Δώστε μας το ματς πρωταθλήματος και θα είμαι και στο κύπελο (άπληστε!!!)
:lol:
Παραφράζοντας μία παλιά δήλωση του Ιωαννίδη:
“Στο συγκεκριμένο thread τα posts θα έπρεπε να φορολογούνται”
Εγώ βλέπω ένα πράγμα πάντως: Προσπαθείτε να δικαιολογήσετε το γεγονός πως χάνετε για άλλη μια φορά το πρωτάθλημα στους 3 βαθμούς της Καλαμαριάς. Κάτι το οποίο γνωρίζετε εδώ και 2 μήνες! Ακόμα και με τους 3 περίφημους αυτούς βαθμούς, ο Ολυμπιακός υπήρξε 2ος στη βαθμολογία…
Ό,τι και να γίνει φέτος, ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Εδώ και 10 χρόνια είναι καλύτερος με διαφορά από όλους. Το αν θα το πάρουμε φέτος ή όχι λίγη σημασία έχει.
Οι υπόλοιποι πρέπει να αποδείξετε ότι αξίζετε το πρωτάθλημα. Και το να κρύβεστε πίσω από την Καλαμαριά (για την οποία επαναλαμβάνω πως από την πρώτη στιγμή ουσιαστικά γνωρίζετε) δεν είναι και τόσο τιμητικό…
:lol: :lol: Βαζω στοιχημα οτι καποιο θυληκο ον ευθυνεται για αυτον τον υπερμετρο οιστρο!
Για τους Ολυμπιακους το καταλαβαινω να μην το πανηγυρισουν και πολυ αν το παρουν.
Για τους Παναθηναϊκους, ετσι και ετσι γιατι εχουν και αυτοι μερικα χρονακια να το παρουν…
Για τους ΑΕΚτζηδες δεν δεχομαι κουβεντα! Οταν εχεις να παρεις 14 χρονια πρωταθλημα και εν τελει το περνεις αφου εχεις επιστρεψει απο τον Κατω Κοσμο, τοτε και με θεαμα υπο το μηδεν το πανηγυρι αξιζει να ειναι μεγαλο!
Έτσι είναι. 8)
για τα 10 προηγούμενα χρόνια, άντε κ να το συζητήσουμε… για φέτος, ούτε καλύτερος είναι, ούτε με διαφορά…
Πάντως στο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ μου θύμισε ο Ολυμπιακός ομάδα από αγροτικό πρωτάθλημα, ήταν αίσχος. Πάντως να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα, γιατί τσακώνεστε για το ποιός είναι ο κάλύτερος??? Όλες οι ομάδες είναι της πλάκας και παρουσιάζουν φρικτό θέαμα!!!
Πρέπει να επενδύσουμε αλλού το χρόνο και τα λεφτά μας, ίσως στι πολεμικές τέχνες. Ξύλο χωρίς αποκλεισμό έδρας!!!:lol:
+100000
Και γω έχω ξενερώσει επειδή δεν παίζουμε μπάλα, αλλά το πρωτάθλημα είναι πρωτάθλημα…
Αυτό. Ελεος πια!
Την έχω πει πολλές φορές την άποψή μου για τη διαιτησία, αλλά νευριάζω πολύ όταν βλέπω πως ώρες ώρες ο Ζήκος επαληθεύεται στα περί “χεσίματος”. Τι δίνεις κόκκινη ρε Σταυρίδη; ¶σε να παίξει μπάλα η Λάρισα γ@μώτο μου…
Έλα μωρή Λαρισάρα!!! Χαχαχα. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ παίρνει πρωτάθλημα!!! Που σαι Λουκιανέεεεεεε!
Κωστάκη θα σου πω τι θα πάρει η ΑΕΚ αλλά έχε χάρη που είσαι συ :lol:
όσο για τα υπόλοιπα
[FONT=“Arial Black”][SIZE=“6”]VIVA LARISSA FORTSA THESSALIA[/SIZE][/FONT]
Ημίχρονο :
ΑΕΚ 62
Ολυμπιακός 61
ΠΑΟ 60
… Πάμε ρε Δώνη Και με δέκα μπορείς.
η ΑΕΚ νικησε
παμε Λαααααααρισααααααα μπορεις!
εμεις θα νικησουμε πιστευω (παλι εγιναν μαλακιες στην αμυνα)
Ρε παιδια μια ερωτηση.Ειδα τη φαση που ο Νικοπολιδης ανατρεπει τον Ζουραφσκι εκτος περιοχης.Αυτο δεν ειναι απευθειας κοκκινη?Ο Ζουραφσκι αν περνουσε στανταρ εβαζε γκολ και ο Νικοπολιδης πηρε μονο ποδια.Αλλα του εβγαλε μονο κιτρινη.
OΦΗ-Βαζελος 2-1 ημιχρονο…Φανούρης ο αδιαφθορος…:lol:
Κοίτα κι εγώ απόρησα, αλλά είδα ότι κανείς δε διαμαρτυρήθηκε :-k
Αυτοί οι κανόνες όλο αλλάζουν, τι να σε πω.
Σχόλια επι του πρώτου μέρους
Α.Ολυμπιακός τρία πουλάκια κόθονται στην άκρη στο λιμάνι τρέξιμο άνευ λόγου και αιτίας μια απ΄τα ίδια σιγά τα ωά ο Τζώρτζεβιτς γέρασε και δεν μπορεί…
Β ΑΕΛ Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τον άλογο που χλιμιντράει ειδικά όταν έχει προπονητή τον Γιώργο Δώνη όχι με 10 αλλά και με 9 μπορεί
Γ,Διαιτησία σιγά ρε άσε μας να παίξουμε μπάλα έλεος το κλάδεμα του Νικοπολίτη δεν τον είδε κανείς???
Θα μας τα πει αναλυτικα ο κυριος Μπαρουφας το βραδυ :lol:
1-0 και ο Αρης με πεναλτυ του Καλβο και παλι.Μονοτερμα το ματς,ο Ηρακλης παιζει με 9 ατομα αμυνα και προσπαθει (ανεπιτυχως) να κανει καμια αντεπιθεση.Εμεις κυκλοφορουμε μπαλα πολυ καλα,αλλα ειναι δυσκολο να γινουν πολλες φασεις με τοσο κλειστη αμυνα,2-3 καταφεραμε μεχρι στιγμης.
Μη χαίρεσαι και επειδή κάνω ζάππινγκ μεταξύ αλόγου και τριφυλλιού στο Ηράκλειο σέρνονται αμφότεροι άσε τώρα έκανε ο Ζόζε αλλαγή έβγαλε τον Ιβανιστς και έβαλε τον Ποστίγκα ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ