Προς το παρον εισαι 1 βαθμο πισω!
Δυο…
Καρβου, Μοντε παρτε θεση!
Προς το παρον εισαι 1 βαθμο πισω!
Δυο…
Καρβου, Μοντε παρτε θεση!
α) δεν είμαι έντιτορ!
β) οπαδοί του ΠΑΟ επιτέθηκαν στον Μόρις και έπεσαν και μερικές ψιλές. Του ζήτησαν τα ρέστα επειδή η ομάδα δεν έπαιξε όσο καλά ήθελαν. Όταν εγώ τα λέω, ότι μέχρι και οι γαλαζοαίματοι οπαδοί της Μονακό στηρίζουν καλύτερα την ομάδα τους… :roll:
Καλο ματς για πρωτη αγωνιστικη,αλλα δεν ειχε το παθος και το μισος που θα ειχε αν γινοταν μεσα στη χρονια,σε πιο σημαντικη χρονικη στιγμη.
Ο Λουα Λουα με εντυπωσιασε,μου αρεσαν επισης Λεντεσμα,Γκαλετι.Ο Κοβασεβιτς απο την αλλη συναγωνιζεται τον δικο μας Αντερσον Κοστα.
Ο ΠΑΟ,οπως πολυ σωστα ειπε και ο συντεκνος αριανος,με Μαντζιο Παπαδοπουλο γκολ θα δει μονο στα οικογενειακα φιλικα.Ειδικα ο δευτερος εχει να παιξει μπαλα αρκετο καιρο.Νινης και Ντογιε ακομα να καταλαβω γιατι αργησαν τοσο να μπουν,ενω η εισοδος του Βυντρα ηταν το εναυσμα για να αρχισουν τα πανηγυρια στην παρεα(τις εκανε παλι τις γκαφες του :lol: ,αλλα ευτυχως για τον ΠΑΟ δεν του στοιχισαν).
Αν καποιος αξιζε παντως να κερδιζει,αυτος ηταν ο Ολυμπιακος(ευκαιρια Λουα Λουα,ευκαιρια Τοροσιδη).
Ο φιλος μου ο βαζελος ωρυοταν μετα την κοκκινη του Αντζα γιατι λεει επρεπε να δωθει και πεναλτυ.
Εγω εσκασα στα γελια,αλλα το αναφερω.Υπαρχει τετοια περιπτωση?
Ερωτησεις σε στυλ Μοντε:
Ο Παπαδοπουλος ποσα χρονια εχει να βαλει γκολ με εξαιρεση κανα πεναλτι που χτυπαει?
Ο Μαντζιος εχει δει ποτε στα ματια αντιπαλο αμυντικο ή ολο τον κωλο τους γυρναει?
Τι μπορουμε να υποθεσουμε για την σεξουαλικοτητα του οταν γυρναει τον κωλο στον Λουα Λουα?
Θα βελτιωθει τοσο πολυ το παιχνιδι των δυο ομαδων μεσα στην χρονια?
Θα κανει νεο Survivor το Mega με τα αριστερα μπακ του Παναθηναϊκου?
Ποσα περισσοτερα γκολ θα βαλει ο Κοβασεβιτς απο τον Μπορχα?
Ποσα περισσοτερα χρηματα θα παρει ο Κοβασεβιτς απο τον Μπορχα?
Θα φαει φετος γκολ πεσμενος ο Νικοπολιδης ή σ’ολα ορθιος θα ναι?
Θα υπαρξουν πιο βαρετα μας απ’τα 3 που εδειξε η τηλεοραση?
A. Εισαι moderator…
B. :lol2:
κατά την γνώμη μου κατά πρόεδρο και τεχνικό διευθυντή επρεπε να πέσουν οι ψιλές αλλά που θα πάει? δεν θα ρθει η ώρα???θα ρθει και τότε αλοίμονό τους
Ν’αρχισεις να κοκκινιζεις και να κρυβεσαι γιατι αν ο Ντογιε δεν εκανε επιθετικο φαουλ και δεν ειχε διακοπει η φαση, θα δινοταν πεναλτυ.
To ΠΑΟΚ-Αρης…
Πωπω! Και θα παιξουμε μπαλα μαζι ε?
Δεν δοθηκε πεναλτυ, προφανως επειδη εγινε διαπληκτισμος και οχι χτυπημα ενος παικτη σε αλλον. Και πηραν απο μια κιτρινη για τον διαπληκτισμο και ο Αντζας ειχε και αλλη, οποτε κοκκινη…
Aλλο λεω χαζε μπαογκτζη.Λεει οτι αφου εδωσε κοκκινη,επρεπε να δωσει και πεναλτυ.Πραγμα που το βρισκω ακρως ηλιθιο.
Ρε παπαρα Κρισπ, Ο ΦΙΝΟΚΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ! Αν δεν ειχε κανει προηγουμενως φαουλ ο Ντογιε, το σπρωξιμο του Αντζα θα δινοταν πεναλτυ. Αμαν πια φωστηρες ολοι…
Κι επειδη το πε ο βλακας ο Φινοκαλιωτης? Δεν εδωσε επιθετικο στον Ντογε. Απλα αυτος επεσε και πηγε πανω του ο Αντζας να τον κραξει. Διαπληκτιστηκαν και πηραν απο μια κιτρινη…
δείτε πάλι τη φάση. Με τα χέρια ο Ντογιέ ρίχνει μία στη μάπα του Άντζα και για αυτό εκνευρίζεται ο Βούλης (κατά λάθος την έριξε, αλλά την έριξε).
5-6 μήνες εκτός ο Λεοντίου με ρήξη χιαστών
Έβλεπα φάσεις από τα υπόλοιπα ματς και ειλικρινά οι αγωνιστικοί χώροι ήταν για κλάματα…
Λοιπον:
Σχετικα καλο ματς για 1η αγωνιστικη δεν ειμαι ικανοποιημενος με την ομαδα μου αλλα δεν λεω οτι δεν επαιξε τιποτα. Καλη αναπτυξη γενικα αλλα στην επιθεση το μαλακισμενο ο Μαντζιος δεν τραβαγε, ο Παπαδοπουλος ετρεχε περα δωθε εκανε κινησεις και το βλαμενο δεν εκανε τιποτα χαλαγε ολες τις προσπαθειες. Γενικα ειδα σημερα οτι η ομαδα παιζει πιο δυνατα και με περισσοτερο τσαμπουκα καμια σχεση με περισυ. Ο Ν’ Ντογε επρεπε να μπει νωριτερα αλλα και οταν μπηκε επαιξε στο κεντρο γιατι χτυπησε ο Ματος, την τρελα μου μεσα γαμω τη γκαντεμια μου, οποτε το πρωην μελος της θυρας 7 εβγαλε 90λεπτο. Καποιες απο τις ευκαιριες του ΟΣΦΠ (οι περισσοτερες) εγιναν παλι απο κατι τραγικες ενεργιες της αμυνας μας αδυναμια στη απομακρυνση της μπαλας και λαθος πασες (Ενακαριρε στο δοκαρι του Λουα-Λουα) Ο Δημουτσος εκανε θετικοτατο ντεμπουτο ειχε ορεξη και τσαμπουκα να παιξει πρεπει να παρει και αλλες ευκαιριες το παλικαρι. Ο Λεοντιου επιθετικα ηταν πολυ καλος αλλα αμυντικα ηταν μετριοτατος απεναντι στον Γκαλετι, παντως σημερα ειδα εναν αλλο Λεοντιου που επαιζε με παθος και τσαμπουκα και με αφησε ικανοποιημενο. Δυστυχως ηταν ανετοιμος ο Σαριεγκι και ο Νινης. Απο ΟΣΦΠ τωρα, ειδαμε ολοι τι υπερ-παιχτουρα ειναι ο Γκαλετι. Ο Λουα-Λουα ειναι κινδυνος θανατος στα τετ-α-τετ ο Κοβασεβιτς κερδισε μονομαχιες αρκετες αλλα ειναι αργος ,ο Στολτιδης δεν ηταν κακος για το ρολο που δεν του ταιργιαζει, αρκετα θετικος. Ο Ντομι για να γυρισε στην αμυνα επρεπε να περασει κανα 15λεπτο…
Πιστευω αρκετα στην φετινη ομαδα και στον προπονητη και πιστευω οτι αφου γυρισουν και οι τραυματιες και δεσει περισσοτερο η ομαδα θα δειξουμε αρκετα καλυτερο προσωπο. ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.
Ενταξει, ο γαυρος υπερομαδα ευρωπαϊκων προδιαγραφων με πληρη ελεχγο του αγωνα, επαιξε διαστημικη μπαλα και δεν μας αφησε να αναπνευσουμε. Ολοι οι παικτες του 45,978 κλασεις πανω απο αυτους τους ΠΑΟ.:lol3: :lol3: :lol3:
Απο την αλλη ο ΠΑΟ (τι ειναι αυτο?:-s ) ανυπαρκτος με παικτες παλτα και αταλαντους δεν εχει ελπιδες για κατι καλυτερο απο τη 12 θεση. Ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα…#-o
Τον Μπαμπη τον ακουσα και γω. Ωραιο ανεκδοτο ο τυπος. Αληθεια, αξιζει καν να ασχοληθεις?
Ο Λεοντιου σημερα πολυ καλος οπως και στα φιλικα που την ειχα δει. Παθος και τσαμπουκας σε αντιθεση με περσυ. Αλλα αμαν πια με αυτους τους τραυματισμους γαμω την γκαντεμια μου μεσα. Ελπιζω τουλαχιστον στο Καραϊσκακη να εχουμε πανω απο το 1/3 της ομαδας υγειες…
Δηλαδη ο Βυντρα που ακριβως δεν ηταν καλος σημερα? Ενα λαθος εκανε ολο κ ολο το παλικαρι και το διορθωσε αμεσως. Να μου λεγατε για τον Ενακαριρε (ή οπως σκατα τον λενε) που ηταν χειροτερος κ απο μενα και απο καραγκιοζιλικια του οποιου προηλθαν οι 2 απο τις 3 μεγαλες ευκαιριες του ΟΣΦΠ να το καταλαβω…
Συγχαρητηρια κυριε Τζιγκερ για την εκκλησια-Λεωφορο που δημιουργησατε. Οταν ομως λεγαμε οτι αυτο το γηπεδο για εμας ειναι Ναος δεν εννοουσαμε ακριβως αυτο… Σε λιγο θα αναβουνε και κερακι στη εισοδο προς ενισχυση των απορων στην ΠΑΕ!:lol:
Επειδή όλος περιέργως το είδα το μάτς με τον αδερφό μου,μπορώ να πώ ότι ο ΠΑΟ μου άρεσε πιο πολύ.Επίσης ο Ολυμπιακός όλο στα φάουλ ήτανε.εν ξέρω από ποδόσφαιρο πολλά αλλά από αυτά τα λίγα κατάλαβα ότι ο ΟΣΦΠ έπαιζε σκληρά.
Καλόπαιδα βάζελοι θανασάκη και λοιποί ένα θα πω και γράφτε το
Αν δεν φύγει ο αρχιπαπάρας ο τεχνικός διευθυντής τι σκατά είναι -σόρρυ κιόλας που μιλάω έτσι είμαι και μαμμά γυναίκα αλλά είμαι μέχρι το λαιμό-δεν πρόκειται να δούμε προκοπή όχι οτι ειναι γαύροι ειναι καλύτεροι αλλά όσο να πεις σήμερα παίξαν πιο συγκροτημένα
Και προς επαλήθευση των όσων λέω ένας Βύντρα άξιζε σήμερα κι αυτόν φαγώθηκαν να τον διώξουν αι σιχτίρ δηλαδή
Επίσης θα γράψω κάτι και μακάρι να κάνω λάθος
Σωτήρης Νίνης πολύ κακό για το τίποτε :-k :-k
Το 19ρονό?Λίγο έπαιξε.Θυμάμαι τα χειροκροτήματα όταν μπήκε…τον έχω ξαναδεί και φάνηκε καλός.Απλά δεν έχει σωματικη δύναμη.
Άσχετο,αλλά μου άρεσε το μαλλί του.
ΟΚ, διαφωνω λιγακι σε αυτα αλλα δεν πειραζει!
Αν θες μπορω να σου κανονισω κονε!!:hippy:
ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ : Μεγάλος παίχτης. Ντριπλίτσα στον Μάτος, μάλλον καλύτερα ντριπλίτσα του Μάτος στον Λουα Λουα. 1-2 φορές μπροστά από το τέρμα και γκολ τελικά δεν πέτυχε. Σε ανα 2 μήνες θα τον ψάχνετε στο Κογκό.
ΓΚΑΛΕΤΤΙ - ΛΕΟΝΤΟΥ: Απίστευτες μονομαχίες, μόνο που ακόμα ψάχνω τον Λεοντίου στο Α ημίχρονο. Α ξέχασα, υπήρχε. Συγνώμη! Έβγαλε καμια 25αριά πλάγια.
ΛΕΝΤΕΣΜΑ: 15 φάουλ/sec (Κατα προτίμηση ανούσια)
ΑΝΤΖΑΣ: Επιτέλους βρέθηκε ο αντι-Ανατολάκης
ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ: #-o
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: “Δώστε μου την μπάλα, να τρέξω 2 χιλιομετράκια, να πέσω για να πάρω φάουλ και αν δεν τα καταφέρω να δώσω πίσω”. Και πάλι ηγέτης του Παναθηναικού. Κάθε πέρσι και καλύτερα δηλαδή. Άντε πότε θα γυρίσει ο Έκι (2 φορές Ριβάλντο θυμίζω) να έχει παρέα το παιδί.
ΜΑΝΤΖΙΟΣ: Μου περνάει απ’το μυαλό ότι αυτό το παληκάρι νομίζει ότι το τέρμα είναι στο κόρνερ. Δεν πειράζει.
ΠΕΣΕΙΡΟ: Οι σωστές του επιλογές για την 11άδα φάνηκε να πιάνουν τόπο στο Α ημίχρονο.
SIR TAKIS: Ναι κι ένας φίλος μου είχε βάλει αλλαγή τον Μάρκο Νε σε ένα φιλικό με την Τράμπζονσπορ και είχε αλλάξει την ροή του ματς, αλλά αυτό δυστυχώς έγινε στο Μάνατζερ.
ΤΖΙΓΓΕΡ: Τελικά τα κατάφερε. Ανέβηκε αισθητά το επίπεδο των οπαδών του Παναθηναικού. Μπράβο του! Καιρός να τον μιμηθούν Σωκράτης - Ντέμης. Άλλωστε όλοι ονειρευόμαστε ένα ντέρμπι στο ιστορικό γήπεδό μας με 13000 εισητήρια. SUPER!
Τέλος μια ερώτηση: Ο Ντάρκο είναι ακόμα ποδοσφαιριστής?