Ας γράψω και εγώ τις μπούρδες μου…
Λοιπόν, πέναλτυ έγινε στον Παπαδόπουλο. Ο Ανατολάκης έκανε και τη βλακεία στο '89. Γιατί ρε γαμώτο φοβάμαι ότι και του χρόνου με τον Λεμονή, πάλι αστεία άμυνα θα έχουμε?:-k :-k :-k
Τρισάθλιος αγώνας. Το Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα είχε πιο ωραίο ποδόσφαιρο από τη χθεσινή βλακεία.
Ο Μουνιόθ δεν έβαλε τον ΠΑΟ να παίξει χωρίς σύστημα. Έβαλε τον ΠΑΟ να παίξει ακριβώς όπως και στο ματς του πρώτου γύρου. Δηλαδή αντεπιθέσεις από τα πλάγια στα γρήγορα να προλάβουν την άμυνα του Ολυμπιακού πριν γυρίσει πίσω. Η διαφορά είναι ότι χθες δεν υπήρχε ο Βίκτωρ. Καλός ο Νίνης (αν και επειδή είναι πιτσιρικάς, καλό θα είναι να κόψει τα θέατρα, γιατί ο Μάριτς δε του έριξε ποτέ αγκωνιά…[-X ) αλλά Βίκτορ δεν είναι. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όποτε του ερχόταν η μπάλα τη πέταγε στου διαόλου τη μάνα, για να φύγει από πάνω του. Ο Ίβανσιτς από την άλλη, όποτε του ερχόταν η μπάλα, ήταν τόσο μόνος που κατέβαζε το κεφάλι και έτρεχε λες και ήταν ο Τσιαντάκης.
Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι έπαιζε ο Παπαδόπουλος μέχρι τη φάση του πέναλτυ. Οι καλύτεροι του ΠΑΟ ήταν ο Σαλπιγγίδης που πάλευε μόνος του μπροστά και όσο ψυχανώμαλο και αν μου ακούγεται και ο Μπόβιο. Ο άνθρωπος που πηγαίνει αργά μέχρι και όταν οδηγάει Ferarri έκοψε τα πάντα και εκμεταλλευόμενος το ότι ο Ριβάλντο ήταν απροπόνητος 1 εβδομάδα, κατέληξε να μοιάζει με τον Μακελελέ…#-o #-o #-o
Διαιτητής: έδινε το ένα του νεφρό για να λήξει το ματς 0-0 δίχως παρατράγουδα. Όταν μπήκε το γκολ του Αντολάκη που κανένας δε μπορούσε να πει κάτι στον Κασναφέρη, το έληξε και πιο νωρίς το ματς για να μη γίνει καμία περίεργη φάση και τρέχει. Απεχθάνομαι διαιτητές που σφυρίζουν τόσο συχνά. Δεν άφησε να παιχτεί και λίγη μπάλα παραπάνω…
Ας πάμε τώρα στην ομάδα μου…
Λεμονής: Είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ της ιστορίας του Ολυμπιακού και μας έβγαλε 2 χρονιές 4ους στο Ch.L. Δε ξέρω ποιος πιστεύει ότι θα γίνει ο Μουρίνιο του Ολυμπιακού (έτσι έλεγαν στο Magic της προάλλες), αλλά να θυμίσω ότι ο Μουρίνιο πρωτού πάει στην Πόρτο είχε εκπαιδευτεί δίπλα στον τότε καλύτερο, τον Φαν Χάαλ…
Νικοπολίδης: Δε μπορούσε να κάνει κάτι στο γκολ. Κατά τα άλλα ήταν αλάνθαστος
Πάντος: Σε λίγο θα παίζεται στο στοίχημα 1,05 το αν οι σέντρες του Πάντου θα σταματάνε στον πρώτο αμυνόμενο… Στην άμυνα ήταν πάρα πολύ καλός όμως και έτσι του συγχωρώ την αμπαλίαση. Εξάλλου δε χρειάζεσαι δεξί μπακ για να παίζεις καλή μπάλα…
Ανατολάκης: Έκοψε τα πάντα και έκανε ένα πέναλτυ και ένα τραγικό λάθος στο '89. Δε θέλω να πω πολλά, αφού και του χρόνου βασικό θα τον έχουμε…:x Όταν είχε έρθει στον Ολυμπιακό, πρέπει να μας έκανε βουντού ο Ρότσα που ήταν στον ΠΑΟ τότε και να μας καταράστηκε να είναι μια ζωή βασικός. Και τον Αγιάλα να πάρουμε, ο Αγιάλα θα παίζει τόσο άθλια που πάλι ο Ανατόλ θα παίζει βασικός…
Σέζαρ: Χρειάστηκε σε ελάχιστα σημεία να βοηθήσει, αφού ο ΠΑΟ ήταν ανύπαρκτος επιθετικά. Όταν χρειάστηκε όμως ήταν εκεί. Ευτυχώς που χρειαστήκαμε τη βοήθεια του ελάχιστες στιγμές γιατί αλλιώς θα έκανε και εκείνος γκέλες…
Ζεβλάκωφ: Υποκλίνομαι. Τα έκοψε όλα, έβγαλε πάρα πολύ ωραίες σέντρες, έκανε προσεκτικές και σωστές πάσες και ανέβαινε στην επίθεση. Μου άρεσε πολύ από τα αριστερά. Καλά κάνει ο Λεμονής και τον καθιερώνει εκεί…
Τοροσίδης-Στολτίδης- Μάριτς: Έπαιζαν παντού. Πάντα υπήρχε στην εικόνα κάποιος από τους 3. Δεν έχουν όμως την τεχνική για να βγάλουν την ομάδα μπροστά. Όποτε τους ερχόταν η μπάλα την έδιναν δεξιά ή αριστερά. Όποτε προσπάθησαν κάθετη πάσα μετά το '15, απλά έχασαν τη μπάλα… Τι να κάνουμε? Πάσχουν από αμπαλίαση (ο καθένας σε διαφορετικό βαθμό βέβαια)…
Ρίμπο: Απροπόνητος και τον βάλαμε να παίξει. Στα πρώτα 15 που ήταν ξεκούραστος προλάβαινε να ξεφύγει από τον Μπόβιο. Μετά από το 15’ μέχρι και ο Μπόβιο τον κατάπιε… Δε τον κρατάγαμε μόνο για τα στημένα όπως λένε οι δημοσιογράφοι. Τον κρατάγαμε γιατί απλά δεν υπήρχε άλλος να παίξει τη θέση του…
Καστίγιο: χαχαχαχαχα . Εδώ η μπάλα δεν έφτανε στο Ριβάλντο, θα έφτανε στον Καστίγιο για να κάνει και φάση? Αναγκαζόταν ο πιτσιρικάς να γυρνάει πίσω για να πάρει μόνος του τη μπάλα και να κάνει μόνος του τη βλακεία. Μεγάλη φάση, εκεί που ο Καστίγιο (το σέντερ φορ μας) και ο Μάριτς είναι τελευταίοι αμυντικοί και κάνουν τη βλακεία.
Οκκάς: χαχαχαχαχαχαχαχααχ στο τετράγωνο
Μπόρχα: Γελάμε με την πάρτη του, κοροϊδεύουμε την αμπαλοσύνη του, αλλά με την απόδοση του έδειξε ότι ήταν πιο χρήσιμος από Οκκά και Καστίγιο μαζί. Μπήκε και προκάλεσε άγχος στην άμυνα του ΠΑΟ. Παρατρίχα να σκόραρε και με την κεφαλιά…
Τζόλε: Απροπόνητος 2 εβδομάδες. Δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του και για αυτό δεν προωθήθηκε. ΑΛΛΑ ήταν ο ΜΟΝΟΣ που έκανε σωστές ΚΑΘΕΤΕΣ πάσες. Με παράλληλες πάσες, δε πλησιάζεις στην αντίπαλη εστία. Χρειάζονται κάθετες πάσες… Δε θεωρώ τυχαίο που οι φάσεις του β’ ημιχρόνου έγιναν όταν μπήκε αυτός μέσα. Άλλοι το θεωρούν τυχαίο…