χοχοχο - πόσο γελώ
χοχοχο - αεκ σ’αγαπώ
χοχοχο - δεν είναι αρκετό
τι να πω για μια μέρα χαράς ? τπτ δεν θα πω. θα βάλω ένα κουιζ
τι είναι μεγαλύτερη γκάβλα ?
α. το ότι μια ομάδα διαλυμένη, με παίκτες να βρίζουν προπονητή κ φιλάθλους πρόεδρο, έριξε 4 ?
β. το ότι ο γαύρος έκανε μια (1) ευκαιρία στο 58’ με Στολτίδη , ήταν ότι χειρότερο έχω δει από αυτόν έβερ (μάλλον) και ότι άλλοι έπαιξαν καλύτερα στο ΟΑΚΑ ?
γ. το ότι ο γαύρος ακόμα και με χαρισμένους βαθμούς από δικαστήρια, παίζει να μην πάρει πρωτάθλημα ?
δ. το ότι ο διαιτητής του δίνει πέναλτυ αβαβα που δεν το σφυρίζει ούτε ο κοκαλιάρης μπας και μπει στο παιχνίδι και το χάνει ? (εκεί άρχισα να γελάω)
ε. η φράση του κόζυ στο τηλέφωνο “είναι ξεφτύλα αυτός ο γαύρος να πάρει πρωτάθλημα”?
στ. το ότι ο γαύρος ήταν τόσο κακός, που δεν μπορούν οι φίλοι του ούτε να μιλάνε
ζ. ότι η αρμάδα μου έκανε την χάρη να με επαληθεύσει όταν μιλούσα για μαγική εικόνα στον πρώτο γύρο και ότι “θα τα πούμε στο οακα” και κάποοι γελούσαν ?
η. ότι δεν είχαμε προπονητή ?
θ. οι φάτσες του κρισπ και του τόλκι καθώς τους φανταζόμουν να μετράνε τεμάχια και να καρδιοχτυπούν σχεδόν σε κάθε φάση του αγώνα ?
ι. ότι μπορούμε να λέμε ότι είναι επιθετική δυστοκία της ομάδας, το γεγονός ότι δεν βάλαμε 6?
κ. ο κόσμος στο οακα ?
λ. η αεκ που είχε @@ για πρώτη φορά τόσο μεγάλα μετά από καιρό ?
μ. η γκολάρα του λύμπε?
ν. η κατάντια να βλέπεις μια ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία, να μην αλλάζει τρεις πάσες?
ξ. ότι έβαλε γκολ ο Καφές (!) ? και ωραίο μάλιστα …?
ο. ότι κέρδισες άνετα τον γαύρο με βασικούς Μπούρμπο/Καφέ/ και τον θεούλη Νικόλα Γεωργέα ?
π. ότι παίζει πάλι να μην πάρουμε πρωτάθλημα, αλλά πλέον δεν μπορούν να μιλάνε οι γαύροι (για φέτος, ε)
δεν μπορώ να πω άλλα. μπορώ, αλλά θα πω αργότερα. συλλυπητήρια στους γαύρους για αυτό που είδαν. τόσο κακή απόδοση ομάδας δεν έχω δει φέτος, ούτε καν από την κακή αεκ. αποκλείεται αυτό να είναι ο ολυμπιακός του τέλους του πρωταθλήματος. οικτρός και κάκιστος
και κάτι άλλο
[SIZE=“7”]4 - 0[/SIZE]