Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Πάμε ρε ΚΑΛΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

γκολ και ο Εντινιο με Αεκ

edit

4 βαθμους μπροστα ο γαυρος χαλαρα τωρα…δεν ξερω αν μας περασε η Αεκ
παραιτηθηκε ο βοηθος εποπτη που ακυρωσε το γκολ στον Ηρακλη παραδεχομενος το λαθος του…

1-1 η Λαρισα

Πόσο ήρθε η Αεκοτέτοια?

Θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά τώρα ο Ηρακλής ??

του ζηκου ειναι πενταλτυ.

Ναι αλλά μάλλον οι διαιτητές είναι χεσμένοι…Φαντάσου να σε κυνηγάει οργισμένος 35άρης emo!!!

Αν είναι χεσμένοι επειδή μπορεί να τους κυνηγανε γιατι σφυριζουν σωστα και δικαια, τοτε το γεγονος αυτο αποτελει αλλη μια αποδειξη στο οτι δεν εχουμε δημοκρατια.

Καλησπερα, εχει περασει πολυς καιρος απο το “ντερμπι” αλλα μολις τωρα ανακαλυψα αυτο το forum κ ειπα να πω κι εγω τη γνωμη μου. Θεωρω οτι η διαιτησια αδικησε και τις δυο ομαδες. Η πλευρα του Αρη θεωρω οτι ειναι προφανης και δεν θα την επαναλαβω. Παραδεχομαι ομως οτι ο Παοκ ηταν πολυ καλυτερος, χωρις να παιξει την φοβερη μπαλα, απλα επειδη εμεις ημασταν ανυπαρκτοι (ακομα δεν εχω καταλαβει ποιος ηταν εκεινος ο Αρης). Ομως, με τα σφυριγματα που εγιναν, ο Αρης εχει καθε δικαιωμα να μιλαει για αλλοιωση αποτελεσματος, αφου ολοι ξερουμε τον ρολο που παιζει η ψυχολογια, κ αν ειχαν δοθει τα πεναλτι κ η αποβολη Γεωργιαδη, τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι αρδην διαφορετικα. Με αυτον τον τροπο αμαυρωθηκε η πολυ καλη παρουσια του Παοκ, που πιστευω οτι δεν χρειαζοταν τη διαιτησια για να παρει εκεινο το παιχνιδι. Συγνωμη που γυρναω το forum τοσο πισω, απλα τωρα διαβασα τα posts πανω στο θεμα και τα ξαναθυμηθηκα. Μια απλη γνωμη, και ελπιζω να μην παρεξηγηθει κανενας.

και συμπληρωνω λεγοντας οτι δεν ειμαι κομπλεξικο αρειανακι, θελω και τον παοκ και τον ηρακλη να πηγαινουν καλα, η Θεσσαλονικη να εχει ισχυρες ομαδες ταυτοχρονα, να τη σπαει λιγο στους απο κατω. Ο παοκ μετα το παιχνιδι με εμας ειναι απογοητευτικος, ο Ηρακλης ξεκινησε ασχημα αλλα σφαχτηκε κιολας στο τελος, οσο για εμας, δεν πειραζει η ισοπαλια, η Λαρισσα ειναι δυνατη φετος και η κουραση μας ειναι δικαιολογημενη, δεν μπορεις να νικας παντα! Παμε τωρα για τον Ατρομητο με συγκεντρωση…

Σωστος εισαι Αrianaki σε οτι λες

Και για να μην ξεχνιομαστε. Παλι αυτοι οι Θεσσαλονικεις οι κομπλεξικοι διαμαρτυρονται για τη διαιτησια; Καλα δεν εχουν βαρεθει να κυνηγανε φαντασματα; Δεν εδωσε λεει πενταλτυ στο Ζηκο και αποβολη στο Μπουργο. Καθε Σαββατο και καθε Κυριακη μου κλαιγονται αδικα. :lol: :lol: :lol: :lol:

:papas: :papas:

Κατσαβάκης: “Δεν είδατε τί έγινε;”
Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν φανερά απογοητευμένος από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται: “Σε τι να αντιδράσουμε; Δεν βλέπετε τι έγινε; Δεν είδατε το πέναλτι; Ο Μπούρμπος έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κάρτα. Με το ζόρι τους σήκωσα από τις καρέκλες για να μπουν να παίξουν στο δεύτερο ημίχρονο”.

Είδε κανένας άλλος το ματς ? Ο προπονητής τους Απόλλωνα το παρουσιάζει σαν σφαγή, ενώ στην πραγματικότητα δεν έγινε έτσι. Περισσότερο για μια μέτρια διαιτησία μου κάνει εμένα.
Το πέναλτυ του Ζήκου ήταν χαζό, αλλά πέναλτυ. Όπως επίσης, νομίζω ότι ήταν και η περίπτωση της πρώτης κίτρινης του Μπούρμπου, όπου αντί για πέναλτυ, του δόθηκε κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Στη φάση του σκληρού τάκλιν του Μπούρμπου, όντως θα μπορούσε να δει την κίτρινη και πάλι, αλλά τότε θα έπρεπε να φωνάζει ο Ντέμης για σφαγή, μετά και το γκολ που δεν μέτρησε σαν offside.
Μετά τη βλακεία που έκαναν στην Καλαμαριά και χάσαν τσάμπα 4 βαθμούς, κοιτάνε να τα ρίξουν αλλού. Αλλά οκ, όλοι κάτι παρόμοιο κάνουν όταν βγαίνουν εκτός στόχων.

Η δήλωση Κατσαβάκη μου θυμίζει ΑΜΑΝ με Ιωαννίδη στην ΑΕΚ :slight_smile:

Kαλα η ΑΕΚ δε πηρε το πρωταθλημα απο την 3η αγωνιστικη?Γιατι κλαιγεστε λοιπον?:roll:

:lol: :lol: :lol:

Τέσπα την Κυριακή θα τον πιείτε Αεκάκια.

Γαμωτο τωρα δε παιζει να παει σε μπαραζ και γουσταρα πολυ…δε χορτασα με τη 4αρα:(

Eτσι ακριβως ηταν και το ματς Ηρακλης-Ολυμπιακος αλλα οι “αντικειμενικοι” το εκαναν να φανταζει σαν η σφαγη του αιωνα…

Τοτε στις εφημεριδες: “σφαγη! ακυρωθηκε πεντακαθαρο γκολ του Ηρακλη”. Και φυσικα κουβεντα για το χερι-πεναλτι και την διπλη παραβαση στην εκτελεση του κορνερ…

Σημερα μια απλη αναφορα, “δεν δοθηκε πεναλτι στην Καλαμαρια, ακυρωθηκε κανονικο γκολ της ΑΕΚ”…

To πεναλτυ που ζητησε ο Μπουργος ειναι τρελο θεατρο και ουτε καν διαμαρτυρηθηκε οταν πηρε κιτρινη. Ακομα και ο Βαρουχας στην Αθηναικη Κυριακη ειπε οτι δεν ειναι. Οσο για το οφσαιντ ειναι τελειως οριακη η φαση αλλα παρα πολυ δυσκολη για τον εποπτη απο τη στιγμη που υπαρχουν τοσα σωματα ΑΕΚτσηδων μπροστα που ειναι οφσαιντ. Ακομα και να το ισοσκελισουμε με το πεναλτυ παλι αδικηθηκε η Καλαμαρια αφου του Μπουργου ηταν καραμπινατη αποβολη

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θειλα!

Οσον αφορα την διαιτησια για το παιχνιδι Καλαμαρια-Αεκ, πονεσαν τα μυαλα μας παλι!
Δλδ φετος ΠΡΕΠΕΙ να πεσει η Καλαμαρια και η Αεκ εστω και με το ζορι να ελπιζει για πρωταθλημα!

Να μην μιλησω για την γκολαρα του Ηρακλη που ακυρωσαν το Σαββατο…

Φυσικά οι γάβροι θυμούνται την μισή αλήθεια. Οι εφημερίδες λίγα γράψανε για εκείνο το παιχνίδι. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που διήρκησε 84 λεπτά επειδή ο διαιτητής έτσι γούσταρε. Διέκοψε όταν τον βρίζανε οι οπαδοί του Ηρακλή που τους ακύρωσε κανονικότατο γκολ και όταν το άρχισε δεν κράτησε τις αντίστοιχες καθυστερήσεις. Φυσικά όταν οι ανθέλλληνες οπαδοί του “θρύλου” βρίζανε λίγο πριν την Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία παραφράζοντας το “Μακεδονία ξακουστή” δεν ίδρωσε καν το αυτί του. Κί ομως. Κάποιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τολμάνε να το αναφέρουνε μερικούς μήνες μετά. Ντροπή