Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

δε περιμενα ποτε τετοιο καραγκιοζιλικι απο ατομο του επιπεδου σου και της μορφωσης σου :frowning:

ούτε και εγώ από σένα 8O 8O 8O

Το επιπεδο μου ειναι πολυ χαμηλο :stuck_out_tongue:
Κατα δευτερον κατι τετοιο θα περιμενα μονο απο γνωστα φανατισμενα 16χρονα του φορουμ.

ή από μανάδες που δεν θα ήθελαν ποτέ τα παιδιά τους να πάν σαν το σκυλί στ΄αμπέλι και οι δολοφόνοι τους να κυκλοφορούν ελεύθεροι…
Η αλήθεια πονάει το ξέρω αλλά πρέπει να λέγεται δεν λέω ότι ήταν πληρωμένοι απ΄το αφεντικό τους προς θεού αλλά η δολοφονία ήταν εκ προμελέτης δυστυχώς…

μιλαει ο τολκι για φανατισμο !!! το ειδαμε και αυτο…η αντικειμενικοτητα θα σε φαει εσενα…

εντιτ : καλα υπαλληλοι δεν ξερω αν ηταν αλλα και παλι για θιχτηκες δλδ…τοσο πολυ σε εκτιμηση εχεις τον κοκκαλη?

Η αληθεια δε ποναει καθολου.Ο καθε νοημον ανθρωπος βλεπει και κρινει.
Αυτο που κανεις ομως εδω ειναι τροφη για αρχισει να φανατιζεται η ατμοσφαιρα απο τους γνωστους αγνωστους (γιες μαδερφακερς!:stuck_out_tongue: ) και να γινουμε μπαχαλο.
Δεν εχουμε ολοι το ιδιο μυαλο.Θα μπουν τωρα τα πιτσιρικια και θα λενε τα δικα τους.Αν αυτο ηθελες να κανεις οκ παω πασο και βλεπω τα ρεστα μου :wink:

Ε, ναι… Ας μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Για τα επεισόδια είναι προφυλακιστέος και οπαδός του ΠΑΟ και αρκετοί που δούλευαν σε διάφορα μέρη. Επίσης, το ότι δεν έχουν τελειώσει τα δικαστήρια, δε σημαίνει ότι δε θα λυθεί και η υπόθεση εν τέλει.

Από ότι έχω ακούσει η Θ-7 βοηθούσε αρκετά από τα μέλη της, βρίσκοντας τους δουλειές σε επιχειρήσεις του Κόκκαλη που προφανώς και είχαν καλές σχέσεις (σε απλές δουλειές, όχι τίποτα φοβερό), αλλά νομίζω είναι ακραίο να θέτουμε αυτό ως το κύριο χαρακτηριστικό για τα κίνητρα και τις ενέργειες κάποιων δολοφόνων.

@ Τόλκι.

Όχι χαρακτηρισμούς προς άλλους χρήστες παρακαλώ

Εσυ τωρα τι εκανες?Με ειπες αρχιδι?:-s

Δημήτρη δεν μιλάω για τα επεισόδια μιλάω για την δολοφονία ενός 25χρόνου παιδιού…
Ούτε είπα ότι δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη απλά αργεί και ανησυχώ

Αυτές οι μανάδες ας δίναν καλύτερη ανατροφή στους λεβέντες τους για να μην συμμετέχουν σε τέτοια επεισόδια με ότι συνέπειες αυτά φέρουν. Γιατί απ ότι ξέρω συμμετείχε, δεν ήταν απλά περαστικός.

Tο οποιο βρισκοταν στο συγκεκριμενο μερος με προθεση να δολοφονησει αλλα 25χρονα “παιδια”.
Δουλευομαστε νομιζω…

Ειναι κριμα να ηρωοποιειται ενας χουλιγκαν…

3-0 η αεκ στο 30?:lol: :lol: :lol:

Καλα αυτο το ημιχρονο δεν υπηρξε…

ο αμπαλος δεν ξεχασε την βλακεια του στο σπιτι και εκανε πεναλντυ
πηρε κιτρινη και…1-0
να δω πως θα το ανατρεψει ο “δεν ξερω τι μου γινεται” Πεσειρο

3-0 στο ημίχρονο, ενώ αυτή η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε βάλει χαλαρά 5 στο πρώτο ημίχρονο. Φάσεις 5 Χ 5 ήταν.
Διαστημικό ποδόσφαιρο παίζει και άκρως επιθετικό. Είναι στο 3-0 και δεν κάθεται να περιμένει. Παλεύει για 4ο γκολ. Έτσι θέλω την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να παίξει.
Εντωμεταξύ και ο ΠΑΟ χάνει από Τζιμπούρ.
:slight_smile:

Θα το παιρνες πανω σου Σωκρατη?

Παρε τα 3 του Εντινιο να χεις τωρα!! Ο Λεμονης σου εφταιγε μαλακα!

Αν ο Κοκκαλης διωξει και τον Σεγκουρα και παρουμε τελικα τη κουπα θα θεωρηθει κινηση ματ παλι??

Ξανθη - Αρης 0 - 2 ,με αρκετα πειραματικη ενδεκαδα εμεις,αλλα απεδωσε.Ο Ζεντιλ απεδειξε και παλι οτι ειναι παρα πολυ καλος παικτης και πρεπει να παιζει βασικος,ενω επιτελους γυρισε(εστω και για 15 λεπτα) το καλυτερο χαφ που εχουμε,ο Νατσο Γκαρσια,ο οποιος εβαλε και το 2ο γκολ.
Πολυ καλος σημερα και ο Σιστον(περιεργως).
Ο Αμοροζο παλι βαριοταν να κανει κατι παραπανω απο τζογκινγκ.Α,δοκιμασε παλι να κανει ψαλιδακι,αλλα δεν πετυχε την μπαλα αυτη τη φορα.:roll:

Απολαυση πραγματικα!!Πολυ ομορφη μπαλα,γκολαρες,Ριμπο που πραγματικα εκλεψε την παρασταση και εκανε τεραστια διαφορα,Ζηκος απο εποχη Μονακο στην καλυτερη εμφανιση της δευτερης καριερας του στην ομαδα και γενικα ολη η ομαδα εκανε πραγματικα πολυ μεγαλο παιχνιδι!Εκανε τον οσφπ να φαινεται Λειβαδια!Μονο που θα ηθελα αλλα 2 γκολακια για να κανουμε ακομα πιο πολυ κεφι!:lol:
Φυσικα ο Ζωγραφος πηγε να κανει την διαφορα παλι με πεναλτι που δεν θα εδινε ουτε ο Κοκκαλης αλλα τελικα υπαρχει Θεος!

θελω επειγοντως το επικοτερο ποστ που μπορει να υπαρξει ποτε απο μοντε…!!!

:bounce: :bounce: :bounce: :trombone: :trumpet: