Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Καλα, οσο σκεφτομαι το πως κατεβηκαμε σημερα να παιξουμε, αναπολω μεχρι και τον Μπιγκον. Κανενα (ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ) συστημα αναπτυξης απεναντι σε μια ομαδα που μπορουσε ανετα να χτυπηθει απο τα ακρα αφου εκει επαιζαν δυο παικτες αξονα (Εντινιο, Ριβαλντο). Αμυντικα καμια αλληλοκαλυψη. Ο Ριβαλντο βρηκε απιστευτα πολλους χωρους. Ο Λυμπε στο 3ο γκολ πρωτα πηρε ενα τηλεφωνο σπιτι να δει τι κανουν τα παιδια και μετα σουταρε και παλι κανεις δεν πηγε πανω του.

Το ξερετε οτι ποτε δεν ειχαμε χασει με πανω απο 2 γκολ διαφορα στο πρωταθλημα τα τελευταια 12 χρονια? Οτι οι μονες ηττες με 3 γκολ ηταν απο ΑΕΚ στο κυπελλο τη σεζον 1999-2000 και απο το Αιγαλεω παλι στο κυπελλο σε ενα αδιαφορο ματς που κατεβηκαμε με τα δευτερα? Συγχαρητηρια Σωκρατη, σπασαμε την παραδοση…

Χαλαρά ο χειρότερος Ολυμπιακός που έχω δει (μετά το 7-0 της Γιουβέντους θαρρώ)
Αλλά αυτό δε στερεί το δικαίωμα από τους ΑΕΚτζήδες να χαίρονται για το πάθος που είδαν από τους παίκτες της ομάδας :slight_smile:

Ειπα εγω τιποτα για τους ΑΕΚτζηδες? Μη σου πω οτι πρεπει και ναναι λιγο στενοχωρημενοι που δεν εβαλαν 6.

Ναι κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ, αλλά ας μην είμαστε και πλεονέκτες.
Δεν είπα πως είπες εσύ κάτι! Γενική διαπίστωση κάνω.

χοχοχο - πόσο γελώ
χοχοχο - αεκ σ’αγαπώ
χοχοχο - δεν είναι αρκετό

τι να πω για μια μέρα χαράς ? τπτ δεν θα πω. θα βάλω ένα κουιζ

τι είναι μεγαλύτερη γκάβλα ?

α. το ότι μια ομάδα διαλυμένη, με παίκτες να βρίζουν προπονητή κ φιλάθλους πρόεδρο, έριξε 4 ?

β. το ότι ο γαύρος έκανε μια (1) ευκαιρία στο 58’ με Στολτίδη , ήταν ότι χειρότερο έχω δει από αυτόν έβερ (μάλλον) και ότι άλλοι έπαιξαν καλύτερα στο ΟΑΚΑ ?

γ. το ότι ο γαύρος ακόμα και με χαρισμένους βαθμούς από δικαστήρια, παίζει να μην πάρει πρωτάθλημα ?

δ. το ότι ο διαιτητής του δίνει πέναλτυ αβαβα που δεν το σφυρίζει ούτε ο κοκαλιάρης μπας και μπει στο παιχνίδι και το χάνει ? (εκεί άρχισα να γελάω)

ε. η φράση του κόζυ στο τηλέφωνο “είναι ξεφτύλα αυτός ο γαύρος να πάρει πρωτάθλημα”?

στ. το ότι ο γαύρος ήταν τόσο κακός, που δεν μπορούν οι φίλοι του ούτε να μιλάνε

ζ. ότι η αρμάδα μου έκανε την χάρη να με επαληθεύσει όταν μιλούσα για μαγική εικόνα στον πρώτο γύρο και ότι “θα τα πούμε στο οακα” και κάποοι γελούσαν ?

η. ότι δεν είχαμε προπονητή ?

θ. οι φάτσες του κρισπ και του τόλκι καθώς τους φανταζόμουν να μετράνε τεμάχια και να καρδιοχτυπούν σχεδόν σε κάθε φάση του αγώνα ?

ι. ότι μπορούμε να λέμε ότι είναι επιθετική δυστοκία της ομάδας, το γεγονός ότι δεν βάλαμε 6?

κ. ο κόσμος στο οακα ?

λ. η αεκ που είχε @@ για πρώτη φορά τόσο μεγάλα μετά από καιρό ?

μ. η γκολάρα του λύμπε?

ν. η κατάντια να βλέπεις μια ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία, να μην αλλάζει τρεις πάσες?

ξ. ότι έβαλε γκολ ο Καφές (!) ? και ωραίο μάλιστα …?

ο. ότι κέρδισες άνετα τον γαύρο με βασικούς Μπούρμπο/Καφέ/ και τον θεούλη Νικόλα Γεωργέα ?

π. ότι παίζει πάλι να μην πάρουμε πρωτάθλημα, αλλά πλέον δεν μπορούν να μιλάνε οι γαύροι (για φέτος, ε)

δεν μπορώ να πω άλλα. μπορώ, αλλά θα πω αργότερα. συλλυπητήρια στους γαύρους για αυτό που είδαν. τόσο κακή απόδοση ομάδας δεν έχω δει φέτος, ούτε καν από την κακή αεκ. αποκλείεται αυτό να είναι ο ολυμπιακός του τέλους του πρωταθλήματος. οικτρός και κάκιστος

και κάτι άλλο

[SIZE=“7”]4 - 0
[/SIZE]

:bow2: :bow2: :bow2: :bow: :bow: :drunk: :drunk:

γκαβλωμενος

γεια σου ρε καλλιτέχνη:lol: :lol: :lol:

Ποστ-ζωγραφιά

λίγη ψυχραιμία πάντως παίδες…

όπως το περσινό 1-4 αποδείχτηκε πως δεν έλεγε και πολλά…
όπως το 4-0 στο κύπελλο του γαύρου…

και οι 3 είναι ασόβαροι.
και παίζουν 5-6 σοβαρά ματς τη χρονιά.
όλα τα υπόλοιπα συνήθως είναι πελατιακές σχέσεις.
είναι νταραβέρι.
και σκοτίστηκαν για τα πρωταθλήματα και την ιστορία. τα λεφτά που δίνει η συμμετοχή στο CL θέλουν.άντε και τις προνομιακές θέσεις διαπραγματεύσεων που κερδίζει ο πρώτος (τηλεοπτικά, διαφημίσεις κλπ.)

Λουκιανέ για πάρτη σου ν ουμ και επειδή είσαι καλό και ξηγημένο παλικάρι και δεν γουστάρω να σπας το μυαλό σου ψάχνοντας να βρεις τι είναι πιο καύλα σου απαντώ πάραυτα

Πετράκης και Ντέμης συν γυναιξί τέκνοις και πατρών να χειροκροτούν τον Τζίγγερ την ώρα που η Παναθά θα σηκώνει την κούπα :stuck_out_tongue:

Δεν με πολυενδιαφερουν τα “ντερμπι” του ποκ αλλα θα ηθελα να δωσω μερικες απαντησεις επειδη ουτως η αλλως ξυνομαι.

α. Τελικα η αεκ ειναι διαλυμενη ομαδα ή παει για πρωταθλημα? Μηπως το σκηνικο ειναι τετοιο ωστε να πεσουν τα στανταρ και οι στοχοι της ομαδας? Τι παιζει δεν εχω καταλαβει…

β. Ειναι αρκετα συχνο το φαινομενο ενας παικτης ή περισσοτεροι να μην ειναι “στην μερα τους” ή να ειναι επηρεασμενοι απο τον κοσμο και το γενικοτερο κλιμα, σε σημειο που να μην αποδιδουν.

γ. Αλλοι απο χαρισμενους βαθμους, αλλοι απο χαρισμενα παιχνιδια, χαρισμενα πεναλτυ…στο τελος θα δουμε ποιος θα κανει καλυτερο ταμειο…

δ. Το πεναλτυ ειναι οτι πιο ακυρο εχω δει στην ζωη μου!(μετα το δβδ με την βαφτιση μου :stuck_out_tongue: )

ε. Δλδ αυτη η αεκ ή αυτος ο παο, ειναι αξιοι να παρουν το πρωταθλημα ε? Εγω λεω να το δωσουμε στον Εργοτελη να μην μαλωνετε κιολας.

στ. Εγω τουλαχιστον μπορω :stuck_out_tongue: :lol:

ζ. Και καποιοι ακομα γελανε…

η. Οποτε θα σπερνει η ομαδα, ο κωστε θα ειναι προπονητης, οποτε δεν θα σπερνει, δεν θα ειναι. Το εχω ξανακουσει :wink:

θ. :lol: :lol:

ι. 6? Μονο, βλεποντας το παιχνιδι, το σκορ στο πρωτο ημιχρονο θα μπορουσε να ειναι τουλαχιστον 7-0.

κ. :respect:

λ. Δεν υιοθετω τετοιες αποψεις και εκφρασεις :!:

μ. Τυχερο αλλα θεαματικοτατο. Φερει τεραστια ευθυνη ο Νικοπολιδης.

ν. Ενω η 2η και 3η ομαδα του πρωταθληματος?

ξ. Ο καφες ειναι αρκετα καλος παικτης και το εχει ξαναδειξει σε μεγαλα παιχνιδια οτι μπορει να βαλει το γκολ.

ο. Τον 1ον που αναφερεις δεν τον εχω ξαναδει να παιζει, οι αλλοι 2 ειναι αρκετα καλοι. Μην ξεχνας οτι υπαρχουν και “Παντοι” :lol:

π. Εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το πρωταθλημα δεν το χανει ο γαυρος. Τωρα δεν ξερω αν μπορουν να σας την πουν ή οχι…ισως αν περασουν λιγες μερες ακομα :stuck_out_tongue:

Όλοι εμείς οι γαύροι καταλαβαίνουμε την υπέρμετρη χαρά που έχουν οι φίλοι αεκτζήδες γιατί η νίκη με τέτοιο σκορ είναι κάτι καινούργιο και νέο για αυτούς. Εμείς δόξα τον ozzy και 4άρες έχουμε ρίξει και εξάρες και ξέρουμε.
Επίσης το πέναλντι ήταν καθαρότατο και εντάξει ο Παπασταθόπουλος κάνει λίγο τον σαλτιμπάγκο για να δικαιολογήσει την βλακεία του. Η μπάλα πάει κάθετα και ο μικρός πάει για την εξέδρα… Εάν βέβαια ο ψευτοαρχηγός μας ο Τζόλε είχε βάλει το γκολάκι εκεί και μετά έμπαινε και του Στολτίδη θα ήθελα να βλέπαμε πως θα αντιδρούσε η ΑΕΚ.
Επιπλέον το ότι δεν θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα φέτος δεν είναι γιατί αναγνωρίζουμε την μπαλάρα και την ανωτερότητα των αντιπάλων αφού οι και 3 μεγάλοι φέτος συναγωνίζονται στις γκέλες. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. Απλά πράγματα…Αντί να έχουμε τον Τάκη, με τον οποίο κλασσικά πάμε καλά στα ντέρμπι , μας άφησε με τον Σεγκούρα που τον έδιωξε η ΑΕΚ…
Το ότι η ΑΕΚ και ο Πάο είναι ακόμα πίσω από τον Ολυμπιακό σε μία τέτοια χρονιά δείχνει απλά πως δεν είναι και τόσο καλές ομάδες. Δηλαδή πότε περιμένουν να παίξουν μπάλα? Τέλος πάντων αφού τα πάει καλά η ΑΕΚ( εξάλλου έριξε 4 ε) με τον Ρίμπο σε αυτήν την ηλικία, τον Καφέ και τον παιχταρά τον Ζήκο ας μείνει έτσι η ομάδα με προπονητή τον Κωστένογλου. Καλύτερα και για όλους τους υπόλοιπους δηλαδή…

επίτηδες το κάναμε. Για να μείνει ο Κωστένογλου και του χρόνου στην ΑΕΚ :stuck_out_tongue:

ο γαύρος με χειρότερη επίθεση ΚΑΙ άμυνα από την ΑΕΚ είναι πρώτος λόγω καλαμαρίας… μια υπόθεση που παίζει να καταρρεύσει γιατί παίζει να ξαναεκδικαστεί. γι’αυτό είναι πρώτος

Το πεναλτι ηταν (χαζο, αλλα ηταν) αλλα εχω την εντυπωση οτι αν γινοταν η αναποδη φαση δεν θα το εδινε…

Καθ οτι φιλοαεκτζης, κριμα που δε καθησα να δω τον σημερινο αγωνα. Θ’ απαντησω παρολα αυτα στο κουιζ με την επιλογη αλφα. Η ομαδα εκανε στους φιλους της το καλυτερο δωρο. Το πρωταθλημα (θεωρητικα) δεν εχει τελειωσει. Πλεον χρειαζομαστε νεα γκελα του γαυρου. Κι ευχομαι ασφαλως στο αγαπητο αντιπαλο δεος ‘‘καλη επιτυχια’’ στην απο δω και περα πορεια του.

Σε τετοια περιπτωση, τα πραματα ειναι πολυ ρευστα.

μετά το παραπάνω ποστ, παντρεύομαι τον κρισπ και το λήγουμε εδώ

με το χαρτι του νομο λες οτι τον εβγαλε απο την πορεια του και εχεις δικιο αλλα δεν δινονται αυτα

ΣΟΚΑΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟς ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

γκει

Με βάση την εικόνα των ομάδων, πρωταθλητής αξίζει να είναι ο Άρης, ο Πανιώνιος ή ο Αστέρας.
Εγώ παρόλο που κερδίσαμε, φοβάμαι ότι αν το ματς ήταν στα 1-2 γκολ, δύσκολα θα το είχαμε πάρει.
Μόλις έφτασε στο 3-0 και κλείδωσε το ματς, είδαμε πολλά πράγματα. Απελευθερώθηκαν οι παίχτες, αν και σε σημεία το παράκαναν με τον Μπούρμπο να το παίζει Ρίμπο. Άλλα κουλά ήταν το τάκλιν του Άντζα στον Δέλλα που κινήθηκε σαν σέντερ φορ, ο Γεωργέας σε ρόλο Ρίμπο να προσπαθεί να μοιράσει τη μπάλα σε φάση 4 εναντίον 3 χωρίς να του βγαίνει ή ο Παπασταθόπουλος που πέρασε 3-4 παίχτες διασχίζοντας μισό γήπεδο (αν και το χει ξανακάνει αυτό αρκετές φορές).
Γενικά πάντως πρώτη φορά κάνουμε τόσες κλασικές ευκαιρίες και παράλληλα πετυχαίνουμε και τόσα πολλά γκολ. Για πρώτη φορά μας βγαίνουν οι επιθετικοί που πήραμε. Ο Ζορό τοχει ήδη αποδείξει, αλλά πολύ καλός και ο Εντίνιο. Θυμάμαι όταν ήρθε τι είχε ακούσει, αλλα τώρα ούτε κουβέντα. Το Football Manager μας έχει καταστρέψει τη μπάλα.

Ντάξει το πέναλντι έτσι και αλλιώς δεν έχει σημασία. Δεν έκρινε τίποτα…Ο ολυμπιακός είναι μπροστά γιατί έχει μια νίκη στα χαρτιά . Σωστό. Εάν βγει η τελική απόφαση και κρίνουν τα αρμόδια όργανα ότι πρέπει να παραμείνει ως έχει η κατάσταση, οκ είναι μια νίκη στα χαρτιά, δεν είναι τιμητικό αλλά και πάλι είναι θέμα κανονισμών. Εάν τώρα βγει απόφαση ότι χάνουμε τους τρεις βαθμούς , οκ απλά τους χάνουμε. ΔΕν θα βγει κανείς να τρέχει. ΔΕν έχει καμία σημασία για εμάς το πρωτάθλημα φέτος. Για την ΑΕΚ έχει επειδή αυτός ήταν ο μοναδικός της στόχος όλη τη χρονιά και επειδή έχει να το δει πάνω από δεκαετία.
Και τέλος ρε συ that’s why λες ΣΟΚΑΡΕΙ το ότι ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση από μια νίκη στα χαρτιά. Να κάτσω τώρα να γράψω σε ποια παιχνίδια έχουν πάρει σφυρίγματα και βαθμούς και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ?? Και οι τρεις ευνοούνται και δεν νομίζω ότι κάποιος έχει μεγαλύτερο σπρώξιμο. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Εάν κάποιος από τους τρεις έπαιζε μπάλα, θα ήταν πρώτος άνετος και με διαφορά…Κανείς δεν είναι όμως
Επίσης ρε παιδιά τι σημαίνει αυτό που ακούγεται και γράφεται γενικά πως πρωταθλητής έπρεπε να ναι ο άρης η λάρισα ο αστέρας ή δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος. Τους αδίκησε κανείς δηλαδή?? Ας παίζαν μπάλα, εάς έδιναν τα ίδια λεφτά με τους 3 του ΠΟΚ και ας παίρναν το πρωτάθλημα.