Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Είστε πραγματικά αξιολύπητοι. Προσπαθείτε να κάνετε τί λέγοντας ότι σας κατέβειι για τον τραυματισμό του παίχτη; Ακόμα δεν έχει διαγνωστεί ρήξη χιαστού και ο χρόνος αποθεραπείας (προς το παρόν τουλάχιστον μακάρι να μην έχει τίποτα το παληκάρι) υπολογίζεται σε 2 βδομάδες. Αυτό όμως δεν έχει καμμία σημασία. Ο Γεωργιάδης έπρεπε να αποβληθεί είναι γεγονός αυτό. Δεν μπορείς όμως να αφορίζεις και να λες αλήτη έναν παίχτη και έναν χαρακτήρα που δεν ξέρεις και που έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα. Βέβαια αν ήταν ο Καράμπελας ο θήτης εννοείτε θα κάνατε τουμπεκί. Όπως και ο “μάγκας” ο δημοσιογράφος που κείμενό του πόσταρε ο ChrisP και που λέει:

αυτό που έκανε ο Γεωργιάδης στον Καράμπελα δεν το έχω δει ποτέ μου.
Τέτοιο φαρισαισμό, στρουθοκαμηλισμό και ηλιθιότητα μαζι δεν έχω δει ποτέ μου. Ναι mister στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν έχει ξαναυπάρξει τέτοιο μαρκάρισμα. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται και το έκανε παίκτης του ΠΑΟΚ. Μήπως λέω μήπως την ίδια αγωνιστική ένας παίκτης Αθηναικής ομάδας έκανε ακριβώς το ίδιο;;; Μήπως τον λένε Τζιμπούρ; Αυτό δεν το είδε ο “μάγκας” ή το βούλωσε απλά για να δημιουργήσει εντυπώσεις; Για να δημιουργήσει πάτημα για να πει την άλλη σοφιστία του:
"Δεύτερον, αν τα όργια σε βάρος του Αρη από τον διαιτητή είχαν γίνει σε αγώνα με αθηναϊκή ομάδα, σήμερα ο τοπικός Τύπος ως συνήθως θα ζητούσε την απόσχιση της Βόρειας Ελλάδας, την ανεξαρτησία της Θεσσαλονίκης και ένα σωρό βλακείες που ζητάνε κάθε φορά.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εδώ πραγματικά πέφτει πολύ γέλιο. Σε ποια ακριβώς τοπική εφημερίδα αναφέρετε; Εκτός αν θεωρεί τοπικό τύπο τον ΠΑΟΚΤΣΗ και τον SUPER3. Και πάει να εξισώσει μια ευνοική διαιτησία για τον ΠΑΟΚ με το τι έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια από τα κοράκια; Ο ΠΑΟΚ μεγάλε είχε 2 χρόνια και 50 (ναι καλά διαβάσατε πενήντα) αγώνες να κερδίσει πέναλτυ. Μετά κομπλεξικοί είναι οι Βόρειοι :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε Crabsody νομιζεις οτι μας ενδιαφερουν οι ενδοσαλονικιες κοντρες σας? Στα τετοια μας ποιος θα βγει 5ος και ποιος 6ος. Απλα επειδη σε δυο βδομαδες ειναι το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος οπου ενδεχομενο αναποδο αουτ θα συνιστα αλλοιωση αποτελεσματος, τονιζουμε οτι ο ΠΑΟΚ δεν αδικειται μονο απο τη διαιτησια. Ευνοειται καμια φορα…

Εσάς στα τέτοια σας αλλά ασχολείστε και κάνετε 15 post. Κάθε φορά δεν σας ενδιαφέρει και κάθε φορά ασχολείστε. Ενώ εμάς που μας “ενδιαφέρει” για το ποιος θα βγει πρώτος και ποιος δεύτερος έχουμε ξεσκιστεί να γράφουμε για το τί έγινε στο ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. (Για βρες μου τα αντίστοιχα post) To ποιος ασχολείται με τις κόντρες άλλων πόλεων φίλε μου φαίνεται. Το νέο ανέκδοτο είναι ότι ανησυχείτε μην ευνοηθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΣΦΠ. Πραγματικά όποιος διάβασε το post σου πιστεύω θα γέλασε πολύ

Οχι, λαθος καταλαβες. Δεν ανησυχω οτι θα ευνοηθει ο ΠΑΟΚ στο μεταξυ μας. Απλα, ειμαι σιγουρος για το τι θα διαβασω εδω περα μετα τον αγωνα…

Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι θα ευνοηθείτε. Γιατί δε νομίζω να βγήκε κάποιος Παοκτσής να διαμαρτυρηθεί στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ή στο περσυνό ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ στα οποία χάσανε δίκαια

Θυμαμαι ομως ενα προπερσινο παιχνιδι να διακοπτεται επειδη κοντευατε να μπειτε μεσα μολις ο Κωνσταντινου τολμησε να κανει το 1-2.

και φετος θα μπουμε ειδικα τωρα που πεσαν τα καγκελα…πρωτος απ ολους θα μπω εγω…

Θα πέσει γέλιο… Ήδη ακούω από φίλο παοκτσή ότι δεν τους νοιάζει η 5η θέση γιατι λόγω των χρεών δεν μπορούν να πάνε ουτε ουέφα… οπότε το μονο που τους νοιάζει ειναι να νικήσουν εμας… χεχεχεχχεε. θα πάρουμε κανα πέναλτυ και θα γίνει της πόπης…

Ο γιατρός του Αρη αποφάσισε να μην υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής σε χειρουργική επέμβαση, αλλά να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία. Ηδη του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο πόδι για τις επόμενες έξι εβδομάδες και στη συνέχεια θα εκτιμηθεί εκ νέου η πορεία της αποθεραπείας του.

Εσυ βγαινε και λεγε οτι θα παιξει και με τον Αστερα.
Αλλα μαλλον ευκολα ξεχνατε και τον αντιστοιχο τραυματισμο του αουρελιο στο 1ο παιχνιδι με θυτη παλι τον παικταρα…
Οσο για τις ανακοινωσεις της Παε Αρης, εχω να πω οτι δεν θα καταφερει τιποτα στην τελικη.
Οι κουμπαροι φυτρωνουν απο εδω και απο εκει, και οταν η ομαδα χανει βαθμους και παικτες το λιγοτερο που ενδιαφερει μετα τον κοσμο ειναι η τιμωρια του διαιτητη.
Περιμενω να δω και να χαρω αναλογες διαιτησιες στο συμπολιτη, και ευχομαι ο γεωργιαδης να σπασει ποδι στο επομενο οικογενειακο διπλο:) 2 βδομαδες θα ειναι μωρε εξω, αλλα με γυψο. φανταζομαι θα κανει πιο ωραια τακλιν, αλλα θα πρασινισει ο γυψος :lol: :lol: :lol:

Το οτι ο Σταυριδης ηταν προκλητικος ηταν, τωρα κατα ποσο ειναι ο καθενας μας προθυμος να το δει αυτο ειναι αλλο θεμα.

Οσο για τα πεναλτυ που λενε για 50 αγωνες κτλ.Ειναι το λιγοτερο ΓΕΛΙΟΙ την στιγμη που δεν μπορουσαν να μπουν στην αντιπαλη περιοχη. Εκτος αν ηθελαν πεναλτυ καθε φορα που ο παικταρας ξαπλωνε…

Γιατι φοβατε ο τεραστιος ο λαος να πει οτι ευνοηθηκε?(γιατι περι φοβου προκειται και οχι ντροπης)
Δλδ ειναι δυσκολο να ερθετε στην θεση του (καημενου) Σταυριδη?Αν εδινε καρτα στο Γεωργιαδη και εστω ενα απο τα δυο καθαρα πεναλτυ, δεν θα εβγαινε ζωντανος. Αφηστε τα τεραστιας εκτασης επισοδια που θα γινονταν μετα τον αγωνα σε περιπτωση ηττας του μακεδονομαχου.
Αυτη ειναι η τεραστια δυναμη της εδρας του παοκ…και ταυτοχρονα η αχιλλειος πτερνα του

Ο Νίκος Καράμπελας τοποθετήθηκε σήμερα στο Αθλητικό Metropolis με αφορμή τον τραυματισμό του από τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων» επισήμανε χαρακτηριστικά: «Έκανα μαγνητική, αλλά δεν βγήκαν τα αποτελέσματα ακόμη. Ολική ρήξη δε δείχνει, ο γιατρός θα δει την μαγνητική και θα γνωρίζει τι έγινε ακριβώς και πόσο είναι το μέγεθος της ζημιάς. Πόνος υπάρχει σίγουρα, αλλά δεν έχει πρηστεί ακόμη. Το πόδι του Γεωργιάδη με βρήκε στο γόνατο, αλλά και στο καλάμι… Μούδιασε το πόδι και το πρώτο, που σκέφτηκα ήταν να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, αυτός ο τραυματισμός. Με πήρε τηλέφωνο όντως σήμερα το πρωί ο Γεωργιάδης, μου εξήγησε από την πλευρά του, δεν ξέρω αν το ήθελε ή όχι, καλό είναι όμως να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα, γιατί ζούμε από το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε εντάξει οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας. Εφόσον ο άλλος ζητάει συγνώμη, δεν μπορείς να μη τη δεχτείς, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Ιδιοι με τον σκορδα ειστε …Από το πρωί της Δευτέρας (11/2), ο Γεωργιάδης λαμβάνει διαρκώς μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο, από άγνωστους αποστολείς τα οποία έχουν απειλητικό περιεχόμενο. Μάλιστα, οι απειλές δεν περιορίζονται στον ίδιο αποκλειστικά, αλλά αναφέρουν και την οικογένεια του όπως και την προσωπική του ιδιοκτησία. Σε τηλεφωνήματα που δέχεται στο σπίτι του, πολλοί είναι αυτοί που εκτοξεύουν ύβρεις και απειλούν ότι θα του κάψουν το αυτοκίνητο αλλά και το σπίτι!

Χαλαρωστε λιγακι.μου κανατε τον καραμπελα ρομπερτο καρλος.σιγα την απωλεια που θα σας στερησει και βαθμους…:lol:

Οσο για το “Αυτη ειναι η τεραστια δυναμη της εδρας του παοκ…και ταυτοχρονα η αχιλλειος πτερνα του” συμφωνω απολυτα .και για την θετικη κ για την αρνητικη πλευρα

Ελεος με τις ανακοινωσεις.15 ανακοινωσεις εχει στειλει η παε αρης προς τριτους…

Ο Γεωργιαδης ζητησε συγγνωμη και τηλεφωνικα απτον παικτη…Μου φαινεται για να ξεπληρωσει το πολυ σκληρο μαρκαρισμα πρεπει να παρει πιπα απτον καραμπελα και σκορδα.

Μιλατε για παραπομπη διαιτησιας…ενω με τον οφη τις προαλλες δεν εδωσαν 2 κραχτα πεναλντυ και κερδισε ο αρης.Αλλα ενταξει τοτε ηταν με τον οφη εδω εγινε με τον παοκ…Οπως εγινε εκεινη η διαιτησια με τον οφη,ετσι ετυχε να γινει με τον παοκ.

Πραγματικα εγιναν καποια λαθη ΔΥΣΤΥΧΩΣ και ηταν υπερ του παοκ τι να κανουμε?Τι να παραδεχτουμε,το αυτονοητο?

Το παρεδεχομαι λοιπον,παρεδεχτειτε και σεις οτι σερνοσασταν και το κλειδωνουμε το θεμα,τελος.

φιλε samis θα σου πω κατι,και αυτο που θα σου πω ισχυει 100%…ακομα και 3 μαιμου πεναλντι να σας δωσει δεν προκειται να γινει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα…

και ναι μονο εσας μας νοιαζει να νικησουμε για αυτο και ολη τη σεζον η ΤΟΥΜΠΑ ηταν αδεια και θα γινει σολντ ουτ μονο με εσας…

οσων αφορα το φαουλ του γεωργιαδη ναι ηταν δολοφονικο,αλλα δοθηκε παραπανω αξια στο γεγονος επειδη οι οπαδοι της ομαδας του χαριλαου,δεν μπορουν να χωνεψουν οτι στη καλυτερη σεζον της ιστοριας τους φαγανε 3 γκολ μεσα στη τουμπα…

Καταρχήν δεν είπα την κουβέντα για να μαλώσουμε… το τονίζω…!!!
Σε αυτό που λες για τον αρη συμφωνώ. Για το φάουλ δεν το εχω δει ακόμα αλλα απότι λένε ήταν κακό και εκ προθεσεως… αλλά δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που “θολώνει” , κάνει κάτι στα νεύρα του και δεν τιμωρείται (πχ καστίγιο, γεωργάτος, κυργιάκος…) οποτε δεν με πολυεκπλήσει το ότι δεν τιμωρήθηκε.
Φυσικά να γίνει sold-out η τούμπα και να τα δώσετε όλα… δεν αντιλέγω, αλλά ρε αδερφέ να το κάνετε με όλους και όχι επιλεκτικά με άρη και ολυμπιακό…

Οχι.Οι μπαουγκ δεν ειναι κομπλεξικοι.
ΟΧΙ.Μην το λετε.:slight_smile:

Πονάει η …ούτσα ε;

Νομίζω ότι η εξέλιξη που πήρε το τόπικ και η κόντρα σε επίπεδο συλλόγων Άρη-ΠΑΟΚ δέιχνει το γιατί οι επαρχιακές ομάδες , και συγκεκριμένα της Θεσσαλονίκης, δεν κάνουν και πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια.

Και κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η κόντρα με αρειανούς και αποκτζήδες που υπάρχει εδώ και χρόνια, τελικά μόνο τις Αθηναικές ομάδες βολεύει…

οχι ρε τι να μαλωσουμε…
μα δεν καταλαβες πως το ειπα…φετος στην τουμπα με αρη και βαζελο ειχε σολντ ουτ 30.000 κοσμο με τον πανιωνιο σολντ ουτ παρα 500 εισιτηρια,και σε κανενα παιχνιδι λιγοτερο απο 12,13.000 κοσμο…τετοια συσπειρωση ο κοσμος δεν ειχε ποτε τα τελευταια 15 χρονια…και μιλαμε για μια ομαδα που ειναι 8η και προερχονταν απο 4 συνεχομενες ηττες…με 12,500 διαρκειας…
δεν νομιζω οτι εχουμε καμια ταση να κερδισουμε μονο εσας…
και ο παναθηναικος που ειναι πρωτος με τον εργοτελη ειχε 7.000 κοσμο:wink:

τωρα αν εχεις παραπονο που χασαμε απ τον παναθηναικο στη τουμπα?:frowning: και εννοεις οτι με εσας θα ξεσκιστουμε)…μαλλον οι μεταγραφες μεταμορφωσαν την ομαδα…αλλα με τον παναθηναικο υπαρχει πλεον μεγαλυτερος φανατισμος εναντιον του σε σχεση με εσας λογω σαλπιγγιδη…

και τα τελευταια 10 χρονια εχετε πολυ καλυτερη παραδοση στην τουμπα σε σχεση με βαζελο και αεκ…

αλλα φιλε μου οταν γινονται γεγονοτα οπως η επαναληψη του αγωνα με την καλαμαρια νομιζω πως δημιουργειται αντιπαθειες απο μονοι σας…

φιλε Mulder δεν καταλάβα τι εννοεις???σε ολα τα τοπικα ντερμπι σε ολες τις χωρες του κοσμου υπαρχει κοντρα…αυτο δεν νομιζω πως ειναι κακο…τουλαχιστον νεκρους εμεις ακομα δεν εχουμε θρηνησει…
αλλα ο λογος της κοντρας ειναι ακριβως οτι η 3αρα σε ενα παιχνιδι που ηταν πολυ αισιοδοξοι δεν χωνευεται ευκολα…

οσως αφορα τον γεωργιαδη…αν αυτο το φαουλ το εκανε καποιος αλλοςπ.χ. χριστοδουλοπουλος θα ειχε γινει ελαχιστος ντορος…ελα ομως που ο γεωργιαδης ειναι ο σκορερ
του τελικου κυπελλου του 2003 και ουτε αυτο χωνευεται ευκολα…

Αχαχαχ ασε εχω τρελαθει απο τον πονο.
Γραψε και αμαν αμαν ουλελε σε ποστ,σε παρακαλω!

Οι σαρδελες που εγιναν γαυροι…

Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ξυπνησουν παικτες και Μπαγεβιτς.
Ειναι δυνατον να μην περνεις ενα τετοιο παιχνιδι που απο το 4’ παιζεις με παικτη παραπανω και να χανεις και 2 πεναλτυ??!?!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Παντως λιγο ψυχη να ειχαν μπορουσαν να πετυχουν περισσοτερα. Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη κακη διαιτησια εκει μεσα…ε Φασόλη?

Πονάει η …ούτσα ε;