Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

No thanks,I’ll pass:D

Βασικα ο για τον Βελιτς και αυτο πιστευα αλλα ο Ν Ντογιε ειναι δικη του επιλογη οπως και ο Πεσειρο οποτε βλεπουμε. Τον Βυντρα καλα κανανε και πηγαν να τον δπουλησουν εφοσον το ηθελε και ο ιδιος το παιδι δεν θελει να μεινει αλλο και καλα κανει με αυτα που περναει εδω. Μακαρι να μεινει και να τα δωσει ολα, ειμαι απο αυτους που τον στηριζουν.

εδω τα χαλας, ειναι τρελη παιχτουρα ο 17 χρονος. Απλα φετος μην περιμενετε τρελα πραγματα μεχρι το δκεμβρη θα παει χαλαρα για να μην τον καψουν επειδη δεν εκανε καθολου διακοπες φετος λογω του ευρωπαικου. Οποτε μην αρχιζω και διαβαζω μαλακιες για την πυγολαμπιδα και τη φουσκα “Νινης” φοραει και το 7 του Σαραβακου απο φετος.

Πω πω… Πολυ προπονητιλικι πεφτει εδω μεσα… Χαραμιζεστε ρε μαγκες…

Επειδή προκλήθηκα, επιστρέφω κ διακορεύω…

Α. Υπάρχει κάποιος εκτός από τον Μήτρογλου, που θα βγει αλλαγή με ύφος “ναι οκ έχεις δίκιο κόουτς” ?

Β. Ο Κάρα έχει κάπου κρυμένο καπέλο με λαγό? Διαφορετικά τι περιμένουν οι πράσινοι φίλοι μας?

Γ. Γιατί ο γαύρος δεν βάζει τον ένα Λούα δεξιά κ τον άλλο Λούα αριστερά να δει προκοπή ?

Δ. Ο Κοβάσεβιτς μπορεί να τρέξει περισσότερο από τον Ραμπεσαντατρανά?

Ε. Ο Ενακαρίρε δεν παίζει ΚΑΙ στην ΑΕΚ με αντίστοιχο γελoίο όνομα (όχι Δέλλας) κ αντίστοιχα μεγάλα κοψίματα?

ΣΤ. Οι Μάτζιος/Παπ παίζουν τα ματς του ΠΑΟ μόνιμα under? Δεν εξηγείται αλλιώς…

Ζ. Ο Παπ μήπως έχει να παίξει λίγη μπάλα, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες?

Η. Νντογε κ Νίνης γιατί δεν έπαιξαν βασικοί?

Θ. Μετά από ΤΕΤΟΙΟ Μάλαρζ υπάρχει περίπτωση να παίξει ο ομορφονιός βασικός έστω κ σε 5Χ5 με τους παλαιμάχους?

Ι. Όταν ο Βύντρα φύγει, δεν θα κλαίγονται πάλι οι γραφικοί πρανινούληδες ? Δεν θα πρέπει τότε να τους τραγουδάει “Θα σου φύγω. Στο χα πει. Θα σου φύγω κ γέλαγες εσύ…”

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΣΤ. Ο Παπ ηταν κινητικος χτες αλλα ο Μαντζιος ηταν τελειως γτπ.

H. Ο Ν Ντογε ειχε ιωση ολη τη βδομαδα και δεν αντεχε να βγαλει 90 λεπτο, ο Νινης δεν ειναι για 90 λεπτο, ανα αρχισει και βαραει 90 λεπτα τωρα παει τον καψαμε.

Θ. Εννοειται οτι ο Μαλαρτζ πρεπει να παιζει βασικος.

ChrisP: Εσυ και αν χαραμιζεσε αγορι μου…

Το κωλοδάχτυλο του Παρασκευάντζα το είδε κανείς?

Αμε! Αυτοι που ακουσαν τα εμετικα συνθηματα φανταζομαι…

Ryche: Δεν αναφερομουν σε σενα… :wink:

μού άρεσε πολύ το πάθος κι ο τσαμπουκάς που έδειξε χθες ο ΠΑΟ…είναι σημαντικό να βλέπεις τους παίκτες να προσπαθούν και να μην…κοιτάζονται όπως πέρσι…θέλει τεράστια βελτίωση βέβαια σε πολλούς τομείς.
ο ΟΣΦΠ έχασε τις κλασσικές ευκαιρίες,θα μπορούσε να είχε βάλει γκολ.
το Α και το Ω μάλλον θα είναι ο Γκαλέτι φέτος για τον ΟΣΦΠ…
για άλλη μια φορά ο Άντζας έδειξε τον χαρακτήρα του με τις χειρονομίες…ό,τι κι αν άκουγε (για τη γυναίκα του δηλαδή την οποία είχε περιποιηθεί παλιά ο Πετράκης),δεν κάνεις χειρονομίες…και το είχε ξανακάνει στο ΟΑΚΑ με την Ξάνθη…μπράβο αγόρι μου.
άντε και καλή αρχή:)

Και περσι στο ντερμπι του ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ εδειξε παθος και τσαμπουκα…

Επισης ρε rudolf, αν εσενα σου βρισει καποιος ενα προσωπο που αγαπας δεν θ’ αντιδρασεις? Το οτι ειναι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης δεν λεει κατι. Πληρωνεται για να κανει τακλιν και κεφαλιες, οχι για να ακουει βρισιδια…

η διαιτησια ηταν σωστη παντως. αν και σε καποια σημεια δε συμφωνουσα (π.χ. στην πρωτη καρτα στο βαζελο), γενικα ηταν καθαρη.

κοιτα, προφανως αστειευεσαι. ειναι ενα ακομα επαγγελμα με οτι συνεπαγεται. δε λεω οτι ειναι σωστο το οποιο βρισιδι, αλλα με το να τα παρει ο αλλος στη τελικη χανει το δικιο του…

Από περιέργεια, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα υποστήριζαν τα ίδια αν αντί για τον Βούλη έκανε την ίδια κίνηση ένας παίκτης της ομάδας τους που άκουγε τέτοιο ΑΡΡΩΣΤΟ βρίσιμο από γαύρους??

Όσο για αυτά που λέγονται για την γυναίκα του είναι ένα μάτσο ανακρίβειες που διέδιδε ένας καραγκιοζοδημοσιοκάφρος στον οποίο αξίζει να πάθει το ίδιο και να το μάθει όλος ο κόσμος για να βάλει μυαλό ο αληταράς.

Εγώ είμαι οπαδός της Ξάνθης και κράζω συνεχώς τον Κόκκαλη, για να μην παρεξηγούμαι

Ακριβως, μου εκανε τρομερη εντυπωση χτες ο Λεοντιου, επαιζε με πολυ παθος και πηγαινε παντα με δυναμη στις φασεις, δεν εχω ποτε τον Λεοντιου να κανει ετσι. Εκανε σκληρα μαρκαρισματα και δεν χεζοτανε οταν επεφταν με δυναμη πανω του οι παιχτεςι του ΟΣΦΠ, ευγε αυτο θελω να βλεπω γιατι ελειπε περισυ παρα πολυ αυτο.

Εντάξει, έπαιξε με πάθος ο ΠΑΟ, αλλά και ο ΟΣΦΠ έπαιξε επίσης με πολύ πάθος. Γενικά το επέβαλλε ο ρυθμός του παιχνιδιού έτσι όπως εξελίχθηκε. Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, γιατί αυτά που λέτε θα τα πάρετε πίσω κάποια στιγμή. Εξάλλου, όπως αποδείχθηκε, το πάθος του ΠΑΟ δε στάθηκε ικανό να του χαρίσει έστω και μία υποτυπώδη ευκαιρία, σωστά?

Επ γεια σας παιδιά.
Ξεκινάω ως εξής: Τιμή και δόξα στον ποδοσφαιριστή Παρασκευά Άντζα. Η πιο ουσιώδης μεταγραφική κίνηση που έχει γίνει στα μετόπισθεν εδώ και χρόνια. Τώρα το αν είναι κωλόπαιδο δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, όταν είχατε Κυργιάκο κει είχατε πάρει και πρωτάθλημα χάρη σε “αλητεία του” χαζογελούσατε. Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή. Καταπληκτική/συγκινητική/μεγαλειώδης εμφάνιση πάντως από Βούλη.

Κριστιάν Λεντέσμα. Τι ανούσια φάουλ λέτε ότι έκανε ρε; Το ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ; Ανούσια φάουλ στο κέντρο όταν ο άλλος πα να βγει κόντρα πχ; Τέλος πάντων, μεγάλο αμυντικό χαφ με αυτοπεποίθηση, καντάρια μπάλα κλπ. Αν δέσει με Στολτίδη δε θα περνάει εύκολα η μπάλα από κει.

Γκαλέτι. Χιχιχι. Χιχιχιχιχ. Χι.

Λούα Λούα. Τούρμπο Λάβερ. Λιγότερο ατομιστής να μάθει να ναι το παιδί και θα τρελάνει κόσμο. Από πρέμιερσιπ ήρθε, ξέρει να τρέχει, να σουτάρει, να ΠΙΕΖΕΙ (πόσα καθοριστικά κλεψίματα έκανε στους αμυντικούς; ).

Κάποιος να πει στον Τοροσίδη ότι δεν είναι ο Μαραντόνα και να ξαναπαίξει όπως πέρυσι.

Μου είχε λείψε ο Καραγκούνης. Συγκινητικός και καραγκιόζης όπως πάντα.
Ο Παναθηναικός καταστρέφεται από τον κόσμο του. Τόση γερουσία που δεν έχει σχέση με το άθλημα στην κερκίδα δείχνει τρομερά αστεία. Σαν παλιός καφενές έχει καταντήσει η λεωφόρος.

Καλα αν εσενα μεσα στο χωρο που θα δουλευεις σε βρισει καποιος τοσο χυδαια η γενικα σου προξενησει καποιο προβλημα μην αντιδρας…

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι? Ο καθε διαιτητης διακοπτει το παιχνιδι οταν βριζουν την δικη του μανα, γυναικα κλπ ενω δεν το κανει οταν βριζουν τις αλλες μαναδες…

Δεν ειπα οτι εκανε σωστα ο Αντζας που τους εδειξε κωλοδαχτυλο αλλα αν τον τιμωρησουν γι αυτο τοτε θα πρπει να τιμωρησουν κι αυτους που τον προκαλεσαν…

Αν αρχίζουν να τιμωρούν κάθε έδρα που βρίζει πιστεύεις ότι θα παίξει ποτέ κανένας σε γεμάτο γήπεδο?

Τότε ας ανεχτούν και τα κωλοδάχτυλα… Δεν υπάρχει άλλη απάντηση

Με προλαβε ο Μανος…

Edit:

Βασικα ΟΚ, ας τιμωρηθει για την χειρονομια ο Αντζας. Αλλα ετσι δεν παμε πουθενα. Τα υβριστικα συνθηματα εναντιον του δεν ακουστηκαν στο 90 στη φαση με τον Ντογε. Ακουστηκαν στο πρωτο δυνατο τακλιν που εκανε…

Εγώ τους διακιολογώ - άνθρωποι είναι. Εδώ κάποιοι βρίζεστε στο φόρουμ επειδή απλά διαφωνείτε, στο γήπεδο δεν θα βριστείς? Απλά αυτά τα καλόπαιδά παίρνουν ΤΟΟΟΟΣΑ λεφτά. όπως ένας δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να βρίσει κάποιον γραφικό που του σπάει τα cojones έτσι κ ο παίκτης καλό είναι να κρατάει τα δάχτυλά του κρυμμένα.

όπως κ να έχει - επειδή είμαι mod(=δικαστής) και συμπαθώ κ τους διατητές : Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ