και?
ποιός του δίνει το δικαίωμα να περιορίζει αυτά που θα πω εγώ?
oi κανόνες του φόρουμ μας βασικά - διάβασέ τους
Και εσείς χουντικοί είστε ρε?κανόνες έχετε?#-o
No rules…f…ck the system.
Ναι είμαστε χουντικοί. διάβασε τους κανόνες κ πες μου πόσων ετών είσαι. έχουμε κατανόηση
ας μιλήσουμε για μπάλα ξανά…
συμφωνω…
δεν θέλω να το τραβήξω άλλο.ι.τέλος η συζήτηση από μένα.κάνε όπως νομίζεις και ότι καταλαβαίνεις!
είναι λέει Mod…χαχαχαχαχα!
Αρχισαν οι 6αρες. Ελα ρε Θρυλε, μπαλαρα σημερα απο τα παλια. Αναπτυξη με συστημα και υπομονη, Γκαλετι, Λουα Λουα, Τζολε σε τρελα κεφια και Κοβασεβιτς εκτελεστης. Αλλα τοσα επρεπε να χουμε ριξει!
Το ξερω βεβαια, οτι αυριο οι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι θα μας παρουσιασουν τον ΟΦΗ σαν την χειροτερη ομαδα που υπηρξε ποτε στο ελληνικο πρωταθλημα (αντιθετα με τα θηρια Ατρομητο και Εργοτελη) αλλα τι να κανουμε? Εμεις αλλωστε μονο για την Ελλαδα ειμαστε. Παντα τετοια ρε ομαδα…
Εισαι θεος!!!:lol:
Βασικα ειμαι α-θεος…
Ναι αλλα φανταζεσαι καποιος που δηλωνει “αθεος” να συνειδητοποιησει καποια στιγμη πως ειναι ο ιδιος ο Θεος?8O #-o #-o
Το λεει κι ενα σλογκαν νομιζω: “Ημουν αθεος μεχρι που ανακαλυψα οτι ειμαι ο Θεος”…
Ρε αφηστε τα οφ-τοπικ και γραψτε για τις ομαδες σας. 6αρα ο Θρυλος, 3αρα ο ΠΑΟ (με δυο γκολ Ρομερο!!!), σκοραρε ο Μπλανκο-γκολ (αλα Μπατι-γκολ), θριαμβος των ΠΑΟΚ, Πανιωνιου. Οι Αρειανοι μονο κανουν μοκο! Θεριο, Μανο τι εγινε, μειναμε στη Σαραγοσα???
Το Θεριο ειναι εκτος πολης αλλα σημερα που βλεπαμε μαζι το ματς του φερνα γκαντεμια. Του πα να το παιξει Χ στο στοιχημα αλλα δεν μ’ακουγε, μπουτσα τωρα.
την ανάλυση για την ΑΕΚ την έκανα στο τοπικ ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός πρέπει να ήταν πολύ καλός (απ’ότι είδα στα γκολ) αλλά μου έκανε εντύπωση ότι πάλι ο ΟΦΗ το άφησε το παιχνίδι: άμυνα δεν υπήρχε πουθενά. Ο ΟΦΗ γενικά τα τελευταία χρόνια με όλους στην Αθήνα τα αφήνει τα ματς - παίζει πολύ ανοιχτά - πέρυσι πρέπει να έφαγε 4 από ΑΕΚ κ 4 από γαύρο.
Πάντως η νίκη της αγωνιστικής νομίζω ότι είναι του Πανιωνίου: 2-0 άνετα κ γρήγορα. Τον φοβάμαι φέτος - μοιάζει πολύ σοβαρός.
ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ !
Η προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας το Σαββατοκύριακο συνέτριψε το προηγούμενο ρεκόρ στον μικρό… βίο της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα «κόπηκαν» συνολικά στους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής 80.923 εισιτήρια, επίδοση που απέχει πολύ από την προηγούμενη κορυφαία επίδοση, που είναι τα 64.320 εισιτήρια από την 20η αγωνιστική της περασμένης περιόδου. Αναλυτικά τα εισιτήρια ανά αγώνα:
Ολυμπιακός-ΟΦΗ: 25.054
ΑΕΚ-Ατρόμητος: 18.372
ΠΑΟΚ-Ηρακλής: 11.637
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός: 7.950
Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης: 7.322
Λάρισα-Βέροια: 5.607
Πανιώνιος-Λεβαδειακός: 3.171
Skoda Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης: 1.810
SPORTFM.GR
Τεσπα, το σχολιο μου πηγαινε σε αυτο που εγραψες για δημοσιογραφους που θα παρουσιασουν τον ΟΦΗ σαν τη χειροτερη ομαδα.
Λοιπον, ειδα μονο του Γαυρου μεχρι το 60 περιπου. Ευκολη νικη κατι που ηρθε και απο την καλη αποδωση Γκαλετι, Λουα-Λουα, Τζορτζεβιτς, Κοβασεβιτς αλλα και απο την ανοιχτη αμυνα του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ αφου ισοφαρισε ξεχασε οτι επρεπε να κρατησει και εφαγε 6. Αλλα και παλι κανα 4-1 θα ειχε ληξει αν γυρναγε. Τεσπα ειδα ωραιο ματς και γουσταρα. ChrisP ντροπη στον Σφακιανακη να σκοραρει κατα του Θρυλου και ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!:lol:
ΑΕΚ δεν ειδα ουτε φαση. Απο Παναθα ειδα μονο τα γκολ. Στο δευτερο γκολ ειδατε ολοι τι συνδιασμο εκανε η ομαδα, θεαματικο γκολ απο Ρομερο με ωραιο σκαψιμο του Τζιωλη!!! Τεσ[α ωραια και 3 γκολ. Το εχω ξαναπει οτι φετος ειμαι αισιοδοξος οτι κατι καλο θα γινει στον ΠΑΟ αλλα δεν παυω να ειμαι και επιφιλακτικος.
Ποσα διαρκειας ειπαμε πουλησε η ΑΕΚ?
Η αληθεια ειναι οτι εγινε προκλητικος, αλλα καθολου ντροπη του. Απλα, ας περιμενε να ληξει Χ το ματς γιατι με τα 6 που εφαγε εκτεθηκε…
25.000 διαρκείας…
Αν η ΑΕκ δεν πείσει με τις εμφανίσεις της ότι πάει για πρωτάθλημα κ έχει κότσια, ο κόσμος δεν θα πάει γήπεδο. όλη την στήριξαν οικονομικά, αλλά οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. λογικό
σωστός,κι εγώ αισιόδοξος είμαι αλλά ο χρόνος θα δείξει…
Αισιόδοξος γαύρος: Διαστημική μπάλα και εξάρα.
Απαισιόδοξος γαύρος: Αστεία άμυνα ο ΌΦΗ και φάγαμε και 2 γκολ
Αισιόδοξος βάζελος: Εύκολη νίκη και καλή μπάλα εκτός έδρας
Απαισιόδοξος βάζελος: Άνοιξαμε γρήγορα το σκορ με σουτ εκτός περιοχής και οι άλλοι παίζαν με 10 από το 30’
Αισιόδοξο χανούμι: Νίκη σε ματς που δεν μας πήγε, έχουμε μεγάλο φορ, και δεν έκανε καμία ευκαιρία ο αντίπαλος.
Απαισιόδοξο χανούμι: Καλούτσικη ως μέτρια εμφάνιση εντός έδρας.
Σε κλίμακα 1-10:
Από πλευράς ενντυπώσεων ο οσφπ παίρνει 9, ο πάο 8 και η ΆΕΚ 5.5.
Από βαθμολογικό όφελος ο οσφπ παίρνει 5, ο πάο 8 και η ΆΕΚ 6.