Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Παιδιά ο Γεωργιάδης έπρεπε να φάει 4 - 5 αγωνιστικές στάνταρ…:slight_smile:

καντε συλλαλητηριο βρε παιδες…

Θα κανουμε αλλα δεν θα χει την αιγμη του δικου σας γιατι δεν εχουμε Παναγιωτη Ψωμιαδη.

11/11/2007

Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Τραϊανός Δέλλας στη φάση του ντέρμπι όπου ήρθε σε επαφή με τον Εντόι, φαίνεται πως… άνοιξε βεντέτα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αμυντικός της ΑΕΚ περίμενε εκνευρισμένος στη φυσούνα τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού για να του ζητήσει εξηγήσεις.

Οταν οι δύο παίκτες ήρθαν κοντά, τα πνεύματα αγρίεψαν και η ένταση δεν έλειψε. Απειλήθηκε γενική σύρραξη, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έλαβε τέλος, ενώ ο Εντόι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο από άλλη έξοδο.

Και επειδή σε κάποιους τους φαίνεται επιχείρημα το ότι δεν το αναφέρουμε, να προσθέσω ότι

ναι ο Ντάρκο έπρεπε να τιμωρηθεί
ναι ο Σίσιτς έπρεπε να έπαιρνε κάρτα
ναι ο Γεωργιάδης έπρεπε να έτρωγε κάμποσες αγωνιστικές τιμωρία
ναι…
ναι…
ναι…

Από πότε το ότι δεν τιμωρήθηκαν άλλοι είναι επιχείρημα για να μη τιμωρηθεί ο επόμενος, δε το κατάλαβα…

Και όχι, ο Νικοπολίδης όσο δεν ξέρουν τι είπε στον Κονσεϊσάο δεν πρέπει να τιμωρηθεί. Ειδικά όταν στη φυσούνα, ο Πορτογάλος επιτέθηκε…

επειδή είστε κ λίγο κωλοτούμπες, διαβάστε σημερινό Κάρπετ…

για Κυριακή κ ΑΕΚ - ΠΑΟ : όποιος βάλει πρώτος γκολ θα πάρει το ματσάκι. καλή επιτυχία

Αν δεν τιμωρηθεί ο Κονσεισάο μπορείτε να μιλάτε. Όποιος θέλει του βάζω στοίχημα ότι θα πάρει και εκείνος τουλάχιστον την ίδια τιμωρία.

Ο Κοβάσεβιτς γιατί δεν τιμωρήθηκε για την αγκωνιά του; Μήπως δεν υπάρχει βίντεο εκεί;Για τον Σίσιτς ο Σωτηρακόπουλος μιλάει. Εσύ; Ο ΠΣΑΠ γιατί δεν βγήκε να κάνει ανακοίνωση γι’ αυτόν αλλά μόνο για τον Γεωργιάδη; Γιατί μιλάτε για τον Γεωργιάδη και όχι για τον Σίσιτς ή τον Τσιμπούρ; Όσο για το ακραίο σου παράδειγμα σόρυ αλλά δεν χρειάζεται να το σχολιάσω

Δηλαδή ο Σίσιτς που είναι άμπαλος γι’ αυτό δεν κλήθηκε για απολογία;

Δεν υπερασπιζόμαστε τον Γεωργιάδη. Απλά δεν μπορεί να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά στις ομάδες. Πριν 2 χρόνια ο Τσιρίλο κλώτσησε στο κεφάλι τον Μίετσελ. Κλήθηκε σε απολογία; Τιμωρήθηκε; Ξαφνικά βγήκαν όλοι και μιλάνε για τον Γεωργιάδη. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκανα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που αντέδρασαν στην ανακοίνωση ΠΣΑΠ. Καραγκιόζης μέγιστος είναι ο Αντωνιάδης. Φυσικά για τον Σίσιτς και αυτός εβγαλε τον σκασμό.

Αυτό φίλε μου είναι η βάση της δικαιοσύνης. Όταν εγώ σκοτώσω κάποιον και μπω ισόβια δεν μπορείς εσύ να να κάνεις το ίδιο και να αθωωθείς.

λοιπον διαβασα οτι η αεκ θα παιξει με κεντρο : ζηκος , ριμπο , σεζαρ , ραμος…
δηλαδη παιδια ελεος!!! πραγματικα ομως…
προβλεψη : 0-2 η 0 -3

Ε και εσεις κατεβαινετε με Τζιωλη.Τι εγινε?
Για το ματς συμφωνω με μοντε.Οποιος το βαλει κερδισε.
Crabsody σε αυτο το θεμα ειμαι μαζι σου.Αλλα τον ΓΧ τον υπερασπιζεστε.
Εδω λεγατε οτι οι Αρειανοι τον κραζουν επειδη εβαλε το γκολ στον τελικο
του κυπελλου.ΔΥΣΤΥΧΩΣ η δικαιοσυνη δεν θα λειτουργησει ποτε
σωστα στην Ελλαδα.

Μην σου πω και 0-5.

Εγώ λέω 1-5. Είναι και το αγαπημένο σκόρ του Γκούμα, μην του χαλάσουμε χατίρι…

Σ’αυτο συμφωνω απολυτα .Ειναι δεδομενο οτι η δικαιοσυνη και ιδιαιτερα η αθλητικη δικαιοσυνη κλεινει το ματι οπου γουσταρει. Αυτο ομως δεν δικαιολογει την υπερασπιση του ΓΧ ως αψογου και ηθικου επαγγελματια, καλου οικογενιαρχη, καρπερου, γκομενιαρη και δεν ξερω και 'γω τι αλλο. Το θεμα ειναι οτι δεν αντεδρασαν απλα κατα του δικαιου της αποφασης αλλα υπερασπιστηκαν εντοντα τον Γεωργιαδη για την πραξη του σε μια περιπτωση που ηταν καταφωρα λαθος.

Από in.gr

Γλασκόβη

Η FIFA μπλόκαρε την μεταγραφή του επιθετικού της Ρέιντζερς Ντανιέλ Κουζέν για την Φούλαμ. Ο πρόεδρος των Ρέιντζερς Μάρτιν Μπέιν δήλωσε απογοητευμένος από την απόφαση της FIFA.

Ο 31χρονος παίκτης έχει ήδη αγωνιστεί για λογαριασμό της Ρέιντζερς και της Λανς και οι κανονισμοί της FIFA δεν επιτρέπουν ο παίκτης να αγωνιστεί για περισσότερες από δύο ομάδες σε μία σεζόν.

Η πρόταση της Φούλαμ για την απόκτηση του παίκτη ανερχόταν στα 3 εκατ. λίρες και ο Μπέιν είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε απογοητευμένοι που η FIFA έκανε τόσο καιρό να ανακοινώσει την απόφασή της. Ο Ντάνιελ παραμένει απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα και θα την βοηθήσει για να πετύχει τους στόχους της».

Ο ίδιος ο Κουζέν δήλωσε για την παρεμπόδιση της μεταγραφής του: «Προφανώς η πρόταση που ήρθε από την Premier League, ήταν μία πρόταση που δυσκολευτήκαμε η ομάδα κι εγώ ν’ αρνηθούμε. Αλλά είμαι ευχαριστημένος που θα παραμείνω στους Ρέιντζερς και θα τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει τους στόχους της».

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: Reuters

Φαντάζομαι λοιπόν πως μετά κι από αυτό οδεύουμε προς δικαίωση Ολυμπιακού.

μα εκεί είναι το θέμα… Εσύ ζητάς ακριβώς το αντίθετο. Θέλεις να αθωωθεί ο δολοφόνος γιατί δεν έχουν τιμωρηθεί άλλοι δολοφόνοι. Άσε που εγώ δε θυμάμαι κάποιον Ολυμπιακό να λέει πώς ο Ντάρκο δεν έπρεπε να τιμωρηθεί. Μόνο εσύ (και ο ΠΑΟΚ) λέτε πώς ο Γ.Χ. δε θα έπρεπε να πάθει τίποτα. Και μία αγωνιστική στον Ντάρκο έπρεπε (ακόμα και αν το ματς θεωρούταν ως μη γενόμενο) και 5 (τουλάχιστον) αγωνιστικές στον Γ.Χ. έπρεπε.

Το βλέπουμε εκ διαμέτρου αντίθετα το θέμα από ότι φαίνεται…

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν οπαδοί με τελείως διαφορετικές απόψεις ο καθένας. Εδώ νομίζω δεν συζητάμε εκ μέρους όλων των οπαδών του ΠΑΟΚ ή του γαύρου. Διατυπώνουμε τις δικές μας απόψεις. Το γιατί κράζουν οι Αρειανοί τον Γεωργιάδη είναι δικό τους πρόβλημα. Αν κάποιος Παοκτσής (που πρώτη φορά το ακούω από σένα) τα συνέδεσε με τον τελικό του κυπέλλου δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε όλοι με αυτό. Εγώ μίλησα μόνο για την επίσημη θέση της ΠΑΕ, του ΠΣΑΠ και κάποιων παιδιών απο αυτό εδώ το forum. Αν συζητάμε γιατί λέει ο Χ ή ο Υ οπαδός τότε θα χάσουμε τη μπάλα.

Όχι δεν το βλέπουμε καθόλου διαφορετικά το θέμα. Συμφωνούμε ότι έπρεπε και ο Κοβάσεβιτς και ο Γεωργιάδης και ο Σίσιτς να τιμωρηθούν. Το όλο ζήτημα είναι ότι ΜΟΝΟ ο Γεωργιάδης κλήθηκε σε απολογία.

και για αυτό θες να μη τιμωρηθεί… Μα βλέπεις? Το βλέπουμε τελείως διαφορετικά… Για να είμαι ειλικρινής, ο τρόπος που το βλέπεις μου θυμίζει τα μικρά παιδιά που τους λένε βγες έξω και απαντάνε “μα κυρία! Και άλλοι μιλάνε!”. Τέσπα. Βαριέμαι και δε το συνεχίζω. Το ρεζουμέ είναι ότι ο Καράμπελας θα είναι 6 μήνες έξω γιατί κάποιος ήθελε να πουλήσει οπαδιλίκι στους οπαδούς και να παίξει σκληρά με τους αντιπάλους…

Τι έγινε τελικά με τα χρέη του Ηρακλή?

Άντε να το ξαναπω μπας καταλάβεις. ΘΕΛΩ να τιμωρηθεί ο Γεωργιάδης αλλά να τιμωρούνται όλοι οι παίκτες που πράττουν κάτι ανάλογο. Είναι τόσο δύσκολο; Ή μήπως είναι πολύ δίκαιο για τα συμφέροντα των γαύρων; Το παράδειγμά σου με τα μικρά παιδιά είναι ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ άσχετο. Η κυρία στο σχολείο τιμωρεί για παραδειγματισμό. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ποδόσφαιρο. Ο εκάστοτε παίκτης που τιμωρείται και η ομάδα του χάνουν σε χρήμα και δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Με τη λογική τη δικιά σου εάν οι γαύροι έπαιζαν με τα χέρια και οι Παοκτσήδες με τα πόδια και δεν τιμωρόντουσαν οι γαύροι θα ήταν απολύτως λογικό. Δηλαδή η Κυρία μπορεί να τιμωρεί τους Παοκτσήδες αλλά όχι τους γαύρους. Αν πιάνανε οι Παοκτσήδες την μπάλα με τα χέρια και τους τιμωρούσε ο διαιτητής (η κυρία) και αυτοί λέγανε “μα κυρία-διαιτητή και οι γαύροι πιάνουν τη μπάλα με τα χέρια” τότε σύμφωνα με σένα και την “εξαιρετική” παρομοίωσή σου θα είχαν άδικο!!! :lol: :lol: :lol: