Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

:roll:

Φυσικά. Όταν ο νόμος στην Ελλάδα είναι να μην τιμωρείται ο παίκτης μέσω video δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί και ο Γεωργιάδης. Ξαναλέω ότι το θέμα που εγώ συζητάω δεν είναι η τιμωρία του Γεωργιάδη αλλά η ισονομία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ανύπαρκτη δηλαδή. Αλλά βέβαια εσύ επιμένεις στην παρομοίωση σου με την κυρία και τα παιδιά. Δεν είδα να κάνεις κανένα quote σε εκείνο το post μου :slight_smile:

:roll:

:-- :–

Αφου δεν είσαι χαζός… Γιατί επιμένεις? Σου λέω πώς δεν έχω διάθεση να συνεχίσω τη συζήτηση και δε το σέβεσαι. Κάνεις σαν μικρό παιδί, λες και κέρδισες που βαρέθηκα να προσπαθώ να συνεννοηθώ μαζί σου… Ορίστε και η απάντηση μου, για να ησυχάσεις. Είναι όμως το τελευταίο δικό μου ποστ για αυτό το θέμα, γιατί ειλικρινά νιώθω πώς το έχουμε εξαντλήσει το θέμα και δε βγάζει πουθενά. Ο καθένας έχει τις απόψεις του…

Λοιπόν. Σε ΚΑΜΙΑ δημοκρατία δεν υπάρχει ισονομία στην παρανομία. Δηλαδή, δε μπορεί να πάει ένας δολοφόνος και να πει “Γιατί με βάζετε φυλακή, αφού δε βάλατε και τον Τζακ Αντεροβγάλτη?”. Και έτσι δε μπορείς να ζητάς από το διαιτητή να μη κάνει σωστά τη δουλειά του, γιατί κάποιος άλλος δε την έκανε σωστά τη δουλειά του σε άλλο ματς. (το τελευταίο πάει στο παράδειγμα σου για το χέρι, που το θεωρείς και προφανές πώς επειδή κάποιος ευννοεί σκανδαλωδώς τον Ολυμπιακό (στο παράδειγμα σου) θα πρέπει να νομιμοποιηθεί η λαμογιοσύνη του, ευνοώντας σκανδαλωδώς και τους υπόλοιπους).

Δεν ελπίζω να σε πείσω και για αυτό προσπάθησα τόσες φορές να θέσω τέρμα στη συζήτηση (κάτι που δε σεβάστηκες και για αυτό απάντησα). Το όλο στόρυ μου θυμίζει όταν η άλλη μου ομάδα, ο ΠΑΣ Γιάννενα έπεφτε από την Α’ Εθνική στη Γ’ για χρέη. Όλοι μου οι γνωστοί από τα Γιάννενα κλαιγόντουσαν πώς “μόνο τον ΠΑΣ ρίχνουν και σε όλη την άλλη Ελλάδα (ΚΑΙ στον Ολυμπιακό ΚΑΙ στον ΠΑΟΚ) πάνε και χαρίζουν εκκ.€ και εμείς πέφτουμε για μερικές χιλιάδες € επειδή τα πληρώσαμε εκπρόθεσμα”. Η απάντηση μου τότε και με την οποία είχα μεγάλες διαφωνίες με γνωστούς είναι ότι ο ΠΑΣ ΕΠΡΕΠΕ να πέσει, γιατί μέσα σε όλα, δε γινόταν με δικαιολογία ότι στις ομάδες της Θεσσαλονίκης χαρίζονται χρέη από την ίδια κυβέρνηση, να γίνει ο ΠΑΣ η δικαιολογία για να χαριστούν χρέη και σε επόμενες ομάδες. Δε τιμούσε τον ΠΑΣ να είναι φάρος παραδειγματισμού για την τέλεση αδικιών. Και όντως! Ο ΠΑΣ δεν έγινε δικαιολογία κανενός ΠΟΚ για να ζητάει γήπεδο η της Θεσσαλονίκης για χορηγίες και χάρισμα χρεών. Η τιμή του ΠΑΣ δε σπιλώθηκε περαιτέρω. Και για αυτό είμαι περήφανος. (όποιος με ξέρει, ξέρει και πως στα ματς ΠΑΣ Vs ΟΣΦΠ, είμαι με τον ΠΑΣ και φανατικά…)

Από την άλλη, η τιμή του ΠΑΟΚ (και άλλων) φτάνει τόσο ψηλά που δέχονται ο Γ.Χ. να είναι η δικαιολογία για τον επόμενο Σίσιτς… Εύγε! Και εις ανώτερα…

το παραπάνω ποστ, μπορεί να μου βγήκε λίγο πιο επιθετικό από ότι θα ήθελα, αλλά πραγματικά είχα εκνευριστεί που αναγκαζόμουν να συνεχίσω τη συζήτηση, ενώ δεν ήθελα. Ελπίζω no hard feelings :wink:

Εδώ δεν μιλάμε για υπόθεση διαιτητικού λάθους. Εδώ έχουμε τιμωρία μέσω video. Ένας δολοφόνος φίλε μου ΝΑΙ μπορεί να πάει και να πεί “Γιατί με βάζετε φυλακή, αφού δε βάλατε και τον Τζακ Αντεροβγάλτη?” όταν έχουν πιάσει τον Τζακ και τον αφήνουν ελεύθερο. Εδώ υπάρχει video. Μήπως δεν μπορούνε τώρα να τιμωρήσουνε τον Ζίσιτς; Γιατί δεν τον κάνουνε;; ΙΣΟΝΟΜΙΑ πρέπει να υπάρχει στη δημοκρατία. Φυσικά αν κάποιος δεν μπορεί να αποδειχθεί ένοχος δεν υπάρχει θέμα. Όταν όμως υπάρχουν οι αποδείξεις (εν προκειμένω το βιντεο) πρέπει ολοι να τιμωρούνται. Και όχι επιλεκτικά κάποιοι. Πολύ απλό για να το καταλάβει ο καθένας.

Δε φυλακίστηκε ο Αντεροβγάλτης?:-k

Το βίντεο με το οποίο θα γινόταν η εκδίκαση κατέληξε στον Μάκη. Αγνοείται η τύχη του.

Καλά τα λέτε τόση ώρα εσείς. Πάρτε και κανά τηλέφωνο τον Καράμπελα να του τα πείτε που είναι έξι μήνες έξω και ποιος ξέρει αν το ίδιο πρόβλημα θα τον αφήσει ευάλωτο στο μέλλον. Όχι τπτ άλλο, αλλά να μην αισθάνεται άσχημα το παιδί :wink:

Crabsody ποτε δεν βγαζω πραγματα απο το κεφαλι μου.:wink:

Σελιδα 265

Ναι αλλά εδώ μιλάς μαζί μου και όχι με τον Starstruck :wink:

Καθεστε και συζητατε ακομη για ενα παιχνιδι και μια φαση. Αφου ο Παοκ ηταν καλητερος και επρεπε να κερδισει, ειπαν να μην το παλεψει καθολου η ομαδα του Αρη. Με λιγα λογια, Νίκη με κάθε μέσο.

Το ηξερε ολη η Ελλαδα πριν τον αγωνα, οτι ο Αρης εχει καλυτερο υλικο και πιο δεμενη ομαδα. Ηξεραν οτι το παιχνιδι για την ομαδα του παοκ ηταν οριακο και δεν χωρουσε 5η συνεχομενη ηττα. Απελπισμένοι λοιπόν έκαναν χρήση της κουμπαριάς. Απαίτησαν εφαρμογή της περίφημης «ισονομίας»!!! Θέλουν να αδικούν όσο οι “γνήσιοι εκφραστές του Συστήματος”!

Και μετα λενε για κατεστημενα, σπασμενα τηλεφωνα κτλ. Αστους να λενεεεε…

Τεσπα. Το παιχνιδι εχει τελειωσει. Εγω θα το ξεθαψω ομως, απο την στιγμη που θα μεινει ατιμωρητος ο μιχαλακης…Γιατι ο Νικοπολιδης εφαγε 1 αγωνιστικη ΓΙΑ ΟΣΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ και χωρις να πεταξει καποιον παιχτη της αντιπαλης ομαδας μηνες εξω… Περιμενω λοιπον αφου δεν θα ειναι το 1ο “θυμα” του μετρου αυτου ο μιχαλακης, να τιμωρηθει.

2-0 Εργοτέλης - ΠΑΟΚ
1-1 Ολυμπιακός - Αγροτικός Αστέρας

Συνεχίζει την παράδοση ο ΠΑΟΚ με το να μην παίρνει βαθμό στους εκτός έδρας αγώνες φέτος.
Από την άλλη ο Αστέρας έπαιξε έξυπνα και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, αν και έπαιζε με 10 παίχτες. Πολύ ωραίο γκολ ο Καρντόσο.
Η ΑΕΚ αν κερδίσει αύριο, ξαναμπαίνει για τα καλά στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

εεεπεράσαμ όμορφα όμορφα όμορφα
εεεπεράσαμ όμορφα
στο Ζου Ζου παιδιάααααααααααααααα

Ρε Τάκη, τόσους μήνες στις προπονήσεις, τους έμαθες τίποτα καινούργιο ή συνέχισες με ό,τι έδειξες το καλοκαίρι? Τέσπα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Εμμένω στην άποψη της προηγούμενης αγωνιστικής. Το πρωτάθλημα το χαρίσαμε…

ΥΓ. Σίσιτς, γιατί κάνεις όλες τις σέντρες συρτές? Τι ελπίζεις? Να τις κάνεις κάποτε και υπόγειες?

Tάκη γερά, πρωτάθλημα ξανά.

Και τι κάνουν ρε Κάρβου όταν έχουν κλειστεί (και καλά έχουν κάνει) οι άλλοι; Σουτ έκαναν, σέντρες έκαναν, οι πάσες με 9 παίκτες πίσω αν δεν είσαι Μπάρτσα δεν πολυβοηθούν, ε τέλος. Τόσες ευκαιρίες έχασαν, ας έβαζαν μία να τελείωνε το παραμύθι.

Μπράβο στον Αστέρα, έμεινε και άδικα με δέκα παίκτες.

Ο ΠΑΟ αν κερδίσει αύριο πάει φουλ για τίτλο. Με χ απλά αποκτά μικρό προβάδισμα, με ήττα (δλδ νίκη της ΑΕΚ) πάμε σε θρίλερ και με τους τρεις στην διεκδίκηση.

Μίλησε και ο κρυμμένος :twisted: . Αν δεν κερδίσεις ούτε αύριο μην ξαναγράψεις εδώ μέχρι τον Αύγουστο!!! :lol:

Ντάξει, όταν φτάνουμε σε σημείο ο Πάντος να οργανώνει παιχνίδι, δε ξέρω πόσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα…Και άντε αυτός έχει φιλότιμο… Μπράβο ρε Τάσο… Οι άλλοι γιατί τα ξύνουν;

Και σήμερα δε θα κράξω τον Σίσιτς. Ο Σίσιτς τόσο μπορεί και τόσο παίζει. Κάτι άλλα ονόματα είναι που διαλέγουν αγώνες και παίζουν μόνο στην Ευρώπη.

Ότι και να γίνει αύριο στο ντέρμπυ ο Ολυμπιακός δε παίρνει πρωτάθλημα φέτος. Δεν έχει τα @@ για να το πάρει.

Τόσες ευκαιρίες έχασαν, ας έβαζαν μία να τελείωνε το παραμύθι.

Ποιές ευκαιρίες; Όταν παίζεις με 6 επιθετικογενείς παίχτες για ένα ημίχρονο και τον αντίπαλο με 10 παίχτες, βάζεις 5 γκολ. Απλά τα πράγματα. Ποιές ήταν οι ευκαιρίες; Μόνο το δοκάρι του Ζεβλάκοφ και το σουτρ του Λούα. Τα υπόλοιπα είναι κάτι σέντρες που δε πρόλαβε ο Σίστς και κάτι τέτοια. Κλασικές ευκαιρίες δεν είχε ο Ολυμπιακός, δείγμα του πόσο κακή ήταν η ομάδα στο τελείωμα των φάσεων.

για αύριο τα είπα - όποιος βάλει γκολ κερδίσει.

αν κερδίσουμε θα χαρώ πολύ, αλλά χωρίς προπονητή, όπως κ να έχει δεν μας βλέπω καλά.

κανά δικαστήριο δεν έχει να πάρετε το ματσάκι στα χαρτιά?