Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Ο ΠΑΣ με τους θεούς οπαδούς και τον πιο θεό Κούγια. :lol:

Ο Κούγιας όμως την κοπανάει επειδή συνεχώς έτρωγε μπινελίκια από τους οπαδούς:p

ΠΑΝΘΡΑΞ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ!!!

Kαταπληκτική εισαγωγή έκανε ο Κούγιας για το νέο ιδιοκτήτη… Τον είπε λαμόγιο και του την έδωσε την ομάδα. Πάλι καλά που δε την έδωσε την ομάδα στον Μάκη Ψωμιάδη…

Αααααχ, κρίμα τα ταξίδια που κάναμε στην Ξάνθη όταν έπαιζε uefa…

Xαβαλέ κάνω…
Γενικά το ποδόσφαιρο το αντιμετωπίζω σαν χαβαλέ, ούτε θίγομαι από μπινελίκια, ούτε εννοώ αυτά που λέω και νομίζω ότι όποιος τα παίρνει στα σοβαρά ή τα εννοεί στα σοβαρά χρειάζεται έναν καλό ψυχίατριο…
Εντάξει, στο κάτω κάτω παντού υπάρχουν τοπικές κόντρες και δεν βλέπω που είναι το κακό στο να τις χρησιμοποιείς για πλάκα…
Στο κάτω κάτω και οι Πανθρακικοί δεν είναι αρνάκια, όταν πρόπερσι, ενώ έπαιζαν Γ Εθνική σήκωναν πανό “Πανθρακικός, το αφεντικό της Θράκης”, το οποίο τι άλλο σκοπό είχε εκτός από το να προκαλέσει, όταν όπως μου έχουν πεί κομοτηναίοι γνωστοί μας όποτε παίζει η Ξάνθη με ομάδες του ΠΟΚ τα καφενεία της Κομοτηνής γεμίζουν από κόσμο που πάει μόνο και μόνο για να μας βρίσει και όταν δημιουργήθηκε όλο αυτό το κόμπλεξ εναντίον μας επειδή… στη δεκαετία του `80 όταν έπαιζαν και οι δυο ομάδες Β εθνική δεν στηθήκαμε να χάσουμε από τον Πανθρακικό, αλλά τον νικήσαμε, και έπεσε στη Γ… Δηλαδή θεωρούν κακό το ότι δεν στηθήκαμε…
Επίσης, θεωρώ καλό να συντηρούνται οι όποιες κόντρες, μέσα σε κόσμια πλαίσια πάντα, γιατί είναι και αυτό κομμάτι της γοητείας της κερκίδας…
Κακά τα ψέμματα χωρίς αυτές τα γήπεδα θα είχαν γίνει εκκλησίες, κάτι που προσωπικά απεύχομαι.
(Και όταν λέω ότι δεν θέλω γήπεδο-εκκλησία δεν εννοώ ότι επικροττώ τα επεισόδεια, δεν είναι μόνο άσπρο-μαύρο, υπάρχει και μέση).