Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

μα ρε παιδιά… γιατί νομίζω ότι στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο το βλέπουμε λίγο φλώρικα? Δεν είναι όλα τα φάουλ κίτρινη και ούτε όλα τα φάουλ δολοφονικά.

Στο τέλος πάμε στην Ευρώπη και γκρινιάζουμε που δε μας έδωσε το πέναλτυ ο Γερμανός διαιτητής όταν εξέπνευσε προς το μέρος μας ο αντίπαλος αμυντικός…

Όσο για το ματς ρε παιδιά, τι κάθεστε και ασχολείστε? Πρώτος αγώνας της χρονιάς είναι, οι παίκτες ακόμα δεν έχουν μάθει τη φάτσα των συμπαικτών τους. Προσπαθείστε να θυμηθείτε το 0-2 στη πρεμιέρα με ΠΑΟ πρόπερσι. Φάνηκε κάποια στιγμή σε εκείνο το ματς, ότι ο Τουρέ μπορεί να διαλύσει μόνος του όλες τις άμυνες? Όχι. Ένας καλό αμυντικό χαφ που δεν άφηνε τη θέση του και δεν έχανε τη μπάλα έμοιαζε. Τίποτα παραπάνω. Έτσι και τώρα…

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

ΥΓ. Στο βόλεϋ έπεφταν γερές καμπάνες λόγω συνθημάτων στις ομάδες, ώσπου κόπηκαν μαχαίρι… Αν εφαρμοστεί ο νόμος θα κοπούν και στο ποδόσφαιρό.

ΥΓ2. Αν οι οπαδοί στα ελληνικά γήπεδα ήταν αστυνομικοί και τα έλεγαν αυτά σε πολίτες θα τους λέγαμε φασίστες. Τώρα που δεν είναι αστυνομικοί, δεν είναι φασίστες?

Να μη βάζεις την ΑΕΚ στα φαβορί το δέχομαι.Αλλά αν μας περάσει ο Άρης,τώρα που τσακώθηκε με τους Ισπανούς,τότε αλλάζω ομάδα!!!

Καλα ρε Δημητρη, σοβαρα το λες τωρα αυτο? Λυπησου μας λιγακι… Δηλαδη συγκρινεις τον καθε τυχαρπαστο, αμπαλο και μπορει κομπλεξικο τυπο που παει πολλες φορες στο γηπεδο μονο και μονο για να εκτονωθει και να βγαλει τα απωθημενα του με τη συμπεριφορα ενος οργανου της ταξεως του οποιου ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως ειναι η δουλεια του και το καθηκον του να σεβεται και να προστατευει τους πολιτες?

Και αν θελεις εστω και για πλακα να σου απαντησω στην ερωτηση σου, ΝΑΙ, ποιος σου ειπε οτι οι οπαδοι δεν ειναι φασιστες? Αληθεια, εχεις ιδεα ποσοι ανθρωποι με τετοιες ιδεολογιες και νοοτροπιες πανε στα γηπεδα? Ποσοι απο αυτους αποτελουν το σκληρο πυρινα οπαδων ορισμενων ομαδων? Και οταν λεω φασιστες δεν εννοω αναγκαστικα ατομα που ανηκουν στον ακροδεξιο χωρο. Οταν σε μια ταξη οπαδων επικρατει η νοοτροπια πως εμεις ειμαστε ανωτεροι οπαδοι απο τους αλλους, πως οι αλλοι φταινε για οτι στραβο μας συμβαινει στη ζωη μας, γι’αυτο καψτε τους συνδεσμους τους, σκοτωστε τους οπαδους τους και πλακωστε τους στο ξυλο οπου τους πετυχετε δεν ειναι φασισμος? Ειναι και μαλιστα στη χειροτερη μορφη του! Οταν ενα παιδακι δεν τολμαει να κυκλοφορησει με την φανελα του ΟΣΦΠ στη Λεωφορο ή με τη φανελα του ΠΑΟ στο Πασαλιμανι δεν ειναι φασισμος? Οταν θεωρεις τον αλλο εχθρο σου μονο και μονο επειδη δεν υποστηριζει την ιδια ομαδα με σενα (πραγματικα μεγαλο ατοπιμα, να καει στην πυρα ο πουστης) δεν ειναι φασισμος? Οταν δεν μπορεις να πεις καλο λογο για την αντιπαλη ομαδα μονο και μονο επειδη εσυ ΓΕΝΗΘΗΚΕΣ (:lol: :lol: :lol: ) γαυρος, βαζελος, αεκτζης κλπ δεν ειναι απο τις χειροτερες περιπτωσεις στενομυαλιας και κομπλεξισμου που μπορεις να συναντησεις?

Και για να επανελθουμε στο επιχειρημα μου οτι η συγκριση που εκανες ειναι ακυρη κλεινω με αυτο: Για να μπει καποιος στο αστυνομικο σωμα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως πρεπει να πληρει καποια πολυ αυστηρα (και καλα) κριτηρια και να μπορει να δαιτηρει την ψυχραιμια του εναντι καταστασεων οπου πολλοι θα ενεργουσαν χωρις λογικη και συνεση γι’αυτο υποτιθεται πως δεν ειναι και ικανοι για να γινουν αστυνομικοι… (καλα εδω μπορειτε να γελασετε οσο θελετε)
Αληθεια, πες μου, τι κριτηρια εχουν τεθει για να μπορει καποιος να παει γηπεδο? Μηπως απλως το να εχει τα λεφτα να αγορασει ενα εισιτηριο? Ξερεις τι σημαινει αυτο? Ισως οτι διπλα σου στην εξεδρα μπορει να καθεται ο χειροτερος φασιστας μεχρι καποιος σχιζοφρενης μελλοντας δολοφονος. Προς θεου δεν λεω οτι ολοι οι οπαδοι ειναι ετσι. Εξαλλου και γω οπαδος ειμαι, δεν εχω σκοτωσει πανω απο 5-6 αλλοθρησκους:p !
Υπερβαλλω ισως καπως σε αυτα που λεω αλλα μην φτασουμε και στο σημειο να λεμε “ε αφου το κανουν τα παιδια της 13 και της 7 γιατι να μην δικαιουνται να το κανουν και οι αστυνομικοι? Και αυτοι ανθρωποι δεν ειναι? Και αυτοι δεν εχουν δικαιωμα να βρισουν, να καψουν, να σκοτωσουν? Ζηλευουν, θελουν και αυτοι να παιξουν με τα αλλα παιδακια με τα ωραια παιχνιδια που τους εδωσε το κρατος!!!”
Ελεος…

Είσαι επισήμως άσχετος από μπάλα!Καλά αν δε μπορεί να κάνει πολλά ο Λύμπε,ποιος μπορεί?

Ας πάει κάνας μάγκας της εξέδρας να τα πει μπροστά στον Άντζα!Θα του …ήσει ότι έχει και δεν έχει.Το συμβόλαιο δε λέει να ανέχεσαι βρισίδια όσο και να πληρώνεσαι.Και γιατί να μη φάει τιμωρία ο ΠΑΟ για τα συνθήματα?Στο μπάσκετ απαγορεύτηκαν και κάτι έγινε.Συγχαρητήρια στους οπαδούς τησ ΑΕΛ για το πανό τους και την όλη συμπεριφορά.Αυτοί και του Εργοτέλη αξίζουν να λέγονται φίλαθλοι.Ίσως στρώσουν και οι δικοί μας στην ΑΕΚ φέτος (όσοι βρίζουν έκοψαν το γήπεδο,πάνε μόνο νορμάλ άτομα)

Όταν δέσει ο Ολυμπιακός και με καλές εμφανίσεις στο CL, τα Χριστούγεννα θα είναι 20 βαθμούς μπροστά. Οκ συνηθισμένο, αλλα τουλάχιστον να παίξει μπάλα μετά από τοσο καιρό. Υλικό υπάρχει και με την προσθήκη του Ντελγάδο και ίσως του Κυργιάκου πίσω θα πέσουν βουρδουλιές.
Ματς κλειδί, αυτό με την Λάτσιο.

Όσο για το ντέρμπυ, οκ για πρώτο ματς πολύ καλά πήγε και σίγουρα αδικείται από το αποτέλεσμα.Οι δηλώσεις του Πεσέϊρο ήταν απλά ξεκαρδιστικές. Πρόλαβε και μπήκε στο κλίμα της ηττοπάθειας.

@ Thorgal. Είσαι τελείως εκτός και θέματος και του τι εννοώ…

Είπα εγώ ότι δικαιολογεί αυτό τους αστυνομικούς που το κάνουν ή το αντίθετο? Και δεν είναι τόσο ζώα αυτοί που βρίζουν στο γήπεδο… Όλο το γήπεδο σχεδόν έβριζε την οικογένεια του Άντζα, όλο το Καραϊσκάκη βρίζει τη μάνα του διαιτητή και όλη η Τούμπα έλεγε στον Μπαμπαγκίντα ότι πουλάει CD επειδή είναι μαύρος. Το θέμα είναι, ότι όσοι πάνε και τα φωνάζουν αυτά, τα φωνάζουν έχοντας την ασφάλεια της κερκίδας και ότι είναι ένας από τους 10.000 . Το σχόλιο δεν πήγαινε για να υπερασπιστώ τους αστυνομικούς, αλλά να κράξω όσους πάνε στο γήπεδο και βρίζουν σαν τα ζώα και μετά ξέρουν να γκρινιάζουν ότι ο υπόλοιπος κόσμος είναι προβληματικός ενώ αυτοί όχι.

Τέλος της μη αθλητικής συζητήσης…

Πίσω στα αθλητικά. Βλέπωντας και το χθεσινό ματς της ΑΕΚ, θέλω να ρωτήσω (κυρίως τους σύγαυρους, αλλά καλοδεχούμενες και οι άλλες κρίσεις), πόσο πιστεύετε ότι λείπει ΑΥΤΟΣ ο Ρίμπο από τον Ολυμπιακό μας? Εγώ είμαι βέβαιος. Μόνο τα απευθείας φάουλ του ίσως μας λείψουν. Τίποτα άλλο. Το κενό του (ειδικά όταν κάποιο και από τα 2 αριστερά μας χαφ επιστρέψει) έχει αναπληρωθεί.

Υπάρχει κάποιος που να είδε την ΑΕΚ κ να μπορεί να κάνει σοβαρή κριτική?

Μετά το πρώτο (χαζό) πέναλτυ η ομάδα κατέρρευσε (κ πάλι όχι τόσο όσο παλαιότερα ή όσο φοβόμουν), αλλά για 25 λεπτά έπαιξε πολύ καλά.

τόσο που οι δύο άλλοι δεν έπαιξαν μαζί.

Αν έχει κάποιος να κάνει σοβαρή κριτική (αν είδε το ματς) ας κάνει. Σπάμ με φατσάκια κ λοιπές καταστάσεις ας αποφευχθούν…

ρε παιδια αυτος ο λουαλουα δε λεω καλος, γρηγορος, καλη τρριπλα,δυνατος αλλα με το γκολ δεν πρεπει να εχει και την καλυτερη σχεση…απο wikipedia…

Years Club App (Gls)*
1998-2000 Colchester United 61 (15)
2000-2004 Newcastle United 59 (5)
2004-2007 Portsmouth F.C. 87 (19)

39 γκολ σε 207 συμμετοχες μαλλον δεν μπορει να χαρακτηρηστει και ως η καλυτερη αποδοση…και το γκολ ειναι το ζητουμενο…οποτε τριπλες, κολπακια κτλ χωρις γκολ τι να τα κανεις???θα δειξει βεβαια…

http://gatouzo.tripod.com/videos/fardos.wmv

Επικό βιντεάκι…δείτε το όλοι!!!

Ρε τον καημενο τι επαθε!

Χο χο χο! Και που’σαι ακόμα 8)

ΠΑΟΚ γιατί δεν έβαλες ρε σκατιάρη και μου έβαλες τα σκουλήκια που μέχρι χθες τους ρωτούσες τι σχήμα έχει η μπάλα και λέγανε τετράγωγη?

Γιατι τα τουρκακια τα ρωτας τι σχημα εχει η μπαλα και λενε μπαουγκ.

Έλα μάθατε ένα ποίημα όλοι και το λέτε μπαουγκ και μπαουγκ…
μια ζωή στα 4 σας έχουμε δεν μπορείς να μιλάς…θρασύτατε.

Και ποταπέ θα προσθέσω. Νισάφι πια!

The Mexican, δεν έκανες καλή αρχή στην κατηγορία που έχω υπό την προστασία μου. Αν δεν μάθεις να είσαι ευγενικός και να μην προσβάλλεις άλλους χρήστες του φόρουμ, θα αναγκαστώ να προβώ σε πιο δραστικά μέτρα. Έχεις ήδη μία κίτρινη κάρτα. Στην κόκκινη αποβάλλεσαι…

@Therion, μην απαντάς σε αυτά που έτσι κι αλλιώς θα διαγραφούν :wink:

Η Παναθα θα παλεψει για το πρωταθλημα…Πιστευω πως ΟΣΦΠ θα το παρει ξανα…

Με απειλείς?:lol:

Βασικά επειδή είναι mod - ναι