Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Ο Μπλάνκο ήταν οφσάιντ; Ελπίζω ναι :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Πουτσα?Πουτσα!!!

Μαυρο χαλι ομως.Δικαιη νικη της Αεκ αν και θα ηθελα περισσοτερα γκολ να γουσταραμε.
Να δω ι θα κανει τωρα ο Σωκρατες που του εφταιγε ο Λεμονοκουπας!

Είχε πλάκα πάντως στην συνέντευξη τύπου. Στον πρώτο γύρο είχαμε εμείς Ισπανό και ο Ολυμπιακός Έλληνα και τώρα ακριβώς το αντίθετο.

αρχιζω και πιστευω οτι το πρωταθλημα ειναι στημενο…

Για να το παρει ποιος?

η παναθα

Κανένας. Αυτό θα πει στήσιμο.

Στημενο ειναι το πρωταθλημα.Νομιζεται τυχαιο ηταν οτι χασαν και οι 4 μεγαλες ομαδες στη τριπολη?

μα καλα ρε σκεφτηκατε οτι ειναι στημενο τωρα ???
100 χρονια γιορταζουμε ρε…

Το βρηκες μπαγασα!

Οι Ελοχίμ φταίνε…

:lol: :lol: :lol:
ε ρε τούμπα και κακό απ’τους ΟΣΦΠίτες σήμερα (σικ)!!!
ποστ της προηγούμενης βδομάδας είχαν σίγουρο το πρωτάθλημα,κλειδωμένο,πελατεία με το ΑΕΚάκι κλπ,ε ρε γέλια,4 λεπόν.
η αλαζονεία και η υπεροψία πληρώνονται.
η διαφορά ποιότητας ΑΕΚ και ΟΣΦΠ είναι 4 γκολ?:-k

ο Πεσέιρο με ειδικό σύστημα και σχήμα κατέβασε την ομάδα για 45’ σήμερα.έξυπνο.:-s

AEK AEK AEK AEK AEK!!! αχαχχααχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: ελεος

αυτα ειναι ρεεεεε!!!
καλα εμεις χαλια…ελεος παιξαμε με τρια αμυντικα χαφ ρε…ρε πεσειρο ποσο ασχετος μπορει να εισαι…??ουστ αμπαλε… καλα ο παπαδοπουλος για να βαρεσει το πενταλτυ εμενε στην παιανια και βαραγε μονος τους σ αυτο το σημειο…ειμαι σιγουρος…

έχασε ο Αρης στην Τρίπολη?

rudolf οι ακετζήδες δηλαδή δεν κάνουν κωλοτούμπες ε ? Άντε με τις νεκραναστάσεις !

αρα και στο κύπελλο μια απ’τα ίδια ε…

Σημερα ηταν περιπου 7-8 γκολ…

Ρε ο βάζελος διαγωνισμό πέναλτυ έπαιξε; Τι έγινε;

Εγώ για τώρα λέω.Δεν αμφισβητώ την δίκαιη νίκη της αεκ αλλά τώρα ξαφνικά βγάλανε γλώσσα όλοι.Και δεν ήμουν απ’ αυτούς που το χαν σίγουρο το ματς σήμερα.Αυτή την αλαζονεία φοβόμουν…

νικησαμε 2-1 στα πεναλντυ!!ο πανιωνιος εχασε 1