Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Πόσο κλασσικός μπορεί να είναι ένας γαύρος??
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, θα έπρεπε να είχατε ρίξει 3-4 χθες στον βάζελο και να είστε και το 1ο φαβόρι για το Τσαμπιονς Λιγκ. Επίσης αν προσέξεις πολλά φάουλ που έκανε ο Λεντεσμα ήταν σε οργανωμένες επιθέσεις του Βαζελου και πολύ κοντα στην περιοχή. Έδινε δηλαδή ευκαιρίες για γεμίσματα. Ουσία είναι αυτο?
Και φυσικά η δουλειά του αμυντικού χαφ δεν είναι να κάνει φαουλ για να κόβει τις αντεπιθέσεις. Είναι να κόβει τις αντεπιθέσεις γενικά. Το να κάνεις φάουλ και μάλιστα φάουλ που σηκώνει κάρτα, είναι η έσχατη λύση. Τεσπα, καλή επιτύχια στον -για άλλη μια χρονιά- All-Star Ολυμπιακό!

Καλό είναι να κρατάμε το καλό κλίμα

Σουτζούκ ο πανάθας ήταν να τον κλαιν οι reggae

Α, έλα μάγκα, παρερμήνευσες. Το κακό με τον Ολυμπιακό είναι πως όντως είναι All-Star (τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα, ευρωπαικά γελάω και εγώ και όλοι μαζί) , απλά όπως είδαμε και στα φιλικά, τα μεγέθη υλικό-απόδοση είναι δυσανάλογα. Το ποστ μου δεν έγινε για να γράψω πόσο σας πατήσαμε (που δεν έγινε) απλά για να σχολιάσω τα νέα αποκτήματα της ομάδας μου. Δε σ’άρεσε; Τι να σου κάνω, τράβα στη λεωφόρο και τραγούδα. Και περί αμυντικού χαφ, πότε έγραψα ότι είναι η δουλειά του να κάνει φάουλ; Ότι του φανεί του Λολοστεφανή. Ασε που νομίζω πως ο Λεντέσμα την κάνει πολύ καλά τη δουλειά του αμυντικού χαφ, οποιαδήποτε κ αν είναι αυτή. 0-0 λοιπόν, είχαμε 2-3 ευκαιρίες παραπάνω, δεν κάτσανε, γεια σας. Ξαναγράψε τώρα ότι εκθείασα και ότι σας πατήσαμε, ξέρεις εσύ:!:

Ο δημοσιος υπαλληλος μπορει να μηνυσει αυτον που τον βριζει, ο παικτης οχι. Επισης αυτο με τα λεφτα ειναι και λιγο λαϊκισμος. Ετσι ειναι η οικονομια του ποδοσφαιρου, η σπανιοτητα του ταλεντου πληρωνει περισσοτερα απ οτι τα περισσοτερα επαγγελματα. Δεν πληρωνεται ομως η αντοχη στις βρισιες. Και ξαναλεω το συγκεκριμενο συνθημα ηταν απολυτως προσωπικο δεν ηταν ενα απλο “Αντζα, μπινε, κτλ κτλ”…

Οπως και να το κανουμε ανθρωποι παιζουν, οχι ρομποτ. Ολα τα λεφτα του κοσμου δεν μπορουν να το αλλαξουν αυτο…

για το θέμα Άντζα…
πόσοι και πόσοι δεν ακούνε τέτοια συνθήματα ρε παιδιά?
“γκαγκαλούδη ζούμε στον τάφο να σε δούμε”
και άλλα χειρότερα.
μόνο ο Άντζας θίγεται δηλαδή?εντάξει,είπαμε,κακώς,αλλά αυτά ακούγονται στα ελληνικά γήπεδα.μας βγήκε ευαίσθητος ο Βούλης…

ΟΚ καλά τα λες, αλλά εσύ έχεις παρερμηνεύσει λίγο παραπάνω. Εσυ μιλάς ως φυσικό σαν γαύρος ενώ εγώ δεν μιλάω σαν βάζελος γιατί απλα δεν είμαι βάζελος και αυτό θα μπορόυσες να το καταλάβεις από μονος σου αν διάβαζες τα προηγούμενα ποστ. Εγω ΑΕΚτζης είμαι και είδα εντελώς αντικειμενικά το ντέρμπι. Είδα δηλαδή τον Ολυμπιακό σαφώς ανώτερο του Παναθηναικού.
Ομως δεν θα μπω στην διαδικασία να εκθειάσω τα μεταγραφικά μου αποτήματα απο 1μισι φιλικό και μισό επισημό ματς όπως κάνετε και εσείς και οι βάζελοι. Θυμίσου τι ακούγαμε πέρσι τετοια εποχή για τον Φέλιξ…
Και πάλι καλή επιτυχία στην All-Star ομάδα σου!

Eγώ αν έπαιζα μπάλα, από τις βρισιές που έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά γήπεδα, μόνο στη θέση του ¶ντζα δε θα ήθελα να ήμουν… Και φανταστείτε να είναι αληθινά όλα αυτά. Φανταστείτε να ήξερε όλος ο κόσμος κάτι τόσο προσωπικό και ταπεινωτικό και να σε χλευάζουν.

Δεν ξέρω αν θα έκανα κωλοδάχτυλο, αλλά σίγουρα θα πήγαινα σε συνεντευξη τύπου και θα έβριζα χοντρά. Μιλάμε για βρισιές, όχι “κάτσο” και αστεία.

Ξέρεις τι; Ο Γκαλέτι ο Λεντέσμα και ο Λούα Λούα δε νομίζω ότι περίμεναν τις καλές κριτικές μου για να αποδειχθούν καλοί παίχτες. Πραγματικά δε νομίζω πως μιλάω σα γαύρος, με την κακή έννοια που το εννοείς. Βαριέμαι.

Για Λεντέσμα, δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι κλήθηκε στην εθνική Αργεντινής (πρώτη φορά που παίκτης ελληνικής ομάδας καλείται σε μεγάλη εθνική…)

Όσο για το θέμα του ¶ντζα… Έχουν διαφορά τα κλασσικά μπινελίκια της εξέδρας που στο κάτω κάτω γίνονται για τον χαβαλέ και εντάξει στο γήπεδο πας και όχι στο Μέγαρο Μουσικής από το να προσβάλλεις τους συγγενείς, την οικογένεια και την τιμή ενός ανθρώπου, και δεν μιλάω μόνο για Βούλη, αλλά για τον καθένα που βρίζει μάνες κλπ. Στο κάτω κάτω αυτοί που λένε αυτές τις αηδίες στον Βούλη ίσως είναι οι ίδιοι κερατάδες που τρώνε παντόφλα από τη γυναίκα τους και βγάζουν τα κομπλεξ τους στο γήπεδο. Και ο βούλης σε συνέντευξη τύπου έχει δώσει στον δημοσιοκάφρο που διαδίδει τέτοιες αηδίες την απάντηση που του αξίζει.

εννοείται ότι αυτά τα συνθήματα είναι απαράδεκτα.
εγώ αναφέρθηκα στο γεγονός ότι όλοι τα ακούνε κι ανέφερα ένα ακόμα πιο εμετικό σύνθημα.
αλλά οφείλουν (γιατί οι αθλητές είναι και πρότυπα για μικρά παιδιά) να μην απαντήσουν.

Eιδες θαυματα που μπορει να κανει ο Βαρδινογιαννης? Προσκυνω…:bow2:
Μαλλον ετσι τον ονειρευεται τον ΠΑΟ ο δικο σου. Ενα γηπεδο στο οποιο να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εισοδος σε οσους υπαρχει η παραμικρη υποψια οτι μπορει να τον βρισουν ή να διαφωνησουν μαζι του. Απο κει και περα ας πηγαινει ο καθε ασχετος και ηλιθιος, στην τελικη ας ειναι και αδεια η Λεωφορος σε ντερμπι με τον ΟΣΦΠ (8O 8O 8O ) δεν τρεχει τιποτα, αρκει τον θεουλη Τζιγκερ να μην βριζουνε…

ChrisP καλα τα λες, μονο που ευχομαι να δειξεις την ιδια ευαισθησια οταν θα γινονται τα ιδια και χειροτερα αισχη στο τηγανι…
Και πως να το κανουμε, ο Βουλης δεν πειθει και για την αγαθοτητα των προθεσεων του… Γενικα ειμαι υπερ των οσων λες αλλα ειναι και κατι αστερια των γηπεδων (Αντζας, Κυριακος, Ανατολακης κλπ) που πανε γυρευοντας. Ε, αυτους ουτε να τους υποστηριξω προκειται ουτε να συμπαχω στον πονο τους, πως να το κανουμε.

Συμφωνούμε γενικά, αλλά υπάρχει μια διαφορά.

Κάθε επάγγελμα έχει κάποιες ειδικές συνθήκες. Ο ταξιτζής πρέπει να μην τρακάρει, ο χειρούργος να μην πετσοκόψει κ ο ποδοσφαιριστής να αντέχει την πίεση της κερκίδας, απ’όπου κ αν προέρχεται.

Καλά έκανε κ χειρονόμησε - άνθρωπος είμαι κ είναι κ τον καταλαβαίνω

Απλά ΠΡΕΠΕΙ να φάει πρόστιμο. Ο νόμος είναι νόμος

Υπάρχει νόμος ΚΑΙ για τα συνθήματα…

Nα εφαρμοστεί ΚΑΙ αυτός (μαλακία νόμος κατ’εμε, αλλά Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ)

Απλά πετάξαμε 2 βαθμούς, τπτ άλλο.

Ρε παιδιά, γιατί λέτε για τον Βούλη;
Το κεφάλι του έξυσε ο άνθρωπος! :bow2: Έλα ρε Άντζα ηγέτη!

Για αυτό “αγαπάμε” την Derby…

Έλεος #-o :lol:

Ε, μην στεναχωριεσαι, θα τους παρετε στους αγωνες με Εργοτελη, ΟΦΗ, Ηρακλη, Πανιωνιο κλπ… τους αγωνες δηλαδη που στην ουσια “εχτισαν” και την τεραστια περσινη διαφορα μεταξυ ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, ξερεις εσυ!:wink:
Αφου τα “ντερμπυ” ετσι κ αλλιως δεν εχουν σημασια…

Κάποιος εδώ πέρα πονάει πολύ! :stuck_out_tongue:

Το είδα σήμερα το πρωτοσέλιδο και ήμουν έτοιμος να το ποστάρω… στα ανέκδοτα! :lol2: :lol2: :lol2:

Καλη κυκλοφορια μονο στο πρωτο ημιχρονο. Στο 2ο παρουσιαστηκε η γνωστη νωθρη ομαδα των τελευταιων χρονων, αναφερομαι ομως κυριως στην επιθεση…

Το καλυτερο για μενα ηταν η αμυντικη λειτουργια της ομαδας σε ολο το 90λεπτο. Με εξαιρεση 4-5 χαζα φαουλ εξω απο την περιοχη ολα τα αλλα δουλεψαν τελεια. Ζεβλακοφ και Αντζας πηραν ολες τις κεφαλιες (οχι ομως εναντια σε ιδιαιτερα αξιολογους κεφαλοσφαιριστες), ο Πατσα ηταν εξαιρετικος απο την πλευρα του και ο Ντομι δεν ειδα να αντιμετωπιζει καποιο σοβαρο προβλημα. Φανταστικος ο Λεντεσμα μπροστα απο τους δυο στοπερ και στα γνωστα καλα του επιπεδα ο Στολτιδης. Μιλαω παντα για αμυντικη λειτουργια. Σημαντικη προσπαθεια επισης και απο Λουα Λουα, Γκαλετι που γυρισαν αρκετες φορες να μαρκαρουν και να πιεσουν…

Στην επιθεση ειδα σχεδιο μονο στο 1ο ημιχρονο. Δηλαδη Λεντεσμα και Στολτιδης να αλλαζουν την μπαλα και να προσπαθουν να βρουν τον Γκαλετι. Κινητικοτητα επισης απο Λουα Λουα αν και δεν αγωνιζοταν στη θεση του. Ο Κοβασεβιτς (οσοι κοροϊδευετε, δεν εχετε ιδεα μαλλον οτι μιλαμε για παικτη που εχει σκοραρει 200 γκολ σε Ιταλια, Ισπανια) πηρε ολες τις κεφαλιες στα στημενα. Ομως μονος του στην επιθεση δεν μπορει να κανει κατι. Για μενα ειναι παικτης μονο για το 4-4-2. Πολυ μετριος και φλυαρος ο Τοροσιδης, μοιαζει να εχει υπερεκτιμησει τις δυνατοτητες του κι αυτο ειναι κακο. Επισης περιμενα οτι με τρια αμυντικα χαφ να καλυπτουν, τα ακραια μπακ θα εβγαιναν πολυ περισσοτερες φορες μπροστα…

Επισης οι Αργεντινοι το χουν το κλαδεμα στο αιμα τους. Προβλεπω μαχες εως ξυλο με Λατσιο…