Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

6 μηνες νομιζω,αλλα ειναι σε αριστη φυσικη κατασταση,δε καθισε και αραζε ολη μερα,εκανε γυμναστικη και διατηροταν σε φορμα

Αληθεια?
Εχω αρχισει να τρωω τα νυχια μου απο το αγχος…

ο κονσεισαο και οι λοιποι θα τσουξουν το επομενο ΣΚ:D

Θα τα τσουξουν μετα απο την ηττα μαλλον…

xaxa,αυτο θα το δουμε:D

ρε ο γαυρος αντι να χανει 0-1 προηγειται 1-0.Πως τα φερνει η τυχη…

Καλά είμαστε τραγικοί αλλά όχι και να χάναμε. Δεν ήταν τόσο φοβερές οι ευκαιρίες του 'τέλη.
Το πέναλτι έτσι κι έτσι. Μάλλον δεν ήταν.
Ελπίζω να παίζουμε έτσι λόγω της κρισιμότητας του αγώνα της Τρίτης. Γενικά η ομάδα πριν από παιχνίδια στου Τσου Λου παίζει χάλια.

Μου λείπει ο Γιαννάκης που έριχνε χαστούκια στους παίκτες που αδιαφορούσαν ή ήταν στο κόσμο τους…

Ουτε καθυστερησεις δεν κρατησε…:lol:

Ντάξει, για ένα τέταρτο παίξαμε καλά. Μετά πολύ ξύσιμο. Καλός ή κακός οιωνός; :-k

κλασικό ματς οσφπ πριν την Ευρώπη. πωπωπ τελείως τραγικοί ήμασταν. Ελεος, κάναμε τον Εργοτέλη να φαίνεται τσέλσι…

“εχει κέφια ο Ντρογμπά…” θα μας τραγουδάνε αν παίξουμε έτσι τη Τρίτη…

Μούφα πέναλτι. 'Αλλη μια “αντρίκια” νίκη της “μεγάλης” αυτής ομάδας. Ο Εργοτέλης πολύ καλύτερος. Ο σχολιαστής της ΝΕΤ “ευτυχώς ήταν εκεί ο Πάντος και παρεμπόδισε τον παίχτη του Εργοτέλη…” Λές και ο Ολυμπιακός έπαιζε με ομάδα άλλης χώρας. Αυτή είναι η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Υ.Γ. Κάποιοι φίλοι σε προηγούμενα post τους ανέφεραν το πώς οι “μικρές” ομάδες κάνουν καθυστερήσεις προς το τέλος του αγώνα προφασιζόμενοι τραυματισμούς. Στα τελευταία λεπτά τις βούτες και το θέατρο που κάναν οι γάβροι δεν είχε προηγούμενο. Και φυσικά τα λεπτά των καθυστερήσεων δεν παίχτηκε καθόλου μπάλα. Βέβαια ούτε λόγος για τον διαιτητή να κρατήσει extra χρόνο ως όφειλε

E ναι ρε παιδί μου… Όταν ο Κένεντι πέφτει με τα πόδια στην πλάτη του Πάντου και μετά έχει χτυπήσει κι όλας, είναι απολύτως λογικό ο Πάντος να κάνει θέατρο και στην πλάτη του, να μην έχει νιώσει τίποτα…

Για το πέναλτι κουβέντα έτσι;;;

Λοιπον,σχετικα με το πεναλντυ.Ακουμπαει τον στολτιδη ο αμυντικος του εργοτελη αλλα μεταξυ μας,δεν ειχε τη δυναμη το τακλιν τη μπαλα να απομακρυνει,ποσο μαλλον να βγαλει εκτος ισσοροπιας τον στολτιδη.Τεσπα,εκει που πραγματικα απορρησα ηταν σε μια φαση που ο κοβασεβιτς εξω απτη περιοχη κανει μια απτις ωραιοτερες βουτιες που εχω δει στη ζωη μου και καταλογιζει φαουλ.

Πραγματικα θελω να ακουσω δηλωσεις καραγεωργιου:lol: :lol:

και τι θες να πω για ένα πέναλτυ που ήταν πέναλτυ? Σαφώς και μας ευνόησε η στιγμή που δόθηκε, αλλά δεν ήταν ουρανοκατέβατο… Συμφωνώ με paoktsis για τη βουτιά του Ντάρκο. Με εκνεύρισε πολύ αυτή η βουτιά…

Για το ματς:
Όπως έχω πει από την αρχή της χρονιάς, το πρωτάθλημα δεν είναι στόχος μου. Στόχος μου είναι να φτιαχτεί φέτος ομάδα που θα τα σαρώνει όλα για την επόμενη δεκαετία. Εμφανίσεις σαν τη σημερινή, δε με πείθουν ότι ο στόχος επιτυγχάνεται. Καλό θα είναι να πει κάποιος κανά 2 λογάκια στους παίκτες.

Νομίζω ότι κακώς δεν έπεσε το πρόστιμο στους παίκτες για την εμφάνιση με την Καλαμαρία. Ακόμα και αν το ματς κριθεί στα χαρτιά, θα τους έδινε το μήνυμα, ότι όταν φοράνε τη φανέλα του Ολυμπιακού θα πρέπει να ματώνουν και όχι να έχουν τα χάλια που είδαμε ΚΑΙ σήμερα…

Αν ο Γιαννάκης ήταν προπονήτης του Ολυμπιακού, θα είχε χώσει σήμερα χοντρές σφαλιάρες στον Πατσατζόγλου, στο Σέζαρ, στο Μπελούτσι, στο Τζόλε και στον Στολτίδη του α’ ημιχρόνου. Εγώ πάντως θα του έλεγα μπράβο…

Μηπως εισαι βαζελος??

Γίνεσαι εριστικός και το ξέρεις…

Ντάξει, τυχερός ο Ολυμπιακός που δεν έχασε. Το πέναλτυ από ότι είδα, αν το έδινε δεν θα τούλεγε κανείς τίποτα, ούτε αν δεν το δινε (αλλά κέρδιζε ο Ολυμπιακός) . Είχα την αίσθηση ότι ασυναίσθητα ο διαιτητής σφύριζε ίσα για να καθαρίσει το ματς ο Ολυμπιακός. Αλλά για κακή του τύχη ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός και μακάρι να μην παίξει έτσι με την Τσέλσι. Το φάουλ που πήρε ο Κοβάσεβιτς, ήταν κίτρινη για θέατρο. Ακόμα και το πέναλτυ ήταν χάλια εκτελεσμένο, αλλά η τύχη του Τζόρτζεβιτς (ή η ατυχία του Δασκαλάκη ) οδήγησαν και στο μοναδικό γκολ.
Α και ο Μπελούτσι προς το παρόν δεν μου γεμίζει το μάτι. Δεν έχει ουσία στο παιχνίδι του. Χάνει πολύ εύκολα τη μπάλα. Όταν χάνεις τη μπάλα από τον Κουτσιανικούλη, τι θα γίνει με τον Λάμπαρντ ?

Σιγά τον Λαμπάρτ. :roll:

Πάντως πάντα πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι είμαστε κάτω του μετρίου. Και το ίδιο συνέβαινε και το '99!!! (σοβαρά, το θυμάμαι!)