καλυτερος απο την λαρισα ηταν ααα στο τελος του αγωνα εκανε ο ποστιγκα ενα φαουλ γαματο πολυ μουλικο
Πάντως εγώ εκτίμησα ακόμα παραπάνω τον Βασσάρα όταν τον είδα να ρίχνει κόκκινη σε παίκτη της Ρεάλ στο Ρεάλ-Ρόμα, μέσα στη Μαδρίτη, στο 70ο λεπτό και με το σκορ 0-0 … Όπως και να το κάνουμε, θέλει @@!
Nα με συγχωράτε αλλά τα ζήταγε ο οργανισμός του του φερελπι ποδοσφαιρικώς πατριώτη μου και καλά να πάθει ηθελέστα και παθέστα
κατά τα λοιπά ο γνωστός Παναθηναικός -δεν πήγα σήμερα στο γήπεδο αν και το είχα προγραμματίσει λόγω φόρτου εργασίας- αλλά το πρωτάθλημα θα το πάρει προς θλίψη των αντιπάλων
Την γλύτωσε και ο Τακούλης προς το παρόν τουλάχιστον [-X
Ρε παιδιά να είμαστε σοβαροί και να λέμε πράγματα σοβαρά και με νόημα ήταν ποτέ δυνατόν να περάει την Τσέλσυ???
Α έκπληξη η τεσσάρα της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ
ρε ROCK AND ROSES μπας και εισαι η κατια ???
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
όχι η Μαρία είμαι ποιά είναι η κάτια???
χαιρω πολυ!
βασικα η κατια ειναι μια που βγαινει στα αθλητικα ραδιοφωνα και ειναι φανατικη παναθηαναικος…ενταξει για πλακα το πα επειδη ταιαζουν τα χαρακτηριστικα σας
me too καλά έκανες και το πες ρε συ αλλά έχω μια απορία είναι κι αυτή ροκ μάμμυ???
δεν θα το λεγα…
Γαλλικο μπιλιαρδο (και κωλοφαρδο) το γκολ του Ολυμπιακου αλλα δικαιουταν την νικη βαση ευκαιριων. Το γκολ του Μπελλουτσι επρεπε να μετρησει, του Νταρκο ηταν οριακα οφσαϊντ.
Ο Παναθηναϊκος θα μπορουσε ανετα να χασει βαθμους. Αν το σαϊνι ο Γκαλιτσιος κανει τα ιδια και στον Ολυμπιακο τοτε θα τον εχει πουτ@ν@ ο Σαλπι.
Η ΑΕΚ επαιξε για σχετικο μικρο διαστημα καλη μπαλα. Ο Μπλανκο ειναι αλλο πραμα. 2 γκολ εβαλε το παλικαρρι. Η διοικηση καλα θα κανει να βρει τπτ Αραβες θυματα για να ξεφορτωθουμε τον μπαρμπα-Ριβαλντο γιατι μπηκε στην κλιμακτηριο και ειναι ευερεθιστος.
Ο Ριβαλντο πως την ειδε? Πολυ καλα εκανε κ του τα εψαλε ο κωστενογλου στην αλλαγη,κανενας δεν εχει συμβολαιο με την 11αδα.:-k Αλλα δεν φταιει αυτος,η ΑΕΚ φταιει που δεν τον εχει διωξει ακομα…:!:
Δεν του τα εψαλε καθολου ο Κωστενογλου, αντιθετα το χειριστικε πολυ διπλωματικα και τον παραδεχομαι γιατι δεν θα μπορουσε να αντεξει μια τετοια κοντρα τωρα η ομαδα.
Οταν εβγαινε ο Ριβαλντο ο Κωστε πηγε να του δωσει το χερι και ο Ριβαλντο εκανε οχι με τον δεικτη του και δεν του εδωσε το χερι. Δεν ειχε καμμια αφορμη να το κανει αυτο γιατι πιστευω οτι η συμπεριφορα του Κωστενογλου ειναι αψογη. Ολοι οι ποδοσφαιριστες πρεπει να ειναι κατω απο τον προπονητη, δεν δεχομαι κανενας να νομιζει οτι ειναι βασιλευοτερος του βασιλεως ποσο μαλιστα οταν εχει αδικο. Γιατι εχει καταφωρο αδικο ο Ριβαλντο, αφου τοσο μπορεις να παιξεις ρε βλαξ, τι αρπαζεσαι? Κατα την γνωμη μου τετοιους παιχτες πρεπει να περνεις οτι μπορεις απο αυτους με μερικες ξεχωριστες ενεργειες και να μην τους φθειρεις για ολοκληρα 90λεπτα.
ο κωστε εγω πιστευω οτι δεν του πε τιποτα επειδη ειναι υπηρεσιακος κ οχι γιατι δεν αντεχει μια τετοια κοντρα η ομαδα…
τεσπα ο ριμπο ουτε 60 δεν μπορει να παιξει…ο τυπος ειναι ξοφλημενος…δηλαδη ουτε καν φαουλ δεν βαζει που τα χρονια που ειναι στην ελλαδα ειναι το δυνατο του σημειο…
Aν εμενε ο απαθης ο Λεμονης ομως σε αντιστοιχη κατασταση θα χαν βγει ολοι τωρα “ε δεν εχει τη καταλληλη προσωπικοτητα να επιβληθει στους παικτες”,"εχει χασει τον ελεγχο των αποδυτηριων,“δεν κανει” ενω στον Κωστενογλου απονεμετε και τα ευσημα γιατι φερθηκε διπλωματικα λεει…Οκ συμφωνω οτι η ΑΕΚ τωρα δε χρεαζεται διχασμους και τετοια πραγματα αλλα υπο κανονικες συνθηκες(δηλαδη αν ηταν αλλος παιχτης)θα χε φυγει προστιματακι τωρα…
Μόνο που ο Κωστένογλου δεν είναι προπονητής.
Ναι αλλα με αυτη τη λογικη μεχρι να ρθει “κανονικος” προπονητης οι παικτες μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν?
Aμα εβλεπες τα ματς τις ΑΕΚ θα ηξερες οτι εχει ελαχιστες ευκαιριες για φαουλ σε καλα σημεια. Οσο να’ναι μετραει και η ομαδα…
Όχι, αλλά ο Ριβάλντο είναι γνωστός μαλάκας. Και με το Σόλιντ τα ίδια είχανε…
Εκτός από αυτόν, δεν έχουμε δει τίποτα παρόμοιο από άλλο παίκτη, γι αυτό εγώ τον υπερασπίζομαι τον Κωστένογλου. Ήρθε δηλαδή μια μέρα ο Ντέμης και του λέει “κοίτα, εγώ έδιωξα τον ισπανό, οπότε είσαι προπονητης”. Τι να κάνει και ο άνθρωπος?
Το σταυρό του… :lol:
εχω δει πολλα ματς της αεκ και χανει αρκετα…με τον γαυρο ενα να εκτελουσε το βαζε
Με τον γαυρο το προβλημα ηταν οτι ηταν εκνευριστικα κακος. Οχι σ’αυτον τον τομεα, αλλα βγαιναμε με περισσοτερους παιχτες και αντι να την δωσει με την μια, την κρατουσε μια ωρα μεχρι να του την παρουν.
:!: :!: :!:
οταν λεω με τον γαυρο εννοω οταν επαιζε στο γαυρο ειχε τρομερα ποσοστα στα φαουλ!