Ντρεπομαι παρα πολυ…
shame on you crisp
Τέτοιες μαλακίες μόνο στην Ελλάδα, να βρίζουν οι νότιοι τους βόρειους και το αντίθετο…πόσο μαλάκες είναι κάποιοι άνθρωποι, μετά αναρωτίεσαι γιατί ένα κράτος του κώλου με φασιστικά στελέχη(βλέπε υπουργείο άμυνας, προωθούν αντι-αλβανικες ναζί οργανώσεις) όπως τα Σκόπια μας κάνει τους έξυπνους!!! Μας πήραν χαμπάρι ρεεεεεεεε!#-o
Το θέμα είναι πως να τιμωρήσεις τους οπαδούς. Μια είναι η λύση, αφαίρεση βαθμών από την ομάδα, τώρα θα μου πείτε δεν θα μπαίνουν οπαδοί άλλων ομάδων στην κερκίδα για να κάνουν πρόβλημα? Αν γίνει η αφαίρεση μια φορά τότε οι ίδιοι οι οπαδοί θα περιπολούν την κερκίδα! Μόλις κάποιος μαλάκας αρχίσει τις καφρίλες θα τον πετάνε έξω!8)
:lol: :lol: :lol:
Εχεις ιδεα τι παιζει στο εξωτερικο?
Εδω στην Αγγλια χωριζουν τις ιδιες τις περιοχες ιδεολογικα…βορειο και νοτιο λονδινο πχ,το Θεσσαλονικη Αθηνα σε πειραξε?:lol:
Mπράβο παίδες. Ε εντάξει αφού οι ξένοι το κάνουν όλα καλά. Ας συνεχίζουν οι κάφροι το έργο τους
Αν θες να κανουμε συγκριση με αλλες χωρες οπως η Αγγλια που αναφερεις, να κανουμε συγκρισεις σε γενικοτερο επιπεδο οσον αφορα τον αθλητισμο και ειδικοτερα το ποδοσφαιρο.
Εισαι απο τους πρωτους εδω μεσα που προσπαθουν να “οξυνουν” αυτη τη δηθεν αντιθεση Βορειων-Νοτιων…
Ο Ψωμιαδης δεν συμμετεχει στο φορουμ? :lol:
Οταν λεω “εδω μεσα” εννοω στο subforum των αθλητικων…
Εγώ δεν δικαιολόγησα εμετικά συνθήματα των οπαδών της ομάδας μου. Άλλος το κάνει.
Ποιος? Δειξε μου…
Παρελειψες βεβαια να αναφερεις τα εμετικα συνθηματα των οπαδων της ομαδας σου…
Κάποιος που γράφει σε προηγούμενο post ότι τα ίδια γίνονται και στο εξωτερικό.
Δεν παρέλειψα. Διάβασε καλύτερα το αμέσως προηγούμενο post μου
Ποπό σαυτό το θρεντ γίνονται σφαγές. Γουστάρω!
Ούτε η Super League έτσι.
Με τον ορισμό της τιμής εισιτηρίου στα 40 ευρώ για το πέταλο του «στολιδιού» της Θράκης, το γήπεδο των «Πηγαδίων», μόνο κόσμο δεν πρόκειται να προσελκύσει στο γήπεδο. Μια κίνηση προκλητική όχι μόνο προς τον κόσμο μας, αφού ουσιαστικά κάνει ασύμφορο το κόστος μιας εκδρομής στην Ξάνθη, αλλά παράλληλα δείχνει το σκεπτικό όλων αυτών που υποτίθεται είναι οι «τεχνοκράτες» του χώρου. Να θησαυρίσουμε από την αγάπη του κόσμου για την ομάδα του.
Eγώ είμαι κατά του Πανόπουλου, αλλά:
1)Σε όλους τους φιλοξενούμενους στο πρωτάθλημα 40ρι χρεώνει το εισητήρειο.
2)Και σε`μενα όταν πήγα Βέροια ο Αρβανιτίδης μου χρέωσε 30 ευρώ το εισητήρειο, και μάλιστα σε ένα πέταλο που πιο πολύ σε Δ Εθνική ταιριάζει…
Θα με καλυπτες και θα συμφωνουσα μαζι σου, αν εγραφες:
“Εγω ειμαι κατα του Πανοπουλου, καθως και κατα του Αρβανιτιδη”
Εννοείτε αυτό, γενικά δεν πολυσυμπαθώ κανέναν ιδιοκτήτη (άντε θα κάνω μια εξαίρεση στον Corny Litmann, αφεντικό της St.Pauli )
Λεωφόρος Λαυρίου 29 Μαρτίου 2007 Καλό ταξίδι Μιχάλη
Ελλάδα 29 ΜΑρτίου 2008 ένα παλικάρι σαπίζει στο χώμα και οι δολοφόνοι του - υπάλληλοι του Σωκράτη- κυκλοφορούν ελεύθεροι
ΓΙΑΤΙ???