Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Βασικά για το παιχνίδι Ολυμπιακού λάρισας τι να πω, ευχαριστούμε τον Μπακαγιόκο που δεν μας κήδεψε. Δικό της ήταν το ματσάκι όπως πήγε.
Ντάξει ο ΟΦΗ 4 στο βάζελο…δε γίνονται αυτά…
Της αεκ το πέναλντι στο 6 ήταν? το είδε κανείς?

Εάν κερδίσουμε στην Ξάνθη πήραμε πρωτάθλημα και τέλος.

Ο Άρης παραμένει φαβορί για την κατάληψη της 4ης θέσης, ενώ ο Ηρακλής νιώθει ασφαλώς πιο άνετος για την παραμονή του.

:lol: :lol:

Ως βάζελος δεν ξέρω τι να πω… Τρώμε 4 γκολάκια απο το δήθεν παράρτημα μας που έχουμε να το κερδισουμε σπιτι του 3 χρόνια σχεδόν…Εκει που έχουμε την καλύτερη άμυνα έχουμε φάει ολα τα γκολ σε 3 ματς…Ευγε

Ας το πάρει ο γαυρος η ΑΕΚ να τελειώνουμε απο τώρα.Εχει καταντήσει αίσχος.Δεν ειμαστε για πρωταθλητισμό…Τυχαιο ειναι που στο τέλος κάθε χρονιάς τα σκατώνουμε?Καλά να πάθουμε

Αλλα δεν μπορώ να βλέπω τον γαύρο να το σηκώνει πάλι…Δεν ειναι μονο οτι μου το σπάει.Αυτο ειναι φυσιολογικό.Αλλα αν εβλεπε κανεις τα τελευταία του ματς θα απόρουσε ΠΩΣ βρίσκεται πρώτος…Και αυτο κάνει ακόμα χειρότερους αυτους που έπονται

Καλά στο τσακ ήταν να κάνει κηδεία ο Ηρακλής του Άρη, αλλά στην τελευταία φάση ο Ααρόν θέλει να γίνει ήρωας

Και παντα 4ος θα εισαι…

:lol: :stuck_out_tongue:

ο Κοκε πετυχε γκολαρα οντως

δεν ξερω, ειλικρινα , δεν με πειραξε τοσο η ξεφτιλα μας (ακομη μια φετος) οσο οτι η Λαρισα δεν ηθελε να νικησει , κατι που ειναι σιχαμενο οσο εκει που δεν παει αλλο

παίζει και να μη το δείξουν καν… Ο σπίκερ της ΝΕΤ δεν πήρε χαμπάρι πάντως. Η μπάλα πηγαίνει άουτ και ο αμυντικός της ΑΕΛ κλείνει με το σώμα, ο Γκαλέτι τρέχει και του παίρνει την εσωτερική, αντί να συνεχίσει έστω να τον κλείνει με το σώμα ο αμυντικός, τον αγκαλιάζει και τον πετάει χάμω κάνοντας πέναλτυ. Ο λάισμαν (μακράν ο πιο άχρηστος που έχω δει φέτος και στο 1ο σε εμάς και στο 2ο στην ΑΕΛ έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο) έδωσε κόρνερ ενώ ο Γκαλέτι δεν ακούμπησε καν τη μπάλα σε αυτή τη φάση.

Κηδεία ένα σχεδόν αδιάφορο ματς? :-k

Μέχρι και οι παίκτες βαριόντουσαν να παιξουν

Μάλλον τα μπερδεψες, ο γάβρος και οι υπόλοιποι καίγονται για τις νίκες

Κάτσε ρε που το βλέπεις εσύ ότι η ΑΕΛ δεν ήθελε να κερδίσει?? Το ότι ο Μπακαγιόκο είναι χαζογκόλης είναι δεδομένο. Για αυτό και πήρε επιθετικούς ο Δώνης. Το γκολ του Μετίν κατά λάθος μπήλε δηλαδή? άσε που ήταν και γκολάρα…

Αχεμ.Γιατι ακριβως κηδεια?Ο Αρης ηταν τερμα αδιαφορος στο 2ο ημιχρονο,ειδικα αμυντικα κοιμομασταν ορθιοι, και ο Ηρακλης το εκμεταλλευτηκε παιζοντας καλουτσικα και πετυχαινοντας 2 γκολ λογω αργων αντιδρασεων στην αμυνα.Και να χαναμε,σιγα τη μεγαλη διαφορα,η 4η θεση πολυ δυσκολα χανεται.Αυτο που νοιαζει τον Αρη ειναι το Κυπελλο απο δω και περα και αυτο ειναι ολοφανερο.
Τωρα η “κηδεια” που λες ειναι πιο σωστο να αναφερθει για τις 3 “μεγαλες” ομαδες της χωρας.Που με το μεγαλειο τους μας εχουν καταπληξει ολους :slight_smile:

το πεναλντι που λει ο καρβου ειναι πιο ακυρο και απο αυτο με την αεκ.

Τεσπα,για μια φορα ακομα αποδειχτεικε πως οι μονες ομαδες που παιζουν μπαλα ειναι αυτες που δε διεκδικουν τιτλο.

Ντάξει ρε κολλήσατε με τη λέξη τώρα κηδεία. Πείτε ήττα να στε μέσα…Το Λεβαδειακός Πάοκ στημένο κάργα??

στο τελος ειχε ολη την κυκλοφορια του κεντρου , ειχε ευκαιριες ,οι παικτες του Ολυμπιακου δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους και ενω μπορουσαν να το εκμεταλευτουν δεν εκαναν τιποτε και αδρανησε σαν
ερασιτεχνης ο αμυντικος στο γκολ (ο ξανθομαλλης , δεν θυμαμαι πως τον λενε)

μου εδωσε αυτην την εντυπωση
οπως και να χει καλα να παθει
(δεν ειδα το γκολ του Μετιν)

Ηταν πολλα τα λεφτά των μπουκ,Ζαγοράκη…

:lol:

Αποτι ξερω το πεναλντι ηταν μουφα.Νταξ,ο παοκ δε μπορουσε να παρει τα ποδια του,αλλα ο λεβαδειακος επρεπε να κερδισει και ετσι σιγουρευτικε εξαρχης αυτο.Ξερουμε ποιανου ξαδερφακι ειναι ο λεβαδειακος.

Ποιανού?

Aμα παρεις πρωταθλημα θα κατεβω αθηνα να μου το πεις…προς το παρον εχω εναν τελικο κυπελλου να παιξω :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

VAMOS ARIS ρε!

α ρε μαπαγιοκο !!! δεν χανονται αυτα ρε!!! στη λαρισα σε καθε φαση που χανονταν ακουγονταν κατι ντουπ, ντουπ και κατι ουρλιαχτα…
τα κεφαλια μας σπασαμε ρε. παντως ο ολουμπιακος πρεπει να ντρεπεται αν πανηγυρισει το πρωταθλημα.
μακαρι να δικαιωθει η καλαμαρια.

Βασικά ο Μπακαγιόκο να ντρέπεται που έχασε τέτοια γκολ και τίποτα άλλο φίλε μου 8)

Ερωτηση κρισεως:Ποιος πρεπει να ντρεπεται περισσοτερο,ο μπακαγιοκο που εχασε αυτα που δε χανονται η οι αμυντικοι της αελ στο δευτερο γκολ που ηταν θεατες.