Μα γι αυτο ειπα οτι στην αμυνα και στα αμυντικα χαφ θελουμε οπωσδηποτε καλη λυση απ το εξωτερικο. Οταν ομως γινεται ανανεωση παιρνεις παικτες οχι μονο για την 11αδα. Φαντασου οτι τωρα στον παγκο εχουμε Ταραλιδη. 1000 φορες Ηλιαδης η Μπαλαφας… Και 100.000 φορες Μιετσελ αντι Οκκα, Μπορχα.
Για μενα χρειαζονται 4 μεταγραφες 11αδας και 2-3 πιτσιρικαδων αρχικα για παγκο και 2-3 εμπειρων για παγκο. Φυσικα καταλαιβαινω πως δεν μπορουν να γινουν ολες τωρα αλλα τουλαχιστον 6-7 ειναι απαραιτητες. Για μενα πρεπει να αποκτηθουν παικτες πανω στο 4-1-2-1-2 που παιζει ο Λεμονης. Ειναι καλο συστημα και για Ευρωπη αν εχεις αμυντικογενη χαφ (πλην του 10ριου). Αυτο ειναι και το συστημα με το οποιο η Γαλλια πηρε Μουντιαλ 98 και Ευρω 2000.
ναι αλλα δεξια και αριστερα σαν εξτρεμ ποιοι θα παιζουν???αν υποθεσουμε οτι αριστερα θα παιζει και παλι ο τζορτζεβιτς παει η μια επιλογη αφου δεν ειναι και ο καλυτερος αμυντικος…εκτος κι αν τα μπακ ανεβαινουν ψηλα που θα ηταν φοβερα ριψοκινδυνο
τελος παντων εγω πιστευω ο λεμονης στους αγωνες του ch.league. ειδικα στα εκτος θα πρεπει να παιξει οπως ο μουνιοθ προχθες…4-4-1-1 με δυο αμυντικα χαφ τα εξτρεμ και να μην ανεβαινουν πολυ για να βοηθανε στην αμυνα… και ασφαλως ο ριβαλντο δεν νομιζω πως χωραει στην 11καδα μα αυτο το συστημα
διάβασα μόνο τα αρχικά post για το ντέρμπι και συγχαρητήρια στους φίλους του ΟΣΦΠ που το είδαν ψύχραιμα…
προς όλους τους υπόλοιπους…
έλεος ρε παιδιά…παραδεχτείτε ότι χάσατε και τέλος!
ήταν στημένο,ο Εμπέντε ήταν κωλόφαρδος,ο Σαλπιγγίδης είχε πιει Red Bull,ο Παπαδόπουλος ήταν προκλητικός γιατί άνοιξε το στόμα στα πανηγύρια…
τα ίδια ακούγαμε και μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ τα ίδια και μετά από αυτό???
κρίμα…αν ο Σώκρατες είχε πάρει σπουδαίο αμυντικό,δε θα είχε γίνει το λάθος…πόσο μάλλον να είχε πάρει και τον Σάλπι που ήθελε ο Σόλιντ…απλά τα πράγματα
και πάλι μπράβο σε αυτούς που δεν φοράνε χρωματιστά γυαλάκια…
Ακριβως αυτο ειναι το θεμα… Οτι δεν εχει εξτρεμ, εχει αμυντικα χαφ που καλυπτουν αριστερα και δεξια τον κεντρικο αμυντικο χαφ. Προφανως και θελουμε μπακ που ανεβοκατεβαινουν την πλευρα. Τοροσιδης, Σπυροπουλος νομιζω ομως οτι ειναι εξαιρετικοι για αυτη τη δουλεια. Ελπιζω ο Τζορτζεβιτς να μη λογαριαζεται για βασικος και του χρονου… Ειδικα στην Ευρωπη… O Ριβαλντο χωραει μονο στο συστημα που λεω εγω…
Στο 4-4-1-1 προφανως εννοεις Κωνσταντινου φορ και Καστιγιο ελευθερο. Με ακρα Τζορτζεβιτς και Τοροσιδη φανταζομαι στο κεντρο. Καλο ειναι και αυτο απλα δεν χωραει με τιποτα τον Ριβαλντο και θελουμε τρομερα αμυντικα χαφ τυπου Καρεμπε, Ζε Ελιας…
Γενικα παντως ενας καλος προπονητης παντα βρισκει τροπο να εκμεταλλευτει το υλικο του. Παραδειγμα ο Σπαλετι στη Ρομα που παιζει με τον Τοτι σεντερ φορ…
Δε τον είχα δει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ως τώρα και χθες με εντυπωσιάσε. Δε θα πέσει. Ο Ηρακλής από την άλλη, καλό θα είναι να πάρει το ρόπαλο του και να πάρει καμία νίκη γιατί τον βλέπω στα Τάρταρα…
Όσο για το κάζο του ΠΑΟ, θυμάμαι την επομένη του ντέρμπυ στο Καραϊσκάκη τον Νικολογιάννη στον σπορ-φμ να λέει “Θα ήθελα να δω πόσες εφημερίδες από αυτές που εξυμνούν τώρα την ομάδα, θα έκραζαν τους παίκτες και το Μουνιόθ εάν έχαναν στο ντέρμπυ”. Μπορεί να το έλεγε για να πετάξει μπηχτή στις εφημερίδες που είναι όπου φυσάει ο άνεμος, αλλά έχει ένα δίκιο. Αν είχε τονιστεί λίγο παραπάνω ότι ο ΠΑΟ στο ντέρμπυ ήταν άθλιος και δεν έκανε δεύτερη πάσα (μέχρι και το γκολ με μία πάσα μπαίνει!!!:lol: ), τώρα ίσως να ήταν ακόμα δεύτερος.
Όσο για την ΑΕΚ τι να πω? Για πολλοστή φορά φέτος ακούω τη φράση “Η δεύτερη θέση είναι στο χέρι μας”. Το πρόβλημα είναι ότι και της ΑΕΚ και του ΠΑΟ τα χέρια τρέμουν…
ΥΓ. Δε μας δίνουν από τώρα την κούπα για να κάνουν διακοπές τα γερόντια μας? Θέλουν να πάνε στο Λουτράκι για μπανάκι και κάθε εβδομάδα βαριούνται που ζούνε…
ΥΓ2. Για να μη με λέτε κολλημένο, ο Τζόλε χθες δε μου άρεσε. Αλλά και πάλι, νομίζω αυτός είναι ο λόγος που δε τράβηξε η ομάδα!!!
ΥΓ3. Πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής ο Ρίμπο με 14 γκολάκια και στη δεύτερη θέση ο Σάλπι και Λύμπε με 13. Τι έγιναν οι εποχές με πρώτο σκόρερ τον Δημητριάδη με 31 γκολ?:-k :-k :-k
Α ρε Θρυλε!!! Μας καταντησες να βαριομαστε να σε βλεπουμε. Ουτε μια εμπνευσμενη ενεργεια σε ολον τον αγωνα. Παλι καλα που καθαρισαν οι γνωστοι (Ριμπο, Νερι)…
Το δυστηχημα ειναι οτι και οι αλλοι δυο (ΠΑΟ, ΑΕΚ) ειναι για τα μπαζα και στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος…
Καλα αυτο ισχυει εδω και χρονια, ειδικα τα 2-3 χρονια.
Οσο για τον Παναθηναικο τι να πω??? Αυτη η ομαδα ξερει και κανει κρυα ντους στου οπασους του, ευτυχως που χτες ειχε και Maiden και δεν ειδα ουτε φαση απο μπαλα, οποτε δεν με πολυενοιαξε, μου θελανε και πριμ !!!
Mια ερώτηση ρε παιδιά. Δεν είναι λίγο περίεργο που φέτος όλες οι ομάδες είναι ίδιες και γίνεται ότι να ναι; Φέτος που μπήκανε στο στοίχημα. Πάει η Λάρισα κερδίζει στην Τούμπα και μετά χάνει 2 παιχνίδια στην έδρα της η Κέρκυρα διπλό στην Κρήτη ο Εργοτέλης διπλό στο ΟΑΚΑ. Όλες οι μικρές ομάδες είναι κοντά βαθμολογικά. Δεν ξέρω. Μπάς και μας δουλεύουνε; :-k
Στις τελευταίες αγωνιστικές να δεις “εκπλήξεις” που έχουν να γίνουν. Τρία παιχνίδια κάτι μου λέει πως έχουν στηθεί από τώρα. Πηγαίντε όλοι και παίξτε Ατρόμητος-Πανιώνιος άσο την 27η, Αιγάλεω-Ολυμπιακός επίσης άσο την 29η και Εργοτέλης-Αιγάλεω διπλό την 30η. 8)
Άκριβως επειδή έγινε πέρυσι αυτό που έγινε λέω ότι ο Πανιώνιος χρωστάει στον Ατρόμητο. Ειδικά αν ο Ατρόμητος χάσει από τον Παναθηναϊκό (που είναι και το πιθανότερο) και μπλεχτεί ακόμα πιο πολύ με περιπέτειες υποβιβασμού είναι σίγουρο πως θα “ζητιανέψει” από τον Πανιώνιο τη νίκη. Αν σκεφτεί κανείς πως του την χρωστάει και από πέρυσι…
Βέβαια κάποιος που ξέρει από Πανιώνιο μου είπε πως αυτά ίσχυαν επί Μπέου και ότι τώρα με τον Τσακίρη δεν γίνονται τέτοια. Αν το καλοσκεφτεί κανείς και στο Αιγάλεω χρώσταγε ο Πανιώνιος (0-3 την τελευταία αγωνιστική πέρυσι με τους αιγαλεώτες να μην χτυπάνε το ματς για να σωθεί ο Μπέος) και όλη η πιάτσα έλεγε πως το παιχνίδι φέτος θα έρθει Χ. Τελικά ήρθε 0-2.
Όπως και να έχει το Ατρόμητος-Πανιώνιος χωράει πολύ κουβέντα…Είναι και φιλικές οι σχέσεις τους (βλέπε Μαγκντί-Τζιμπούρ).