Ναι γίνομαι γραφικός γτ λέω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι για αδερφές…
Όταν ακουμπάς κάποιον και πέφτει δε νομίζω να είναι πέναλτι-μαρς…
Και ρε πούστη μου πόσα τέτοια γίνονται σε κάθε αγώνα;
Ναι γίνομαι γραφικός γτ λέω ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι για αδερφές…
Όταν ακουμπάς κάποιον και πέφτει δε νομίζω να είναι πέναλτι-μαρς…
Και ρε πούστη μου πόσα τέτοια γίνονται σε κάθε αγώνα;
Καλά πλάκα κάνεις; Δεν τον ακουμπάει απλά, του παίρνει το αριστερό πόδι κανονικά ρε συ.
Egw kserw oti emeis nikhsame… Kai na mhn htane penalnty mars to 8ema einai oti htan…
Emeis exoume elpides gia ena mellon enw eseis den to nomizw… Oso eiste kollhmenoi s autous tous paiktes kai fobaste thn allagh etsi 8a sunexisete…
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :respect: :respect: :respect:
Ασχολήσου με την ομάδα σου και άσε τον Ολυμπιακό και το μέλλον του.
Καλά, έχει nickname Slash7 και είσαι Βάζελος; :lol:
χαχαχαχα:lol: :lol: :lol: :lol2: :lol2: :lol3: :lol3: :lol3:
Kala eseis den peseste re…to mono pou mporw na po einai oti iste gia gelia…APLA…
TO LEEI O PROEDROS ThS OMOSPONDIAS DIAITITON, TO LENE OLES OI EFIMERIDES(den milao gia derby kai hxw),TO LENE STIS EIDISEIS, kai eseis ton xava sas…E pes mas esi pou ksereis kai pou vlepeis tapragmata xwris kokkina gialia an itan i den itan…kremomaste apo ta xeili sou…
PREPEI NA PONESE PAAAAAAAAAAAAAAAAAARA POLI AYTI I ITA…
Bαζελαρα ολε!
Ενταξει, ειμαστε πολυ παρακμη (το παραδεχομαι) αλλα χθες το ευχαριστηθηκα!
Μπράβο τα πέτυχες όλα, με βούλωσες, πρέπει να τρέξω να κρυφτώ γτ μου την είπες…
Όντως πόνεσε πολύ που θα πάρω το πρωτάθλημα και θα με κοιτάς πάλι με οίκτο.
Εγω ενα ξερω, παροτι ο γαυρος ξαναπαιρνει πρωταθλημα, το παιρνει εχοντας αντιπαλο εναν παναθηναικο ο οποιος στην ουσια δεν εκανε προετοιμασια και απο μια ΑΕΚ που απο το γεναρη δεν ξερει που παει, ενα κινητρο ειχε μινει στον Παναθηναικο αφου ηρθε ο Μουνιοθ να παρει 2η θεση και να νικησει ολα τα υπολειπα ντερμπι (εξαιρειται το 1-2 με την ΑΕΚ ηταν ο 1ος του αγωνας) πραγμα που εκανε κερδιζοντας 2 φορες το γαυρο κατι δεν μπορουν να παραδεχθουν οι οπαδοι του. Μας τη λετε παλι για το πρωταθλημα αλλα πριν το ντερμπι θελατε τη νικη για να μην τελειωσει η χρονια χωρις νικη επι του ΠΑΟ ή με δυο ηττες απο τον ΠΑΟ για να μην σας τη λεμε. Αυτος ηταν ο στοχος του ΟΣΦΠ αλλα τι να κανουμε δυο φορες σας περιοποιηθηκαμε και αντε γεια!!!
Οσο για το πρωταθλημα θα μπορουσα να πω κατι εκφρασεις που θα ειπωθουν στο γηπεδο αλλα δεν ειμαι καφρος!!!
Και μην βγαζετε τοσο κομπλεξ ορισμενοι, παντα μετα απο ηττα σας σε ντερμπι ειστε ετοιμοι για ψυχολογο!!!
Εδω πολλοι γνωστοι μου γαροι επικαλεστηκαν βαρεμαρα η αδιαθεσια και δεν βγηκαν εξω απο το σπιτι μετα!!!
Ουτε στο MSN δεν απανταγανε!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι πρέπει να το ξανάπαραδεχτώ…ε ναι λοιπόν μας γαμήσατε…
Παίξατε τη μπάλα της ζωής σας, επιθετικά με πανέξυπνες εναλλαγές και γενικά χάσαμε το τόπι.
Μαγεύτηκα.
Συνεχίστε έτσι λοιπόν για να κρυβόμαστε εμείς οι Ολυμπιακοί όταν μας ξεσκίζετε κάθε χρόνο!
Gigatron και να θέλει να σε πιστέψει κάποιος πως δεν σε νοιάζει και πολύ που χάσατε γιατί έχετε πάρει ήδη το πρωτάθλημα κ.τ.λ. γράφεις με τέτοια επιθετικότητα που δεν γίνεσαι πιστευτός.
Συνχειστε μαλακες να τσακωνεστε.Αυτοι χασουν κερδισουν βαζουν κατι δις στο τσεπονι τους κι εσεις σφαζεστε.Ου ρε
1] Δε με νοιάζει.
2] Αν δεν καταλαβαίνετε οι ίδιοι ότι είστε ανύπαρκτοι, καλύτερα για μας τους Ολυμπιακούς!!!
3] Πρώτη φορά δε με πείραξε που έχασα από το βάζελο
Ειδικά το 3 φαίνεται πάρα πολύ.
Για διάβασε το πρώτο μου ποστ μετά το ντέρμπι (το ποιο;; και μετά μου λες…
Συμφωνω 100% σε οσα λες… Απλα και τον Τοροσιδη τον πηραμε με 800.000 συν Κωστουλα. Θα μου πεις αυτο ειναι και τακτικη της Ξάνθης να βγαζει παικτες και να πουλαει… Παντως ειδικα Παπδοπουλος, Σπυροπουλος δεν πρεπει να χαθουν… Επισης και τα αμυντικα χαφ του ΠΑΟΚ (Ηλιαδης, Μπαλαφας) φαινονται πολυ καλοι παικτες. Και για φορ πισω απο Κωνσταντινου ενας εκ των Ντρουλιτς (φοβερος παικτης), Μιετσελ θα ηταν πολυ καλη περιπτωση. Για αμυνα και αμυντικο χαφ πιστευω ομως οτι χρειαζεται καλος παικτης απο το εξωτερικο…
ΧαχΑΧαχαΧΑαχΑΧαχΑΧαχα :lol: :lol:
ΧΑαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχχαΑΧ 8O 8O 8O :lol: :lol:
ΑχαχΑΧαχΑΧαχΑΑχαχαχ
Θέατρο κάνει. Πάνω στη διεκδίκηση το χέρι του Μαριτς έρχεται πολύ κοντά στη μούρη του και ίσως υπάρχει επαφή (στη διεκδίκηση όμως, όχι επίτηδες για να τιμωρείται με κίτρινη κάρτα), αλλά σίγουρα δε τον χτύπησε τόσο ώστε να κάνει τον ψόφιο ο πιτσιρικάς. Εμένα δε με νοιάζει, εδώ κοτζάμ Ριβάλντο έκανε στο Μουντιάλ του 2002 τον ψόφιο όταν ο Τούρκος του κλώτσησε τη μπάλα πάνω του. Όπως όμως τον έκραζα και τότε τον Ριβάλντο, έτσι κράζω και τώρα το Νίνη…
ChrisP, Συμφωνώ για τους μεταγραφικούς στόχους. Από όλους αυτούς νιώθω όμως ότι τη φανέλα του βασικού μόνο ο Σπυρόπουλος και ο Ντρούλιτς (αν συνεχίσει έτσι ο Κωσταντίνου με τους τραυματισμούς, δηλαδή 20 ματς μέγιστο το χρόνο) μπορούν να διεκδικήσουν αυτή τη στιγμή. Ο Παπαδόπουλος έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία, αλλά είναι πολύ απρόσεκτος και οι του ΠΑΟΚ είναι με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Εξαιρείται ο Μίετσελ φυσικά, αλλά ρε γαμώτο και ο Μίετσελ φέτος παίζει τόσο καλή μπάλα, όλες τις προηγούμενες χρόνιες ήταν κοντά στα 10 γκολ ανά σεζόν και τον φοβάμαι.
Πάντως ο Τσακίρης που έχει πάρει τον Πανιώνιο έχει πάρα πολλά λεφτά. Δεν είναι Πανόπουλος, ούτε Μπέος σε μέγεθος (και κιλά προφανώς για τον δεύτερο!!!) και για αυτό δε νομίζω ότι θα τους ξεπουλήσει. Αν δώσει τον Σπυρόπουλο, θα μας πιάσει γερά τον κώλο… Άποψη μου όμως ότι αξίζει…