O Kάρπετ φταίει που ενώ κάποτε έγραφε ενδιαφέροντα πράγματα τώρα γράφει ανοησίες με βάση συγκεκριμένη ατζέντα και έχει γίνει βαρετός.
Τώρα εντάξει, για τα υπόλοιπα: Xαβαλεδιάστε και γλεντήστε τη νίκη σας, εγώ το λέω πρώτος.
O Kάρπετ φταίει που ενώ κάποτε έγραφε ενδιαφέροντα πράγματα τώρα γράφει ανοησίες με βάση συγκεκριμένη ατζέντα και έχει γίνει βαρετός.
Τώρα εντάξει, για τα υπόλοιπα: Xαβαλεδιάστε και γλεντήστε τη νίκη σας, εγώ το λέω πρώτος.
Έψαχνα κανένα παλιό ποστ που να εκθειάζετε οι ΑΕΚτζήδες το Φερέρ (για το φετινό πρωτάθλημα) και βρήκα το παραπάνω ποστ.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=196527&postcount=214
:lol:
O Belluschi είναι άμπαλος του πούστη και δε σηκώνω κουβέντα. Το Λεοναρντάκι μια χαρά προσαρμόστηκε και χωρίς τόσο ντόρο και “δεν μ’έχετε δει ακόμα” και τέτοια. Αυτός γιατί δεν μπορεί:-k ?
Νομίζω το καλύτερο ποστ έβερ:D
ρε κάρβου γιατί με κουράζεις …?
βρες τώρα κ ένα ποστ μου που λέω ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος, ή ότι πρέπει να αδικηθεί ο ολυμπιακός και θα γελάμε όλοι… χοχοχο
όπως θα γελάμε αν πάρει κ το πρωτάθλημα ο ολυμπιακός με διαφορά μέχρι 3 βαθμούς… εκεί να δείτε γέλια…
ΥΓ, σοβαρό : ρε μην διαβάζετε ότι θέλετε, λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:roll:
πάμε πάλι. γρήγορα γιατί βιάζομαι.
η γνώμη μου είναι : ο Σωκράτης - “οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο” - Κόκκαλης, ηθικά, δεν έπρεπε να ζητήσει τους βαθμούς, γιατί κατάφερε να μπουρδελέψει το πρωτάθλημα κ να κάνει όλους να ξενερώσουν (κ τους γαύρους).
ως αεκτζης που πιστεύει ότι ο ΠΑΟ θα στραβοπατήσει και ελπίζει ότι η ΑΕΚ θα κάνει το 3Χ3, βλέπω ότι δεν θα πάρω πρωτάθλημα λόγω καλαμαρίας (πέρα από τις δικές μας βλακείες)
το ελληνικό κράτος, η uefa ή όποιος είναι αρμόδιος, ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμόσει τον νόμο.
μην το ξαναγράψω, ήμαρτον
ΥΓ αληθινό : είχα σταματήσει να γράφω, αλλά κάποιοι με πίεσαν να επιστρέψω. και το έκανα. σέβομαι και το κοινό μου - χοχοχο
ναι, όταν όμως λες ότι δε θα έπρεπε κάποιος να ζητήσει την επιβολή του νόμου (Κόκκαλης στη συγκεκριμένη περίπτωση) επάγεται πως δε θες να εφαρμοστεί ο νόμος. Προφανώς και αν πάει στα δικαστήρια θες να εφαρμοστεί τότε ο νόμος. Αν η υπόθεση δεν πάει όμως στα δικαστήρια (κάτι που χαρακτηρίζεις ως ανήθικο), τότε ακυρώνεις και παρακάμπτεις το νόμο.
ΥΓ. Μικρές διαφορές
ΥΓ2. Πλάκα σου κάνουμε ρε:p Μην τσιτώνεις (έτσι κι αλλιώς αμφιβάλλω αν ο Ολυμπιακός θα μαζέψει 4 βαθμούς στα τελευταία 3 ματς ), ξέρουμε τι λες και τι εννοείς
γουατέβα
απλά αυτό που προέβλεψα κ τότε συμβαίνει : ο γαύρος μάλλον θα πάρει ένα πρωτάθλημα, με τον πιο ξενερωτικό τρόπο έβερ και ότι ωραίο (από άποψη έντασης κ αλλαγών), έχουμε δει μέχρι σήμερα, θα πάει στράφι…
ξενερωμα
α) Το να μιλάς για τη διαιτησία δεν νομίζω ότι είναι παραγοντιλίκι. Παραγοντιλίκι είναι να μιλάς ΜΕ τη διαιτησία, να την απειλείς και άλλα τέτοια ωραία.
β) Θυμόμαστε τον τελικό κυπέλλου με τον Ιωνικό που στο 0-0 έβαλε γκολ με το χέρι και κατευθείαν ζήτησε ο ίδιος να ακυρωθεί το γκολ, ρισκάροντας τον τίτλο. Ποιός ποδοσφαιριστής δεν βρίζει στο γήπεδο ?
γ) Από πότε είναι κατακριτέος ο γάμος με μπουζουξούδες ? Τα κύπελλα (γιατί πρωτάθλημα δεν πήρε) που τα γιόρταζε ?
δ) Απαθής και νωθρή θα ήταν οποιαδήποτε ελληνική ομάδα η οποία θα βρισκόταν πίσω στο σκόρ με 2 γκολ στο 13 ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται ήδη 3 από μια εξαιρετικά καλή ομάδα.
ε) Περί Ριβάλντο, συμφωνώ μαζί σου. Γενικά θα προτιμούσα Κονέ αντί Ρίμπο. Στο ντέρμπι έπαιξε εξαιρετικά αλλά αν έπαιζε μόνο αυτός, μάλλον θα χάναμε.
στ) Γενικά αν και μας παραμυθιάζουν οι ξένοι κυρίως προπονητές που έρχονται εδώ, ότι τα ντέρμπι είναι 3 βαθμοί, δεν είναι έτσι. Αλλάζει και η ψυχολογία των παιχτών μετά από τέτοια ματς. Είναι 3 βαθμοί για σένα και -3 από τον αντίπαλο.
ζ)Το ότι λένε ότι είναι Ολυμπιακοί ανοιχτά τους χαρακτηρίζει ως θαρραλέους ? Είναι σαν να λες ότι ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή και τα 2 μαζί.
η)Τέλος, εγώ προσωπικά ήμουν υπέρ της παραμονής του Φερέρ στην ΑΕΚ ακόμα και όταν όλοι φώναζαν το αντίθετο. Ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι εκδιώχθηκε από την ομάδα είναι η διατάραξη των σχέσεων του με τους παίχτες. Τα πειράματα του, αργά ή γρήγορα θα φαινόταν αν λειτουργούσαν ή όχι. Καλός προπονητής δεν παύει να είναι, όπως δεν έπαψε να είναι και ο Μουρίνιο που απολύθηκε από την Chelsea ή ο Λεμονής από τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως αν και δεν ήθελα να το πιστέψω, μάλλον πρόκειται για πολύ δύσκολο και ιδιότροπο χαρακτήρα με εμμονές μεγάλου ανθρώπου. Ιδιότροπο λένε και τον Μουρίνιο όμως. Τέσπα, εδώ στην Ελλάδα τα θέλουμε όλα τώρα και για πάρτη μας. Αν κάποιος δεν μπορεί να μας τα προσφέρει, τον βρίζουμε, τον ξεφτιλίζουμε και τον βγάζουμε αποτυχημένο. Τον ίδιο που θαυμάζαμε πριν λίγο καιρό και χειροκροτούσαμε για την προσφορά του. Αλλά ο Έλληνας εκτός από όλα τα άλλα είναι και ο καλύτερος προπονητής. Μια ευκαιρία σε κάποιον πάγκο (φυσικά πάντα ομάδας που παίρνει το πρωτάθλημα και χωρίς προπονητή) ψάχνει να δείξει το ταλέντο του.
ο jester είναι θεούλης κ προστατευόμενο είδος.
απλά προσωπικά έχω βαρεθεί να πλακώνομαι με τους γαύρους του φόρουμ, που έπρεπε να φάνε 4 για να αρχίσουν να μιλάνε σοβαρά.
γαύρε γερά, πρωτάθλημα στα χαρτιά (για να μην ξεχνιόμαστε - χαχα)
έλα μωρή ΑΕΚάρα κάνε το 3Χ3.
Επίσης φορ κάρβου αυτό : αν ο γαύρος δεν πάρει πρωτάθλημα ούτε με τους χαρισμένους βαθμούς, ξέρετε μέχρι πότε θα σας το χτυπάμε ???
Όταν κάποιος δεν νιώθει ηθικά σωστός να προσφύγει στα δικαστήρια για μια υπόθεση, απλά δεν το κάνει. Δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να εφαρμοστεί ο νόμος, αλλά θεωρεί ότι η όποια παράβαση δεν επηρρεάζει κατ’αυτόν το τελικό αποτέλεσμα.
η Καλαμαριά ας χάσει τους βαθμούς και ας αποφασίσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού να φάνε 4 από τον κάθε τυχάρπαστο (π.χ. ΑΕΚ :p) για να νιώθουν ηθικά σωστοί. Το ηθικά σωστό για μένα δεν είναι το να τη γλιτώσει η οποιαδήποτε Καλαμαριά αν παραβίασε το νόμο…
@Μοντε: Μπορείς να το χτυπάς για όσο θες, αλλά αν δε το πάρει ο ΟΣΦΠ, πρώτο φαβορί μετά είναι ο ΠΑΟ και όχι εσείς. Επιπλέον και εγώ και ο ChrisP το έχουμε πει άπειρες φορές. Δε μας νοιάζει κανένα πρωτάθλημα φέτος.
επίσης φαντάζομαι την μέρα…
ο γαύρος παίρνει πρωτάθλημα με +1. όλοι οι <17χρονοι του φόρουμ μπαίνουν να πανηγυρίσουν. οι αντίστοιχοι βάζελοι της ίδιας ηλικίας μπαίνουν να τους πικάρουν (αεκτζήδες πιτσιρικάδες δεν έχουμε). τότε πλακώνουν οι πάλιουρες γαύροι με το επιχείρημα “'εφαγες 4 στο κύπελλο, τι μιλας”. τότε μπαίνουν και οι ΑΕΚτζήδες και ποστάρουν τα γκολ της ΑΕΚ, το εξώφυλλο με Ρίμπο κτλ κτλ. τότε οι μεγαλύτεροι γαύροι στηρίζουν τους μικρούς γαύρους, αλλά απαξιώνουν κ το πρωτάθλημα λέγοντας γραφικότητες του στυλ “δεν το θέλουμε, πάρτε το εσείς” κ τέτοια… τότε πλακώνουν οι μπαουγκ κ λένε ότι όλοι οι ΠΟΚ παίζουν χάλια μπάλα και ο μεγάλος ΠΑΟΚ που ανατέλλει θα τα σοδομίσει όλα. τότε μπαίνουν οι σκώληκες και λένε “εμείς πήραμε κούπα (αν υπάρχει θεός του ποδοσφαίρου ο Άρης θα ξεφτυλίσει τον γαύρο να γελάμε πιο πολύ), εσείς να δω τι θα κάνετε με τον καρπουζά” κτλ κτλ. οι μπάουγκ τα παίρνουν κ αρχίζουν να βρίζουν τους πάντες. όλοι βρίζουν όλους. οι mods ρίχνουν πόντους αβέρτα, αλλά παράλληλα βρίζονται. ο μόντε αναφέρει τις 2132 φάσεις που φέτος αδικήθηκε η ΑΕΚ κ ο κάρβου προσπαθεί να θυμηθεί πότε ο γαύρος έπαιξε καλή μπάλα στην Ελλάδα, και αναφέρει τον αγώνα με την Βερντερ και κάτι άλλους, όπου ο Αλεξανδρής αλώνιζε και όλοι φοβούνταν. τότε οι βάζελοι λένε πως με βγενοπουλο το επόμενο πρωτάθλημα απλά δεν χάνεται, αρκεί να φύγει ο εκι κ ο παπ. μετά σκάνε μύτη και ο κακοφωνίξ με τους λοιπούς γαλάτες και πέφτει το ξύλο της αρκούδας…
ωραία θα περάσουμε
Εδώ πέρσι, όταν πήρε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, κλαίγονταν οι Ολυμπιακοί γιατί δε δώσαμε στο Ρίμπο τα τρελά ποσά που ζήταγε και του δώσαμε όσα πήρε τελικά από την ΑΕΚ… Μη το πας πιο μακριά
Και πότε αυτό? Πέρσι. Που δεν μπόρεσε καμιά ομάδα να σηκώσει κεφάλι και είχαμε 12 βαθμούς διαφορά το Γενάρη
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι επειδη καποιος απο τους τρεις θα παρει το πρωταθλημα θα ειμαστε ολοι εμεις αναγκασμενοι να φαμε στη μαπα τους πανηγυρισμους απο εφημεριδες,ραδια κλπ για την σουπερ ομαδαρα που κατεκτησε αυτο το πρωταθλημα.:? :!:
¶σχετα αν είστε ευχαριστημένοι με τι ομάδες σας, εγώ βλέπω ένα ωραίο πρωτάθλημα, όπου οι τρεις πρώτες ομάδες απέχουν ένα βαθμό μεταξύ τους και από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες αξιόλογες ομάδες που έχουν δείξει σταθερότητα και πολλές φορές παίζουν και την καλύτερη μπάλα, όπως Λάρισα, ¶ρης, Αστέρας Τρίπολης.
Νταξ, δε σας είπε ότι για να πάρετε πρωτάθλημα πρέπει να τερματίσετε με 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Κούλ. Τι μιζέρια είναι αυτή. Απλά λίγη μπαλίτσα να παίζατε και θα ήταν όλα καλά.
Εγώ πάντως, στα πλέη οφ, θα στηρίζω Άρη! Ακόμα και ο Ολυμπιακός να παίζει σε αυτά!!! 8)
Και στο κύπελλο ε. Και στο κύπελλο.