Προς το παρον το βαλε ο Φονσεκα…
Sold-out παλι η Λεωροφος! :lol:
ΥΓ. Νομιζω οτι μετα απο το σημερινο ματς ο ΠΑΟ δεν πρεπει να ξαναβγαλει κουβεντα για τη διαιτησια…
ΥΓ 2. Μαζευτε τον Καραγκουνη καποιος…
Προς το παρον το βαλε ο Φονσεκα…
Sold-out παλι η Λεωροφος! :lol:
ΥΓ. Νομιζω οτι μετα απο το σημερινο ματς ο ΠΑΟ δεν πρεπει να ξαναβγαλει κουβεντα για τη διαιτησια…
ΥΓ 2. Μαζευτε τον Καραγκουνη καποιος…
Τραγικό όλοι να κάνουν παράπονα για διαιτησία και μόνο όταν ευνοούνται να το βουλώνουν…
Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, δε φταίνε οι πρόεδροι. Αυτοί κάτι ξέρουν και τα κάνουν. Χαζοί δεν είναι. Όσοι παρασείρονται από αυτούς και αισθάνονται αδικημένοι φταίνε
Γεια σου ρε τυπαρα γιωργο καραγκουνη!
Ωραιο γκολ ακυρωσε στον Ηρακλη.Κυριε Μητσου τις δηλωσεις ξερετε τι να τις κανετε!
Παμε για το διπλο που κλειδωνει πρωταθλημα αυριο…
χαχαχαχαχαχαχαχααχαχχα…
βαζελάκια, αφηστε την κορυφη…
Δεν είναι δουλειά σας… Σας ζαλίζει…
Eτελειωσε:)
Mη λετε βλακειες.
Το λενε ολοι αλλωστε…
Ανανεωστε εκει στην Ηχω τον πινακα που βαζετε και στα εξωφυλα σας…Με νικη του Ολυμπιακου αυριο:
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ
Ολυμπιακος 58 Ολυμπιακος 61
Πανναθηναικος 57 Παναθηναικος 57
Αντε παει κι αυτη η καραμελα,θα ακουμε τα παλια τωρα Παπουτσελης και τα λοιπα:lol:
Καλά ρε παιδιά τι κομπλεξικοί είναι αυτοί οι Θεσσαλονικείς; Πάλι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία χωρίς κανένα λόγο; Πωπωπω αίσχος!!!
δεν βαρέθηκες το copy-paste???
Εγώ φταίω; Σε κάθε αγωνιστική βγαίνουν και διαμαρτύρονται. Έλεος πια με τα κόμπλεξ τους. Αχ να ήταν ευρώ. :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχει καταντήσει αηδια η αληθεια ειναι… :lol:
Μακαρι να διαμαρτυρονταν και αυτη τη φορα. Απλα δεν επαιζαν με τον Ολυμπιακο και κανεις δεν ασχολειται…
Παναθηναϊκός - Ηρακλής 1-2 εεεε 1-1 ήθελα να πώ…
ναι ρε ολυμπιακος -καλα μαρια 0-1 εεεεεε 2-0 ηθελα να πω…
3-0
Μη γραφεις ανακριβειες…
,ε συγχωρεις παντως κανατε ματσαρα απλα δεν θυμαμαι τους σκορερ ο ενας ηταν σιγουρα ο αθλητικος δικαστης ο αλλος ηταν ο κοκκαλης που λεει οτι τα ματς κερδιζοντε στο γηπεδο και αλλος αναζητηται
Λαθος, σκορερ των 3 τερματων ηταν ο Δαμηλος, ο Κατσαβακης και ο Βαλνερ…
Δατς για το πέναλτι σας με την Καλαμαριά και το ακυρωθέν γκολ του Ηρακλή δε μας λες όμως…
Λεω εγω που ειμαι και γαυρος, οτι το πεναλτι με την Καλαμαρια ηταν. Χαζο μεν, αλλα ηταν…