η ουσια ειναι οτι ο ολυμπιακος για χιλιοστη φορα μας κανει επιδειξη χρηματων εεε δυναμης ηθελα να πω και παιρνει ενα ακομη δικαιω κι γεματο με αιμα και ιδρωτα πρωταθλημα εχω συγκινηθει τοσο πολυ που σκεφτομαι να παω στην φιεστα να χειροκροτησω αυτους τους παιχτες και αυτο το λαο ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΠΑΛΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΕ*Σ
Εγώ που είμαι ΑΕΚτζής όμως δεν το λέω.
Τι να σου πω αλλο τα λαθακια του διαιτητη στον αγωνα και αλλο κατι λαθη που φωναζανε αλλα πανω απο ολα ο γαυρος επεσε και αλλο στην εκτιμηση μου οταν κυνηγησε τους 3 ποντους με την καλα μαρια οταν ο ιδιος ειπε οτι τα ματς κερδιζονται στο γηπεδο
η υπομονη μας εξαντληθηκε :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
¶σε το τι κάνει ο γαύρος. Φέτος θα βγάλετε dvd με διαιτησία?
Αφου ρε χαζουλη θα στο παρω με πανω απο 3 βαθμους διαφορα το πρωταθλημα, τι σκας για την Καλαμαρια?
ναι φιλος μπορει να το παρεις και με 10 αλλα εγω ξερ τω οτι θα χε διαφορετικη εκβαση αμα εισασταν με μειον 3 θα μασταν πιο κουλ και δεν θα χαναμε αυτα τα ποντακια…σκαω επειδη βαρεθηκα τον καθε γαβρο να μου λεει για πρωταθλημα και για μπαλαρα και για ομαδαρα που εχει ενω στην πραγματικοτητα δεν εχει τι αλλο να πω ημαρτον πια με ολη την μουχλα αντε να τα παρατησει η οικογενεια κοκκαλη και μονο τοτε θα δουμε πρωταθλημα με ολη την εννοια της λεξης
@οχι θα αφσουμε καποια αλλλη ομαδα να ευαισθητοποιηθει
Χαχαχαχαχα. Μ’ αρεσει οταν νευριαζεις.
Την ομαδαρα μου την εδειξα στο Τσαμπιονς και στην 4αρα που σου εριξα.
ποια επίδειξη? τη χτεσινή ή της ξάνθης λες???
και μενα μα ρεσω αλλα οταν εκανα πορεια εγω στο τσου-λου τοτε ημουν τυχερος επαιζα τσουου-τσουκου δεν ειχα ομαδα και με υποτιμουσαν και για αυτο εκανα κατι επαιρνα εκτος εδρας τυχερες νικες ααα εχασα 3-1 απο την μπαρτσελονα αλλα η μπαρτσελονα με ξεφτυλισε ενω στην πραγματικοτητα στο τελος την ειχα κλεισει και αν δεν ηταν ο βλαοβιτς(αγαπημενος παιχτης) να χασει το σουτ θα παιρναγα…αυτος ειναι ο κοσμος του ολυμπιακου και το ξερεις στην πλειψηφια του πιστευει οτι ο παναθηναικος και το τσου λου να παρει δεν θα εχει καλυτερη ομαδα και η πλακα ειναι οτι εχω βαρεθει να βλεπω την εφημεριδα ΠΡΩΥΑΘΛΗΤΗΣ να μιλαει για διαιτησιες στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλας για σχοινι ρε θεμο…@samis feat antzas σε καταλαβαινω πολα χρονια εχεις περασει απο πολλα διαιτητικα σφαγεια εχεις σιχαθει την παραγκα
ειναι διαφορετικές διοργανωσεις μικρε και αμυαλε νεε. αν τοτε πηγαινες καλα εκει, σου ειχε αντιχτυπο στο πρωτάθλημα εφόσον δεν ειχες την ανταγωνιστικη ομαδα να ανταπεξέλθει και στις 2 διοργανωσεις. αν κρινεις τους ολυμπιακους από τον πρωταθλητη τοτε και μεις να σας κρινουμε απο ντερμπυ ηχω και πρασινη (πιες μια κιολας να ξεχασεις την χτεσινη πικρα ). εχω βαρεθει να σας βλεπω παντοτε να τα ριχνετε σε αλλους εκτος από την ομαδα σας. ακομα που ειστε απο κατω παλι εμεις φταιμε και οχι η ανικανοτητα των παιχτων σας ή του προπονηταρα σας ή του προεδρρου σας που στο κατω κατω της γραφής αυτός κανει τις επιλογες, αρα και τα λάθη. Σορυ, αλλά για παραγκα, πεσ το μια αντε δυο. απο κει κ μετα, αστην παραγκα και κοιταξου στον καθρεφτη.
απο μικρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια και εγω λιγο και απο ταδυο… ο παναθναικος κατα καιρους ειχε ομαδαρα αλλα δεν φταει η ομαδα που δεν μπορουσε να ανταπεξελθει αλλα η διαιτησια που δεν την αφηνε…τι να λεμε τωραοτι δεν εχω αδικιθει>???αφου εχω αλλα οι γαυροι λενε οτι δεν ειχαμε ποτε ομαδαρα ο μικαελσεν δεν ηξερε μπαλα ο χενρικσεν ηταν πολυ λιγος ο μπασινας ειναι αχρηστος βγαζουμε την περιοδο γιουρο ο καραγκουνης δεν εξιζει ουτε το σαλιο τους ο μιχαλακης πολυ αμπλος ρε φουστη μου και εμεις οι γαυροι δεν τον θελαμε αλλα μολις ηρθε σε εμας εμαθε μπαλα…οι γαυροι οι περισσοτεροι ειναι του τυπου πρωταθλητη κακα τα ψεματα Αντε παω να πιξω παο-γαυρος στο πσ να εκτονωθω
ΟΧΙ ΜΗ!!
Κι εκει 4 θα φας…
δεν διαφωνω ότι ειχες καλή ομ,αδα τότε που λες, τσεκαρε ομως τις τσούκες που κάνατε τοτε και θα καταλάβεις τι εννοώ. στο ps κάνεις ότι θες… Θυμίσου 16/01…
[SIZE=“7”]4[/SIZE] - [SIZE=“7”]0[/SIZE]
ο μιχαλακης πολυ αμπλος ρε φουστη μου και εμεις οι γαυροι δεν τον θελαμε αλλα μολις ηρθε σε εμας εμαθε μπαλα…
:lol: :lol: :lol: .Αυτο μου θυμιζει το αλλο που λενε φετος οι γαυροι οταν βλεπουν την αεκ,
"Πωπω…Γερασε αυτος ο ριβαλντο…
Πες κι αλλα για τους γαυρους.
Μπορεις!
Σατανικο το σχεδιο του ΠΑΟ.
Χανει πολλους βαθμους ωστε να παρουμε το πρωταθλημα με διαφορα και να μεινει ο Σεγγουρης!
Εντωμεταξυ καταπιαν καθαρο πεναλτι για την Καλαμαρια.
Ντεμη γρηγορα τα στοιχεια στον εισαγγελεα!
Eν τω μεταξύ έχει πλάκα γιατί οι περισσότεροι γάβροι που ξέρω παρακαλάνε να μην πάρουν το πρωτάθλημα :lol: :lol:
Α ρε Ελλαδάρα!
o Σεγγουρας θα φυγει ετσι κι αλλιως οπως και ο Πεσειρο , το παρει δεν το παρει
Για τον Τεσειρο δεν ξερω, αλλα με τον Κοκκαλη ποτε δεν ειμαι σιγουρος…