O Λουα Λουα κληθηκε σε απολογια απο την αθλητικη δικαιοσυνη για τον πανηγυρισμο του στον αγωνα με τον ΟΦΗ.Ουτε στην Καμποτζη δε γινονται αυτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε #-o #-o #-o
ολοι εναντιον σας ειναι ρε γαμωτο…τα καημεναα…:lol:
ο Αντζας ομως δικαιωθηκε…το κεφαλι του εξυνε το παλικαρι…οππως ακριβως ξυνει τον κολο του…
Δηλαδη εσυ στη φωτο βλεπεις οτι ο Μπλανκο ειναι πισω απο τον Ζεραλδο? Οκεικ…
άρχισε πάλι η διαιτησία να δουλεύει για την ΑΕΚ… όπως χρόνια τώρα !
διάολε !
μπάη δε γουέη - κ επειδή είμαι κ αντιγαύρος - πιστεύω πως από το 04 κ μετά η διαιτησία είναι καθαρή. κάκιστη, αλλά καθαρή…
Με προλαβες (ειπα στο αλλο τοπικ να σχολιασεις τη φαση)!
Μην υπεκφευγεις, ηταν η οχι οφσαϊντ? Και προσεξε, δεν λεω οτι εγινε εσκεμμενα η οτι η διαιτησια ευνοει την ΑΕΚ. Σιγα, μια δυσκολη φαση ειναι. Ομως αυτο που προξενει εντυπωση ειναι οτι δεν αναφερθηκε απο κανεναν μα κανεναν την αλλη μερα στις εφημεριδες. Δεν ειχε και εκπομπες με Βαρουχες κτλ, και εγινε γαργαρα…
Eπειδή είδα το ματς, το supersport έβαλε την παράλληλη γραμμή στο ριπλέι, και φαίνεται καθαρά ότι δεν είναι offside. Επίσης ο διαιτητής έπαιξε τουλάχιστον 60-40 Βέροια.
κρισπ αν δεν δω το βίντεο δεν μπορώ να πω - αλήθεια !
μέχρι κ ένα frame μπορεί να ξεγελάσει
κ οφφσάιντ να είναι, θα είναι γιατί στην Ελλάδα έχουμε πολύ κακούς διατητές. κ είναι οριακό, ε !
θα ψάξω το βίδεο στον τούμπι…
Κανένας ΑΕΚτσης πήγε Βέροια??
Κυριακή θα πάω να στηρίξω την ξανθάρα και θέλω να μου πεί τι λέει το γήπεδο,καθώς και πως φέρεται η αστυνομία στους φιλοξενούμενους…
μπράβο ρε σάρουμαν, είσαι τρου !
Ξάνθη γαμώ τις πόλεις, έχω έρθει 3 φορές κ μου άρεσε αφάνταστα !
Μια τελευταία ερώτηση off topic και αν θέλετε θα ανοίξω σχετικό θρεντ.
Στα Καρναβάλια ήρθες?? Τα σπάνε.
το απόλυτο έπος - ναι έχω έρθει ! άλλη φάση - πολύ ωραίες γυναίκες έχετε κει πάνου…
μόνο το κρύο δεν άντεξα γιατί είμαι τρυφερός αθηναίος…
Επειδή δεν είδα καλά (για την ακρίβεια το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ήταν κεφαλιά) το γκολ στην τηλεόραση αν κρίνω από τη φωτό τότε αν αυτός που κάνει την κεφαλιά-πάσα στον Μπλάνκο, είναι στην ίδια ευθεία με αυτόν οπότε δεν είναι οφσάιντ.
Από τη φωτό κρίνω όμως δεν έχω ξεκάθαρη γνώμη…
ΥΓ: Έχω δίπλωμα διαιτητή αλλά δε γουστάρω να διαιτητεύω…
Αυτή η αγωνιστική θα μας πει πολλά για το επίπεδο του πρωταθλήματος φέτος…
Τι βλέπετε? Πείτε τώρα πριν αρχίσει…
Άρης-Ολυμπιακός 1X
Ατρόμητος-Λάρισα 2
Παναθηναϊκός-Π.Α.Ο.Κ. 1
Λεβαδειακός-Α.Ε.Κ. 2
Απ. Καλαμα-Πανιώνιος 2X
Βέροια-Ξάνθη 2
Ο.Φ.Η.-Εργοτέλης X
Αστέρας Τρ-Ηρακλής 1X
ΟΟλυμπιακός δεν χάνει από τον Άρη, ο βάζελος νικάει συνήθως εύκολα τον ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα νικήσει, ποιος Λεβαδειακός τώρα, ίδιος ο πρόεδρός του ποντάρει να χάνει η ομάδα του στο στοίχημα να βγάλει κάνα φράγκο. Ο Πανιώνιος αν παίξει σοβαρά νικάει. Η Ξάνθη Χ, η Λάρισα Χ. Το ΟΦΗ-Εργοτέλης πραγματικά δεν μπορώ να το ψυχολογήσω.
Αρκετα γκολ στο Χαριλαου και προβλεπω πολυ δυσκολο ματς για τον βαζελο…
!!!
Eντάξει τι να πω, αν ο γαύρος μέχρι τώρα αξίζει τη νίκη, να πάω να πνιγώ #-o #-o
to x ειναι το σωστο αποτελεσμα.Γιατι ο αρης μια τελειωμενη φαση να πουμε δεν εκανε.Ξες,ειτε δοκαρι,ειτε γκολ,ειτε σουτ απτην αλλη μερια του γηπεδου μετραει για τελικη φαση:wink: