Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Τέσπα, διαφωνώ αλλά καταλαβαίνω το σκεπτικό. Θα δούμε…

Τζόλε δεν υπάρχει φέτος. ο γαύρος είναι Λούα+Γκαλέτι+Λούα. Αν πάθει κάτι κάποιος από τους 3, σας βλέπω αγκαλία με την φαντασμαγορία του ΠΑΟΚ…

Θεωρία :

ο φετινός Ολυμπιακός νομίζω ότι είναι σαν τον ΠΑΟ του 2000-2002 : Φτιαγμένος για Ευρώπη κ μέσα ότι μπορούμε κάνουμε. Νομίζω πως Ο Πέτρος κατάλαβε πως για να γίνεις μεγάλο σωματείο με σεβασμό από όλους δεν αρκεί να ξεκ^λιάζεις τους κουμπάρους κ φίλους, με φιλικές συμμετοχές μαυροφορεμένων…

Και καλά κάνει. απλά για να κάνετε Ευρωπορεία μάλλον θα πρέπει να σηκώσει ο Ράμος, το τσακάλι της δεξιάς πλευράς, κούπα…

Ειχε και μια μικρη βοηθεια ε! Μην ξεχνιομαστε…

Κι εγω θελω, κι εγω!!

Ξεχναμε τις ανυπαρκτες κοκκινες ε? Δεν πειραζει…

Σε Σέζαρ/Ανατόλ? όχι δεν τις ξεχνάμε, αλλά οκ μην κάνουμε θέμα με το καθε τι

:roll: :roll: :roll:

Επίσης νομίζω είδαμε ότι ο Τζόλε δεν παίζει μόνο αριστερά. Άλλη μία εναλλακτική για τον Γκαλέτι…:roll: :roll:

Δεν είδα ούτε 1 λεπτό από το ματς κ βλέπω/ακούω πως ήταν ματσάρα ! πολύ κρίμα γμτ ~!

:roll: :roll: :roll: :stuck_out_tongue:

Peri enallaktikwn. Exoume kai ton Lago gia aristero back/half pou exei na paiksei enan xrono kai ksexasame poso paixtaras einai! Kai Tozser e! Pistevw oti tha exei poly ekseliksh aytos. Syn tou oti exoume treis poly kalous amyntikogeneis half Ziko, Kafe kai Nsaliwa. Tha deiksei…

Εφοσον εγινε καλος αμυντικος χαφ και ο Καφες, τα περιμενω ολα. Θα μου πεις, για την ΑΕΚ καλος ειναι…

Ρε δεν είδα το ματς μην βαράτε.

ο Τζόλε δεν ξέχασε την μπάλα που ήξερε. απλά τώρα στα γεράματα θα έπαιξε στην Μαδρίτη κ θα ξαναπαίξει Ιανουάριο…

Σωστο. Θα ξαναπαιξει με την ΑΕΚ! :stuck_out_tongue:

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/173100.html

Τις φώτος κάτω κάτω δείτε… Γιατί δεν κάλεσε η ΟΥΕΦΑ τον Χαλκιά για απολογία?

Χαχαχα! Αλητειες, οντως…

Xaxa! To eixa dei kai sto live!:stuck_out_tongue:

Μπραβο ρε Βασσαρα! Ντεμη γερα ρε! Κατατρεγμενη ΑΕΚ…

Εντιτ: Ιδια φαση ρε πουλημενε με τον Νταρκο εδω δεν το δινεις? ΑΕΚ γερα πρωταθλημα ξανα…

Εντιτ 2: Ναι ρε! Φαουλ ηταν!

Eτσι σιγα σιγα να αποκατασταθει η ταξις

Κάθε φορά που ένας γαύρος μιλάει για διαιτησία, ένα παιδάκι στην Σομαλία πεθαίνει

Την αλλη φορα μας ελεγες οτι τρωμε ενα παραπανω στο τσου λου…

Τωρα αλλαξε το ρητο? :stuck_out_tongue:

Εντιτ: Παιρνω πισω ο,τι ειπα! Ειλικρινα… Απλα ο Βασσαρας ειναι αχρηστος και επικινδυνος διαιτητης. Πριν εγραφα εν βρασμω…

+6 ! Έλα μωρή αρμάδα !

Δεν είδα γαύρο, αλλά η ΑΕΚ νίκησε δίκαια μια φλύαρη κ καθόλου αποτελεσματική Ξάνθη !

Την αμυνα μας μεσα! Και τον εποπτη που εκοψε με ανυπαρκτο οφαϊντ τον Νουνιες…

Κρισπ ποιοι έπαιξαν ? Είδα σε μια φάση Μενδρινό ? πάλι με ίδια 11αδα ο Τάκης ? Λογικό δεν είναι να έχουν ξεφουσκώσει απ’το τρέξιμο?

η ΑΕΚ έπρεπε να είχε βάλει άλλο 1.

έδιτ : το διάβασα τώρα. Ρε μαλακία του. Λογικό δεν είναι να είναι κουρασμένοι?

Περάσαμε κ από τα πηγάδια, γκολ ακόμα να φάμε, ανεβασμένος ο Μορέττο…

Να δω τι θα κάνει τώρα ο ΠΑΟ. Αν κερδίσει, θα δούμε όλοι πόσο εκτιμούν οι γαύροι τις ευρωπορείες.