Γκολ ο Σίσιτς :lol: :lol: :lol:
Ο δε ΟΦΗ ο κατηραμένος μόλις μας δάγκωσε και είπαμε αντίο στην κούπα
ΤΖΊΓΓΕΡ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙΣ ΤΏΡΑ ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΑΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ???
ΟΞΩ ΡΕ ΟΞΩ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
3-1…Γεια σου ρε Βατσινάααα…
:lol:
Στον Πειραιά κόσμος πάει κι έρχεται και στο Ηράκλειο τρέχουμε να σωθούμε
Έτσι και δω τον Θεμιστοκλή Βανδή πρωταθλητή θα κάνω χαρακίρι το δηλώ ευθαρσώς
εδιτ Davidian να διαβάζεις όλα μου τα ποστ και μετά να με κοροιδεύεις
στο Ηράκλειο ο ακατανόμαστος έκανε κι άλλη αλλαγή πέρασε τον Γκονζάλες στην θέση του Βύντρα
αχ αυτό το παράρτημα…τι άλλο πρέπει να γίνει…
να τα μαζέψουν και να φύγουν και να μας αφήσουν την ησυχία μας
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
Δεν ξέρω αν βλέπεις τον αγώνα αλλά εβγαλε τον Σαλπι και πέρασε τον…Μανούτσο
Μπραβο στους λαρισαιους,το πουλησαν το ματς.Πρωταθλημα σουπερλιγκας 2007/20008 κυριες και κυριοι…να το χαιρεσται
2 τρελές ευκαιρίες για την ΑΕΛ, αλλά ο Μήτρογλου ανέτρεψε το σκηνικό!
Είναι λίγο λυπηρό πάντως να πανηγυρίζουμε έτσι… εγώ κάθε άλλο παρά χάρηκα.
Καλά χαλάρωσε.
ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΑΞΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
[SIZE=“4”]MAΛΑΚΑ Scourge![/SIZE]
[SIZE=“6”]πουτανες[/SIZE] μας κανανε! μας ξεφτιλισανε!! μας γλεντησανε κανονικα! δεν παει αλλο , δεν ξερω τι γινεται
[SIZE=“5”]ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ[/SIZE]
η Λαρισα ειναι πορνη! ειχε τοσες ευκαιριες για γκολ και δεν εβαλε επιτηδες…α ρε κατι κωλοομαδες που ειναι
Aν δεν ανοιξει τα ποδια η Ξανθη στον γαβρο,τοτε ειναι δικό μας…
η διαιτησία ήταν κακή, αλλά όχι υπέρ Ολυμπιακού. Βέβαια όσοι δεν είδαν το ματς πάλι θα λένε τα μύρια όσα. Έγιναν 30 φάουλ και κανένα από αυτά δεν ήταν σκληρό και ο διαιτητής έδειξε 11 κάρτες!!! Δηλαδή έλεος ρε Σταυρίδη! Έχουν μπει και οι 2 ομάδες μέσα για να παίξουν μπάλα και κάνεις ένα όμορφο ματς σε ρώσσικη ρουλέτα γιατί κάποιος νομίζεις πως σου είπε πως κάθε φάουλ πρέπει να είναι και κάρτα! Ειλικρινά έλεος!
Δεν περίμενα να νικάγαμε σήμερα (για αυτό και έλεγα 4 βαθμοί στα τελευταία 3 ματς), αλλά πάλι καλά που μπήκε ο μικρός και ο Σίσιτς και σκόραραν. Νομίζω ότι σήμερα μια χαρά έτρεχαν πάντως. Ούτε αποβιταμινώσεις ούτε τίποτα. Επίσης καιρός είναι νομίζω να αρχίζουμε να παίζουμε με 2 επιθετικούς τέτοια ματς.
Απορία: Μόλις λήξει το πρωτάθλημα, τι σκατά πλέη οφ θα γίνουν αφού δε θα ξέρουμε τι λέει το CAS?
Συμφωνω η διαιτησια ηταν κακη για την Λαρισα!Ο οσφπ επρεπε να παιζει με 10 απο το 20 και με αλλο τερματοφυλακα!
δεν θα μιλησω για διαιτησια γιατι δεν ειδα ολο το παιχνιδι αλλα η Λαρισα ευθυνεται σε μεγαλο βαθμο που δεν νικησε
καλα να παθει!!!
2-2 Αρης-Ηρακλής
Όχι ότι μας πειράζει, αλλά 2 φάσεις έκανε όλες κ όλες ο Ηρακλής. Τέσπα
Πανέμορφο γκολ από Κόκε
ναι… Υπάρχει και ένα πολύ όμορφο και πανηλίθιο πέναλτυ που κάνει αμυντικός της Λάρισας στο Γκαλέτι ενώ είναι 0-0. Για αυτό ποια είναι η άποψη σου?
Τελικά αυτή η διαιτησία φταίει για όλα…
Ήμαρτον!!!
Ειληκρινα δεν το θυμαμαι!Θα το δω μετα!