Κι αυτα ειναι τα εισητηρια που κοπηκαν. Αν λαβουμε υποψη μας και τα διαρκειας, μιλαμε γι’ακομα μεγαλυτερα ρεκορ προσελευσης θεατων.
Τα διαρκειας περιλαμβανονται σε αυτα που κοπηκαν. Αυτο σημαινει οτι 7000 ΑΕΚτζηδες δεν πηγαν γηπεδο. Βασικα μου κανει εντυπωση, γιατι οταν εχεις πληρωσει κατι ειναι βλακεια να μην το καταναλωνεις. Και να πεις οτι η χρονια ειναι στο τελος και εχουν απογοηγτευτει. Ισα ισα προερχονται απο νικη στην Ευρωπη…
Αν βάλεις ότι θα πήγαν και κάμποσοι χωρίς διαρκείας, τότε οι μισοί περίπου με διαρκείας δεν πήγαν.
Αυτό έχει πολλές εξηγήσεις.
Τα εισητήρια διαρκείας είναι φθηνά οπότε τα αγόρασαν πολλοί που δεν είχαν σκοπό να πάνε σε πολλά ματς.
Ένας πολύ μεγάλος αριθμός είναι από επαρχία.
Άλλοι τα αγόρασαν για στήριξη στο Ντέμη και την ομάδα.
Άλλοι τα αγόρασαν για μούρη, όπως βγάζεις κάρτα για κινηματογραφική λέσχη.
Άλλοι τα αγόρασαν χωρίς να είναι φίλοι της ΆΕΚ, απλώς για να πάνε όποτε τους γουστάρει να δουν καλή μπάλα. Μπορεί να μην ήξεραν καν ότι έπαιζε η ΑΕΚ τη συγκεκριμένη ώρα.
Πολλοί ΑΕΚτζήδες πήγαν στο Καυταντζογλειο για βρίσουν τον Μπάγεβιτς.:lol:
Παιδιά τα εισητήρια που αναφέρονται νομίζω ΔΕΝ περιλαμβάνουν τα διαρκείας. Τουλάχιστον για τον ΠΑΟΚ είμαι βέβαιος.
Ναι ρε παιδια 23 χιλιαδες κοσμος συμπεριλαμβανομενου και των 1000 ηρακληδων.Η τα στοιχεια ειναι λαθος η δε συμπεριλαμβανοντε τα διαρκειας
ειναι σιγουρο οτι ο αριθμος των εισητηριων περιλαμβανει και τα διαρκειας8) 8) 8) 8)
Η Ξανθάρα μόνη πρώτη…
στον ΠΑΟΚ ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μετριουνται τα διαρκειας…το ξερω γιατι ειχα προπερσι…και το ξερω και απο αλλα ατομα
ο ΠΑΟΚ προχθες εκανε sold out sta εισιτηρια που εκδοθηκαν παρα 300…το ξερω εγγυημενα…εχει 11.500 διαρκειας…και πουληθηκαν αλλα 11.637
για τις αθηναικες ομαδες νομιζω πως υπαρχει ηλεκτρονικο συστημα που μετρανε και τα διαρκειας αλλα δεν ειμαι σιγουρος…
Να μην ξεχνάμε ότι πολύς κόσμος,όλων των ομάδων,έχει πάρει διαρκείας από επαρχία ή μόνο για να στηρίξει την προσπάθεια της διοίκησης,δε σημαίνει ότι σε όλα τα ματς θα έχει 25000 + όσους έρθουν,καμιά 30000 σε κάθε ματς,θα ήταν απί θανο κάτι τέτοιο!
To Καραϊσκακη παντως εκτος απο περσι ειχε πανω κατω 25000 μεσον ορο…
To Καραϊσκακη δεν μετραει, δεν μας αρεσει!!
Καλα και εμεις φετος με τα μετρα που εχει παρει ο Αρχοντας μας (call me tzigger) και οι αυλοκόλακές του κατα των οπαδων του ΠΑΟ(!!!-πρεπει να ειμαστε μοναδικη περιπτωση στα παγκοσμια χρονικα-απαγορευεται η εισοδος αυστηρως σε οσους θελουν να υποστηριξουν την ομαδα-μονο στον ΠΑΟ συμβαινουν αυτα ρε) θα ειναι τρελη επιτυχια αν η Λεωφορος εχει πανω απο 3500 κοσμο σε καθε παιχνιδι… Εδω δεν γεμισε ουτε με τον γαυρο που συμφωνα με το αξιοπιστο και αντικειμενικο Derby (μπλιαχ, μου ηρθε ναυτια:dizzy: ) ειχε γινει sold out 4 μερες πριν τον αγωνα!!8O 8O #-o
Καλα πατε εσεις εκει στην ΠΑΕ ρε!! Ετσι οραματιζεστε τον ΠΑΟ με πλανο 5ετιας? Δηλαδη να μην υπαρχει ουτε ενας οπαδος του ΠΑΟ που να πηγαινει γηπεδο μετα απο 5 χρονια ωστε να μην βριζει κανεις τη διοικηση και να μην κανει κριτικη στις επιλογες της?:-k
Καληνυχτα ρε! Το πρωι που θα ξυπνησετε θα εχει γαλα και δημητριακα στο τραπεζι. Για οπαδους μην ψαξετε στο ψυγειο. “Ληξανε” και τους πεταξαμε! Ωραια ε?
Συγγνωμη για την παρεμβολη, το ακλοολ βλεπετε…:drunk:
Συνεχιστε!
Για δες ομως ρε Thorgal που ολες ανεξαιρετως οι εφημεριδες το στηριζουν αυτο που κανει ο Τζιγγερ…
Ρε, ξερεις τι προπαγανδα εχει πεσει μεσα απο την ΠΑΕ προς ολα τα ΜΜΕ? Και πρωτα απο ολα απο εκεινη την $%&*&εφημεριδα που λεγεται Derby…
Που ακουστηκε “φακελωμα” ολων οσους θελουν να πανε γηπεδο μην τυχον και μπει κανενας “ανεπιθυμητος” στο γηπεδο? Ρε συ, πηγα να γραφτω σε εκεινη την απιθανη την Ticket Club και περα απο ολα τα λοιπα στοιχεια (διευθυνση, τηλεφωνα, επαγγελμα κλπ) μου ζητησαν μεχρι και ΑΦΜ!! Αν εχουν τον θεο τους! Γινεται συντονισμενη και φυσικα απαραδεκτη προσπαθεια “ξεκαθαρισματος” της βασης οπαδων του ΠΑΟ απο ανεπιθυμητους.
Σκεψου το εξης: Ολη η Θυρα 14 (η μεγαλυτερη θυρα στη Λεωφορο μαζι με την 7) εχει δωθει στην “προεδρικη” ΠΑΛΕΦΙΠ και , το χειροτερο, ολη η 13 σε εναν συνδεσμο αποτελουμενη απο “δικους τους” ο οποιος βεβαια μεχρι περσυ δεν υπηρχε! Μαλιστα τον εχουν ονομσει “Θυρα 13-1966” για να παραπλανησουν τον κοσμο οτι και καλα αυτοι ειναι η 13 και οχι τοσες δεκαδες συνδεσμοι του ΠΑΟ απο την ΑΘηνα και ολοκληρη την επαρχια που αποτελουσαν μεχρι τωρα τη 13… Μαλιστα, επειδη ρωτησα, δεν μπορεις να παρεις εισιτηριο για εκεινες τις θυρες παρα μονο αν εισαι μελος στους συγκεκριμενους “συνδεσμους οπαδων” και πληρωνεις μηνιαια συνδρομη!!
Ρωτησα ο ιδιος υπαλληλο της ΠΑΕ που μπορω να παρω εισιτηριο για τη 13 γιατι δεν εχω λεφτα για να παρω ακριβο και μου ειπε…“μα στη Θυρα 13”!!! Του λεω, “ρε πλακα μου κανεις, η 13 δεν παιρνει πια ειστιτηρια” και μου απανταει “εγω σου μιλαω φιλε για την κανονικη 13, την εγκεκριμενη απο την ΠΑΕ!!”. Τι να πεις μετα… Οι 2 αυτες θυρες εχουν συνολικη χωρητικοτητα 5000 και κατα παραδοση τους αναλογουν τα φθηνοτερα εισιτηρια. Ε, βγαλε και τα 4000 διαρκειας, και μενουν μονο 6000 για τους “απλους θνητους”. Αλλα και αυτοι δεν ειναι τοσο “απλοι θνητοι”. Για να παρεις εισιτηριο πρεπει να εισαι μελος στην Τικετ Κλαμπ και να “εγκριθει” πρωτα η αιτηση σου απο την ΠΑΕ… Ακομα και εγω που γραφτηκα στην Τικετ Κλαμπ αν θελω να παω γηπεδο με πχ τη αδερφη μου δεν μπορω γιατι αυτη δεν ειναι μελος στην Τικετ Κλαμπ!!#-o
Μιλαμε για αρρωστες καταστασεις… Και φυσικα δεν προκειται να παω γηπεδο με τους ορους που θετουν αυτοι και στη θυρα που θελουν αυτοι για να πληρωσω το πανακριβο εισιτηριο και να με ελεγχουν τι κανω και τι λεω και με ποια/ποιον ειμαι.
Αστα φιλε Χρηστο, μας την κοψανε τη Λεωφορο. Ελπιζω τουλαχιστον στον Ολυμπιακο τα πραγματα να ειναι πιο ανθρωπινα. Ευτυχως που εχουμε και τον Παυλο και θα πηγαινουμε να τραγουδαμε στο μπασκετακι γιατι στη Λεωφορο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
Νταξει με τα εισιτηρια στο Καραϊσκακη δεν εχουμε προβλημα γιατι 15000 περιπου ειναι τα διαρκειας και δεν ξερω αν πλεον παιρνουν οι συνδεσμοι (παντως χτες ηταν στο γηπεδο κανονικα -αν και νομιζω πουλανε και στα εκδοτηρια για τις συγκεκριμενες θυρες). Ισως αρχισω να σπαζομαι οταν αρχισουν τα ονομαστικα εισιτηρια και οι καμερες, αλλα πρωτα ας δουμε πως θα παει…
Ρε γμτ εγω ειχα χαρει με την επιστροφη στο Ναο, ηθελα να ξαναπαω στη Λεοφωρο πριν κανουνε το νεο γηπεδο. Αλλα με τις μαλακιες τους δεν θα παω. Βεβαια το ΑΦΜ μπορεις να μην δωσεις.
Βασικα η πολιτικη ειναι οποιος γλυφει ειναι μεσα (αλλα πρεπει να πληρωνει και συνγρομες οχι μονο εισητηρια) και οποιος δεν γουσταρει εστω και τη γραβατα του Σοφερ εξω. Μονο στο τουρνουα με τους πηροπληκοτυς μπορεσα να παω αλλα αυτα που ακουσαμε στην εισοδο με τον Thorgal απο τoυς μπατσους ηταν απο αλλο πλανητη. Βεβαια για αν πουμε και μια αληθεια περισυ οι οπαδοι ειχαν κανει ακροτητες, καποιες για μενα σωστα εγιναν (γιαουρτια σε διοικητικους) καποιες αλλες οχι (προπηλακισμος σε Σαλπι μετα την ηττα απο την Παρι). Τεσπα ο Τζιγγερ ειναι αλητης και πρεπει να φυγει. Ευτυχως εχουμε μπασκετακι να πηγαινουμε και να φωναζουμε εκει.
μπουγατσοφάγοι κερδίστε ρε γμτ το σ/κ ! έλα μωρή Σαλόνικα !
Βεροιωτες μην κερδισετε αυριο. Δεν μας ενδιαφερει…
Χο χο, έτσι! Ανωτερότητα 8)
εχμ…οταν εκανε την πασα ο Αλβες ηταν ποιο μπροστα απο τον Μπλανκο κατι που επισης συνιστα on-side.