Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Παιδες και εγω ρομαντικος ειμαι,αλλα οι ομαδες δεν ειναι Ολυμπιακος,ΠΑΟ,ΑΕΚ πια.
Ειναι ΠΑΕ.Και ως τετοιες λειτουργουν.Εγω εγινα ολυμπιακος οταν εμενα Χαλκιδικη
επειδη ειχα δει 2 συνεχομενα ματς τον Κριστενσεν!Ημουν μικρος και δεν ηξερα. :stuck_out_tongue:

Ωπα!!
Εξομολογηση σοκ!!:stuck_out_tongue: :lol:

Ότι και να λέμε είναι ντροπή μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό να παίρνει τους 3 πόντους στα χαρτιά από μια ομάδα σαν την Καλαμαριά που στην τελική τον κέρδισε. Κανένας από τους μεγάλους δεν πρέπει να γκρινιάζει γιατί όλοι έχουν κάνει εγκλήματα! Και μην ξεχνάει κανείς ότι όταν δέρναν διαιτητή οι του Παναθηναικού μέσα στο γήπεδο τιμωρήθηκε μόνο ο πρόεδρός τους για 6 μήνες (ενώ όταν τσακώθηκε ο Κανελλάκης του Ιωνικού στο αεροδρόμιο με ένα διαιτητή μας κόψαν 3 βαθμούς!!!) και όταν Ολυμπιακοί και Πανιώνιοι σπάσανε το γήπεδο της Ν. Σμύρνης με αποτέλεσμα να μην γίνει το παιχνίδι και ο ΚΑΠ προέβλεπε αφαίρεση 3 βαθμών όλοι γκρινιάζαν ότι οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο … αυτοί οι ίδιοι που τώρα τους πήραν στα χαρτιά.

το ματς με Πανιώνιο, δε το θυμάσαι καλά. Δεν ήταν έτσι ακριβώς, αλλά τέλος πάντων… Τζάμπα συζήτηση πλέον…

Πωωω! Κρίστενσεν! Ο Δανός! 93-94 πρέπει να ήταν 8O ! Τι παικταράς…

Χεχε ! Ωραιες εποχες !Κριστενσεν παιχταρα!
Αντε παλι.Η Καλαμαρια ειτε επειδη φταιει αυτη ειτε η ΕΠΟ παρεβηκε τον νομο.
Στο ματς Ολυμπιακος - Πανιωνιος υπηρξε αφαιρεση βαθμων για κατι που εκαναν οι
οπαδοι.Δηλαδη να βαλω εγω κασκολ του βαζελου,να σπασω το γηπεδο και να χασει
βαθμους ο ΠΑΟ ? Με ποιο σκεπτικο ?

Με το σκεπτικο του ΚΑΠ.

Τακη και παικτες!
Τσουλου τελος, παμε για 7/7 τωρα. Οχι μαλακιες πια…

=D> =D> =D> =D> =D>

Φίλε μου … το πρόβλήμα στην Ελλάδα είναι ότι όλοι τα θέλουν όλα δικά τους. Όταν αδικούνται γκρινιάζουν αλλά χαίρονται όταν κάνουν τις αδικίες οι ίδιοι! Ο ίδιος ο Κόκαλης θεωρούσε ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτια (και αυτό δεν το θυμάμαι καλά?). Ο νόμος μεταφράζεται πάντα έτσι ώστε να υποστηρίζει το δίκιο του ισχυρού! Πάντως πραγματικά θέλω να μου πεις τι έγινε σε εκείνο το παιχνίδι (γιατί το θυμάμαι αρκετά καλά) για να μπορέσω να καταλάβω το σκεπτικό σου. Οκ δεν το θυμάμαι καλά! Για πες λοιπόν τι έγινε για να το θυμηθώ.

ΥΓ. Και θυμόμαστε ότι όποιος είναι ισχυρός στην Ελλάδα στην Ευρώπη είναι ο αδύνατος … ο Ολυμιακός τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και έπαιξε χωρίς τον κόσμο του για μερικές κροτίδες και φωτοβολίδες … Στην Ελλάδα θα τον τιμωρούσαν? Αλλά στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός (όπως και ο Παναθηναικός και η ¶εκ και ο Πάοκ και όλοι) είναι ανύπαρκτος! Έτσι λοιπόν κανείς δεν έκανε εφέσεις και δεν γκρίνιαξε! Εδώ όμως που ο νόμος είναι κομμένος και ραμμένος για την πάρτη τους κάνουν ότι γουστάρουν.

α) Ο Ολυμπιακός στο Τσου Λου δεν έφαγη την ποινή για μερικές κροτίδες. Την έφαγε για αντικείμενο που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και επειδή τα τελευταία 10 χρόνια συνέχεια τρώει πρόστιμα και μας είχαν προειδοποιήσει

β) Στο ματς με τον Πανιώνιο, οι φασαρίες έγιναν από οπαδούς του Ολυμπιακού για τους οποίους, την ευθύνη της φύλαξης είχε η ΠΑΕ Πανιώνιος και όχι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι οπαδοί στους οποίους ο Ολυμπιακός διέθεσε με ΔΙΚΗ του ευθύνη τα εισιτήρια που του αναλογούσαν, δεν έκαναν τίποτα και δεν εμπόδισαν τη διεξαγωγή του αγώνα. Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός τιμωρούνταν για πράξεις ΑΛΛΩΝ νομικών προσώπων (πολίτες με διακριτικά Ολυμπιακού που η ΠΑΕ Πανιώνιος του έδωσε τα εισιτήρια και τους έβαλε όπου να 'ταν στο γήπεδο δίχως την απαιτούμενη προσυνεννόηση με αστυνομία), που δεν είχε ΚΑΜΙΑ δικαιοδοσία πάνω τους και ο έλεγχος τους ήταν αποκλειστική ευθύνη άλλου νομικού προσώπου (ΠΑΕ Πανιώνιος και αστυνομία). Εσύ θυμάσαι κάτι διαφορετικό?

Πολύ ωραία λοιπόν! Πιστεύεις ότι
α. Ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί ποτέ για ένα αντικείμενο (Και μην μου πεις ότι δεν έχουν πέσει) στο Ελληνικό πρωτάθλημα?
β. Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία! Και ναι συμφωνώ ώς ένα σημείο. Αλλά αν παέι ο στρατός των κάφρων σε ένα γήπεδο και τα σπάσει ενώ δεν έχει πάρει η ομάδα εισητήρια η ομάδα αυτή δεν πρέπει να τιμωρηθεί … εκτός αν ονομάζεται Πας Γιάννενα, Ιωνικός, Λεβαδειακός, κλπ! Ποιος τιμωρήθηκε για τα αίσχη των ΑΕΚτζήδων στην Λειβαδειά, ποιος τιμωρήθηκε όταν οι Ολυμπιακοί σπάσανε όλη την Ξάνθη! Εδώ είναι που λέω φίλε μου ότι ο νόμος ερμηνεύτεται ανάλογα το πόσο μεγάλη ομάδα είσαι! Έπεσε ποτέ κατηγορία ο ΠΑΟΚ όταν χρώσταγε σε όποιον μίλαγε Ελληνικά (και Αγγλικά) ή μόνο τα Γιάννενα τα ρίξαν κατηγορία? Τιμωρήσαν τον Παναθηναικό όταν κοπάναγαν τον Ευθυμιάδη ΜΕΣΑ στο γήπεδο ή ρίξαν τον Ιωνικό που τσακώθηκε ο Κανελλάκης στο αεροδρόμιο με τον διαιτητή και όχι στο γήπεδο? Και όταν λέω τιμωρίες μιλάω για σοβαρά πράγματα και όχι χάδια!
Αυτός είναι ο νόμος του ισχυρού φίλε μου! Και όταν βρεθεί κάποιος πιο ισχυρός από εσένα την πάτησες (κάτι που συμβαίνει στο τσου λου ch.l.).

Τι λετε για τα σημερινα ματς ? Πως τις κοβετε τις ομαδες σας ?
Εμεις κατεβαινουμε με 4-4-2 και Νταρκο - Νουνιεζ μπροστα.

κανα 0-0 ,1-1 ελπιζω !!!

η αεκ ουτε που με ενδιαφερει…ποτε δνε πιστεψα οτι αυτη η ομαδα μπορει να σηκωσει την κουπα

0-1. Μας ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ, είχαμε και 3-4 καραμπινάτες ευκαιρίες (2 κεφαλιές πάνω στη γραμμή, “ριμπάουντ” Ντάρκο που πήγε άουτ). Εντάξει, δεδομένου ότι είχαμε και αγώνα / ταξίδι μέσα στη βδομάδα, όχι άσχημα.
Έλα ω ρε Βυσσινή Θύελλα κάνε τη δουλειά σου!

βασικά και του Ντάρκο καθαρό πρέπει να ήταν αλλά τέλος πάντων. Στο καρέ που η μπάλα ήταν στα πόδια του Πάτσα ο Ντάρκο καλυπτόταν και στο επόμενο ήταν οφ σάιντ. Όπως και να έχει όταν μια ομάδα βάζει 3 γκολ (άσχετα που το 1 μέτρησε) και σώζουν οι άλλοι μπροστά από τη γραμμή σίγουρα γκολ, τότε δε μπορείς να έχεις παράπονο

Άθλια διαιτησία. Από όλες τις πλευρές. Πρέπει να είναι από τις χειρότερες διαιτησίες του φετινού πρωταθλήματος.

Εμενα δεν μαρεσε ο Γαβρος σημερα.Δεν με ενθουσιασε.Ο διαιτητης του ματς ηταν
κακος.

Η λεωφορος ηταν sold-out ? Αστεια εχουν καταντησει τα γραφεια τυπου των ομαδων.
Ο βαζελος ηταν τυχερος γιατι δεν αρπαξε το γκολακι στην αρχη,μετα ισορροπησε αλλα
εμενα δεν με επεισε.Ασε που αν δεν ειχε βγει με κοκκινη ο Γκαλιτσιος δυσκολα θα εβαζε
γκολ στην Λαρισσα.Η ΑΕΛ τελικα ειναι καλυτερη εκτος εδρας,εντος λες και τους αγχωνει
ο κοσμος τους.

τι σημαινει τυχερος μια χαρα ηταν

ελεος πια

ναι , ηταν σολντ αουτ…οσα εισιτηρια εκδοθηκαν πουληθηκαν
ενα μερος εμεινε κενο για να μην ειναι κοντα οι οπαδοι…
κενα υπαρχουν στην 13 , 14 που τις εχουν οι παλεφιπ και η θυρα 13

οσον αφορα τα αγωνιστικο ηταν ενα καλο ματσακι…σε σχεση με τα αλλα ειδικα…ευτυχως πηραμε τη νικη και συνεχιζουμε γερα. πολυ καλη διαιτησια του βασσαρα. ο μανουτσο τιποτα δεν επαιξε αλλα τουλαχιστον εβαλε γκολακι…καποιος να πει στον πεσειρο οτι πρωτα τον βαζουμε σε 1-2 ματς αλλαγη να ψηθει κ μετα βασικο…για το νινη δεν χρειαζεται να πω τιποτα…τα πε ολα ο ιδιος…

thats why λεω οτι ηταν τυχερος γιατι μπορουσε ανετα να ειχε φαει γκολ με το καλημερα
και γιατι υπηρξε αποβολη για την Λαρισα.Αλλο τυχερος και αλλο κακος.Δεν ειπα οτι ηταν
κακος.Ο Βασσαρας επαιξε 60-40 εδρα.Ο Σιμαο τελειωσε το ματς χωρις κιτρινη.[-X