Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Μα το προβλημα ηταν πισω. Μπροστα καλα πηγαμε. 3 βαλαμε…

έφαγες 3 από Εργοτέλη όμως…

Πίσω οι γνωστοί δεν ήταν? Τι έγινε ?

:ιμότικον που κάνει ταπ-ταπ στον στεναχωρημένο τρίτο του ελληνικού πρωταθλήματος:

εντάξει το 1ο πεναλτυ ηταν τραβηγμενο, αλλα ετσι ειναι αυτα. σιγα τα λαχανα. η μαλακια ειναι οπως ειπες που εκοψε το οφσαιντ του Νουνιες, θα εκανε εκει το 2-4 κ θα τελειωνε το ματς. μια μαλακια ακομα πισω κ πανε αλλοι 2 βαθμοι πανε στραφι [-X . η υποθεση ολη θυμίζει τη χρονια που χαναμε πολλους βαθμους εκτος εδρας τη χρονια 2003-2004 κ χασαμε στο τελος το πρωταθλημα…

Για την κουραση λεω. Ναι ισως επρεπε να ξεκουρασει παικτες. Επισης ειχαμε 2 αναγκαστικες αλλαγες. Το πρωταθλημα ειναι ακομα δικο μας. 2 νικες με ΑΕΚ και τη φτασαμε…

Ε σιγά. Να έχει και λίγο ενδιαφέρον. 3 χρόνια τώρα το παίρναμε από την 3η αγωνιστική το πρωτάθλημα. Ας έχει και λίγη αγωνία. Η ακόμα καλύτερα, ας το πάρει και κανείς άλλος (σοβαρά μιλάω).

ΧΑ ΧΑ ΧΑ, φοβερή κόκκινη στον Ατρόμητο…

Τι να πεις ? Φαγαμε 2 γκολ,γυρισαμε το ματς και οπως γινεται φετος αυτο δεν φτανει.
Φαγαμε και το γκολακι στο τελος και παει στο +6 η ΑΕΚ.
Αν ειχε γινει το 2-4 στο οφ-σαιντ του Νουνιες ειχε τελειωσει το ματς.
Παντως στο παιχνιδι η ενδεκαδα αν εξαιρεσεις 2 παικτες ολοι αλλοι παιξανε και στην Μαδριτη.
Και οι αλλαγες που μπηκαν ειχαν παιξει και αυτοι.
Οτι εγινε εγινε.Νext week…

:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

προβλέπεται γενοκτονία έτσι …

βασικά στο Εργοτέλης - Γαύρος δόθηκαν 2 τραλαλα πέναλτυ, άρα οκ, αφήστε την γκρίνια παιδιά…

Αύριο πάρτε αθλητικές όλοι… Θα έχουν πάνω ένα μεγάλο Ζ

Σήμερα φάνηκε περίτρανα πως όταν είσαι ελληνική ομάδα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κουβαλάς δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη (όπου δύο καρπούζια: πρωτάθλημα και Ευρώπη). Ο γαύρος έκανε ένα εξαιρετικό ματς στην Μαδρίτη, τα έδωσε όλα και λίγο έλειψε να πάρει και αποτέλεσμα, η εμφάνιση ανέβασε την ψυχολογία τους στα ύψη αλλά η κούραση είναι κούραση και το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί τρία γκολ από το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό και να χάσει μία νίκη που όταν πας για πρωτάθλημα πρέπει να την θεωρείς δεδομένη.

Αντίθετα ο Φερέρ γνωρίζοντας πως το κουραστικό ταξίδι στην Σουηδία και το ακόμα πιο κουραστικό παιχνίδι στον πλαστικό χλοοτάπητα θα μπορούσε να στοιχήσει στην ΑΕΚ την νίκη στην Ξάνθη, ψιλοαγνόησε το ματς με την Έλφσμποργκ, παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές, η ομάδα ήταν για το πέος και τελικά πήρε μια ισοπαλία που μόνο τιμητική δεν είναι. Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει τρεις μέρες μετά την καλύτερη φετινή εμφάνισή της στο πρωτάθλημα, να νικήσει με το άδικο 0-1 (χαλαρά θα μπορούσε να ήταν 0-4 το παιχνίδι με βάση τις ευκαιρίες που χάθηκαν) και να βρίσκεται τώρα πρώτη με πέντε και έξι βαθμούς μπροστά από τους βασικούς της αντιπάλους και με 12-0 τέρματα παθητικό.

Ένα μεγάλο εύγε στους φίλους μου τους γαύρους για την μεγαλείωδη εμφάνισή του στο παγκρήτιο σήμερα

τώρα μπορείτε παρακαλώ πολύ να μου ξύσετε την πλάτη???

Υ.Γ Κρίμα για την Λάρισα άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία

Ευχαρίστως να στην ξύσουμε. Η δικιά μας βλέπεις έχει ματώσει από τα τόσα χρόνια που μας την ξύνετε εσείς.
ΧΟ ΧΟ ΧΟ

A αυτό είναι σοβαρό και να το προσέξετε σας παρακαλώ γιατί μπορείτε να πάθετε μόλυνση και να κακοφορμίσει η πληγή…

ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ

Δηλωσεις Καραγεωργιου:

Νίκος Καραγεωργίου: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Μετά από τα άσχημα αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις, παίξαμε όπως έπρεπε. Μετά από αυτήν την ισοπαλία θα ανέβει η ψυχολογία μας και η αυτοπεποίθησή μας. Κάναμε καλή εμφάνιση. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο και ελπίζω η μηχανή να πήρε μπροστά. Μου είπαν κάποιοι συνάδελφοί σας και κάποιοι ποδοσφαιριστές ότι έγινε φάουλ πριν γίνει το 2-2. Αν έγινε κάτι τέτοιο, τότε πρόκειται για αλλοίωση αποτελέσματος».

Χαχαχα. Δηλαδη, ποσο πιο βαζελος ρε παιδι μου???

Μπορεί το πέναλτι να μην ήταν, αλλά φάουλ στο 2-2 δεν υπήρχε επ’ ουδενί.

Από το λίγο που είδα (έβλεπα μπάσκετ κυρίως) δεν ήμασταν και πολύ φρέσκοι. Είχαμε και ένα μίνι πρόβλημα στον άξονα επιθετικά. Εμένα προσωπικά δε με πειράζει. Το έχω πει από το καλοκαίρι. Το πρωτάθλημα φέτος δε με ενδιαφέρει. Καλύτερο θα είναι για το Ελληνικό πρωτάθλημα να το πάρει κάποιος διαφορετικός από εμάς (εφόσον το αξίζει όμως εννοείται, δε χαρίζουμε τίποτα :p).

Η διαφορά πάντως καλύπτεται. Δεν είναι μεγάλη. Αρκεί να μη γίνει μεγαλύτερη.

Άντζας θλάση, θα μείνει μερικές μέρες έξω… Μπράβο έχει κάτι ακόμα που δε το συγκράτησα, λογικά θα λείψει και αυτός από προπονήσεις

Άλλο ένα τέτοιο παγχίδι σαν το σημερινό στο παγκρήτιο πλέον πολύ γκρίνια και λίγη δουλειά στην Πανάθα και βλέπω τον ντέμη πρωταθλητή…είτε μας αρέσεί είτε όχι

Υ.Γ Δημήτρη δεν καλύπτεται η διαφορά μη γελιώμαστε

Ο Σαντος ξερει για διαφορες που “δεν καλυπτονται”. Και ο Ντουσαν βεβαιως βεβαιως…

Χαχαχα

ωραία αφιέρωση

ΤΩΡΑ στον sportfm παίζει αφιέρωση για την ΑΕΚ

“it’s a long way to the top, if you wanna rock n roll”

πάααααααααααααααμε ρε αρμάδα

καλύπτεται για τους εξής λόγους: Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει προετοιμασία από νωρίς, από τα 4 ματς με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, δε νομίζω να μαζέψει πάνω από 4 βαθμούς (με βάση το λίγο που έχω δει αυτήν, τον ΠΑΟ και εμάς), όσο περνάει ο καιρός θα χαλάνε οι εγκαταστάσεις στους Θρακομακεδόνες και θα ξεκινάνε οι θλάσεις όπως πέρσι και για πολλούς ακόμα λόγους.

Το πάνω χέρι έχει μόνο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει :wink: (αν και θα μας βόλευε να το πιστέψουν αυτό)