Για το ντέρμπι της Τούμπας θα γράψω τα εξής: πρώτον, αυτό που έκανε ο Γεωργιάδης στον Καράμπελα δεν το έχω δει ποτέ μου. Ανεξάρτητα από την αποβολή που έπρεπε να δώσει ο διαιτητής, αν υπάρχει σύνδεσμος ποδοσφαιριστών που λειτουργεί (όχι μόνο για τις τηλεοράσεις και για τη μόστρα, κύριε Αντωνιάδη) θα πρέπει να αποβάλει από τους κόλπους του τον Γεωργιάδη. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για παίκτη που χτυπά με πρόθεση αντίπαλο για να του κάνει χοντρή ζημιά στον βωμό του φανατισμού ενός ντέρμπι. Δεύτερον, αν τα όργια σε βάρος του Αρη από τον διαιτητή είχαν γίνει σε αγώνα με αθηναϊκή ομάδα, σήμερα ο τοπικός Τύπος ως συνήθως θα ζητούσε την απόσχιση της Βόρειας Ελλάδας, την ανεξαρτησία της Θεσσαλονίκης και ένα σωρό βλακείες που ζητάνε κάθε φορά. Χθες φαντάζομαι ότι η μη αποβολή του Γεωργιάδη στο 1’ και ο μη καταλογισμός δύο πέναλτι-μαρς στο 0-0 και το 1-0 ήταν απλώς ανθρώπινα λάθη… Αγωνιστικά ο Βερόν και ο Γκάβραντσιτς είναι τόσο ποιοτικοί παίκτες που φτάνουν για να μεταμορφώσουν τον ΠΑΟΚ.
παμποριδης πρωτο παραδειγμα και προσφατο…λαδι με 7.76 και 2 κοκκινες που δεν εδωσε…
σε ηρακλης-παοκ ανυπαρκτη κοκκινη,πεναλντι που δεν δοθηκε και για τον παοκ και ηρακλη και 8.50.νηπως επειδη λεγοταν γερμανακος???και αλλες πολλες περιπτωσεις.δειτε βαθμολογιες διαιτητων σε παιχνιδια και μετα δειτε τα ξανα ολοκληρα και θα καταλαβετε…ασχετα αν δεν προβαλλουν ολες τις φασεις…
Σε επίσημη καταγγελία στη Σούπερ Λίγκα κατά του Γιώργου Γεωργιάδη για το σκληρό του μαρκάρισμα στον Νίκο Καράμπελα προχώρησε η ΠΑΕ Άρης. Η διοίκηση των «κιτρίνων» χαρακτηρίζει σκοπούμενο, αντιαθλητικό και επικίνδυνο το χτύπημα του παίκτη του Δικεφάλου και ζητεί την κλήση του σε απολογία και την τιμωρία του με τη χρήση του βίντεο του αγώνα. Η επιστολή της ΠΑΕ Άρης στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αναφέρει:
«Αξιότιμοι κύριοι,
Με λύπη μας, καθώς δεν σημειώθηκε από τον διαιτητή του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΡΗΣ της 10-02-2008 και συνεπώς δεν αναφέρεται στο φύλλο του αγώνα, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε στην Επιτροπή σας το σκοπούμενο αντιαθλητικό και επικίνδυνο παίξιμο του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γεωργιάδη Γεωργίου του Χαράλαμπου στο τέταρτο λεπτό του συγκεκριμένου αγώνα κατά του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Καράμπελα Νικόλαου.
Η παραπάνω αυτή σκοπούμενη ενέργεια προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας και την καταδίκη του σε αγωνιστική απραξία για περίπου οκτώ μήνες.
Αυτή η σκοπούμενη αντιαθλητική και επικίνδυνη ενέργεια η οποία προκαλεί και σοβαρότατο τραυματισμό τιμωρείται, σύμφωνα και με τις οδηγίες της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ κατόπιν δικής σας κλήτευσης και με βασικό αποδεικτικό υλικό το βίντεο του αγώνα, φωτογραφίες αλλά και δημοσιεύματα του τύπου.
Τουλαχιστον ο Γεωργιαδης, μετα απο προτροπες προφανως αλλων ποδοσφαιριστων, ειπε συγγνωμη, γιατι την ωρα του αγωνα δεν εριξε ουτε μια ματια…
Μπραβο. Μεσα απο την κατανοηση των λαθων μας γινομαστε καλυτεροι.Αφου ειπε συγγνωμη οκ.Η μηπως οχι?
Α! ναι σωστααααα, αυτος ειχε βγαλει 3 μηνες εκτος γηπεδων τον αουρελιο στο 1ο παιχνιδι…
Στην καλύτερη περίπτωση θα χάσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Στην χειρότερη θα επιστρέψει τον ερχόμενο Αύγουστο! Ο λόγος για το Νίκο Καράμπελα που από το μαρκάρισμα του Γιώργου Γεωργιάδη στο ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη, υπέστη μερική ρήξη χιαστών και πλάγιων συνδέσμων!
Ο αμυντικός του Αρη μιλώντας στον EXTRASPORT, εξήγησε γιατί καταλογίζει πρόθεση στον Γιώργο Γεωργιάδη και δικαιολογεί τη συγνώμη του προς τους φιλάθλους των “κίτρινων”: “Όλοι είδαν τι ακριβώς έγινε σε αυτή τη φάση, το θέμα είναι ότι υπάρχει πρόθεση, ακόμη και στο replay της τηλεόρασης αυτό φαίνεται. Δεν είναι δουλειά μου να αποδώσω ευθύνες, ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι έγινε. Βέβαια, ποδόσφαιρο είναι και οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του αθλήματος, αλλά υπάρχει το ευ αγωνίζεσθαι. Για μερικούς ανθρώπους, δεν ξέρω αν αυτός ο όρος σημαίνει κάτι, όπως και το fair play. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν με πήρε τηλέφωνο ο Γεωργιάδης για να μου πει οτιδήποτε. Αυτό που θέλω εγώ να κάνω, είναι να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους του Αρη -αν και δεν είναι αρκετό- για τη στεναχώρια που τους προκαλέσαμε με την εμφάνιση μας στο ντέρμπι”.
ρε συ.Οι κριτες κανονικα βαθμολογουν τους διαιτητες βασει αντικειμενικων πραγματων και οχι κατα την γνωμη τους.Περνουν τα σπασμενα του αγωνα και ξερω γω ενα πεναλντυ ισοδυναμει με -1 βαθμο ας πουμε,απτο 10 αφαιρεις 1 για παραδειγμα.Ας κατσει ο κυριος βαρουχας να δειξει πως βαθμολογουν τους διαιτητες και ας παρει εναν αγωνα απτην αρχη να τον βαθμολογησει,να δουμε κατα ποσο τηρουνται οι κανονες τις βαθμολογησης των διαιτητων…
Οι ανθρωποι εχουν χασει την μπαλα,εδω ο βαρουχας ειπε πως εκανε επικυνδινο παιχνιδι ο τσορζεβιτς στη φαση του γκολ-πεναλντυ, που μονο αμα ειχε να αντιμετωπισει εναν νανο ο τζορτζεβιτς θα λεγοταν επικυνδινο παιχνιδι
Μα βασει των κανονισμων ΕΙΝΑΙ επικυνδινο παιχνιδι!!
ΕΤΣΙ παιζεται το ποδοσφαιρο. Αν δεν εβρισκε μπαλα στην συγκεκριμενη φαση, θα υπηρχε σοβαροτατος τραυματισμος!Λες κ δεν ειδες κατι παρομοιο αυτη την αγωνιστικη :roll:
Χαχα,λοιπον συμφωνω αλλα υπαρχουν μυριαδες παρομοιες φασεις που δεν δινονται σε καθε αγωνιστικη.Απτη μια λες ενταξει ειναι κανονισμος και απτην αλλη αναρωτιεσαι,μα καλα οποτε θελουν το σφυριζουν?Στην αγγλια θα βλεπαν κατι τετοια και θα γελουσαν…
Δεν υπαρχει μονο το σταδιο της αναρρωσης…Θα ακολουθει ατομικο προγραμμα για αρκετο καιρο. Τελος παντων δεν θα καταναλωσω αλλη φαια ουσια για εναν αλητη ακομη και αν αυτος μου στερει για την συνεχεια του πρωταθληματος εναν σημαντικο παικτη. Ειναι πολυ λιγος ο γεωργιαδης.
Ωραια η ανακοινωση της Παε Παοκ. Νομιζω εχουμε φτασει σε επιπεδα δημοτικου…και ολο ανεβαινουμε!
η απαντηση προς τους αρειανους για την απαρευση προβολης του αγωνα ηταν και γαμω τις ταπες.Αλλα τωρα τι βγαζεις ανακοινωσεις και ασχολισε με τους μακακες της αθηναικης κυριακη.Ελεος…