (ο καθένας σε διαφορετικό βαθμό βέβαια)…

Ρίμπο: Απροπόνητος και τον βάλαμε να παίξει. Στα πρώτα 15 που ήταν ξεκούραστος προλάβαινε να ξεφύγει από τον Μπόβιο. Μετά από το 15’ μέχρι και ο Μπόβιο τον κατάπιε… Δε τον κρατάγαμε μόνο για τα στημένα όπως λένε οι δημοσιογράφοι. Τον κρατάγαμε γιατί απλά δεν υπήρχε άλλος να παίξει τη θέση του…

Καστίγιο: χαχαχαχαχα . Εδώ η μπάλα δεν έφτανε στο Ριβάλντο, θα έφτανε στον Καστίγιο για να κάνει και φάση? Αναγκαζόταν ο πιτσιρικάς να γυρνάει πίσω για να πάρει μόνος του τη μπάλα και να κάνει μόνος του τη βλακεία. Μεγάλη φάση, εκεί που ο Καστίγιο (το σέντερ φορ μας) και ο Μάριτς είναι τελευταίοι αμυντικοί και κάνουν τη βλακεία.

Οκκάς: χαχαχαχαχαχαχαχααχ στο τετράγωνο

Μπόρχα: Γελάμε με την πάρτη του, κοροϊδεύουμε την αμπαλοσύνη του, αλλά με την απόδοση του έδειξε ότι ήταν πιο χρήσιμος από Οκκά και Καστίγιο μαζί. Μπήκε και προκάλεσε άγχος στην άμυνα του ΠΑΟ. Παρατρίχα να σκόραρε και με την κεφαλιά…

Τζόλε: Απροπόνητος 2 εβδομάδες. Δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του και για αυτό δεν προωθήθηκε. ΑΛΛΑ ήταν ο ΜΟΝΟΣ που έκανε σωστές ΚΑΘΕΤΕΣ πάσες. Με παράλληλες πάσες, δε πλησιάζεις στην αντίπαλη εστία. Χρειάζονται κάθετες πάσες… Δε θεωρώ τυχαίο που οι φάσεις του β’ ημιχρόνου έγιναν όταν μπήκε αυτός μέσα. Άλλοι το θεωρούν τυχαίο…

Και δεν υπάρχει περίπτωση στημένου αγώνα. Όσοι ξέρουν Κόκκαλη και την ομάδα, ξέρουν ότι ουδέποτε θα βοηθούσαν τον ΠΑΟ… Εξάλλου, έχουμε βοηθήσει ξανά την ΑΕΚ στο παρελθόν, μόνο και μόνο για να κάνουμε ζημιά στον ΠΑΟ…

Άντε να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Θέλω να δω αν θα μας έρθει ο Πίζαρο όταν δε δίνουμε λεφτά ούτε για τον Σπυρόπουλο:lol: :lol: :lol: :lol:

Μην τα ρίχνουμε όλα στον Ανατολάκη, ποιος φύλαγε εκεί χτες τον Παπαδόπουλο;
Ο ΠΑΟ μπλόκαρε τον Ριβάλντο και αναγκαζόταν για ένα ακόμη παιχνίδι να πηγαίνει πίσω να πάρει τη μπάλα, πράγμα που δε διορθώθηκε ούτε με την είσοδο του Τζόλε που πάλι καθόταν πίσω.
Έπαιξε πάντως καλά για 10’ ο Τζόλε.
Ο Ζεβλάκοφ ήταν άριστος αμυντικά, αλλά λίγος επιθετικά.
Τα ίδια πάλι με Στολτίδη που μαρκάρει μόνος και τελικά σκάει πριν το 60’ σε κάθε αγώνα και δεν είναι πια 27…
Ο Μάριτς δεν ήταν κακός χτες, δεν είναι αυτή η φυσική του θέση αυτή.
Ο Τοροσίδης θα πρωταγωνιστήσει του χρόνου.
Ο Καστίγιο πρέπει να παίζει φτερό.

Για μια ακόμη φορά χάσαμε και δεν κέρδισε ο αντίπαλος.

Και κάτω τα χέρια από Λεμονή, αφήστε τον να δουλέψει απερίσπαστος, τώρα είναι προπονητής του Ολυμπιακού μας.

ΥΓ: Με τέτοιες ομάδες που πάμε στην Ευρώπη ρεεεεεε;;;

Δεν πειράζει… σε λίγα χρόνια θα έχουμε μία ομάδα στο β προκριματικό του Ch.L. και 2 στο Uefa. Ελπίζω τότε να βάλουμε μυαλό…

Επειδή είσαι από τους λίγους που έχουν δει τόσο πολύ Ολυμπιακό. Έχεις καταλάβει τελικά ποια είναι η θέση του Μάριτς? Αυτός λέει δεκάρι. Το καλύτερο του παιχνίδι το έκανε στο Μονακό ως αριστερό χαφ και έχει καθιερωθεί ως δεξί χαφ… Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει ποια είναι η θέση του…

Όσο για το Λεμονή, τα λέω τώρα γιατί δε μου αρέσει να τα λέω όταν δυσκολεύει το πράγμα… Άσε που δεν είμαι ο μόνος που κράζει τον προπονητή του Ολυμπιακού μας. Επειδή και εγώ το καλό του Ολυμπιακού μας θέλω, για αυτό τα λέω από τώρα, πριν γίνει καμιά ζημιά. Ο Τάκης έχει καλά στοιχεία και το έδειξε όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά ακόμα έχει πολλά που πρέπει να μάθει. Ελπίζω να με βγάλει ψεύτη…

ΥΓ.Ο Τοροσίδης του χρόνου μάλλον θα είναι δεξί μπακ αν όχι στόπερ. Νομίζω ότι ο Πάτσα θα πάρει θέση στην ενδεκάδα όταν γυρίσει με το καλό… (δεν είναι εκτίμηση, ελπίδα εκφράζω…)

Στη Ζέτα Βελιγραδίου και στην Ελπίδων Σερβίας 10άρι έπαιζε ο Μάριτς και έβγαζε λένε μάτια…
Στον Ολυμπιακό δεν έχει παίξει ποτέ εκεί, ούτε καν επί Μπάγεβιτς.

Το ότι δεν πήγε καλά ο Λεμονής στην Ευρώπη πιστεύω παίζουν άλλοι παράγοντες, αλλά θα τα δούμε εν καιρώ.
Πάντως τώρα δεν πρέπει να γκρινιάζουμε, ας το αφήσουμε για το καλοκαίρι καλύτερα.

Επίσης μακάρι να βγω κι εγώ ψεύτης αλλά του χρόνου με κάποιες ανανεώσεις που έγιναν ή θα γίνουν, πάλι τα ίδια θα έχουμε…

http://www.panathinaikos.com/

Ελπίζω να μη γίνουμε πάντως έτσι!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τεσπα… Ας αφησω κι εγω τις θεωριες περι στημενων (αν και ακομα εχω πολλες αμφιβολιες) και ας ασχοληθω με την ομαδα μου που εχει τα χαλια της κι ας παιρνει ανετα και παλι το πρωταθλημα.

Λοιπον:

1. Το προβλημα του Μαριτς δεν ειναι που θα παιζει αλλα οτι παιζει χωρις μυαλο. Το 90% απ τις πασες του ειναι λανθασμενες, πχ προσπαθει να περασει καθετες πασες αναμεσα σε 4 αμυντικους…

2. Αν και τον εκτιμω αφανταστα, ο Παντος δεν κανει για τον Θρυλο, ειναι λιγος. Και παιζει 4 χρονια βασικος.

3. Για μενα η ομαδα με το Λεμονη παιζει πιο συστηματικα με το 4-1-2-1-2. Και χτες βγηκαν αρκετοι συνδυασμοι και 1-2 απο τα πλαγια. Οταν ομως εχεις δεξια τον Παντο και απο αριστερα Ζεβλακοφ, Μαριτς ποιος να βγαλει τη σωστη σεντρα? Και οταν γινει η σεντρα ποιος θα σηκωθει για κεφαλια? Ο Οκκας?

Συμπερασμα Νο. 1) Η ομαδα χρειαζεται 5-6 πρωτοκλασατες μεταγραφες

Συμπερασμα Νο. 2) Οταν αυτος ο Ολυμπιακος παιρνει το πρωταθλημα για πλακα, τοτε το ελληνικο ποδοσφαιρο εχει πεθανει

Ότι δλδ φωνάζουμε τόσα χρόνια.

Εγώ γελάω που πάνε κάποιοι να καλύψουν τον Ανατολάκη λέγοντας ότι και καλά μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ο καλύτερος παίκτης. Καλά μας δουλεύετε ρε; Αφού ο Βάζελος δεν έκανε ούτε μία επίθεση. Και έκανε και καθαρό πέναλτι στον Παπαδόπουλο.
Έλεος πια, έχω βαρεθεί 10 χρόνια να βλέπω του ίδιους και τους ίδιους. Ο Θρύλος δε χρειάζεται 5-6 πρωτοκλασάτες μετεγγραφές. Χρειάζεται 5-6 πιτσιρικάδες που θα ξέρουν μπάλα και θα πονούν τη φανέλα και την ιστορία.

ωραια μερα σημερα…1/2 γαυροι λενε οτι το στησανε με τον Ανατολακη ,το 1/4 οτι ηταν ελεεινοι ,το αλλο 1/4 οτι εμεις παιξαμε αντιποδοσφαιρο και εχασαν λογω ατυχιας…ενα ειναι το ζητουμενο…0-1…και γω για στημενο το ειχα πριν τον αγωνα αλλα μαλλον εκανα λαθος…αντε,περαστικα σας,με τον ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Ανατολακη(κατα το Λέμπονη) στην αμυνα κ του χρονου, με τον Τζολε ετσι για να θυμαστε τα παλια, κρατηστε και αυτο το αστερι,τον Μπορχα…Αντε γειαααααααα…παρτε το πρωταθλημα να ξεπικραθειτε…:stuck_out_tongue:

Επειδή το είπε ο Βαρούχας ήταν πέναλτι;
Ο Ολυμπιακός θέλει και παικταράδες και πιτσιρικάδες…
Και σταματήστε επιτέλους να κράζετε τον Ανατολάκη, ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.
Λες και έφταιγε μόνο ο Ανατολάκης.
Τούτο μας έλειπε τώρα να γίνουμε βάζελοι…

Ρε βαζελάκι σουρωτήρι σ’ έχω κάνει 10 χρόνια τώρα και μιλάς;;;
Στην απονομή πάλι από κάτω θα’ σαι.
Άντε πήγαινε για νάνι τώρα.

Πέναλτι ήταν επειδή απλά…ήταν. Δεν είμαι τυφλός. Αφού του παίρνει όλο το πόδι.
Τον Ανατολάκη θα τον κράζουμε για όσο ακόμα παίζει βασικός χωρίς να το αξίζει. Κάποτε όντως άξιζε. Όχι πλέον.
Καλά κάνουν και χαίρονται οι Βάζελοι και μας δουλεύουν. Τι να το κάνω το πρωτάθλημα όταν έχω κερδίσει μόνο ένα ντέρμπι και αυτό με αυτογκόλ; Τι να το κάνω το πρωτάθλημα όταν στην Ευρώπη έγινα και πάλι ρεζίλι; Τι να το κάνω στην τελική όταν δεν έχω παίξει σε πάνω από 4 παιχνίδια καλό ποδόσφαιρο; Φέτος δεν κερδίσαμε ούτε ένα σημαντικό ματς. ΚΑΝΕΝΑ όμως. Ρόμα, Σαχτάρ, ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΣ…
Ο ΠΑΟ ναι μεν θα βγει δεύτερος, μπορεί όμως με το δίκιο του να αισιοδοξεί για το μέλλον του. Εγώ να αισιοδοξώ για τι πράγμα; Για το ότι του χρόνου θα φτιάξει η άμυνα και θα κάνουμε πορεία; Εδώ και 10 χρόνια κάθε καλοκαίρι τα ίδια πιστεύω. Για αυτό από εδώ και στο εξής, και αν δεν αλλάξει ριζικά η κατάσταση, δε θα ασχολούμαι όσο παλιότερα, και θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου.

Όντως ρε πούστη, τι κορυφαίος ο Ανατολάκης; Δύο φορές πατάει περιοχή σε όλο τον αγώνα ο Παναθηναϊκός, την μία κάνει πέναλτι μαρς, την δεύτερη δείχνει αμπαλοσύνη του χαρίζοντας το γκολ στον βάζελο.

Ποιο πέναλτι ρε πούστη μου και μάλιστα μαρς, ποιο;;;
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε ρε, έλεος πια!

Cozy δεν τα λες καλά και δε φταίει ποτέ μόνο ένας όπως πάνε όλοι να μας περάσουν.
Όταν πέρυσι ξεφτιλίσαμε όλες τις ελληνικές ομάδες, τότε δεν ήταν σημαντικά ματς;

Και στην τελική είμαστε Ολυμπιακοί γτ γουστάρουμε ρε την ιδέα, δεν πέφτουμε στο επίπεδο κανενός…
Στην καρδιά μας δε συγκρίνεται με καμμιά άλλη ομάδα ο Θρύλος.

ΥΓ: Τα στραβά μας θα τα πούμε μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα.

Μα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα εδώ και καιρό!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κοίτα, ο ΠΑΟ όπως και να το κάνουμε είναι αρκετά πίσω από εμάς. Οι οπαδοί του ΠΑΟ έχουν ελπίδες απλά για να φτάσουν στο δικό μας επίπεδο. Εμείς αναζητούμε τα τελευταία χρόνια το τρόπο και τις ελπίδες για να πάμε αυτό το ένα επίπεδο παραπάνω. Δεν είμαστε τόσο τραγικά ρε Cozy…

Αν πέσουν λεφτά το καλοκαίρι (δεν είμαι αισιόδοξος) για το πρωτάθλημα πάλι ο Ολυμπιακός θα είναι το μεγάλο φαβορί να το πάρει. Για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, δεν αρκούν τα λεφτά. Ειδικά σε θέμα budget, όσα λεφτά και να ρίξει η διοίκηση στην ομάδα, πάντα θα ακολουθούμε τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές ομάδες. Για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη απαιτούνται άλλα πράγματα από τα λεφτά… Εδώ κοτζάμ Τσέλσι έχει ρίξει τόσα λεφτά και στην Ευρώπη δεν έχει καταφέρει ακόμα το βήμα παραπάνω (στους 8 προκρινόταν και προ Αμπράμοβιτς με Τζόλα στην επίθεση…).

Όσο για τους μικρούς εγώ το ξαναλέω!!! Φέτος, για 5η φορά μέσα σε 2 χρόνια, αλλάξαμε τις δομές των ακαδημιών… Έτσι δε βγάζεις παίκτες… Έτσι καις παίκτες…

Εδώ διαρρέουν από τη διοίκηση ότι ο Ολυμπιακός θα ενδιαφερθεί το καλοκαίρι για τον Πίσαρο της Μπάγερν, αλλά για τον Σπυρόπουλο και τον Παπαδόπουλο θα κάνουν προσφορά, μόνο αν είναι φτηνοί!!! Ποιον κοροϊδεύουν ρε γαμώτο? Τσιγκουνευόμαστε να πάρουμε τον αριστεροπόδαρο Τοροσίδη (αυτός είναι ο Σπυρόπουλος, που εγώ όσες φορές τον έχω δει έχω εντυπωσιαστεί…) και θα πάρουμε τον Πίσαρο από την Μπάγερν?

ΥΓ. Ο Σπυρόπουλος δε θα δοθεί τζάμπα. Ο Πανιώνιος πλέον έχει πολύ χρήμα και ο ιδιοκτήτης του είναι φανατικός Πανιώνιος. Δε θα τον χαρίσει έτσι εύκολα τον παίκτη. Αυτό πάει και στους φίλους της ΑΕΚ. Το 1 εκατομμύριο για Σπυρόπουλο και Ενσαλίβα μαζί είναι γελοίο νούμερο. Ο Πανιώνιος θα ζητήσει (εκτίμηση) τουλάχιστον 1,000,000 για τον Σπυρόπουλο μόνο. Και αν βγει Ουέφα και ο Πανιώνιος, αμφιβάλλω αν θα τον δώσουν καν… Θα πρέπει να δοθούν γερά ανταλλάγματα…

Μην γίνεσαι γραφικός. Πέναλτι μαρς ήταν. Εγώ με τον Ολυμπιακό ήμουν γιατί θέλω να βγει η ΑΕΚ δεύτερη αλλά μην τρελαθούμε και τελείως. Ο ορισμός του πέναλτι ήταν.