Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

:!:
Ο Σκορδας και ο Νεγρης ειναι οι αρχηγοι της 17Ν τελικα?Ε τους μαλακες τους μπατσους.Παλι λαθος ατομα πιασαν.

καλα αν δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω καλυτερα να μην τα σχολιαζεις…αλλα νταλων…ασε αλλους που τα καταλαβαν να μιλησουν καλυτερα,τελικα 5 αγωνιστικες εφαγε ο γεωργιαδης.δεκτο και τερμα…δεν σχολιαζω τπτ αλλο επι του θεματος γιατι την τριχα την κανετε τριχια

ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΩΝ!
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΣΟΡΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ε!ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ

όσες αγωνιστικές έφαγαν και οι μπουνιές στον αέρα του Καρεμπέ… Να τα θυμόμαστε αυτά…

Γελιοποιει το αθλημα. Δεν τον βρισκει καν το χερι του κολτσιδα και κανει σαν αδερφουλα…

Το διακοσμιμενο οπως λες βιντεο, ειναι για να γελασει και λιγο το χειλακι μας…εμας των τοσο πικραμενων αρειανων.
Δεν καταλαβα γιατι σε ενοχλει. Ειχα πει οτι ειναι καταλληλο μονο για κομπλεξικους. Αλλη φορα προσεχε πιο πολυ τι γραφω γιατι μου φαινεται σκεφτεσαι μονο τι θα απαντησεις…

O Τζιμπουρ τι εγινε?

Nαι, να θυμομαστε οτι ηταν εκτος παιχνιδιου και σε καμμια περιπτωση δεν μπορουσαν να θεωρηθουν τα μπουνιδια και τα κεφαλοκλειδωματα περισσιο παθος μεσα στην εξελιξη του παιχνιδιου οπως μπορει να δικαιολογηθει ο ΓΧ.
Καλησπερα.

άσε με μωρέ ξενέρωτε να κάνω και εγώ λίγη πλάκα… :frowning:

Εγω ειμαι ξενερωτος και εσυ Ολυμπιακος. Ποιο ειναι το χειροτερο, α?:-k :stuck_out_tongue:

σαφώς το δικό σου! Εγώ δεν ξενερώνω ποτέ!!! :stuck_out_tongue:

Ο τζιμπουρ τελικα εφαγε τιμωρια 1 αγωνιστικη.

Ελεος.Η διαφορα με του τζιμπουρ και του γεωργιαδη ηταν οτι ο ατυχος καραμπελας βγαινει εκτος γηπεδων ενω ο το αλλο “θυμα” δε τραυματιστικε.

Δηλαδη πολυ απλα αμα ο αλλος τραυματιζοταν,θα ετρωγε περισσοτερες αγωνιστικες ο τζιμπουρ?Πραγματικα δε τα καταλαβαινω ετουτα τα πραματα…

Καλα τον Τζιμπουρ το κλασανε τα τετοια κανονικα. Αφου αμα τον εβλεπε ο διαιτητης θα εχανε το υπολοιπο του αγωνα και αλλη μια αγωνιστικη. Με ποια λογικη του ριχνεις μονο μια αγωνιστικη??

Δεν υπαρχει λογικη, ισως να υπαρχει σκοπιμοτητα ομως… Ή επρεπε να φαει 3 αγωνιστικες οπως ο γεωργιαδης ή ο γεωργιαδης επρεπε να φαει 1+2.

αυτο ακριβως…

Δεν το καταλαβα αυτο το 1+2…:-k Δηλαδη μονομερης ανανεωση αλλων δυο αγωνιστικων τιμωριας???:stuck_out_tongue:

Επειδη ειναι αρχηγος.Ηταν δηλαδη στο συγκεκριμενο ματς.

Καταλαβα.:wink:

Για να μην παίξει εναντίον μας ρε συ… Το κράτος του Κόκκαλη φταίει, πήρε και αυτήν την απόφαση… :stuck_out_tongue:

Βασικα δε στο λεω προσωπικα,αλλα αντε τις πρωτες φορες να γελασουμε λιγο με το αστειακι περι κοκκαλι,αλλα
πλεον το χουμε βαρεθει και δε γελαει κανεις…:frowning:

Εγω ξερω οτι τωρα που θα λειπει ο γεωργιαδης,θα αγωνιστει κονσεισαο αντι του γεωργιαδη και ιλιεφ,αρα τελικα μονο καλο για τον ολυμπιακο δεν ηταν που πηρε τιμωρια ο γιωργος…:smiley:

Εμεις να δεις ποσο βαριομαστε να ακουμε τους ανυπαρκτους να σκουζουν για διαιτησια. :slight_smile:
Τρεμω πραγματικα τον Κονσεϊσαο. Ποσο καιρο ειπαμε εχει να παιξει μπαλα?